Коментари - При 99,31% обработени протоколи: ДПС с още 1% пред ПП-ДБ, измества ги от второто място и за ЕП | Днес.dir.bg

Коментари - При 99,31% обработени протоколи: ДПС с още 1% пред ПП-ДБ, измества ги от второто място и за ЕП | Днес.dir.bg

Коментари

Знаеше се, че няма да са розови нещата при ПП-ДБ

ДПС имат около четиристотин хиляди души електорат. От тях на избори гласуват почти всички. Това е към 85 до 90 процента активност в техните редици. От 6.5 милиона имащи право на глас 400 000 души са около 6-7 процента. Но, след като две трети или около 65 процента от гласоподавателите ги няма никакви, то не е чудно, че турците са втори след ГЕРБ.

Поздравявам мюсюлманите, гласували за едно парче свинско месо.

Не ставаме и БГ няма да я бъде.

Пълна трагедия, няма такъв народ. Страната на мутри, волги и копейки и реалността. На следващите избори тима на Пеевески ще бъде първа политическа сила.

ДПС НА 2ро место, хахаха да ми ядете рязана чурка шибани олигофрени. Сикейм на устата ви на всички българи

За пореден път доказахме, че може да сме малка, но за сметка на това, много проста нация.

Ц за пореден път, 16, доказахме, че россолюбците не се фактор в България!

ех, жалко че Ники Денков не е външен министър и няма да пътува

Алоооо, изчегъртващитееее! Ко стана пак, Бате Бойко пак е Номер 1 ! Кой сега е номер 1 ?! Докато е жив, власт няма да видите! Голяма лисица е, да знаете! Първо Бабикян, Хаджигенов и Майчето - рипни, скочи, скочиха му на оная работа. После ИТН чегртаха, чегъртаха, та се самоизчегъртаха. Дойде ред на ПП/ДБ да ги .ба, за годинка и нещо им паднаха процентите на половина, а Ристето Ванков пак заплака и за пореден път подаде оставка. И с Израждане и т.нар. Величие ще бъде същото!!! Ние сме непоклатиомия ГЕРБ! Само напред към европейско бъдеще на България!

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

прост и ефективен начин да накараш хората да гласуват. 1. Изборният ден не е Неделя, а Понеделник. Съответно хората се освобождават от работа за деня и им се заплаща като платен отпуск от държавата. Наи не очаквате да се редим на 2 часови опашки в жегата в свободните ни 2 дни в седмицата за да ви правим управници...айде стига. с тия. 2.Изборите се правят изцяло по електронен път. Да се гласува от телефон или компютър. И не излизайте с опорката, че било трудно и опасно. Как мога да преведа или да ми преведат 50хил лева за 1 минута по електронен път без някой да ми ги открадне, пък да гласувам било опасно..айде стига. Ами това е. Гарантирам близо до 100% гласоподаватели! Включително и 89 годишната ми майка, която така или инае кисне в тикток по цял ден, така че и опорката за стартите хора, че не разбирали от електроника отпада.

България е райска държава (из "Химн на Република България"). 68% не гласуват, значи не са недоволни от това, което се случва и го толерират. От останалите 32%, над 2/3 гласуват за старите муцуни, значи са доволни от тяхното управление и искат още от него. Ако има някакви недоволни, те са някакви маргинали. Следващият път като излезе индексът на щастието, България трябва да бъде над Финландия, защото няма недоволни.

О свещена тъпота, та с 50 000 гласа от Турция ще е така, гласуват хора , които са интелектуални недоносчета и не знаят за какво и за кого гласуват, но... +50 000, идиотия

Тези избори са най-голямата трагения за България. В тази страна криво разбрахме демограцията ( направихме я свободия). Такива като Тиквата и Шиши и по-голяма част от политиците трябва да са в затвора, а те се готвят да управляват.

То това е модерната демокрация. Само срещу шефа на европейската комисия висят дузина дела за корупция още от времето и като министър на отбраната на Германия. Прогрес до под кривата круша. Какво остава за разни дребни рибоци, като Боко и Шиши, които напълниха гащите, като заплашиха, че ще им замразят сметките в чужбина.

Ние сме един народ, който си заслужава управниците.

едно и също на всички избори

След като изборите са задължителни за всички граждани, а отговорни за провеждане на изборите са ЦИК и служебно правителство, каква е тяхната отговорност, че осигуряват едва 35% избирателна активност?!? Това е провал за тях, провал и за партиите - да но само на думи. Никакви последствия за никого.

И НИ САНКЦИОНИРАЙ , НЯКОЛКО МИЛИОНА СМЕ ....

, че 80% ще си платят санкцията и пак няма да отидат. Не ти говоря за санкции. Говоря за реално вършене на работа, а не как да прегънеш хартийката и в каква последователност да цъкаш. Най-голямата несправедливост е, че се допуска избор на народни представители с 35% ИА. Това не се нарича Демокрация от както свят святува.

