Георги Костов: Ще обжалвам всички беззакония срещу мен

Вече бившият главен секретар на МВР Георги Костов заяви в ефира на bTV, че ще обжалва всички беззакония, извършени срещу него.

Обратно в новината

Коментари - Георги Костов: Ще обжалвам всички беззакония срещу мен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mirizlivia zapek gerdjikov se osra napalno-jalak plazmodii

"Аз не съм органът" ??!! Но съмненията остават,Костов ! Апел-да помогнем на Костов да спре да говори.

Само така колега!Един от малкото останали истински полицаи от старата гвардия,от която съм се учил!ИСТИНСКИ ЖИВ ПОЛИЦАЙ!

Не полицай, милиционер.

Колега ,значи нищо не знаеш за него...

Кофти е когато изпуснеш кокъла...

Абе Костов защо не и излезе в болнични като директорите дирекции в страната които бяха нарочени за освобождаване.Ще осъдиш министър друг път.Толкова си тъп Жоро.А ти колко добри профисионалисти изгони отМВР по политически причини

Тази история е показателна, за манталитета на червената корпорация. Махаме професионалистите и слагаме "правилните хора", грабежа трябва да продължи. Няма да им се получи нищо, че лигите им вече текат.

айде хуквай,че Арменския поп те очаква....

при георги наш думата дискретност не значи нищо. не така бе голямо човече. защо малките хора трябва да ви поучават. имаме юристи, тайна трябва, в системата са тайни и със съпругите, децата си, бате кажи му точка член на този господин. много са неграмотни, нека да са неуки, но да са сдържани, орева де що телевизионни канали има... НЕ ВСИЧКО Е ЗА ПРЕД НАРОДА, свободата байо я превърнахте в свободия, айде ние сме неграмотни и вие вместо пример да ни давате, да ни поучавате, много се снишихте ...

Едно време вицове правихме за ченгетата и тяхната тъпотия - сега искате акъл да ви дават - ужас до къде я докарахме, а и никой не може да ти даде това което не притежава - ако ме разбираш какво искам да ти кажа .

Недей бърка милиционерите прости с ченгетата. Този ми се види, както си е всъщност, по-прост и нагъл от най-тъпия милиционер.

ЧОВЕКА МОЖЕ ПЪК И ДА Е ПОДГОТВЕН ПРОФЕСИОНАЛНО, НО ОТ ИЗЯВЛЕНИЯТА ПО МЕДИИТЕ ДОБИВАШ ,ПРЕДСТАВА ЗА ПОСРЕДСТВЕНОСТ И НЕ ОСОБЕНО ВИСОКА ИВТЕЛИГЕНТНОСТ,КОЕТО Е ПРИТЕСНИТЕЛНО.

Много работи може....Я да обясни например какво стана с Митьо Очите и поне 50 от мутрите му дето ги е извикал последния за саморазправата с Божо Кравата?Що така се потули случая?Именно главния секретар трябваше разрови както Митьовите бакии ,така полицейските в региона, но не би....Само за това трябва да е аут!

Същински воин е лисият младеж ,закрива амбразурата и подлага нежната си гръд защитавайки завета на бати Бойко-Аз съм те назначил,Аз ще те уволня.:))))А говотят за чест и достойнство:(((

Абе и други главни секретари са се сменяли, ама като тоя никой не се вкопчавал в поста си. Освен преди години ментора му Бойко Борисов, никой от предишните не е бил толкова нагъл да обвинява премиера и министъра си за освобождаването си. Чак и беззакония били извършвани срещу него. А че назначи всичките си приятели по чашка и по далавери на ръководни постове в регионалните и главните дирекции нищо не казва. И за щавенето наред на бизнеса и за изнудването по места да подкрепят финансово и с контролирани гласове кандидатите на ГЕРБ също мълчи. Сега с неговите камъни по неговата глава.

Г-н Костов бори се до последно за мястото си и длъжноста,не за друго,просто теб в частна фирма няма да те наемат,даже и без да са гледали изявленията ти по националните медии.Дано ако една трета от подчинените Ви не прилича на Вас има шанс за полицията в България

Докато кмета на Симитли не посети "Дундурков2" и "Посрано20", няма нищо да се промени.

Историята ни учи, че нискочелите примати- комунистите винаги, когато се доберат до властта, преследват като хищници своите опоненти. Тяхната злоба и реваншизъм са типични за дебилния им произход от тинята на обществото. Жалко, че простия народ не разбира това и избира тези примати да го ръководят!

