Лондонската полиция съобщи името на терориста - Халид Масуд

Лондонската полиция съобщи името на нападателя пред парламента в Лондон - Халид Масуд, на 52 години, роден в Кент.

Обратно в новината

Коментари - Лондонската полиция съобщи името на терориста - Халид Масуд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали това не е нещо повече от терористичен акт? Прави се опит за тотална промяна на общественото мнение по отношение на Брекзит, като се използва добре утвърдения метод проблем-реакция-решение. Нападението в Уестминстър (22 март) беше точно 7 дни преди обявената дата за активиране на член 50 - 29 март. Миналата година, на 16 юни, точно 7 дни преди Референдума за членството в ЕС (23 юни), беше убита лейбъристката депутатка Джо Кокс. Тогава също имаше шок и ужас. Медиите веднага обявиха, че нападателя е бил крайно десен националист, но това не повлия на общественото мнение. Най-лесния начин да подчиниш хората и да ги накараш да се примирят е като всееш СТРАХ и НЕСИГУРНОСТ. Сега всички говорят, че само ЗАЕДНО и ЕДИННИ можем да победим тероризма, че това не е по силите на една отделна държава. За събота, 25 март е планиран (още от преди 2 месеца) голям Анти-Брекзит протестен марш в Лондон, който ще завърши с митинг точно пред Парламента! Някой съмнява ли се, че след атентата още повече хора ще се включат в Про-Европейското шествие?

Ахам..значи терористичните атаки ги организират соросоидите, защитници на ЕС, така ли? Еех, ушанкее...ще ви се изпържат мозъците от толкова конспиративни мисли.

Те нямат мозък. При тях мозъкът се замества от инструкции от Москва.

Халик Масуд. Значи отново "религията на мира".

Доказателство, че където и да са родени, където и да живеят се отделят, като масло от вода и няма да има никога единение и един народ. Тези психопати правят лоша услуга на общността си, това е много лоша карма, ще плащат тежка цена!

но да речем, че "remember, remember the 5-th of november" малко закъсня.. :-)))

strah

xалид масуд.. ако беше изчакал малко и той интегриран кмет на лондон можеше да стане.. ама е... но, нищо. де що време е, то работи за даеш и гей-парадистите! :-)))

lu4ka

Не се излагай. Кметът на Лондон е свестен, особено като е сравнен с предишния.

имаме ли право на две мнения по въпроса? или ще триете направо неподходящите, а педократите? някакви доказателства за изказването ти, sybil? или ше ни се наложи да трева да ви верваме, щото сте евреи? и "богоизбрани". М? още ли стреляте по Присмехулници с оръдията си на дебилите? :-)))

и кого заблуждавш с този напраздно регистриран, кой ли пореден педераст-ник? :-)))

трябвало мангала да го виснат с краката на долу на някой стълб за назидание

ами, ами. не съм ти писал минушчето, но защо така грубо? ще влезе в затвора, ще попадне на хора и ще стане кмет! :-)))

Voivodata+Bay Kolio, ne se karaite, i dalo bai Kolio e pederast...i dori da e tova ne e nash problem.

Ама,"Халид Масуд, роден в Кент", сущиий поданик на Нейно Величество Кралицата! Да живееей, Кралицата с таквиз поданици! Добрата стара Англия, еййй! Проблема са ни булгарите и румънците, гадни балканциии!

Правила за действие при терористична атака, отговарящи на ценностите на ЕС: 1. Прави се хаштаг в социалните мрежи, осветяват се знакови обекти в цветовете на националното знаме на пострадалата страна и се заява, че "Аз съм..." 2. Отправят се молитви и мисли за/към близките на жертвите. 3. Палят се свещи и се оставят цветя и плюшени играчки на лобните места на жертвите. 4. Плаче се при даване на интервю. 5. Заявява се, че ислямът е религия на мира и терористчната атака няма нищо общо с него, защото тероризмът няма ралегия. 6. Изразяват се опасения от надигащата се ислямофобия, ксенофобия и расизъм, подклаждани от популистите. 7. Изразява се съчувствие и готовност за помощ на най-многобройните и основните жертви на терора - мюсюлманите. 8. Подчертава се, че въпреки терора, за ЕС няма алтернатива на либералната демокрация и засилването на солидарността с мигрантите и ускоряването на федерализацията. 9. Приемат се нови стотици хиляди мигранти - мюсюлмани. 10. Чака се нова терористична атака. 11. Цикълът се повтаря.