какво прави впечатление, шарлатаните печелят само в районите които бяха напълнени с урбанизирани селяци (23 и 24 МИР), дошли в София понеже са мързеливи, за да не умрат от глад на село.

Сега остава и Тръмп да стане президент, и Путин ще гърми шампанското. Европа си отива, с тази политика, водена от меките китки в Брюксел.

35% иа не противоречи ли на чл. 1, в който се казва, че България е РЕПУБЛИКА?

Лидерско и европейско поведение на Христо Иванов. Сега е на ход Бойко Борисов. Единствената възможност е да състави правителство с Делян Пеевски и Слави Трифонов. Докато Борисов обикаля българските села с етническо население, Пеевски приготвя мазното кафе и очаква да му седнат в скута двамата бъдещи партньори. Дори да не съставят правителство Борисов и Пеевски са тези които пожелаха избори и те ще са отговорни за провала. Тогава е редно да подадат оставка както правят европейски лидери. Разбира се през това време популистките партии в лицето на Възраждане и Величие набират преднина изпълнявайки волята на Путин да направят България територия.

Байчо, нещо не си наясно с игрите. Задкулисието в комбина с Бокича и приятелите му от ТИМ, създадоха и платиха за "Величието". Целта си беше да се резне Възраждане, да се досъсипе БСП и да си сложат още една подлога за мръсните игри в НС

Искаме си Дебилян за премиер - най-харизматичният и интелегентен полетик.

голичък ли го искаш

Разни звезди, артисти, тролове и тем подобни да ми натякват и да ме обвиняват, че не гласувам. Избирателна активност се осигурява от партиите и законът трябва да ги принуди да направят това. Защо си мислите, че кампаните са вяли и дебатите изчезнаха Дори и пресконференция не дадоха?1?. Защото така им изнася. Най-после всички се изпедрпцаха на бай Тошовата мъдрост снишаване, снишаване, снишаване. Ще вземем властта не с дебати, а просто като си траем. Колкото повече си треам, толкова повече апатия. Отново казвам - задължително регистрация на избори с 500 000 подписа.

Не само че не желая да ме управлява ДПС, напротив. Смятам ги за партия на етническа основа ,която трябва да бъде забранена-тоест да се спази конституцията. От години наблюдавам как си купуват на всички избори гласове в най-бедните райони, като в Северозапда, например . Основно циганския вот се купува от тях . Знае се , вижда се, но никакви мерки не се предприемат.

Древните римляни са си задали въпроса "Кой?" и са създали думата "кворум". Тя носи много значение - легитимност на решенията, предотвратяване на злоупотреби, укрепване на отговорността, гарантиране на представителност, все високи идеали и ценности. Но днес не можем да започнем събрание на входа без кворум, а правим държава?!? И защо ли? Бай Тошо ви каза, че ще решава не този, който е мнозинство, а този, който има пари. Днес ниската избирателна активност и процентът "не подкрепям никого" са само цифри, които нищо не означават за разпределението на властта в държавата. Каква държава сме? За решение на етажната собственост търсим кворум, а оставяме малцинства да взимат истински важните решения. Бих подкрепил политик, който осигури кворум и постигне избирателна активност над 50%. Първата стъпка към това е регистрация за избори с минимум 500 000 подписа.

Тулупа най-накрая успя да пребори Ицо Хазарта в 25-и МИР в София и върна ГЕРБ на първа позиция. Дали това не се дължи на факта, че Ицо вече е сигурен евродепутат. Така той ще заведе децата си в добри училища и те няма да учат повече като вашите децата в България заедно с циганета в един клас.

там ще учат с циганета от африка

Има доста боб да изпърдиш, докато твоите деца ги настигнат интелектуално, африканците преди да тръгнат на училище говорят минимум 2 езика.

има още много мои дебели пръдни да изядеш докато достигнеш моето интелектуално ниво

всяко бг- цигане е по- умно от теб ха ха

ШИШИТАТА НАКРАЯ ЩЕ БЪДАТ ИЗКАРВАНИ С ВИНКЕЛИ И КИРКИ ОТ ПАРЛАМЕНТА, УЖ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ АМА 75% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ТОЧАТ ЗЪБИ ......

в това число военни и полицаи , нека не си правят илюзии ...

ГЕРБ-СДС - 34,51% ДПС – 15,04% ВЪЗРАЖДАНЕ - 12,72% БСП - 8,42% ПП-ДБ - 8,16% ИМА ТАКЪВ НАРОД – 5,08% ВЕЛИЧИЕ – 3,29%

Оставки за Кирчо, за Кокорчо, за Лена, Лорер и малкия гном. Казах им го стотици пъти през социалните мрежи, да не бъдат предатели, да се извинят на Александър Дунчев и да се възползват от Екипа на София. За първи път от 30 години не гласувам. Дано се сетят защо.

