Коментари - ЦИК обяви резултатите при 100% преброяване: ГЕРБ са първи, а ДПС - втори | Днес.dir.bg

ЦИК обяви резултатите при 100% преброяване: ГЕРБ са първи, а ДПС - втори

Трети са ПП-ДБ, но при тях има двоен спад в броя на гласовете спрямо изборите от 2 април 2023 г.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК обяви резултатите при 100% преброяване: ГЕРБ са първи, а ДПС - втори | Днес.dir.bg

Коментари

Това е най-голямата и най-опасна секта в България,-" ЧУХЛЕВИАНЦИТЕ ОТ СЕДМИЯ ДЕН " ! Сектата има над два милиона и половина последователи и е наречена така на името на нейния идеологически Гуру-РАДИ ЧУХЛЕВ...а са от СЕДМИЯ ДЕН,защото Неделята е Седмия Ден...И задължително винаги само в Неделя се провеждат всякакви избори (така е по закон), а точно тогава"чухлевианците" отиват "за гъби",или "на риба" и никога не гласуват.С това си поведение тази голяма маса от индивиди с изкривено,промито и зомбирано самосъзнание си мисли,че "наказва" политическите партии,докато с действията си (по-скоро с бездействието си),макар и несъзнателно тя утвърждава партийното статукво и "закопава" държавата България!

бехме 9 милиона сега сме 5

искам да ми помогнете не се занаимавайте с бездарни политици веднъж да бием русия и ше ви избесим политиците

Слаба избирателна активност, жестоко купуване на гласовете на цигани и турци ( неграмотни и неговорещи български), жестока манипулация на изборите, МВР комфорт осигурен от техния министър с мътен и гузен , лъжлив поглед, подмяна на обучените с необучени комисии, пълен хаос, автобуси под строй и липса на машини - гласуване като в страна от третия свят, от банановите републики ! Срам и позор за България с такива управници като Магнистки Шопара и Боко сикаджията! Явно мафията с капо ди тути Капи ,Таки си вкара и ИТН и Величие, ръка за ръка с руската мафия! Прост народ - слаба държава,прости управници! Можем само да мечтаем за одухотворените лица на ППДБ в правителството,хора,които нито веднъж не паднаха на нивото Тошко Балабаново и Сие! Грозна ,мътна картина на политиката в България! Множество лайна заплаваха из мътните и води ,подчинени на алчността си!

АМА ДА ПИТАМ: КАКЪВ ИДИОТ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ПРОСТОКИРО, ПРОСТОБАЦЕ И МАМИНШИШИ....А?? ОТГОВОР: БЪЛГАРСКИ ДЕБИЛ!!! ВСИЧКО СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ..... ЕЙ ТОВА Е!!!

те таков гласува се с тоягата

Мъдър е българския народ.Та казва"Ела зло,че без тебе по зло". За това е и тази тотАлно синя картата на България със виолетов отенък,тук там. ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Мъдър, га ме нема! Досега Израждане, сега Величие! Досега Копей, сега Редника... Кое му е мъдрото?

Народът реши (дали на някой му харесва или не това сме си поръчали). Извод 1: При предварителната оценка за загуба на ПП-ДБ - техните "началници" трябваше да вземат мерки -> резултат "Величие". Има достатъчно голяма група, която да отстоява интересите на бизнеса от САЩ (ядрено гориво, самолети и др. разходи) Извод 2: Народът отново избра някой, който ръководи с личните си качества и лице, застава зад казаното и има "топки" да решава. Някои решения са спорни дали са в полза на всички, но има решения, а не само "комисия за анализ". Това важи за ГЕРБ, но и за ДПС. Извод 3: ДПС показа, че може да балансира политиката (дали ми харесва лично това - "не", но е факт). Балансът е на база парите, които се разпределят, но все пак има такъв. Тази партия е измислена с тази цел преди много време (няма нищо общо с Русия или САЩ). Целта е да има някой, който да може да накланя везните в посока полезна за балканските милиардери (вкл. и Турция) и да може да контролира региона. За съжаление това лекарство срещу великите сили е много горчиво. (виж по-горе) Произходът на решенията на парламента не е важен (дали е от ГЕРБ, ДПС, БСП и др.), да видим резултатите - тогава ще говорим, кой е по-полезен за България.

