Коментари - На 26 март избираме между 27 партии и коалиции | Днес.dir.bg

На 26 март избираме между 27 партии и коалиции

Приключи регистрацията за участие на предсрочните избори на 26 март. В Централната избирателна комисия документи са подали 18 партии и 9 коалиции.

Обратно в новината

Коментари - На 26 март избираме между 27 партии и коалиции | Днес.dir.bg

Коментари

На всичките продажни кандидат лапачи на народния гръб им пожелавам по 27 цирея да им излязат на задниците онодени! Всеки за кокала се реди.

Без значение кои са тези 18 партии заслужават уважение заради самостоятелното си явяване на избори. Формирането на коалиции преди избори означава най-малко две неща: Несигурност в собствените си сили и нежелание да се изправиш пред истината която е, че хората които ще гласуват за теб ще бъдат компроментиращо малко. Когато сте в коалиция винаги има оправдание в недобре подбрани партньори. Явяването на избори в коалиция означава неистов стремеж към властта , която иначе сам няма как да получиш.

Лапачите се отправят към стартовата линия....Куцо и сляпо както винаги.

Няма какво да се залъгваме, ако искате промяна гласувайте за нови лица. Аз клоня към ВОЛЯ. Може и те да се окажат като предишните, но поне има шанс и да не са. А този шанс при старите мутри го няма. Успех на България!

Така ще бъде докато държавата финансира тези "партийки". Ако се приеме закон всяка партия сам самичка да си финансира изборите-тогава рязко ще намалеят. Но те не искат-затова на другите избори ще се яват 50 партии и т.н. А тока и парното ще се увеличават и т.н.

Всяка партия в управлението, всике българин министър-председател.

Сега целия народ пищи защо са 27!! Прави сте, по-добре да бяха само 5- ГЕРБ, ДПС, БСП, АБВ и ДОСТ. Тогава щяхте да сте доволни, нали! Всички сте се тотално побъркали и си заслужавате участа след март месец!

че ти искаш да са 270 ?

Разбирай, че ти искаш да са 5!

регистрирана е и коалиция на недоволните! те ще си останат недоволни, щото парламента ще го гледат от външната страна, но на 27март в техните редици ще се влеят още доста недоволни! това Българска пролет. глас народен,зеленото възраждане дето ще презарежда,реформаторите ,обединени патриоти,нова република,да българия, ще се обединят под мотото: не парламент!

е смисъла на мажоритарната система!Ако беше въведена , тези 27 партии трябваше да излъчат 240 кандидати от партията си за всичките едномандатни района!Като се има предвид, че повечето от тези партии накуп нямат 240 човека като членове, ето ти го пресяването на талаша от партии- на следващите избори ще се явят не повече от 5-6 партии! На по-следващите най-много две!Както е в целият по-развит от нас свят...!

И преди малко по БТВ свърши репортаж за организирано престъпно изземване на имущество, чрез хвърчащ лист с фалшив подпис- заемна квитанция т.е. фалшифицирам подписа на някой, че ми дължи пари на хвърчащ лист и съда, без да е длъжен да провери, конфискува имуществото. Закона е гласуван от коалиция БСП + ДПС преди години. Те мислят за народа.

Това просто не е вярно!Или ти не си разбрал нещо, или коментиращите нещо са се заблудили! Ако това беше вярно, нали се сещаш, че нито една фирма няма да има , която да дължи пари на друга...Просто чакащата пари фирма ще внесе в съда въпросната "заемна квитанция" (няма такъв термин) и готово-имуществото на длъжника веднага ще бъде запорирано...Да, ама не...

И пак наследниците на тази Партия търсят Вашето доверие все със същите стари "номера" - те са нови, истински, и ще възцари всеобщото благоденствие и социалната справедливост. Докато за пореден път разберете, че поредните й ръководители са станали поредните милионери, а Вашите джобове за пореден път са изтънели.

Не е добре работата, малко са 27. Трябва да са минимум 100 или още по-добре ще е всеки град и село да е отделна партия. Пълна излагация!

Нищо ново под звездите ! Какво ново ти предлагат тези ,,Нови " партийки ?!

Да не е луд някои са гласува за БСП. Та корнелия от сега лъже а после да му мислим.Тя отрече да се е срещала с Руския генерал,който и предложи нашия генерал за президент и така стана.А тя отрича.Аз в предаването на Слави в директна връзка чух Руския генерал, че е провел делова среща с другарката.Защо тя като е толкова принципна и честна го отрича.Братя Българи помислете добре за кого да гласувате. БСП ни лъга цели 40 и по-вече години и нищо не направи за страната, и сега техните наследници продължават да ни крадат.Стига вече с тази мръсна долна БСП!!!!!!!!!!!!

Същите лайнари са и от ГЕРБ. Обявиха минимална пенсия 300 лв., а бай йуХ след два дни каза, че подобно нещо никой не е казвал.