По думите му твърденията, че той е оказвал натиск върху петима полицейски служители в периода 2015-2016 г., са пълен абсурд. Аз не съм органът, който освобождава областните директори. Тези твърдения са тотално непознаване на нормативната база на МВР, каза Костов. -Това ,което казва г-н Г.Костов няма нужда от коментар,наистина ли толкова наивни и тъпи хора са били начело на МВР, или имат за такива българските граждани???

Колкото по реве по медиите, толкова повече му се вижда простотията - типично герберска черта. На хората им дойде до гуша от тия, което ще го видят другия месец и пак ще се чудят на кой свят са!.

Такова жалко и некадърно същество основен оперативен измикяр на Буда.Надграждането на Костов и Бъчварова в МВР е видимо.Грабежи ,огромна битова престъпност ,грабежи и изнасилвания в малките населени места на възрастни хора.На фона на това негативно надграждане,депортиране в Турция на турски граждани поискали политическо убежище в лапите на неоосманиста Ердоган ,приятелят на Местан-Борисов,без съдебна санкция.Бойко 2 системно с действията си разрушаваше остатъците от правовата демократична държавност.

Постът "Главен секретар на МВР" е служба на мутрите, купена от тях за Борисов (2000г) за да ги пази! Тази длъжност лесно не се сдава.

Някой от тук пишещите тук спомня ли си интервюто на Борисов след отстряняването му като главен секретат на МВР при Цветанка Ризова в предаването "Лице в Лице" мисля ,че беше.Бяха същите сълзи само ,че с апломба,че го прави заради всички други главни секретари,даже обеща ,че ак е на власт ще гарантира достойно отношение към тях???И към колко от тях се отнесе достойно

Тези главни секретари ги подбират по тъпота. Пример:Боко Тиквата, Георги Костов.

хахаха... не се бях замисляла, наистина е така

Приятно бях изненадан, като го чувам да говори за уволнението си без никакво запъване! А преди бе една мъкааа, като имаше изява пред някоя медия! Мънкаше, сричаше, бъцкаше, потеше се да каже две-три свързани думи по конкретен въпрос!

Пускам "БТВ" - бившият гл.секретар Костов, пускам "НОВА" - пак той, пускам "Хоризонт" - все същият. Сега стоя пред една консерва и не смея да я отворя, защото не знам кой ще изкачи от нея- Костов или "златния". То не бяха сълзи, то не бяха сополи. В цялата демократична история на МВР няма по -голям мъченик от този човечец, даже и Христос бледнее пред него. Айде стига ,бе !! Хората не искат гл. секретар, който не прави разлика между битов инцидент и стрелба между наркобанди, а той щял да обжалва.

А бе бъди мъж, оттегли се с достойнство, стига рева, преди като седна на стола по същия начин беше ти готино, но идва и момент когато се плаща всичко

Пеевски ли бърза да назначи герджика?

Тази явно не е изтрезнял още, щом се мисли за несменяем и незаменим.

Костов направи луди комунягите гнусни

Педераст --като дойде Нинова ще видите какъв дебел ще го лапате ! какви Страсбурги-че необразовани портиери -герберистки Впрочем-- герерите във властта докато евреме публично дасе отричат и явно с камера да доказват че са гласували за всеки друг -но не и за ГЕРБ--иначе като Гошето --нема пенсия в МВР --а човек без образование -квода прай

За главен портиер, не за секретар

Искам го на моята врата.АЗ го назначих,няма друг да го ползва

Тъпите соц-подлоги бяха решили да го изядат, ама стъпиха накриво и Костов им скъса гащичките. Сега следват и делата срещу България. Кой ще плаща безобразията за червените трашове?!

Този неудачник не става дори за квартален инспектор! Много куха лейка, завършен дебил, но с невероятен усет за слагачество...а бай х.й Бойко тИквенски ОБОЖАВА да е обграден от близачи!

на Бай да му седнеш на Хоя това те бива меко катилче

Тва да не е майка ти,че да сяда на Хоя на тоя и оня

Пробвали ли сте го дали има въобще такуъв орган след като е роден като алкохолна бъчва та не го ''хваща'' алкохола дето налива

А ти за какво ставаш Бе бастун?

на бай Тиква. Кво да рева ли? Мрънкаше, а мисълта му от костенурка по-бавна. Айде - пенсия.