пффф

Важното е, че си доволен. :) Показа им! :)

ГЕРБ-СДС - 26,44% ДПС – 21,03% ПП-ДБ - 11,78% ВЪЗРАЖДАНЕ - 11,69% БСП - 8,95% ИМА ТАКЪВ НАРОД - 5,28% ВЕЛИЧИЕ – 3,95%

Искам да чувам квичение от партия Величие.

ГЕРБ-СДС - 26,85% ВЪЗРАЖДАНЕ - 16,83% ДПС - 11,21% ПП-ДБ - 10,45% БСП - 10,41% ИМА ТАКЪВ НАРОД - 6,94% ВЕЛИЧИЕ - 5,79%

ГЕРБ-СДС - 30,38% ВЪЗРАЖДАНЕ - 16,83% ПП-ДБ - 15,05% ИМА ТАКЪВ НАРОД - 7,30% ВЕЛИЧИЕ - 5,85% ДПС - 5,84% БСП - 5,79%

Да направим Шиши цар на кенефа, за назидание на мутрите.

ГЕРБ-СДС - 24,53% ДПС - 17,50% ВЪЗРАЖДАНЕ - 13,96% ПП-ДБ - 11,94% БСП - 6,88% ИМА ТАКЪВ НАРОД - 6,64% ВЕЛИЧИЕ - 5,61%

ГЕРБ-СДС - 31.21% ДПС - 27.55% ПП-ДБ - 8.37% ВЪЗРАЖДАНЕ - 7.96% БСП - 7.17% ИМА ТАКЪВ НАРОД - 4.38% ВЕЛИЧИЕ - 2.25%

Колко красива е картата на победителите!

Надявам се ДПС да спечели и да станем поне като Турция.

Поне ще смачкат руската пропаганда, прояла България до основи ... А сега сме по добре от Турция !

Е, как стана така, че от 9-10 % повече от двайсет години подред, ДПС-то изведнъж "порасна" с нови 5-6 %?! Нови турчета ли се народиха или нови циганета! А тези от Туркие дори не знаят да говорят, камо ли да пишат по български, но ги смятат за български граждани! Голямо падение за нас българите - предпочитаме турските мюслита и чалми пред руските православни народи!

В България са 50 % турци , цигани, арменци и други.

пффф

Не. Много гъбари се народиха. Нали гласуването няма значение? Е, за ДПС винаги си гласуват едни и същи бройки, и колкото повече гъбари се събират, толковва повече им се качват на тях процентите. На следващите избори като гласуват 1 000 000, ДПС ще има 30%...

Всъщност не изведнъж а трайно и помалко с по един два процента на всеки избори. Просто не забравяйте че там раждаемостта е нормална за разлика от другите които едвам успяват с по едно ( в краен случй с две деца). Тъжно, много тъжно, но промените трябва да дойдат от самите нас и после да търсим вината в другите.

Някой да познава честен политик, или честен митничар?

Борисов бил тъп, ами онези 70% дето не отиват да гласуват ??? Кой е достоен да управлява тази уродлива пасмина, податлива на руска пропаганда, която късопишков желае чрез референдум да "пита", какво "мисли" за втората по значение световна валута .... ясно е как ще отговори пасмината, която смислен водач не може да си намери ...

Верно си е, има. Появи се и Възрождение или Възвишеност или май беше Величие, все тая, по важното е че се пръкна поредното уродче, родено от бедния тъп и изстрадал български народ. Опитвам се да си спомня колко такива уродчета се появиха до сега и се сещам за жорж ганчев, бареков, сидеров, славчо чалгата, симеончо вервайте ми и вероятно други, който пропускам в общия калабълък. Но истината е, че няма толкова прост, сдухан и яко наеб..н народ като българския. Днес е жалко да си българин, всеки ни презира и никъде не ни приемат за бели хора и има защо. Нямаме никакво чувство за единство, за социална принадлежност и работа в екип, нямаме мотивация, всеки се страхува от всеки и очаква да бъде натакован, всеки завижда на другия и никой НЕ СЕ ОПИТВА ДА МИСЛИ И ДА ИМА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ!!! Много му е по лесно е да слуша общата маса, а масата е от същите тъпанари като не мислещия и се образува перфектен кръг от немислещи зомбита "чух че казаха", набиват им в празните тикви каквото си искат и ги командват както си искат.....Няма изход за съжаление, очаква ни безвремие и яка черна дупка. Май сме си супер да се приобщим към руснаците.

Да, ама руснаците са същите тъпаци като българите.

Киро Брейка и Киро Тъпото едно и също лице ли е ?

Ами не, единият е от село Павел, а другият ръководи партия ПП-Продължаваме Промяната.

Борисов ще ви оправи.

Ще си позволя да обобщя за тези които още не са разбрали: Денков наистина се оказа академик в перилните и почистващите препарати!!! Вече Борисов и Пеевски могат да правят каквото си искат, чисти са.