НИКОГА ТИЯ НА ВЛАСТ ОТНОВО

Какво искате бе българи?! Имаме 27 партии и коалиции. И сега ако пак се гласува за някоя от старите муцуни като Герб, БСП, ДПС или подобни, вече няма какво да коментираме по форумите! Хубаво ги огледайте, поне една от тези коалиции трябва да е по -неумърсена от другите. Стига сте хейтвали само, а се замислете как да изберем по-малкото зло. До кога ще пишем и мрънкаме само по-форумите! Трябват действия и идеи! Иначе Април месец пак ще запеем същата песен.

най-големият проблем за България в момента са бежанците, на второ място е проблемът цигани - със социалните им придобивки, изключителните им права и огромната им престъпност. на трето място е сепаратизмът на партии като дост и дпс. тези които предложат ефективни решения на тези три проблема ще спечелят не само моя глас, но и гласовете на поне 40% от имащите право да гласуват. и само да вметна - могерини с нейните призиви да решаваме демографските си проблеми чрез прибиране на мюсюлманска неграмотна паплач, вместо чрез целенасочена политика за повишаване на раждаемостта, е за разчекване и набиване на кол!!!

Точно това са проблемите! Най-наболелите! Мангалите ги оправят светкавично 2 закона прости! - помощи до 2 дете за като цяло всички българи, то и без това кой българин има 3+деца. Това ще сведе циганската раждаемост до 2 деца. И да не се гласува , яко нямаш средно образование. ЕЛЕМЕНТАРНО! И сега ако пак не ги вкарат тези закони, ще издигна едно магаре за политик, че то да ги напиш, защото това вече е повече от абсурдно!!!!

Само на мен ли 27 партии ми се струват множко на 7мил. население?

Защо няма да гласувам за ГЕРБ:Защото са пълна збирщина от некадърници, бивши амбиционни членове на други партии и ченгета и доказаха, че работят не за народа, а за себеси.Защо нямя да гласувам за патриотите:Защото са механичен збор от покрилисе под плаща на патриотизма жадни за власт и без достойнство наглеци, никои от които самостоятелно няма да влязат в парламента. Защо няма да гласувам за марешки:Това е новоизлюпен лумпен от мутренски клан и с мутренски похвати, ниско интелегентен и спечелил парички от продажба на фармацефтика, без съответното образование и е поредната измама като Бареков. Няма да гласувам за БСП защото тази партия се превърна в зборище на най-големите олигарси, които заграбиха народната собственост.Няма да гласувам за Реформаторите , защотосъщо са зборище от разтурени стари партийки и се ръководят от дупедавци за власт наглеци.Братя бългади , трябва да гласуваме не за партии ,а за личности които познаваме и ако се разочароваме да можем да ги отзовава ме.

сбор, сбирщина се пишат със "С"

фармацевт, фармацевтика се пишат с "В"

е, ти познаваш хамди от съседният борум, гласувай си за него, и после си го "отзова ме" !

РАЗДЕЛЯЙ народа на партии ('partis' лат. - "части" бълг.) насъсквай ги една срещу друга, гледай им сеира И ВЛАДЕЙ.

Да бе - ще "избираме" между 27 гов.на най-малко миризливото и най-малко рядкото, пък те после пак ще си се омешат в "коалиция", "опозиция", "независими"...

Забрана за политическа дейност на всички партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид 60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява. На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя. Избирателите от избирателния район имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000 души. Образователен ценз Възрастов ценз

На 26 март избираме между 27 партии и коалиции или Терминал 2.

Или да стреснем, да се съберем и да си оправим държавата.

КОЛКО СЪМ ЩАСТЛИВ.27 ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ ГОРЕЩО ЖЕЛАЯТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.ТЕ ВСИЧКИ ОБЕЩАВАТ РОЗОВО БЪДЕЩЕ С ЗЕЛЕНИ КРАИЩА.ТЕ ВСИЧКИ СА ПРЕСТЪПНИ СТРУКТОРИ ЖЕЛАЕЩИ ВЛАСТ ЗА ДА КРАДЪТ .НИТО ЕДНА ОТ ТЕЗИ КАНДИДАТКИ НЕ МИСЛИ ЗА НАПРЕДЪКА НА БЪЛГАРИЯ,ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА,ЗА СЕЛСКО СТОПАНСТВО,ЖИВОТНОВЪДСТВО,ИНДУСТРИЯ.ДОКАТО НЕ САТВОРИМ ВСИЧКИ ОТ ВЛАСТВАЩИТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 27Г. ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА КОПАЕМ ДЪНОТИ.

БСП!!!

