Костов: Страх е сковал политиците

Страхът на политиците, че ще бъдат сменени от Русия или Турция, е причина за кризата, смята бившият премиер Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Страх е сковал политиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

краднахте нямаше страх - време е да изпиеш бутиката с ужаса, време Е!

Господ си знае работата, тоз мирише на мухъл и пари.

Тоз скелет от ковчега не е агент на КГБ, ПРОДАДЕ НА БРАТЯТА РУСНАЦИ ....ЗА 101 лева нефтохима и 10000 от Бургас са оут оф джоб. На руски джоб било ГЪЗ-не знаех.

Знаех си аз, че тука ще бъде или Бащицата , или - Падишаха!

та казваш - нито една партия в България не защитава американски интереси, а още по-страшно е, че не защитават и европейски интереси, дори в дясното пространство - защо бе Лостов ?, ако, тогава си загърбил Българските интереси. - нещо мъцни за раздържевяването на едни от най-големите български предприятия Арсенал Казанлък, Хлебна мая Русе, ОЦК Кърджали, Хемус ер София, Елните Несебър, хотелите Санкт Петербург в Пловдив и Средец в Слънчев бряг, обирът на Авиокомпания Балкан, кой игра против българския народ с измислените игри с курса на западните валути, което доведе до невиждана сиромашия грамадно мнозинство от българския народ ; страхотна инфлация през 1999 г. на НЕСУВЕРЕННОТО българско правителство извърши смяна на инфлиралите пари с нови в съотношение 1000: 1, което на математически език означава минимум 100 000 % инфлация за периода (1989 1999); ООД-та, финансови пирамиди, държавни пари, давани като необезпечени банкови кредити на частни лица и т.н., и т.н.

И Костов и Софиянски, Кобурга, П.Стоянов,Дянков,временния Министър Председател преди Герб 2,Кунева,Москов,Паси,Ненчев, Добрев,Прокопиев,Цв.Бориславова, .... и всички настоящи и бивши Управляващи Герб, РБ СДС, ОДС, ДСБ, ДПС, Дост... и ограбващи България:НЕК, БЕХ, ДЕ КЕВР, Топлофикация, Монополистите от Софийска Вода, Медии, ТВ, Радиа,... им предстои да се срещнат със Страха от приближаващото се към тях Възмездие за Престъпленията които са направили контролирани от своите Ционистки Господари - Западните Банкери, ЕС и ЦРУ!Чуждите Банки също ще си понесат последствията от Разбойническата Лихварска политика в България!

Искало му се да се конфронтира със комшиите та било то и с Турция. Виш се първо в огледалото и дали предците не са ти от там. Хората се чудят как да си угодят с комшиите и на едните и на другите да им е добре в този объркан свят той на бой налита.Падна ми в очите -тъпо ко--ле си бил.

за пореден път Демократът Дачков ме изтри... А исках само да помогна на Зарков... защото не го е ограмотила (журналистката) майка му... Това беше яко трито... "до Крум Зарков: Младеж, престанете с Вашето МЕ-кане! Не бъдете Бойко Борисов! Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА и други боклуци) говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у каме, докато ви грабимЕ..."

Този "другар" що се прави на балък? Той ли не знае КОЙ в Колонията назначава губернатора и "политиците"? Със сигурност не е Русия!

Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден. Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. За последно, е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)?

Като знам че всички седесари се пребоядисаха по няколко пъти и кой стана депесар , кой пак се върна при комунистите и т. н., ей Богу повръща ми се вече от тези така наречени "десни демократи" ...та те комунистите бяха по лоялни към своята партия БКП на времето!!!

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

А после доколкото съм чувал, неговият баща също бил член на партията майка БКП, които са били "турмозени" от комунистите, като насила са вкарали отрочето ББ да учи в комунистическата школа Симеоново...а знаем кои деца учеха на времето там - най "способните", които после заемаха високи длъжности в социалистическия ни живот, като тайни ченгета и доносници на ДС!

Яяя, мистър Приватизация за 1 лв.! Мистър Новобогаташи чрез приватизационни бонове! Мистър ВИС, СИК, Аполо&Болкан и прочее такива "застрахователи"! Мистър Левон Хампарцумян си ляга шеф на приватизацията и се събужда шеф на Уникредит-Булбанк! Мистър "Кажи си, Иване, те ще те разберат!" Тоя "мистър" от позицията на какъв се изказва?