Много тъпи индивиди обитават България. 70% не отиват да гласуват и още 40 хиляди отиват и гласуват не подкрепям никого! Всички тези малоумници си мислят, че наказват по този начин политиците и даже си мислят, че гласовете им не се разпределят, защото били гласували! Не, уважаеми тАпаци, не наказвате никакви политици и как въобще си мислите, че вашите гласове не се разпределят..... единствените, които наказвате сте самите вие и всички здравомислещи хора, които са отишли да дадат своя глас с идеята и надеждата да успеят да премахнат всички измамници и пречупят всичкия купен и корпоративен вот!

Ок, само не разбрах, как като отида да гласувам, тази държвава ще се оправи.

Кое не е ясно - искаш да живееш зле, или да живееш добре?! Искаш "да гледаш Кореком" през стъклото на витрината, или искаш да живееш в Кореком ... Или по лесно е да кълвеш на празна кука - "България на три морета" ....

какво се пениш толова, не виждам какво толкова е станало, аке не са тези, други ще се дърлят за кокала, аобикновения човек пак ще прави като вятъра. Промяна в територия като България се прави с твърда ръка, диктатура и с много по-крути мерки.

На повечето от тия 70% грам не им дреме какво мислиш, те са осъзнали откъде идва проблема, въпроса е такива като теб колко още време им е нужно, за да го разберат?! Над 30 години настъпваш мотиката и сочиш другите, че са виновни за това, ми не, системата е такава и благодарение на такива, като теб тя съществува.

Бай Доган каза, че още е рано ДПС да управлява страната, може би на следващите избори след 3 месеца.

Пропусна да кажеш, че причина това да се случи е - българите са тАпъци, които вярват, че пРоссия ги е "освободила"/а не завладяла/, вярват че наказват някого, ако избягат от държавата си, а също ако подкрепят путин и копоите на вулвин в България!

Демокрацията ще се върне, когато партия се регистрира за избори с поне 500 000 подписа. Айде да не са 500 000 200 000 да са. С таен вот, с фантомни изибиратели и с даване властта на малцинства - толкоз. А в същото време в Европа >50% ИА.

ДПС са си твърд електорад, който гласува редовно под строй някъде около 350 - 400 000 и колкото по малка е избирателната активност, толкова повече проценти ще вземат. Така че виновни сме си ние че не гласуваме. Ако беше 50-60 % процента избирателната активност картинката щеще да е друга

Гласувах за Величие. Ивелин Михайло поне е направил нещо - Исторически парк. Бат боко с тия откраднати милярди какво е направил- Нищо,купил си къща в бареслона с мойте пари. Ахмед доган и пеевски какво са направили с тия 10 000 000 000 откраднати от мене - нищо. Придобиват все повече милярди за наша сметка. ПП ДБ и те нищо ненаправиха. Кирчко кокорчо и компания нито са бизнесмени,нито са направили нещо за България. БСП и Нинова с тия 3 000 000 000 какво направиха? Нинова си купила хотели в Гърция.Какво е направила за България? Слави и итн от 35 години мачкат духа на българите с простотии . Славчо затварял цели ресторанти,да се наплюсквал сам човек. И какво направи за България - нищо. Възраждане и костадинчо - само говори как ще излезем от нато и евросъюза.Абе тъпчо ,къде ще работят итя 2 ,3 мильона българи работещи за западни фирми. И той само говори че е против,проти и само против. И създал ли е той нещо за България - нищо не е създал. Тъй че гледайте си първите 6 партии ,с водачи откровенни крадци откраднали за 35 години 550 000 000 000 лева. И не ми говорете глупости ,Величие било поредният американски проект. Полковника и Ивелин от нищо направиха нещо- влязоха в парламента.

Те това е да направиш "исторически парк".... Ти в мизерния си животец какво си направил?

Какво нарушение - престъпление трябва да направиш за да те уволнят дисциплинарно като подполковника ?

Например полицаи разнасят дрога или катаджии рекетират шофьори, и ги уволняват дисциплинарно.

може и никакво да не си направил. Просто са ти "скроили шапка" щото си "пикал с/у вятъра".

Митко, разсъжденията са ти прумитивни:)

23 процента избирателна активност, толкоз... Шиши и Толупа ще се лигавят по телевизията няколко месеца. Айде живи-здрави и на есен пак.

С песен! ПП-ДБ и БСП още ще падат наесен!

Още малко и ДПС ще нацепят с 200 герберастите и ще станат първи на следващите избори.

на следващите избори ДПС няма да ги има в парламента

АКО, ами ако всички турци гласуват за ДПС ?

Единствено ДПС и ИТН си вдигат бройката на подкрепилите ги.първите с 15 хил. , а вторите с 20 хил гласоподаватели.Всичко останало е надолу.