Тоя ако беше адекватен,сам щеше да си подаде оставката,а не да се моли като пачавра да го държат,след като Цвък го повдига и плевнята го поема

Грешка беше назначението му,а освобождаването му просто е закъсняло.

Отиващият си днес главен секретар Горги Костов зае поста след скандал в държавата с оставката на тогавашния вътрешен министър Веселин Вучков, която стана факт на 5 март 2015 г. Вучков си тръгна по собствено желание, защото заедно с Реформаторите настояваше да бъде сменен тогавашният главен секретар Светлозар Лазаров и шефът на ДАНС Владимир Писанчев. Премиерът Бойко Борисов обаче държеше да си останат на постовете. След оставката на Вучков обаче, на 6 март, Борисов все пак поиска оставките и ги получи. Вече новата вътрешна министърка Румяна Бъчварова тогава сложи за главен секретар Георги Костов, дотогава заместник на Лазаров, като се мотивира, че го прави, за да има приемственост в МВР. Костов обаче се издигна до зам.главен секретар, след като ГЕРБ спечели изборите. Копирано от link

Шефа на политическата полиция дето варди управляващите естествено трябва да се смени. Всеки дошъл на власт ще си слага негов човек. Така е било и ще бъде. Това само на уж е най-високата експертна длъжност в МВР, а всъщност си е главен политполицай. Ами твой ред е батка. Чао. За пръв път днес видях на бавната мисъл да му тръгне мисълта по-бързо и почти нормално. Смешник някакъв. Как тези посредственици пробиват у нас не знам, но е трагедия това.

Поредната гербаджийска "калинка", че и плачлива на всичкото отгоре!

Пусни жалба в Страсбург

Главния комисар за ракията на републиката-рИве! Като Тиквата-за симитлийски Уй!:)) ... И за европейско .....финансиране!:))

Този Костов на празно място ли е бил назначен, или са махнали някого и са сложили него. Би трябвало да му е било ясно, че и неговия ред ще дойде. Какво се е разревал?

Тоя путьо виж ти какъв активен бил. А две години мрънкаше, две думи на кръст не можеше да каже. Ама слушаше началниците че да не би нещо да им навреди.

сигурно е пияница, щом така говорят хората

ГЕРБ си мислят че като развяват този некадърен ГЕРБераст по медиите постигат нещо !!? Напротив ! ГЕРБ Опротивяха на хората до непоносимост !

Абе, пияндурник недодялан, няма по-голям гаф от тебе!!!

Като бащицата - ББ!!!

Мотивът трябва да е "бездарие и неспряване с работата". МВР се е превърнало в борческа организация, която не си върши работата - виж контрола на движението по пътищата и борбата с битовата престъпност. Така че този човек просто не си върши работата.

Цял свят разбра, че това човече със ситна, дребна душа, реве по медиите, защото така му е наредено от ГЕРБ, за да могат глашатаите на ГЕРБ, да ползват уволнението му за предизборни дивиденти! Пък, после ще му намерят място в ИПОН-2, или друга подобна фирма.

сега гoчето може с чиста съвест да стане трезвенник,ако има кураж да погледне живота смело в очите

ЖОРКО ПРОПАДНА ОЩЕ КОГАТО ЗАКРИЛЯШЕ СИК-АДЖИИТЕ В ЛЮЛИН И ФАКУЛТЕТО КАТО РЕДОВИ "РАЗУЗНАВАЧ" ... ... ДАЖЕ В "ПОД ПРИКРИТИЕ" ГО ПОКАЗАХА :))

Тая калинка е забрана от банкянското околовръстно от другата калинка.

Гоше--стига си плакал сиромахчето ми -че си останал без кокълче ! Я иди бързо при БОКО -господаря --Да те земе пазач на къщичката в Банкя или в някоя от неговите банки Да Ти сложи каишка или синджирче --дато направи колибка и от ТАМ --БАУ-БАУ--по който мине и ей ти кокълче пак

Тоя няма грам достойнство, не спря да хленчи, истински плазмодий.

ХЕЙ ДИР, ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПОКАЗВАТЕ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК, МОЛЯ ВИ!!!

До кога ще ни занимавате с тоя дебил?

Пфу - милиционер!!! Уж е под пагон, а никакви чест и достойнство! Шефът му поискал оставката, а той вместо да козирува и да я подаде плаче като жена по всички медии.