Един е центъра дето командва и Костов е негов говорител.

И какво точно го интересува средностатистическия гражданин коя партия е прозападна, произточна или про-друга посока ? Нещата, които интересуват хората са пределно прости - заетост, доходи, свободно време, справедливост, свобода, защита на собствеността и други битовизми. Ердоган, Путин,Тръмп, ЕС - някак си не са приоритет. Истинският политик трябва да се грижи НАШАТА ПАНИЧКА да е пълна, с кого, как и с какви средства ще го постигне - не ни е интересно. В тази връзка политиците на прехода могат да се надяват на милост - да получат само олово, вместо варене или печене на бавен огън.

Г-ЖА ЙОТОВА СИ ИМА ДРУГА ПЪРВА ГРИЖА - ЗА МОСКВА И САНКЦИИТЕ НА РУСИЯ ; ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ДУМА -

що плюнки, що чудо. Но и аз ще попитам - но никой не отговаря, все едно че ме няма във форума. Нинова каква е - няма да казвам и аз фактите - четете Гугъл "Жената фамелион" и това не са злобни епитети - това са факти!!! Добре де - Станишев казва - "КАТАРЗИС" - ЯВНО ЖЕНАТА Е ПОЛУЧИЛА КАТАРЗИС. Ама защо и той я уволни от зам.министър на мега министерството на икономиката и енергетиката - в прав текст каза - за подозрение за корупция.

за политиците, но аз не изпитвам страх. Просто започвам да "таковам на думи" колчем видя г-н Костов.

на Нинова - тя къде започна политическата си кариера - при Костов. Писна ми да обяснявам къде е работила при него - има го в Гугъл "Жената хамелион" - само факти. Ако не си задръстен - отвори и прочети и после плювай Костов - сигурно заслужава, а защо не и Корнелия Нинова?

дори не ми се чете, но все пак хвърлих едно око. Само не знам защо СДС, пардон ОДС отиде в забвение. Знам комунетата викнаха Царя, като видяха че ще спечели втори мандат. Но народът тъп - и аз мислех да гласувам за него - но като чух речта му - втори Боянски ливади все едно че слушам комуняга и не гласувах за него - но народът се хвана за 800-те дни.Просто авантаджий сме - и все вярваме някои да ни оправи, да ни даде пари - хем знаем че не може да бъде. Интересно казва ли Костов нещо за Марешки?

ех, Ваньо, що се показваш, нали знаеш,че хората не те обичат и мнението ти не струва и пукната пара, скрий се дълбоко,щото, това,което ти разби в държавата, няма измерение, негодяй, най-добре иди отново в храстите и съскай(щото нямаш смелост и мъжество) "Путин долу"...мижу

ДОБРЕ Е,ЧЕ НАРОДА ГО ОТСВИРИ ОТ ПОЛИТИКАТА!!!

хаиде,българино,така ли няма от времената на турското ни робство да се е родил поне един българин като васил левски!германия поне имаше конрад аденуер и стана отново първа икономика в европа,какво ни пречи на нас българите!

крадец, измекяр, мошеник, ама в БГ осъдени политици няма, а тоя и мнение ще дава, че разпродаде на безценица България и прибра милиони в джоба си...... дано само го чукне и него божието правосъдие някой ден

ТОЗИ, ПО- ДОБРЕ Е ДА НЕ ГОВОРИ И ДА СЕ ВЪРНИ В МЪЛЧАНИЕТО СИ. ТРЯБВА ПУБЛИЧНО ДА БЪДЕ ОБЕСЕН,БОКЛУКА МУ С БОКЛУК

На този трепането му е малко.

Костов! Велик си! Като прегледах коментарите при теб сасе включели хора с 353 коментара досега, докато за останалите политици ---бройката е 293.....т.е. всичко е ясно...

..а това е най големият - мръсник, наричащ себе си политик. Безподобно долно влечуго, което заслужава разстрел и нищо друго.

Хайде синца, дружно да поздравим майката на Костов...! Костовата майка...! Майката на Костов....! Ихххаааа.....!