Само ЦСКА-СЕПТЕМВРИЙСКО ЗНАМЕ

добре де ... как така в америка която учи цял свят на демокраця имаше само 2-ма кандидат президенти , как така има само 4 автомобилни кионцерна срещу 10-на европеиски и толкова японски ... значи нещо в демокрацята им маи нещо куца ... ще се сетите ама е вече късно :) мнооого е късно ... а виж у нас какъв избор имаме :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

N. S.

27 партии не са ли малко не достатъчно ? Аз мисля, че 127 партии биха били гарантирана формула за просперитет . Я се стегнете малко .......

Прав си, по-добре да бяха само 5- ГЕРБ, ДПС, БСП, АБВ и ДОСТ! Тогава нямаше да хленчите по форумите, нали драги българино? Най-накрая щеше да си доволен!??

В цяла Германия само5партии ще се състезават на изборите,или шест. В тази пиклива Булгария се допускат27. Побъркана работа,побъркан народ. И кой ще изберете от тази какафония,много няма да гласуват,пак ще докарат рейсове с турци и кебапчета за циганите и те ще определят начина на живот и развитие

Ако бяха само 5, всички щяха да ревът, че са богоизбрани, че няма избор, че отново едни и същи, как така само 5! Стегнете се българи, стига сте ревали! Вземете да свършите нещо полезно от това да хленчите по форумите! България има нужда от идеи и действия, не хленчене!

Фири

Само се чуда как ще ги изтърпя тия дебили 2 седмици то ще има инагурации клетви шампанскотутканици около съставяне на правителство...само до 2 седмици да нема закон за мажоритарни избори и разпускане как само ще ми се радвате дебилчетата на батко как има се криете като мишоци от народния гняв...

abasador

само, 27....? ако ЦИК не допусне регистрацията поне на още 5... ще си помисля дали ще гласувам. Лек ден.

Щом 27 кандидати да те "оправят" ти се виждат малко, значи си доста широко скроен социалист (за социалиста си вадя заключение от другите ти писания). За мен и 9 пъти по-малко си е чист групов секс, но вероятно по това се различавате "широките" от "тесните" социалисти.

Фири

А иначе нормална партия която да защитава интересите на голяма група от хора в България не виждам да се появи скоро. Гласуваме на принципа на отрицанието и на пронципа тия са крадци ама тия са още по-големи крадци.Сега съм решил да глсувам за мажоритарни избори и за разпускане на парлмента. Само за това ще гласувам за ГЕРП. А не заради "по-добрия ми живот" който е видял Борисов пред напористия кмет на симитли.

омазал си целия форум! хубаво, разбрахме, че ще гласуваш за герп, разбрахме и защо. ама не е нормално дори и за герпаджия да плещи толкова много простотии. най-големият проблем за България в момента са бежанците, на второ място е проблемът цигани - със социалните им придобивки, изключителните им права и огромната им престъпност. на трето място е сепаратизмът на партии като дост и дпс. тези които предложат ефективни решения на тези три проблема ще спечелят не само моя глас, но и гласовете на поне 40% от имащите право да гласуват. и само да вметна - могерини с нейните призиви да решаваме демографските си проблеми чрез прибиране на мюсюлманска неграмотна паплач, вместо чрез целенасочена политика за повишаване на раждаемостта, е за разчекване и набиване на кол!!!

А бе само Лудогорец!

Фири

Жалко за корнелия. Другаре! Победихме! Чекай ма по точните думи са - излъгахме.Даже и Станишев и той се изцешпи как младите социалисти подкрепили кампанията на Радев. Аз ако си бех дал зор да гледам тая кампания кога щех да гласувам за него? Та така другарке, чекай големо разочарование на нелегитимните избори на 26 март. 2 милиона и 60 хиляди гласа от които милион и половина никога нема да бъдат трансформирани към БСП.Само да ти видя физиономията след изборите ще стоя и до 12 часа:)

Видяхте ли предложението на видния член на БСП Красимир Премянов, който по комундешка линия е и председател на Тракийските дружества в България? Та, предложението му е Тракия да бъде извадена от състава на България!!! Да! не се шегувам! да бъдела обособена като независим административен район в ЕС! Гениално, а?

БСП против България! Винаги!

А къде е партията на националист номер едно на БГ с руското знаме - Волен Сидерович ??? Дали ще събере един трамвай хора да гласуват за него ???

Явно, че с този Алцхаймер имаш проблем дори да си спомниш, че си от Америка, а не Канада. Та и коментарите ти такива.

Има има. Ела на трети март пред НДК и ще видиш една малка част от този трамвай.