Коментари - При 99,31% обработени протоколи: ДПС с още 1% пред ПП-ДБ, измества ги от второто място и за ЕП | Днес.dir.bg

Коментари - При 99,31% обработени протоколи: ДПС с още 1% пред ПП-ДБ, измества ги от второто място и за ЕП | Днес.dir.bg

Коментари

Знаеше се, че няма да са розови нещата при ПП-ДБ

ДПС имат около четиристотин хиляди души електорат. От тях на избори гласуват почти всички. Това е към 85 до 90 процента активност в техните редици. От 6.5 милиона имащи право на глас 400 000 души са около 6-7 процента. Но, след като две трети или около 65 процента от гласоподавателите ги няма никакви, то не е чудно, че турците са втори след ГЕРБ.

Поздравявам мюсюлманите, гласували за едно парче свинско месо.

Не ставаме и БГ няма да я бъде.

Пълна трагедия, няма такъв народ. Страната на мутри, волги и копейки и реалността. На следващите избори тима на Пеевески ще бъде първа политическа сила.

ДПС НА 2ро место, хахаха да ми ядете рязана чурка шибани олигофрени. Сикейм на устата ви на всички българи

За пореден път доказахме, че може да сме малка, но за сметка на това, много проста нация.

Ц за пореден път, 16, доказахме, че россолюбците не се фактор в България!

ех, жалко че Ники Денков не е външен министър и няма да пътува

Алоооо, изчегъртващитееее! Ко стана пак, Бате Бойко пак е Номер 1 ! Кой сега е номер 1 ?! Докато е жив, власт няма да видите! Голяма лисица е, да знаете! Първо Бабикян, Хаджигенов и Майчето - рипни, скочи, скочиха му на оная работа. После ИТН чегртаха, чегъртаха, та се самоизчегъртаха. Дойде ред на ПП/ДБ да ги .ба, за годинка и нещо им паднаха процентите на половина, а Ристето Ванков пак заплака и за пореден път подаде оставка. И с Израждане и т.нар. Величие ще бъде същото!!! Ние сме непоклатиомия ГЕРБ! Само напред към европейско бъдеще на България!

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

прост и ефективен начин да накараш хората да гласуват. 1. Изборният ден не е Неделя, а Понеделник. Съответно хората се освобождават от работа за деня и им се заплаща като платен отпуск от държавата. Наи не очаквате да се редим на 2 часови опашки в жегата в свободните ни 2 дни в седмицата за да ви правим управници...айде стига. с тия. 2.Изборите се правят изцяло по електронен път. Да се гласува от телефон или компютър. И не излизайте с опорката, че било трудно и опасно. Как мога да преведа или да ми преведат 50хил лева за 1 минута по електронен път без някой да ми ги открадне, пък да гласувам било опасно..айде стига. Ами това е. Гарантирам близо до 100% гласоподаватели! Включително и 89 годишната ми майка, която така или инае кисне в тикток по цял ден, така че и опорката за стартите хора, че не разбирали от електроника отпада.

България е райска държава (из "Химн на Република България"). 68% не гласуват, значи не са недоволни от това, което се случва и го толерират. От останалите 32%, над 2/3 гласуват за старите муцуни, значи са доволни от тяхното управление и искат още от него. Ако има някакви недоволни, те са някакви маргинали. Следващият път като излезе индексът на щастието, България трябва да бъде над Финландия, защото няма недоволни.

О свещена тъпота, та с 50 000 гласа от Турция ще е така, гласуват хора , които са интелектуални недоносчета и не знаят за какво и за кого гласуват, но... +50 000, идиотия

Тези избори са най-голямата трагения за България. В тази страна криво разбрахме демограцията ( направихме я свободия). Такива като Тиквата и Шиши и по-голяма част от политиците трябва да са в затвора, а те се готвят да управляват.

То това е модерната демокрация. Само срещу шефа на европейската комисия висят дузина дела за корупция още от времето и като министър на отбраната на Германия. Прогрес до под кривата круша. Какво остава за разни дребни рибоци, като Боко и Шиши, които напълниха гащите, като заплашиха, че ще им замразят сметките в чужбина.

Ние сме един народ, който си заслужава управниците.

едно и също на всички избори

След като изборите са задължителни за всички граждани, а отговорни за провеждане на изборите са ЦИК и служебно правителство, каква е тяхната отговорност, че осигуряват едва 35% избирателна активност?!? Това е провал за тях, провал и за партиите - да но само на думи. Никакви последствия за никого.

И НИ САНКЦИОНИРАЙ , НЯКОЛКО МИЛИОНА СМЕ ....

, че 80% ще си платят санкцията и пак няма да отидат. Не ти говоря за санкции. Говоря за реално вършене на работа, а не как да прегънеш хартийката и в каква последователност да цъкаш. Най-голямата несправедливост е, че се допуска избор на народни представители с 35% ИА. Това не се нарича Демокрация от както свят святува.

