”Вашингтон пост” е с ново мото”: ”Демокрацията умира в мрак”

"Демокрацията умира в мрак" е новото мото в уебсайта на вестник "Вашингтон пост", съобщи Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - ”Вашингтон пост” е с ново мото”: ”Демокрацията умира в мрак” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ, ЩЕ ГУШНЕ БУКЕТА!!! МРЪСЕН СОРОСОИД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КЪДЕ В ЗАПАДНАЛОТО ОБЩЕСТВО НЯКОЙ РЕАЛНО СЪЗИРА ДЕМОКРАЦИЯ!!!ТАМ ЦАРИ АВТОРИТАРНА ДИКТАТУРА НА БАНКЕРСКО КОРПОРАТИВНИЯ КАПИТАЛ!!!ПРИКАЗКИТЕ СА ЗА НАИВНИЦИ!!!

Ами тогава ние трябва да викнем: "Дайте светлина!"

Демокрацията ви умря в борбата срещу комунизма или по- точно в борбата ви да унищожите народите на Източна Европа.

СОРОС ,МАКЕЙН,ЛИНЗИ ГРАМ НИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ ДА ПЛЮЕМ ТРЪМП И НИЕ ПЛЮЕМ ТА СЕ КЪСАМЕ ,КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА ,НИЕ ЖУРНАЛЯТА СМЕ ЗА ПРОДАН ,ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕ.......

Защо няма 600 коментара под тази статия? Звеновите спят ли?

Мракът е свобода. Дезинформацията е информация. Робството е демокрация. Парцалът е вестник.

този ужас дето ни го пробутват за демокрция всъщност е изроденото лице на либерастката диктатура, но не на пролетариата а на плутократиата и олигархата, така че по добре да си иде по тихо, че сега се дерат като селски тетки на пазар.В така оформената система НЯМА демократични и независими медии или НПОта, сами са си виновни. Все пак е вярна приказката, че на лъжата краката са къси!

"Светлина, повече светлина!",за да се очертаят сенките.Светлината от която се страхува и българската "демокрация". Светлина за "заменките",светлина за КТБ,светлина за съдебната система...,светлина за далаверите на властта!

Всъщност, т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Доналд Тръмп нарече Вшингтон пост с други имена - Хилъри пост, Обама пост и най вече - Fake пост. И е прав човекът. Демокрацията в този вестник отдавна е потънала в мрак и е умряла,

че тя не умря ли отдавна??? демокастрация е днешното...

да го бяхте изписали, след като не можете да го преведете

Демокрацията умира в дезинформация, а демоНОкрацията цафти и върджи.

Гледайте сега колко интересно: в предаването на MSNBC (медия, която също като Washington Post се бори срещу ужасния Тръмп) link поканената да коментира Mika Brzezinski заяви, че Тръмп се опитва да дискредитира медиите, защото видите ли работата на медиите е да контролират какво мислят хората. Така че малко трудно е да повярвам, че Washington Post носи светлина и демокрация.

продължавай да вярваш на путин ...

Спри да повтаряш примитивизмите си.

От тази реплика излиза, че ако не вярвам на Washington Post то значи вярвам на Путин... знаеш ли, в твоя случай въпросните цели на медиите за които пледира госпожата вече са реализирани 100%.

"Демокрацията умира в мрак" е клише. Демокрацията не умира в мрак, а съвсем организирано - под формата на весел хепънинг, силно озвучена от бездарна радиофонична музика, съпътствана от шумни аплодисменти на добре организирана публика и осветена от прожекторите на псевдодемократични медии...

Sic transit gloria mundi?

мракът е върху истината :) не бъдете толкова пръвосигнални :)

демокрацията умира в мрак затова вестникът ще носи светлина всъщност е умно! а е вярно демокрацията умира в мрак

"Умно", за полуграмотните "роми", с вишу, преминали курс на зомбировка по програма на "Америка за България".

Това са го мислили повече как да изглежда с тези 3 "D", отколкото някаква дълбока мъдрост.

И от кога "Вашингтон пост" (ВП) е "авторитетна" медия? Може би, от 13 октомври 2016 г. когато официално обяви, че подкрепя Клинтън? Или от както под една трета от американците вярват на MSM като ВП? Сега официално се включват в борбата срещу Тръмп - в рамките на кампанията на OFA-та на Обама. И ДИР ли е вече част от това?

думичката демокрация е дъвкана, ползвана и плюта по повод и безповод в западното полукълбо. Начи ако някой няма аргумент за тъпизма си, нито обяснение за простотиите, които е свършил той се оповава на демокрацията. И в този смисъл - една огромна корпорация, притискаща дребния производител чрез пазарна монополна мощ, гарантирана от достъпа до капитал на фондовата борса си е купила медия, която формира и моделира мнение както и харесва като в същото време възхвалява демокрацията. Коя демокрация - тази, при която корпорацията винаги печели?

Дори да е прав господинът, много интересен въпрос е обаче кое точно е мрак? Според някои мрак е да се нарекат с точните им имена обществените проблеми, пък дори и да са спорни тълкуванията кое е обществен проблем. Според други мрак е точно замитането под килима, наречено политкоректност. За едни е мрак да се ислямизира успешна, културна, спокойна и богата страна, като по улиците плъзват бурки, никнат джамии, разраства се всякаква престъпност, лица, които не уважават живота издевателстват над обществото и т.н. Според други е мрак, че въпреки очевидната несъвместимост между културата на омраза и нетърпимост, каквато е исляма и толерантната култура на запада, все още има хора против натрапването на ислям. За едни мрак е да се населват против волята ни мюсюлмани, за други мрак е да им се отказва инвазия. За едни е мрак циганите да убиват и крадат безнаказано, за други мрак е да се посочват като цигани и да се негодува. За едни мрак е да има силна Русия с неин начин на живот, за други е мрак омразата към нея. Имаме сблъсък на две визии за света. По-нахалната и гръмогласна в случая е изкрещяла, че според нея настъпва мрак, защото другата се е обадила.