Добре де, ама социологическите агенции преди изборите надуваха балона поне с 20 % ДДС отгоре в полза на ГЕРБ, да, ама не. Не можаха да прогнозират правилно за "Величие", което отразиха с безразличие. Е, за каво да вервам на журналя и социолози ???

Резултатите за ДПС са удивителни, законни. Във Видински район -5МИР няма български турци и помаци. За тях гласоподавателите са все оправни идеалист, гласуващи по съвест избиратели- сигурно поименно ги знаят. Ред и дисциплина. Записани като наблюдатели, застъпници, членове на комисии. Хората не са принуждавани. Доброволно гласуват за ДПС и ето 2ри са. Само така. И сега подобаващо във властта. И то на най-високо ниво. Да видите вие кон боб яде ли. ГЕРБ и ДПС вие сте на йод с реформи за благоденствието на народа. Намалите пенсионната възраст на 60 години. Освободете всички пенсионери от бюджетната хранилка, че те не са с вас. Да върнем младите у дома. Да се раждат деца. Бате Бойко ти си на ред.

Да уточним: България пак е синя, само че не онова синьо, което беше преди 30 години. С общите и упорити усилия на всички управляващи от тогава до сега, на Родината ни и на Народа ни Майката им се .....!

Каквото и да направят, ще е с идеята да се краде - какво значение има дали ще се краде под шапкта на НАТО и ЕС или под шапката но новия многополюсен алабализъм. Тия новите от Безличие и те са се дефинирали, че са за кражбата под шапката на НАТО, ама по форумите пише, че доскоро са били за кражба чрез анти-нато настроенията? И каква е файдата? А това ДПС руска партия ли е или турска? Или - и на двете плюс американска. Всичко- в името на кражбата.

нещо интересно. Имаме класически мощен протестен вот. При това положение едни бунтари като Възраждане можеха здраво да инкасират вот и почти да достигнат Герб. Да ама вождът им Костадинов вместо да стане сериозен и отговорен и да обере промоцията имитира лаладжийски Киро ПеПераста и загуби даже част от това което имаше. Жалко защото там бяха почнали да се появяват качествени хора.

качествените хора си тръгнаха от Коцето малко и след изборите на 2023г. за НС и след това вкупом за местните избори!! Коцето го държат не с Магнитски, а с това че партията му е леко незаконно регистрирана! А все повече започва да си проличава че боксува!

Четох го по "диагонал", но не видях да се съобщава избирателната активност.. Защо така, дирци?

виж ЦИК, там пише средно за страната 20,89%! Никакви 30 % както се опитват да лъжат ! Дори в общини дето ДПС коли и беси е едвам 45%!

Защо РИК не публикува протоколите по секции?? Мирише на манипулация!!!!

за разум и сериозна работа. Има сериозна промяна след тези избори - гастрольорите брокерчета от ПП-Пълно Порно са аут от властта изобщо. Няма за тях "ротация", няма "Ники трябва да пътува" . Смята се, че и атлантическото пасольство е вдигнало ръце от тяхната некадърност и им е спряло кеша и рекламата. - избирателите не случайно определиха начело единствените 2 партии разполагащи със специалисти и потенциал да управляват държавата Герб и ДПС. Кой какво му харесвало/не харесвало си е негов проблем, а депутатите са длъжни да работят по важните и сложни задачи. - другите 5 партии влизащи в НС определено са популистки, без качества да управляват. Като изключим ИТН и донякъде БСП другите 3 са с анархитични наклонности.

Изборите, са пълен провал за съществуващуите партии, при такава ниска активност на хората, под 50% активност не трябва да се отпускат на партиите каквито и да са субсидии за избори, или да съставят правителство, в момента са гласували чиновници назначени от партиите на ключови позиции, с огромни доходи от обществените средства които те не могат да заработят по друг начин,, избирателната комисия не е успяла да убеди хората и трябва да върне парите в бюджета, изисква се нов модел за избори и хората да си извоюват контрол на собствените си пари, в момента партийни величия имат неограничен достъп до парите на гражданите това трябва да спре, като се ограничи финансиране на партии за изборни кампании, заплати за партийни постове да не изплащат, заплащане на министри, на комисии, агенции и депутати да се ограничи до средната заплата, не повече, те са избрани да защитават интересите на гражданите, а не да печелят пари от обществените фондове, изисква се съпротивеа срещу партийния модел на финансиране от общите пари, министри без референдум да не могат да управляват повече от определена разумна сума

В Герб се вляха СДС, а в ПП се вляха Демократична България. След като имаме ГЕРБ-ДБ и ПП-ДБ, то защо да не се обединят ВЪЗРАЖДАНЕ+ВЕЛИЧИЕ?! Така получената партия, ще получи 18.43% и ще станат втора политическа сила.Ако са тарикати , биха го направили.