какво прави впечатление, шарлатаните печелят само в районите които бяха напълнени с урбанизирани селяци (23 и 24 МИР), дошли в София понеже са мързеливи, за да не умрат от глад на село.

Сега остава и Тръмп да стане президент, и Путин ще гърми шампанското. Европа си отива, с тази политика, водена от меките китки в Брюксел.

35% иа не противоречи ли на чл. 1, в който се казва, че България е РЕПУБЛИКА?

Лидерско и европейско поведение на Христо Иванов. Сега е на ход Бойко Борисов. Единствената възможност е да състави правителство с Делян Пеевски и Слави Трифонов. Докато Борисов обикаля българските села с етническо население, Пеевски приготвя мазното кафе и очаква да му седнат в скута двамата бъдещи партньори. Дори да не съставят правителство Борисов и Пеевски са тези които пожелаха избори и те ще са отговорни за провала. Тогава е редно да подадат оставка както правят европейски лидери. Разбира се през това време популистките партии в лицето на Възраждане и Величие набират преднина изпълнявайки волята на Путин да направят България територия.

Байчо, нещо не си наясно с игрите. Задкулисието в комбина с Бокича и приятелите му от ТИМ, създадоха и платиха за "Величието". Целта си беше да се резне Възраждане, да се досъсипе БСП и да си сложат още една подлога за мръсните игри в НС

Искаме си Дебилян за премиер - най-харизматичният и интелегентен полетик.

голичък ли го искаш

Разни звезди, артисти, тролове и тем подобни да ми натякват и да ме обвиняват, че не гласувам. Избирателна активност се осигурява от партиите и законът трябва да ги принуди да направят това. Защо си мислите, че кампаните са вяли и дебатите изчезнаха Дори и пресконференция не дадоха?1?. Защото така им изнася. Най-после всички се изпедрпцаха на бай Тошовата мъдрост снишаване, снишаване, снишаване. Ще вземем властта не с дебати, а просто като си траем. Колкото повече си треам, толкова повече апатия. Отново казвам - задължително регистрация на избори с 500 000 подписа.

Не само че не желая да ме управлява ДПС, напротив. Смятам ги за партия на етническа основа ,която трябва да бъде забранена-тоест да се спази конституцията. От години наблюдавам как си купуват на всички избори гласове в най-бедните райони, като в Северозапда, например . Основно циганския вот се купува от тях . Знае се , вижда се, но никакви мерки не се предприемат.

Древните римляни са си задали въпроса "Кой?" и са създали думата "кворум". Тя носи много значение - легитимност на решенията, предотвратяване на злоупотреби, укрепване на отговорността, гарантиране на представителност, все високи идеали и ценности. Но днес не можем да започнем събрание на входа без кворум, а правим държава?!? И защо ли? Бай Тошо ви каза, че ще решава не този, който е мнозинство, а този, който има пари. Днес ниската избирателна активност и процентът "не подкрепям никого" са само цифри, които нищо не означават за разпределението на властта в държавата. Каква държава сме? За решение на етажната собственост търсим кворум, а оставяме малцинства да взимат истински важните решения. Бих подкрепил политик, който осигури кворум и постигне избирателна активност над 50%. Първата стъпка към това е регистрация за избори с минимум 500 000 подписа.

Тулупа най-накрая успя да пребори Ицо Хазарта в 25-и МИР в София и върна ГЕРБ на първа позиция. Дали това не се дължи на факта, че Ицо вече е сигурен евродепутат. Така той ще заведе децата си в добри училища и те няма да учат повече като вашите децата в България заедно с циганета в един клас.

там ще учат с циганета от африка

Има доста боб да изпърдиш, докато твоите деца ги настигнат интелектуално, африканците преди да тръгнат на училище говорят минимум 2 езика.

има още много мои дебели пръдни да изядеш докато достигнеш моето интелектуално ниво

всяко бг- цигане е по- умно от теб ха ха

ШИШИТАТА НАКРАЯ ЩЕ БЪДАТ ИЗКАРВАНИ С ВИНКЕЛИ И КИРКИ ОТ ПАРЛАМЕНТА, УЖ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ АМА 75% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ТОЧАТ ЗЪБИ ......

в това число военни и полицаи , нека не си правят илюзии ...

ГЕРБ-СДС - 34,51% ДПС – 15,04% ВЪЗРАЖДАНЕ - 12,72% БСП - 8,42% ПП-ДБ - 8,16% ИМА ТАКЪВ НАРОД – 5,08% ВЕЛИЧИЕ – 3,29%

Оставки за Кирчо, за Кокорчо, за Лена, Лорер и малкия гном. Казах им го стотици пъти през социалните мрежи, да не бъдат предатели, да се извинят на Александър Дунчев и да се възползват от Екипа на София. За първи път от 30 години не гласувам. Дано се сетят защо.