Лондонската полиция е много умна. Като хване магарето за хеа и веднага познава, че е мъжко. Но го съобщава малко по-късно :)))

отначало нарочиха един, ама после разбраха, че още е в затвора! Ама, кво да ти река - Скотланд ярд! Квото и да значи, тва!

Ашколсун! Виж ти какви хубавци се възпитават в гордия Албион. Пу, машалла на английската образователна система! На истински ценности ги учат!

Индивидуалният тероризъм, при който липсва видима организация е почти невъзможно да бъде предотвратен ако ще и до всеки гражданин да се постави полицай! Какво са правили ГЕСТАПО в южна Франция през 1943 г.? За всеки убит от засада немски войник за застрелвали 10 случайно задържани французи, а за всеки офицер 40 !!! Убийствата са престанали. Ако за всеки убит от терористи граждани се екстрадират по 20 мохамедани, като се почне от имамите тероризмът ще престане, няма да е изгоден...

Съвсем точно и ясно казано!!!

е да умират, убивайки други. Ние умираме, защитавайки други. Кратка и ясна културна разлика.

Добре, че в най-скоро време ще въведем визи за Англия! Но какво ще правим с френските, белгийските и немските джихадисти!?

това е традиция на етноса - който бива убит, убивайки неверници има "запзено" място в рая им и го чакат 100 девици... Те за това се пънат.....

Добрата чалма е мъртвата чалма, каквото и да си говорим.

Майката му е ВСИЧКИ (без изключение) МЮСЮЛМАНИ - настоящи, по роднинство, по сватовство, по произход от всички европейски държави (без изключение) заедно със семействата им ДА се екстрадират в съответните им мюсюлмански отечества. Пък там ако искат (по между си) да си играят на джихадисти, терористи, атентатори и пр. вредни за природата твари!!!

Imah po-dolo vpretvit, che Arabskite maje sa prirodno, biologichno po-majestveni i po kakto kazva6e maika mi NADARENI......inache osujdam ekstremizma. Samo vi obra6tam vnimanieto che TE sa po-potentni polovi atleti ot bg-mujete. Ne che sam go pravila s arabin.

Скрий се !!!

А с арабка правила ли си го? Аз да. Мирише. И мъжете им миришат. Онези, надарените. Усеща се и и без да го правиш с тях, само като го доближиш.

Не разбирам само какво общо има темата, която се обсъжда тук с твоя личен сексуален живот...или липсата на такъв. Мисля, че вместо да споделяш тук твойте и на майка ти опит и познания относно надареността на арабските мъже е по добре да се научиш да пишеш на български. А иначе за другото не се иска акъл...така, че силно вярвам, че ще се справиш...ако не питай майка ти.

Абе ти не си, ама майка ти явно е, че да знае толкова много за арабите, че и да разказва на дъщеря си. Може да те е излъгала и за баща ти...

Я ни светни, като не си го правила с арабин, що даваш мнение?

Само напълно изолиран от реалния свят презадоволен член на Западното общество, консумиращ техните отровни масмедии може да зададе въпроса "Защо?". За всички останали нормални хора е повече от ясно защо.

който създава АДА...

Реален свят за кого?Сигурно и ти ползваш това презадоволено западно общество ,плюете с/у него а защо всички искате да дойдете в това общество?Стойте си в палатките и тунелите и си мечтайте тайно за западното общество!

Е, драги англичани, като ограничите българите и румънците християни,това няма да ви помогне срещу родните джихадисти.

НЕ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ СА ТЕРОРИСТИ ,НО ВСЕКИ ТЕРОРИСТ Е МЮСЮЛМАНИН .........

А комунистите?

ЕТА -Испания, CIRA-Ирландия,Революционна борба -Гърция ,Ку-клукс-клан -САЩ .За тези се сещам да не са мюсюлмански терористични организации

Да бе, англичаните воюваха повече от 60 години баш с терористи-мюсюлмани примерно в Сев. Ирландия...

inache gi namiram mazhestveni-tea dzhihadistite.

Много мъжествени, няма що. Само пу.ьовци могат да избиват невинни хора.