е скрапирал българските фабрики и заводи, за да има за скрап за нашите роми и да се превърне БГ - то в Цингалария, имал е визия за светлото бъдеще по сороски

Костов да се върне в политиката?! Ами той никога не я е напускал. Когато стана дясната ръка (представителя) на Сорос за Българи вече не му беше нужно да е "под прожекторите"! Той просто си печели от далаверите на "Америка за България", от "Протестна мрежа", от "Български хелзингски комитет" и т.н.

Ма, Йованке ма, нали бащицата и държавен глава назначеният от ГЕРБ Росен Плевналиев подписа такова писмо до Тръмп, в което се казваши "ние сме истинските защитници на американските интереси"? :) Де гиди, дърта барантийо! :)

синината стана сиганина, а БГ - Сингария или Мангалария - това е капитализъм по костовски

крадеца вика "дръжте крадеца"!

Много се кефя да чета коментари когато се появи името на Костов. Невероятна шизофрения настава - бил комунист, ама направил приватизация... Бил окрал всичко, ама си седи в къщата в Драгалевци... Съсипал България, ама за пръв път след 1989 имаше цял мандат и редовно вдигаше заплати и пенсии... Уж бил престъпник, ама Европа ни призна пазарната икономика и тръгнахме напред... Абе като си личност и правиш нещо, средностатистическият мързеливец се чуди каква махна да ти намери... Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя."

Кога редовно Костов е вдигал заплати и пенсии? Спомняш ли си, че когато хората се пенсионираха по негово време направо плачеха, защото със формулата която изготвиха неговите "експерти" тогава хората бяха неимоверно ощетени! Затова пенсионерите никога не му простиха!

През всички четири години на мандата му - 2 пъти годишно по 10 процента. Това го имам черно на бяло във фишовете си. При никое друго правителство не са имали такова постоянно пълзящо нагоре увеличение заплатите. Просто факт. Къса ви е паметта!

Безтрашен е във грабежите Костов,може би той и Луканов са най-големите разбойници след освобождението на България от тур.робство .

Костов е като невинно момченце в сравнение дерибеите от последните години. Мащабите са абсолютно не съизмерими.

ето ви доказателства. този от раз приватизира и изхвърли ни по на 45-48 години, нямаше работа тогава, 1999, след това продължи със съкращенията по предприятия ндсв и за капак на всичко Герб само техни хора, Костов същото направи, НДСВ???? Много ни дойде от 1999 до ден днешен. Малко съвест. Всички десни изхвърляха в кошчетата за боклук-имена, телефони и пр. И това е самата действителност, а не свободно съчинение. Имат всички преминали през НС, и сега кво им дреме, че хората без връзки се жалват. Жалвайте си ни/им казват, ако си нямате работа, ние вече сме добре. Имаме си. Алчни ненаситни на пари и жени и ....

В България спора е не кой е по-достоен, за да изберем, а кой е по-голям предател и крадец. Скоро политици, депутати, министри, съдии, прокурори ще продължат по между си този спор в панделата. И трябва да са щастливи, че са живи, за да спорят.

50 нюанса мангал!!!

Само че той беше министър председател на държава, в главата си акъл и допусна само една грешка. Не изтреби всички бивши другари заедно с домочадието им. И допусна един наследник монарх да го измами дето се отказа от себе си и осра цялата си същност за няколко декара земя и две порутени къщи дето ги наричаме дворци. Дворец - за справка ...идете и вижте дворците където и да било други но не и в България. А ти драги - ще си останеш едно нищо макар да се смяташ за "бял".

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Онзи мухльо ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ - свален като напикан от Председател на НС (когато го махнаха от председател на НС, щеше да се разреве), от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски Генерал Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на ЦаряЛюбка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... Искров от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет...

Костов, я си...

благодарете те не на тези многоброини партии,които са ни управляали и управляват сега!благодарете се на валутният борд на българският лев към еврото!затова професор стив ханке да бъде обявен за почетен български гражданин и заслуги към българия и награден със орден стара планина!всички помним времената на банковите фалити,и кризата!

Този ли говори за страх!? По-голям страхливец в политиката от него не познавам. По възрастните помнят как изглеждаше физиономията му когато таксиджиите се вдигнаха.

Всички знаят, че бившият премиер на България КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Възрастта не прощава никому. И този е съвсем изтрещял. Лошото е,че е спрял да си пие хапчетата! Ако не бяха неговите американски покровители, този господин трябваше да е в затвора. За разсипването на държавата. Вместо това наглецът влиза в ролята на ментор и раздава акъли!