Фири

"А сега сериозно - от тия 27 партии и коалиции дали можеш да събереш 2-3 умни, работливи и честни хора, които и да са независими от разни кръгове и организации?" Отговора е ТВЪРДО НЕ! Секи издигнал се в някаква йерархия е безвъзвратно обвързан и зависим. Тва в България.Даже в най-проста служба ако немаш връзки бачкаш като кон и вършиш работа на 3-4 некадърника и така те търпят но винаги усещап, че не си от "елита" по премии, по оценки и т.н.ако се осмелиш нещо да се одървиш на некой от "елита""ела ми пиле шарено" в смисъл колко и да си ценен ти намират цаката било по "устав" било с мръсотии,а най-често и с двата похвата и или те пречупват и пак си ставаш презрян работен кон (ехидните усмивки на тия които нищо не бачкат и те гледат как се потиш не си дават и труд да ги крият) или се разделяте тоест ти си търсиш друга работа ако не можеш да търпиш.

Извинявай, ти Норвегия ли описваш- гледам го това от 30 години- досущ. Просто няма нужда от честни и работливи хора.

Фири

Тебе те гледат на расистка основа така.

Само за комунисти, защото останалите са фашисти!!!

Леле, какъв голям избор! Е, това е демокрация! А сега сериозно - от тия 27 партии и коалиции дали можеш да събереш 2-3 умни, работливи и честни хора, които и да са независими от разни кръгове и организации? Аз предлагам всичките членове и антураж на точно тези 27 партии и коалиции да ги хвърлим в затвора на топло за дълго време и после да направим изборите и да сме спокойни, че които и да изберем, то поне няма да са тия престъпници!

екстра !

Ненормални ци 27 партииии

Фири

"Партия Да, България? Партия? Този новоизлюпен политически кръжец, събрал стари муцуни не е партия. "Да, България" не е партия, защото няма идеология. " Аре молим троловете от Реформаторския псевдоблок и Новата република на Рада дълбоката да не си плюят по конкуренцията. За мене е безсмислено предвид, че за такива псевдодесни партии нема никакъв шанс да гласувам както и за БСП.

Е,пак нямам късмет!Още от миналата година,съм се наговорил с приятели,на 26 март ,да ходим за риба!

Фири

Има опция не подкрепям никого. Аз например ще гласувам за ГЕРП заради обещанието за мажоритарен закон и разпускане и ако не се спази отивам с Дългия да разтурам парламента.Аз също обичам риболова ама като не участваш некой мангал или твърд електорат ше ти решава съдбата. Поне ако си решил да бегаш лови риба у чужбина тогава съм с две ръце за. Те да си гласуват за тамошните политици.

Партия Да, България? Партия? Този новоизлюпен политически кръжец, събрал стари муцуни не е партия. "Да, България" не е партия, защото няма идеология. Популистките лозунги срещу "Мафията", "ДС", "статуквото" и т.н. не са идеология. Всички ПП (политически пасмини) го говорят това. "Позиционирали се" били там някъде около "центъра", около "дясното", но защо? Само защото така са казали ли? Ми, да си кажат - ние сме либерали, либерални демократи (ха-ха!) ние сме консерватори, християндемократи... Да мъцнат нещо на темата - няма! Че се и коалират със зелените. Че нали по дефиниция, зелените са винаги в ляво от "центъра"! Ляво и дясно, плюс 1 и минус 1?! А по средата ЛГБТ-тата от ДЕОС! Равно на нула, зеро, 0! Възпроизвежда се поредният дрисък на политическата глобалистка каста на традиционните партии в България. От него само вони и цапа! Колкото и да ни говорят, че ухае на Шанел.

С 27 ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ, ЩЕ ИМАМЕ ЗА ВЪМОЖНОСТ ЗА ПРОМЯНА НА ПЪРВО МЯСТО НА МАНТАЛИТЕТ, С ЕДНА ДУМА ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА

Аз РЕШИХ ! Само " ВЪЗРАЖДАНЕ " ! Да се ВЪЗРОДИ БЪЛГАРИЯ !

"Коалицията се придържа към приоритети, които всъщност и трите винаги сме си поставяли, това е борбата за върховенството на закона, за отвоюване на българската държава и нейните институции от корупционен плен, за чиста околна среда, по-силна интеграция с НАТО и ЕС". Кратко и ясно казано, разбираемо. За съжаление нито един от тези проблеми не е важен, нито дори полезен за България в момента. Само се разпиляват силите на народа по третостепенни проблеми. Може пък това да е целта на новото образувание. Да видим как ще ги възприемат хората на изборите.

..и вместо Герджиков Румен Овчаров?

Ако всички подали документи за регистрация се "коалират", масовата коалиция може да се нарече БДЦ (Български Държавен Цирк)!

МОЛЯ НАПРАВЕТЕ ГИ ДАЖЕ 47, ЗАЩО НЕ?! НА ЩАС САМО ТОВА ЧАКАТ И САМО ТОВА ИМ ТРЯБВА, ДА НЯМА ЕДИНСТВО, ДА ИМА ПРОТИВОРЕЧЯ И РАЗНОГЛАСИЯ, НЕНАВИСТ И ДЕЗОРИЕНТАЦИЯ.