пффф

Важното е, че си доволен. :) Показа им! :)

ГЕРБ-СДС - 26,44% ДПС – 21,03% ПП-ДБ - 11,78% ВЪЗРАЖДАНЕ - 11,69% БСП - 8,95% ИМА ТАКЪВ НАРОД - 5,28% ВЕЛИЧИЕ – 3,95%

Искам да чувам квичение от партия Величие.

ГЕРБ-СДС - 26,85% ВЪЗРАЖДАНЕ - 16,83% ДПС - 11,21% ПП-ДБ - 10,45% БСП - 10,41% ИМА ТАКЪВ НАРОД - 6,94% ВЕЛИЧИЕ - 5,79%

ГЕРБ-СДС - 30,38% ВЪЗРАЖДАНЕ - 16,83% ПП-ДБ - 15,05% ИМА ТАКЪВ НАРОД - 7,30% ВЕЛИЧИЕ - 5,85% ДПС - 5,84% БСП - 5,79%

Да направим Шиши цар на кенефа, за назидание на мутрите.

ГЕРБ-СДС - 24,53% ДПС - 17,50% ВЪЗРАЖДАНЕ - 13,96% ПП-ДБ - 11,94% БСП - 6,88% ИМА ТАКЪВ НАРОД - 6,64% ВЕЛИЧИЕ - 5,61%

ГЕРБ-СДС - 31.21% ДПС - 27.55% ПП-ДБ - 8.37% ВЪЗРАЖДАНЕ - 7.96% БСП - 7.17% ИМА ТАКЪВ НАРОД - 4.38% ВЕЛИЧИЕ - 2.25%

Колко красива е картата на победителите!

Надявам се ДПС да спечели и да станем поне като Турция.

Поне ще смачкат руската пропаганда, прояла България до основи ... А сега сме по добре от Турция !

Е, как стана така, че от 9-10 % повече от двайсет години подред, ДПС-то изведнъж "порасна" с нови 5-6 %?! Нови турчета ли се народиха или нови циганета! А тези от Туркие дори не знаят да говорят, камо ли да пишат по български, но ги смятат за български граждани! Голямо падение за нас българите - предпочитаме турските мюслита и чалми пред руските православни народи!

В България са 50 % турци , цигани, арменци и други.

пффф

Не. Много гъбари се народиха. Нали гласуването няма значение? Е, за ДПС винаги си гласуват едни и същи бройки, и колкото повече гъбари се събират, толковва повече им се качват на тях процентите. На следващите избори като гласуват 1 000 000, ДПС ще има 30%...

Всъщност не изведнъж а трайно и помалко с по един два процента на всеки избори. Просто не забравяйте че там раждаемостта е нормална за разлика от другите които едвам успяват с по едно ( в краен случй с две деца). Тъжно, много тъжно, но промените трябва да дойдат от самите нас и после да търсим вината в другите.

Някой да познава честен политик, или честен митничар?

Борисов бил тъп, ами онези 70% дето не отиват да гласуват ??? Кой е достоен да управлява тази уродлива пасмина, податлива на руска пропаганда, която късопишков желае чрез референдум да "пита", какво "мисли" за втората по значение световна валута .... ясно е как ще отговори пасмината, която смислен водач не може да си намери ...

Верно си е, има. Появи се и Възрождение или Възвишеност или май беше Величие, все тая, по важното е че се пръкна поредното уродче, родено от бедния тъп и изстрадал български народ. Опитвам се да си спомня колко такива уродчета се появиха до сега и се сещам за жорж ганчев, бареков, сидеров, славчо чалгата, симеончо вервайте ми и вероятно други, който пропускам в общия калабълък. Но истината е, че няма толкова прост, сдухан и яко наеб..н народ като българския. Днес е жалко да си българин, всеки ни презира и никъде не ни приемат за бели хора и има защо. Нямаме никакво чувство за единство, за социална принадлежност и работа в екип, нямаме мотивация, всеки се страхува от всеки и очаква да бъде натакован, всеки завижда на другия и никой НЕ СЕ ОПИТВА ДА МИСЛИ И ДА ИМА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ!!! Много му е по лесно е да слуша общата маса, а масата е от същите тъпанари като не мислещия и се образува перфектен кръг от немислещи зомбита "чух че казаха", набиват им в празните тикви каквото си искат и ги командват както си искат.....Няма изход за съжаление, очаква ни безвремие и яка черна дупка. Май сме си супер да се приобщим към руснаците.

Да, ама руснаците са същите тъпаци като българите.

Киро Брейка и Киро Тъпото едно и също лице ли е ?

Ами не, единият е от село Павел, а другият ръководи партия ПП-Продължаваме Промяната.

Борисов ще ви оправи.

Ще си позволя да обобщя за тези които още не са разбрали: Денков наистина се оказа академик в перилните и почистващите препарати!!! Вече Борисов и Пеевски могат да правят каквото си искат, чисти са.

