Над КНДР ще пускат от балони разказ за убийството в Малайзия

Активисти от Южна Корея се канят да пуснат от балони над КНДР* милиони листовки, в които се разказва за убийството на Ким Чен-нам, полубрат на лидера в Пхенян.

Обратно в новината

Коментари - Над КНДР ще пускат от балони разказ за убийството в Малайзия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Двете млади жени - виетнамка и индонезийка, бяха арестувани в Малайзия. Против тях са повдигнати обвинения в убийство." И как тези "активисти" разбраха, че е работа на Ким, та ще пускат балони и бюлетини. Да не би да са от някоя сороско нпо пък медиите да ги е срам да напишат.

...Генерал Майкъл Роуз заяви, че заместник-председателят на мюсюлманския президиум на Босна и Херцеговина - Еюб Ганич, "организира тайна полиция, която водеше снайперистки огън по трамваите в Сараево". Целта била да се обвинят сърбите пред световното обществено мнение, че убиват мирни жители и така да се даде "правилен материал" на световните медии. С цел да предизвикват сърбите да продължат обсадата и така да бъдат представени като агресори в очите на световната общественост, властите в Сараево отказвали да го обявят за демилитаризиран град и да изведат военните части от него. Според генерал Роуз "в един момент през 1994 г., след американците обучиха и въоръжиха тяхната армия, мюсюлманските власти в Сараево отказаха да продължат процеса на преговори и умиротоворяване на ситуацията. Те сметнаха, че ще е в техен интерес бойните действия да бъдат продължени". Адвокат Лукич попита: - Искрено ли желаеха мир лидерите на босненските сърби? Генерал Майкъл Роуз отговори: - Да. По този начин висшият британски офицер потвърди показанията на други свидетели, според които "генерал Ратко Младич вземаше отговори и разумни решения. Тези решения спасиха населението от масови кръвопролития"....

Ем, като Г.Марков, Литвиненко, Политковская... Стара црушка "тактика".

Сеща ли се някой, че едни тъпи корейски младежи от тамошните нпо-та ще бъдат жертвани, за да хвърлят листа по стрелящи отдолу озверели маймуни? Хем ще тичат да събират листата, да не вземе някой да прочете истината , хем ще стрелят по балоните. А изтрещелия млад господар ще гледа мъдро дали са убити достатъчно хора от врага и ако не са ще реши колко още да бъдат обявени за врагове и да бъдат избити! Питам се няма ли около Северна Корея няколко радиостанции като Свободна Европа и Гласът на Америка да им пускат музика, така че онзи дето уби брат си да се побърква? Вече се чудя как се допуска ходене в училище, след като с това се създава опасност някой да прочете нещо различно от онова, което го пише в приказките за вожда?

С балони няма как да стане, ще трябва да ги пускат от Китай или понякога от Русия, но от Южна Корея няма как

бе те да внимават ония да не им пуснат някоя атомна бомба...

Сега става ясно кой е поръчителя и каква е била целта на това убийство ...

loyola

По-добре кажете как да кандидатстваме за поръчката на балоните и материалите ...

Ким Чен Ун не е лошо да прати някой да намаже с кремче и онзи българомразец Емил Джасем,който нарича В.Левски "лайно" публично, но за когото дир.бг странно не пише.

що не идеш да го намажеш ти като си такъв отворен? кимми имал проблем и си го решил. ти като българску комунист лежиш на кълка и чакаш някои да те обърне.

Кой е този Емил Джасем? Излиза като "младият историк от "Гимназията за древни езици и култури"- бившата "класическа"... Много има да се учи, но интересното е, че точно Дойче Веле му дават думата да ръси идиотия с цел да получи малко слава. Немците много упорито дават думата за антибългарски "псевдонаучни " идеи. Всеки мечтаещ за слава млад спермояд е готов на какво ли не стига да я има и после да се позовава на нея, но дали наистина делата му са славни или просто меркантилно позорни?

"Немците", друг път - колкото тоя емил джасем е "българин".

и като прочетат севернокорейците- какво? все едно в България някой да пуска листовки, че са опаткали да речем христо бисеров. народът ще каже едно 'браво' и толкова!

Всичко това е много хубаво. Но на медии не може и не трябва да се вярва. Още по-малко на пропагандни балони. Едните пропагандират едно, другите друго. Единствената истина, която произлиза от това, е че няма разлика в средствата на едните и другите. Всички лъжат.