Коментари - На 26 март избираме между 27 партии и коалиции | Днес.dir.bg

На 26 март избираме между 27 партии и коалиции

Приключи регистрацията за участие на предсрочните избори на 26 март. В Централната избирателна комисия документи са подали 18 партии и 9 коалиции.

Обратно в новината

Коментари - На 26 март избираме между 27 партии и коалиции | Днес.dir.bg

Коментари

На всичките продажни кандидат лапачи на народния гръб им пожелавам по 27 цирея да им излязат на задниците онодени! Всеки за кокала се реди.

Без значение кои са тези 18 партии заслужават уважение заради самостоятелното си явяване на избори. Формирането на коалиции преди избори означава най-малко две неща: Несигурност в собствените си сили и нежелание да се изправиш пред истината която е, че хората които ще гласуват за теб ще бъдат компроментиращо малко. Когато сте в коалиция винаги има оправдание в недобре подбрани партньори. Явяването на избори в коалиция означава неистов стремеж към властта , която иначе сам няма как да получиш.

Лапачите се отправят към стартовата линия....Куцо и сляпо както винаги.

Няма какво да се залъгваме, ако искате промяна гласувайте за нови лица. Аз клоня към ВОЛЯ. Може и те да се окажат като предишните, но поне има шанс и да не са. А този шанс при старите мутри го няма. Успех на България!

Така ще бъде докато държавата финансира тези "партийки". Ако се приеме закон всяка партия сам самичка да си финансира изборите-тогава рязко ще намалеят. Но те не искат-затова на другите избори ще се яват 50 партии и т.н. А тока и парното ще се увеличават и т.н.

Всяка партия в управлението, всике българин министър-председател.

Сега целия народ пищи защо са 27!! Прави сте, по-добре да бяха само 5- ГЕРБ, ДПС, БСП, АБВ и ДОСТ. Тогава щяхте да сте доволни, нали! Всички сте се тотално побъркали и си заслужавате участа след март месец!

че ти искаш да са 270 ?

Разбирай, че ти искаш да са 5!

регистрирана е и коалиция на недоволните! те ще си останат недоволни, щото парламента ще го гледат от външната страна, но на 27март в техните редици ще се влеят още доста недоволни! това Българска пролет. глас народен,зеленото възраждане дето ще презарежда,реформаторите ,обединени патриоти,нова република,да българия, ще се обединят под мотото: не парламент!

е смисъла на мажоритарната система!Ако беше въведена , тези 27 партии трябваше да излъчат 240 кандидати от партията си за всичките едномандатни района!Като се има предвид, че повечето от тези партии накуп нямат 240 човека като членове, ето ти го пресяването на талаша от партии- на следващите избори ще се явят не повече от 5-6 партии! На по-следващите най-много две!Както е в целият по-развит от нас свят...!

И преди малко по БТВ свърши репортаж за организирано престъпно изземване на имущество, чрез хвърчащ лист с фалшив подпис- заемна квитанция т.е. фалшифицирам подписа на някой, че ми дължи пари на хвърчащ лист и съда, без да е длъжен да провери, конфискува имуществото. Закона е гласуван от коалиция БСП + ДПС преди години. Те мислят за народа.

Това просто не е вярно!Или ти не си разбрал нещо, или коментиращите нещо са се заблудили! Ако това беше вярно, нали се сещаш, че нито една фирма няма да има , която да дължи пари на друга...Просто чакащата пари фирма ще внесе в съда въпросната "заемна квитанция" (няма такъв термин) и готово-имуществото на длъжника веднага ще бъде запорирано...Да, ама не...

И пак наследниците на тази Партия търсят Вашето доверие все със същите стари "номера" - те са нови, истински, и ще възцари всеобщото благоденствие и социалната справедливост. Докато за пореден път разберете, че поредните й ръководители са станали поредните милионери, а Вашите джобове за пореден път са изтънели.

Не е добре работата, малко са 27. Трябва да са минимум 100 или още по-добре ще е всеки град и село да е отделна партия. Пълна излагация!

Нищо ново под звездите ! Какво ново ти предлагат тези ,,Нови " партийки ?!

Да не е луд някои са гласува за БСП. Та корнелия от сега лъже а после да му мислим.Тя отрече да се е срещала с Руския генерал,който и предложи нашия генерал за президент и така стана.А тя отрича.Аз в предаването на Слави в директна връзка чух Руския генерал, че е провел делова среща с другарката.Защо тя като е толкова принципна и честна го отрича.Братя Българи помислете добре за кого да гласувате. БСП ни лъга цели 40 и по-вече години и нищо не направи за страната, и сега техните наследници продължават да ни крадат.Стига вече с тази мръсна долна БСП!!!!!!!!!!!!

Същите лайнари са и от ГЕРБ. Обявиха минимална пенсия 300 лв., а бай йуХ след два дни каза, че подобно нещо никой не е казвал.