Много тъпи индивиди обитават България. 70% не отиват да гласуват и още 40 хиляди отиват и гласуват не подкрепям никого! Всички тези малоумници си мислят, че наказват по този начин политиците и даже си мислят, че гласовете им не се разпределят, защото били гласували! Не, уважаеми тАпаци, не наказвате никакви политици и как въобще си мислите, че вашите гласове не се разпределят..... единствените, които наказвате сте самите вие и всички здравомислещи хора, които са отишли да дадат своя глас с идеята и надеждата да успеят да премахнат всички измамници и пречупят всичкия купен и корпоративен вот!

Ок, само не разбрах, как като отида да гласувам, тази държвава ще се оправи.

Кое не е ясно - искаш да живееш зле, или да живееш добре?! Искаш "да гледаш Кореком" през стъклото на витрината, или искаш да живееш в Кореком ... Или по лесно е да кълвеш на празна кука - "България на три морета" ....

какво се пениш толова, не виждам какво толкова е станало, аке не са тези, други ще се дърлят за кокала, аобикновения човек пак ще прави като вятъра. Промяна в територия като България се прави с твърда ръка, диктатура и с много по-крути мерки.

На повечето от тия 70% грам не им дреме какво мислиш, те са осъзнали откъде идва проблема, въпроса е такива като теб колко още време им е нужно, за да го разберат?! Над 30 години настъпваш мотиката и сочиш другите, че са виновни за това, ми не, системата е такава и благодарение на такива, като теб тя съществува.

Бай Доган каза, че още е рано ДПС да управлява страната, може би на следващите избори след 3 месеца.

Пропусна да кажеш, че причина това да се случи е - българите са тАпъци, които вярват, че пРоссия ги е "освободила"/а не завладяла/, вярват че наказват някого, ако избягат от държавата си, а също ако подкрепят путин и копоите на вулвин в България!

Демокрацията ще се върне, когато партия се регистрира за избори с поне 500 000 подписа. Айде да не са 500 000 200 000 да са. С таен вот, с фантомни изибиратели и с даване властта на малцинства - толкоз. А в същото време в Европа >50% ИА.

ДПС са си твърд електорад, който гласува редовно под строй някъде около 350 - 400 000 и колкото по малка е избирателната активност, толкова повече проценти ще вземат. Така че виновни сме си ние че не гласуваме. Ако беше 50-60 % процента избирателната активност картинката щеще да е друга

Гласувах за Величие. Ивелин Михайло поне е направил нещо - Исторически парк. Бат боко с тия откраднати милярди какво е направил- Нищо,купил си къща в бареслона с мойте пари. Ахмед доган и пеевски какво са направили с тия 10 000 000 000 откраднати от мене - нищо. Придобиват все повече милярди за наша сметка. ПП ДБ и те нищо ненаправиха. Кирчко кокорчо и компания нито са бизнесмени,нито са направили нещо за България. БСП и Нинова с тия 3 000 000 000 какво направиха? Нинова си купила хотели в Гърция.Какво е направила за България? Слави и итн от 35 години мачкат духа на българите с простотии . Славчо затварял цели ресторанти,да се наплюсквал сам човек. И какво направи за България - нищо. Възраждане и костадинчо - само говори как ще излезем от нато и евросъюза.Абе тъпчо ,къде ще работят итя 2 ,3 мильона българи работещи за западни фирми. И той само говори че е против,проти и само против. И създал ли е той нещо за България - нищо не е създал. Тъй че гледайте си първите 6 партии ,с водачи откровенни крадци откраднали за 35 години 550 000 000 000 лева. И не ми говорете глупости ,Величие било поредният американски проект. Полковника и Ивелин от нищо направиха нещо- влязоха в парламента.

Те това е да направиш "исторически парк".... Ти в мизерния си животец какво си направил?

Какво нарушение - престъпление трябва да направиш за да те уволнят дисциплинарно като подполковника ?

Например полицаи разнасят дрога или катаджии рекетират шофьори, и ги уволняват дисциплинарно.

може и никакво да не си направил. Просто са ти "скроили шапка" щото си "пикал с/у вятъра".

Митко, разсъжденията са ти прумитивни:)

23 процента избирателна активност, толкоз... Шиши и Толупа ще се лигавят по телевизията няколко месеца. Айде живи-здрави и на есен пак.

С песен! ПП-ДБ и БСП още ще падат наесен!

Още малко и ДПС ще нацепят с 200 герберастите и ще станат първи на следващите избори.

на следващите избори ДПС няма да ги има в парламента

АКО, ами ако всички турци гласуват за ДПС ?

Единствено ДПС и ИТН си вдигат бройката на подкрепилите ги.първите с 15 хил. , а вторите с 20 хил гласоподаватели.Всичко останало е надолу.