Англичанина Халид Масуд роден в Кент. Всичко е точно и няма нищо страно ;-)

Значи ли че графство Кент вече е Везирство /слава на Всевишния/?:)))

Мусад

Отделен епизодичен случай на някакъв ненормалник, каквито всъщност са всички тия камикадзета и сега ще се направят съдбоносни репортажи, изказвания итн мероприятия за тероризма, за ислямизма, за неолиберализма и тн. А всъщност си е просто действие на една откачалка, което се е случвало откакто свят светува...

Не е отделен случай, а един от "войниците на исляма", както се разбра.

Да , но и а , г-н Мазут (моментум за мислене) , тоз господин си е на възрастова група 20-30 , 30-40 ли ? После , имал от ювенилската възраст полицейски проявления , социо-икономическа дезинтеграция , политико очърк включително . . После , безразборно нападение , не едикъде си , а край парламента , люлката на демократична Европа , сиреч родното място на Лох Нес , Шериф Нотингхам, Хари Потър, Марк 1 . .Още по нафино , хем влиза през охранен вход за персонал 2- клас , но параден с нож намушка смъртноносно елитен полицай . . после , да по-зле едва ли може . .жалка история , място , лица , полит обстановка : но да излезем сега успокоени от ситуция във уверението , че става въпрос за излямски едикакво си ? един роден във Англия , група 50-60 годишен , пълна , дълготрайна , противоречивна социо-икон-полит интеграция да се презентира като това , онава, друго ли ... .почват да се пресичат Брекситирите със Анти-такива . .А вместо люлката на демократиция има и друга агенда , и тя не от време на Хари Потеър , агенда на британския двукамерен парламентаризмът плюз монархизмът от-горе . така , такива лесна бързи отговори , трайни ли са , или по-скоро мермайд без хладилник ?

Очевидно е, че хора са изнудвани за извършването на подобно нещо - тук играят пари,заложници, такива неща. Този Масуд, какъвто и бандитин да е бил не би извършил подобно нещо на 52 години, ако не е изнудван и притискан, както и подкупван с обещания за пари на негови роднини. Идеята е , че другия път може и да се казва Джон Смит стига господин Смит да е много обиден на британската държава + изнудван и подкупван. Както и без морални устои, защото това си е убийство на невинни случайни хора - Господ , дори техния не разрешава такова нещо.

Да, в бъдеще следващият терорист може да е и марсианец. Обаче това което знаем със сигурност е, че сега, в настоящето, болшинството терористи в Западна Европа са мюсулмани.

и справедливи са твоите съдби." (Пс. 118:137)

Ех, мили ми Уинстън ? Положението е Халифакс.

Крайно време е всички да проумеят че мисюлманин и терорист са едно и също нещо , изгонете всичкото мюслем от ЕС и няма да има никакъв терор.

За англичаните мослемите са като мили родни братя. От малки са закърмени с истории за миналото величие на Британската империя, Лорънс арабски и т.н. И от друга страна неистово са обучени от пропагандата да мразят Русия, Изтока както и всеки дошъл от бивша комунистическа страна. Така че по скоро-ще изгонят всички дошли от бившия Източен блок отколкото да изгонят и един мослем.

Ами проблемът както се казва си е техен , да свикват тогава с подобни неща като ги приемат за нормални и да не обръщат внимание.

Така е, но има основание. Комунистите и по принцип руските свине като цяло са по-опасни от всички ислямисти на куп. Защото ислямистите правят атентати, а ако дойдат московците ще правят концлагери, в които ще бъдат умъртвени милиони. Те го умеят това...

ауууу..... гооолЕЕма новина! аз пък, си вярвах, че убиецът е някой бял човек, християнин или католик на име джон или майкъл. направо не е за вярване, че иде реч за болен муслимски боклук

Бял като Брейвик ли имаш в предвид?

DA IA BIE PO BROI CIGANIN.TAM VSE EDNO CHE SI V ORIENTA.

Един интегриран мюсюлманин.

За какви терористи ми говорят като тоя си е роден там.

първо му виж физиономията - родители ямайци,+ това е станал мюсолманин.

през цялото това време.

Пазеха се най-вече от комунистите от Източна Европа , а се напълниха с чернилки и ето резултата. Българите и ръмънците още ни използват за плашило на острова, което доведе и до брекзит.

Напълно интегриран. Но в депресия

Халид Масуд, на 52 години, роден в Кент. Забележителното е, че не е някакъв малък пишльо.