НИКОГА ТИЯ НА ВЛАСТ ОТНОВО

Какво искате бе българи?! Имаме 27 партии и коалиции. И сега ако пак се гласува за някоя от старите муцуни като Герб, БСП, ДПС или подобни, вече няма какво да коментираме по форумите! Хубаво ги огледайте, поне една от тези коалиции трябва да е по -неумърсена от другите. Стига сте хейтвали само, а се замислете как да изберем по-малкото зло. До кога ще пишем и мрънкаме само по-форумите! Трябват действия и идеи! Иначе Април месец пак ще запеем същата песен.

най-големият проблем за България в момента са бежанците, на второ място е проблемът цигани - със социалните им придобивки, изключителните им права и огромната им престъпност. на трето място е сепаратизмът на партии като дост и дпс. тези които предложат ефективни решения на тези три проблема ще спечелят не само моя глас, но и гласовете на поне 40% от имащите право да гласуват. и само да вметна - могерини с нейните призиви да решаваме демографските си проблеми чрез прибиране на мюсюлманска неграмотна паплач, вместо чрез целенасочена политика за повишаване на раждаемостта, е за разчекване и набиване на кол!!!

Точно това са проблемите! Най-наболелите! Мангалите ги оправят светкавично 2 закона прости! - помощи до 2 дете за като цяло всички българи, то и без това кой българин има 3+деца. Това ще сведе циганската раждаемост до 2 деца. И да не се гласува , яко нямаш средно образование. ЕЛЕМЕНТАРНО! И сега ако пак не ги вкарат тези закони, ще издигна едно магаре за политик, че то да ги напиш, защото това вече е повече от абсурдно!!!!

Само на мен ли 27 партии ми се струват множко на 7мил. население?

Защо няма да гласувам за ГЕРБ:Защото са пълна збирщина от некадърници, бивши амбиционни членове на други партии и ченгета и доказаха, че работят не за народа, а за себеси.Защо нямя да гласувам за патриотите:Защото са механичен збор от покрилисе под плаща на патриотизма жадни за власт и без достойнство наглеци, никои от които самостоятелно няма да влязат в парламента. Защо няма да гласувам за марешки:Това е новоизлюпен лумпен от мутренски клан и с мутренски похвати, ниско интелегентен и спечелил парички от продажба на фармацефтика, без съответното образование и е поредната измама като Бареков. Няма да гласувам за БСП защото тази партия се превърна в зборище на най-големите олигарси, които заграбиха народната собственост.Няма да гласувам за Реформаторите , защотосъщо са зборище от разтурени стари партийки и се ръководят от дупедавци за власт наглеци.Братя бългади , трябва да гласуваме не за партии ,а за личности които познаваме и ако се разочароваме да можем да ги отзовава ме.

сбор, сбирщина се пишат със "С"

фармацевт, фармацевтика се пишат с "В"

е, ти познаваш хамди от съседният борум, гласувай си за него, и после си го "отзова ме" !

РАЗДЕЛЯЙ народа на партии ('partis' лат. - "части" бълг.) насъсквай ги една срещу друга, гледай им сеира И ВЛАДЕЙ.

Да бе - ще "избираме" между 27 гов.на най-малко миризливото и най-малко рядкото, пък те после пак ще си се омешат в "коалиция", "опозиция", "независими"...

Забрана за политическа дейност на всички партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид 60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява. На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя. Избирателите от избирателния район имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000 души. Образователен ценз Възрастов ценз

На 26 март избираме между 27 партии и коалиции или Терминал 2.

Или да стреснем, да се съберем и да си оправим държавата.

КОЛКО СЪМ ЩАСТЛИВ.27 ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ ГОРЕЩО ЖЕЛАЯТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.ТЕ ВСИЧКИ ОБЕЩАВАТ РОЗОВО БЪДЕЩЕ С ЗЕЛЕНИ КРАИЩА.ТЕ ВСИЧКИ СА ПРЕСТЪПНИ СТРУКТОРИ ЖЕЛАЕЩИ ВЛАСТ ЗА ДА КРАДЪТ .НИТО ЕДНА ОТ ТЕЗИ КАНДИДАТКИ НЕ МИСЛИ ЗА НАПРЕДЪКА НА БЪЛГАРИЯ,ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА,ЗА СЕЛСКО СТОПАНСТВО,ЖИВОТНОВЪДСТВО,ИНДУСТРИЯ.ДОКАТО НЕ САТВОРИМ ВСИЧКИ ОТ ВЛАСТВАЩИТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 27Г. ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА КОПАЕМ ДЪНОТИ.

БСП!!!