Явно иска да каже, че вече вестници почти не се четат. Интернет променя правилата на играта. Иначе преди беше лесн, назначават се само проверени до десето коляно журналисти, които със сигурнощ се поддържат правата линия. Явно напоследък нещо не върви с пропагандата.

това мото им е от сайта !!! егати идиотщината

демокрацията е предназначена за хората които са я извоювали с живота и кръвта си не може аборигени да дойдат и да се присламчат те не могат да я оценят Европа за европейците азиатците вън

колко точно описваш руснаците

СОРОС ,МАКЕЙН,ЛИНЗИ ГРАМ НИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ ДА ПЛЮЕМ ТРЪМП И НИЕ ПЛЮЕМ ТА СЕ КЪСАМЕ ,КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА ,НИЕ ЖУРНАЛЯТА СМЕ ЗА ПРОДАН ,ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕ.......

Четох биографията на другаря Безос, виновник за фалирането на хиляди малки електронни магазини в САЩ. С по-големите се е справял по друг начин - ултиматум - или се продават на амазон, или амазон пуска същите стоки на много евтини цени. И този човек ще ми приказва за демокрация. Отделно, че години наред амазон са били на загуба, защото милионите отпускани от банките, са инвестирани постоянно в разширяване на бизнеса и мачкане на конкуренцията.

всичкото тролаж ляга и става с вашингтон поуст демокрацията умира в мрак затова ги има вашингтон поуст и другите медии - за да носят светлина ;) ма много сте тъпи за да разберете смисъла :))) демокрацията няма да умре защото в сащ е светло ссср умре :) защото беше кекав империя на злото - МРАК!!!! в МРАК нищо не вирее освен гадни пълзящи неща :) айде лек ден :)))

FuckTheEU

"Демокрацията умира в сащ" е много по-достоверно мото, и ако вестникът толкова се е загрижил за нея (демокрацията), то би трябвало да набляга на реалните новини и факти а не на фейк нюза.

НИКОГА НЕ МОЖЕ ЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ДА Е ВЕЧНО.............. ЗАЩОТО ДОРИ ДА Е ПЕРФЕКТНО............... НЯКОЙ ПО-МЛАД И УМЕН СИ КАЗВА ЗАЩО НЕ АЗ НА ВЪРХА А ТОЙ? И Е ПРАВ ВСЕКИ КОЙТО ИМА ПОТЕНЦИАЛА И СИ ГО КАЗАВА............ ОТ ТАМ АКО НАТИСНЕШ ДРУГИЯ ТРЪГНАЛ КЪМ ВЪРХА СИ УЗУРПАТОР :)

По-добре ''Вашингтон умира в мрак!'':)

Това да не ти е режима на тока в България в доброто старо време? :)))

Искат да кажат, идва край на толерастията и либерастията! И власта отново е в ръцете на народа! Заради което и циврят еврейските лобита и ВПК то в Краварника!

ДЕМОКРАЦИЯ В САЩ И ЕВРОПА - ГОЛЯМ ВИЦ !

"толерастията и либерастията"??. Либерализам е стремеж към свобода, равенство и справедливост като човешки ценности. Какво против имате? Или всички Тръмписти като чуете "свобода и демокрация" се ловите за пищова.

Вие първо докажете че сте демокрация, че нещо силно се съмнявам.

Най-фалшивия вестник на Щатите, ведно със Си Ен Ен и пр. и пр. В САЩ има фашизъм, а не демокрация. Така е и в Европа.

Cаше, аз бих нарекъл всяка страна, в която можеш да критикуваш президента без да ти счупят прозорците с камъни или да те хвърлят в затвора демокрация.

Това е демокрация от 19 век. 10% от президентите им са избрани с малцинство. За 21 век това е неприемливо. И мн. други кусури си има американската политическа система. Да не навлизам в подробности.

нашта не се е раждала поради което вашта ще умре щото сте много "хитри".

Изглежда "Вашингтон пост" се уплашиха от чисто новичките кибервойски на Россия.

АМАЗОН ДА КАЖЕ ЩО ИЗДАВАТ ФАКТУРИ ПРИ НАС В АМЕРИКА В КОИТО НЕ Е ВПИСАНО НАШЕТО ДДС :)) ..И СЕТНЕ СЧЕТОВОДИТЕЛИТЕ РАЗПРАВЯТ - "ЩОМ ДДС-ТО НЕ Е НАПИСАНО, НЕ МОЖЕМ ДА СИ ГО ВЪРНЕМ ":)) ... КРАДЛЬО НА ДРЕБНО :))

кое е ващо си ДДС?

Ако те умрат - демокрацията е мъртва. Хахахаха - неволята е майка на гения и мащеха на идиотизма. Имаше едни други които ако умрат - богоизбраният народ умира и спасението на всеки човек, включително неродените към тази дата е изгубено. И също те са генерални представители за Бог в негово отсъствие, поне по техни думи...

да мре бе. всичко кекаво умира.

Амин!

СССР кекав ли е бил слънце? Тия 4-мата руснака дето ги убиха наскоро, кекави ли бяха? :) Тия дето не могат да изхранват семействата си в България, от чието име говорите руските тролове непрекъснато кекави ли са? Я разкажи за двойните стандарти на Запада, моля те. :)))