Единственият българин, който в момента разбира от управление на Държава и го доказа преди 20 г. Ченгеджийската пропаганда, която владее медии и институции го превърна в злодей. Той е изключително неудобен за тях и за техните престъпни корупционни схеми. Ситуацията в момента много прилича на тази от 97 г. Българите сме адски неориентирани, неразбираме откъде идва бедата. А тя идва от Изток, дори от Югоизток е по-малката беда. Българи, нашето място е във ЕС и НАТО. Нека следваме заветите на Раковски и Левски, Ботев, Стамболов и всички наши предци, защитници на Българищината.

МУТРЕНСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ?! КОЙ?!!! КОЙ ПРОДАВАШЕ НА ПАРЧЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО?! КОСТОФФФ,СКРИЙ СЕ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СИ ПОКАЗВАЙ ГРОЗНАТА МУТРА!!!

Човек, малко са човеците останали на тази територия, биомасата я влече примитивизма на исток, а управлаващата вихрушка от ДС е всъщност агенти на КГБ и Газпром, ако не получим спешна помощ отвън спукана ни е работата.

ГАД , ЩЕ СЕ ПОЯВЯВАШ! ГОСПОДИ, ПРИБЕРИ ГО НАЙ- НАКРАЯ

ДА ЖИВЕЕ ВСИЧКОТО ЦИГАНИН, АРКАДАШ. ООООЙ, ЦИГАНИНО. ДА ЖИВЕЕ ВСИЧКОТО ЦИГАНИН, БАНГЛАДЕШ ...

Ян.много простотия липса на мислене подражание, ако може СЪБУДЕТЕ се,ако не ще мачкам в калта.

Страх е сковал народа, от уродите, които се кандидатират и реално няма един нормален, който да бъде избран, да управлява.

На тоя престъпник до кога ще му се дава микрофон, бе, хора???

Тоя ми е чел "Политикономика" в ВМЕИ, а сега се прави на демократ

Мръсен символ на "синята идея". Голям страх браха с иЛЕНКА когато ги гони онзи с ножа!!! Да беше ги стигнал.

За себе си изводите ми са , че този индивид е основният виновник за разсипията на държавата България. Той разби унищожи селското стопанство и разпродаде всяко предприятие което имаше стойност за жълти стотинки. Разграбването беше повсеместно. Разрушаването на всичко тотално. Ама няма работи, не работи. Има печалба, няма печалба. Дали е важно за държавата, за сигурността. Икономиката потъна, разгради държавата. Действаше с неистова злоба. Мутризацията и дивото натрупване на капитали ни направиха най-бандитската държава в тази част на планетата. Той предаде синята идея и отврати огромната маса хора от нея. Продаде и унищожи надеждите на поне 2 поколения българи за по-добър живот. А колко още поколения трябват да се оправи тази изначална грешка не се знае. Като разрушиш всичко и не знаеш как да градиш какво остава - едното нищо. Ей това е този дето се прави на умен сега и ръси акъл. Нама псувни които да са адекватни за него. Само дране на живо и да тича по улиците в някое циганско гето с венец от бодлива тел ама ръждива. Да го утрепеш не е решение - малко му е , а и вече се е из*срал непоправимо върху Родината ни и я е превърнал в ТЕРИТОРИЯ която скоро няма и името си да носи.

Костов иска да се върне в политиката, обаче никой не го иска. Освен дълбоката рада и сбирката кръжочници, кинжаловеди и и хомосексуалисти около него.

Грешиш, Костов има много поддръжници, просто те не са хора, дето ще седнат да пишат тук, пък и по принцип броят на онези, които пишат поръчково срещу него е огромен!

Не искаме този мръсник и мошеник, предател на цяла една нация да го виждаме по медиите как необезпокоявано и нагло се надсмива над делата си, не искаме този урод, а не човек да учи децата ни в университета, той не може да ги научи на нищо добро освен да им покаже как се става престъпник и предател. Искаме Румънската правосъдна система да заработи и у нас, ИСКАМЕ ГО ЗАД РЕШЕТКИТЕ!

НИЕ, доста елементарно разсъждавате, и моля, говорете от свое име. Не желая да бъда слаган във вашия кюп на неграмотните човечета.