Само ЦСКА-СЕПТЕМВРИЙСКО ЗНАМЕ

добре де ... как така в америка която учи цял свят на демокраця имаше само 2-ма кандидат президенти , как така има само 4 автомобилни кионцерна срещу 10-на европеиски и толкова японски ... значи нещо в демокрацята им маи нещо куца ... ще се сетите ама е вече късно :) мнооого е късно ... а виж у нас какъв избор имаме :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

N. S.

27 партии не са ли малко не достатъчно ? Аз мисля, че 127 партии биха били гарантирана формула за просперитет . Я се стегнете малко .......

Прав си, по-добре да бяха само 5- ГЕРБ, ДПС, БСП, АБВ и ДОСТ! Тогава нямаше да хленчите по форумите, нали драги българино? Най-накрая щеше да си доволен!??

В цяла Германия само5партии ще се състезават на изборите,или шест. В тази пиклива Булгария се допускат27. Побъркана работа,побъркан народ. И кой ще изберете от тази какафония,много няма да гласуват,пак ще докарат рейсове с турци и кебапчета за циганите и те ще определят начина на живот и развитие

Ако бяха само 5, всички щяха да ревът, че са богоизбрани, че няма избор, че отново едни и същи, как така само 5! Стегнете се българи, стига сте ревали! Вземете да свършите нещо полезно от това да хленчите по форумите! България има нужда от идеи и действия, не хленчене!

Фири

Само се чуда как ще ги изтърпя тия дебили 2 седмици то ще има инагурации клетви шампанскотутканици около съставяне на правителство...само до 2 седмици да нема закон за мажоритарни избори и разпускане как само ще ми се радвате дебилчетата на батко как има се криете като мишоци от народния гняв...

abasador

само, 27....? ако ЦИК не допусне регистрацията поне на още 5... ще си помисля дали ще гласувам. Лек ден.

Щом 27 кандидати да те "оправят" ти се виждат малко, значи си доста широко скроен социалист (за социалиста си вадя заключение от другите ти писания). За мен и 9 пъти по-малко си е чист групов секс, но вероятно по това се различавате "широките" от "тесните" социалисти.

Фири

А иначе нормална партия която да защитава интересите на голяма група от хора в България не виждам да се появи скоро. Гласуваме на принципа на отрицанието и на пронципа тия са крадци ама тия са още по-големи крадци.Сега съм решил да глсувам за мажоритарни избори и за разпускане на парлмента. Само за това ще гласувам за ГЕРП. А не заради "по-добрия ми живот" който е видял Борисов пред напористия кмет на симитли.

омазал си целия форум! хубаво, разбрахме, че ще гласуваш за герп, разбрахме и защо. ама не е нормално дори и за герпаджия да плещи толкова много простотии. най-големият проблем за България в момента са бежанците, на второ място е проблемът цигани - със социалните им придобивки, изключителните им права и огромната им престъпност. на трето място е сепаратизмът на партии като дост и дпс. тези които предложат ефективни решения на тези три проблема ще спечелят не само моя глас, но и гласовете на поне 40% от имащите право да гласуват. и само да вметна - могерини с нейните призиви да решаваме демографските си проблеми чрез прибиране на мюсюлманска неграмотна паплач, вместо чрез целенасочена политика за повишаване на раждаемостта, е за разчекване и набиване на кол!!!

А бе само Лудогорец!

Фири

Жалко за корнелия. Другаре! Победихме! Чекай ма по точните думи са - излъгахме.Даже и Станишев и той се изцешпи как младите социалисти подкрепили кампанията на Радев. Аз ако си бех дал зор да гледам тая кампания кога щех да гласувам за него? Та така другарке, чекай големо разочарование на нелегитимните избори на 26 март. 2 милиона и 60 хиляди гласа от които милион и половина никога нема да бъдат трансформирани към БСП.Само да ти видя физиономията след изборите ще стоя и до 12 часа:)

Видяхте ли предложението на видния член на БСП Красимир Премянов, който по комундешка линия е и председател на Тракийските дружества в България? Та, предложението му е Тракия да бъде извадена от състава на България!!! Да! не се шегувам! да бъдела обособена като независим административен район в ЕС! Гениално, а?

БСП против България! Винаги!

А къде е партията на националист номер едно на БГ с руското знаме - Волен Сидерович ??? Дали ще събере един трамвай хора да гласуват за него ???

Явно, че с този Алцхаймер имаш проблем дори да си спомниш, че си от Америка, а не Канада. Та и коментарите ти такива.

Има има. Ела на трети март пред НДК и ще видиш една малка част от този трамвай.

Фири

"А сега сериозно - от тия 27 партии и коалиции дали можеш да събереш 2-3 умни, работливи и честни хора, които и да са независими от разни кръгове и организации?" Отговора е ТВЪРДО НЕ! Секи издигнал се в някаква йерархия е безвъзвратно обвързан и зависим. Тва в България.Даже в най-проста служба ако немаш връзки бачкаш като кон и вършиш работа на 3-4 некадърника и така те търпят но винаги усещап, че не си от "елита" по премии, по оценки и т.н.ако се осмелиш нещо да се одървиш на некой от "елита""ела ми пиле шарено" в смисъл колко и да си ценен ти намират цаката било по "устав" било с мръсотии,а най-често и с двата похвата и или те пречупват и пак си ставаш презрян работен кон (ехидните усмивки на тия които нищо не бачкат и те гледат как се потиш не си дават и труд да ги крият) или се разделяте тоест ти си търсиш друга работа ако не можеш да търпиш.

Извинявай, ти Норвегия ли описваш- гледам го това от 30 години- досущ. Просто няма нужда от честни и работливи хора.

Фири

Тебе те гледат на расистка основа така.

Само за комунисти, защото останалите са фашисти!!!

Леле, какъв голям избор! Е, това е демокрация! А сега сериозно - от тия 27 партии и коалиции дали можеш да събереш 2-3 умни, работливи и честни хора, които и да са независими от разни кръгове и организации? Аз предлагам всичките членове и антураж на точно тези 27 партии и коалиции да ги хвърлим в затвора на топло за дълго време и после да направим изборите и да сме спокойни, че които и да изберем, то поне няма да са тия престъпници!

екстра !

Ненормални ци 27 партииии

Фири

"Партия Да, България? Партия? Този новоизлюпен политически кръжец, събрал стари муцуни не е партия. "Да, България" не е партия, защото няма идеология. " Аре молим троловете от Реформаторския псевдоблок и Новата република на Рада дълбоката да не си плюят по конкуренцията. За мене е безсмислено предвид, че за такива псевдодесни партии нема никакъв шанс да гласувам както и за БСП.

Е,пак нямам късмет!Още от миналата година,съм се наговорил с приятели,на 26 март ,да ходим за риба!

Фири

Има опция не подкрепям никого. Аз например ще гласувам за ГЕРП заради обещанието за мажоритарен закон и разпускане и ако не се спази отивам с Дългия да разтурам парламента.Аз също обичам риболова ама като не участваш некой мангал или твърд електорат ше ти решава съдбата. Поне ако си решил да бегаш лови риба у чужбина тогава съм с две ръце за. Те да си гласуват за тамошните политици.

Партия Да, България? Партия? Този новоизлюпен политически кръжец, събрал стари муцуни не е партия. "Да, България" не е партия, защото няма идеология. Популистките лозунги срещу "Мафията", "ДС", "статуквото" и т.н. не са идеология. Всички ПП (политически пасмини) го говорят това. "Позиционирали се" били там някъде около "центъра", около "дясното", но защо? Само защото така са казали ли? Ми, да си кажат - ние сме либерали, либерални демократи (ха-ха!) ние сме консерватори, християндемократи... Да мъцнат нещо на темата - няма! Че се и коалират със зелените. Че нали по дефиниция, зелените са винаги в ляво от "центъра"! Ляво и дясно, плюс 1 и минус 1?! А по средата ЛГБТ-тата от ДЕОС! Равно на нула, зеро, 0! Възпроизвежда се поредният дрисък на политическата глобалистка каста на традиционните партии в България. От него само вони и цапа! Колкото и да ни говорят, че ухае на Шанел.

С 27 ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ, ЩЕ ИМАМЕ ЗА ВЪМОЖНОСТ ЗА ПРОМЯНА НА ПЪРВО МЯСТО НА МАНТАЛИТЕТ, С ЕДНА ДУМА ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА

Аз РЕШИХ ! Само " ВЪЗРАЖДАНЕ " ! Да се ВЪЗРОДИ БЪЛГАРИЯ !

"Коалицията се придържа към приоритети, които всъщност и трите винаги сме си поставяли, това е борбата за върховенството на закона, за отвоюване на българската държава и нейните институции от корупционен плен, за чиста околна среда, по-силна интеграция с НАТО и ЕС". Кратко и ясно казано, разбираемо. За съжаление нито един от тези проблеми не е важен, нито дори полезен за България в момента. Само се разпиляват силите на народа по третостепенни проблеми. Може пък това да е целта на новото образувание. Да видим как ще ги възприемат хората на изборите.

..и вместо Герджиков Румен Овчаров?

Ако всички подали документи за регистрация се "коалират", масовата коалиция може да се нарече БДЦ (Български Държавен Цирк)!

МОЛЯ НАПРАВЕТЕ ГИ ДАЖЕ 47, ЗАЩО НЕ?! НА ЩАС САМО ТОВА ЧАКАТ И САМО ТОВА ИМ ТРЯБВА, ДА НЯМА ЕДИНСТВО, ДА ИМА ПРОТИВОРЕЧЯ И РАЗНОГЛАСИЯ, НЕНАВИСТ И ДЕЗОРИЕНТАЦИЯ.