Двуличие са проект за оттичане на гласове от Възраждане към Шиши. Вчера заявиха, че за разлика от Възраждане, те са за НАТО и ЕС- две институции, които систематично унищожават България и ѝ пречат да бъде това, което може да бъде, приспивайки българите през телевизионните екрани, американските медии, купените социологически агенции и интернет; две организации, които промиха мозъците на последните две поколения българи и нашите традиции и ценности с напът да бъдат погребани с последното мислещо поколение отпреди прехода.

Определено ме спечели за Величие с поста си

"Първи са ГЕРБ-СДС, като те имат 530 602 гласа или 24.70% от вота. Втори са ДПС с 366 562 гласа и 17.07%. Трети са ПП-ДБ с 307 848 гласа и 14.33%, следват "Възраждане" с 295 915 гласа и 13.78%. На пето място е БСП със 151 557 гласа и 7.06%, шести са ИТН със 127 986 гласа и 5.96%, а седми - "Величие" с 99 852 гласа и 4.65%." От посолството одобряват тези "резултати". Напълно се припокриват с доктрината за американско "неучастие" в българските "избори". СЪЮЗНИЦИ ДО ПЪЛНОТО ЛИКВИДИРАНЕ!

Писано преди 100 г. Тома Измирлиев. Депутат! Депутат! То е чудо занаят! - Спиш и дремеш си рахат, а омръзне ли ти, брат, станеш - взимаш важна поза, понапсуваш този-онзи и си дремнеш пак благат, верен на дълга си свят… Депутат! Депутат! Мил и сладък занаят - чест, пари, имунитет, в трена - без пари билет, а на всичко туй отгоре, щом от скука се умориш, хайде, братко, във Париж на държавен гръб вървиш…

На Банкянския Валия, първа работа му бе да обещае на боготворящите резанци, го път до джамия. Сега, като ДПС са втора сила, не само пътища, а и бая нови джамии ще се строят за скъпоценния електорат. Другият електорат, наричан от Буда кехая МАТ‘РЯЛ, който спи по време на избори само ще зяпа, как се потурчва всичко в бившата територия, а сегашен Булгаристан !!!

Хората си мислят, че като не гласуват, наказват някой, но всъщност наказват самите себе си.

Изборът на негласувалите е да оставят сегашните управници на власт. Това означава евроинтеграция и НАТО. На който не му харесва, марш в педеРаша. Явно тамошната власт му е на сърце.

От снимката се вижда, че ще ни управляват подпухнали хора с доста високо наднормено тегло. Каквито са солидна част от избралите ги. :-) Наздраве и да започват дългите, топли летни нощи, изпълнени с безгрижие, чалга, ракия и пелтечене до ранни зори. Коя ли ще е личната телевизия на Шопариата? От една или две "джипки" ще раздават пачки петолевки ? ... едно съвместно управление на ГЕРБ-ДПС, които така и така са едно цяло. Това НАЙ-НАКРАЯ ще отвори очите на слепите, които гласуват за крадливия от Банкя.

Първи са ГЕРБ-СДС, втори са ДПС, а територията Я НЯМА !!!

Гледайте абитуриентки, не се занимавайте с политика, оставете другите да мислят вместо вас

Сега ГЕРБ и ДПС се щи грухтят, пардон, управляват заедно на воля. Нали затова свалиха правителството. Честито на „победителите“, а народа да духа супата.

да пътувам и то постоянно (нерегистриран) " ИМАМЕ стрийминг камери и пак можем да гледаме какво е по европа и какво е в Русия." ТОВА МИ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО! Ти си от загубеното поколение на подлогите, които дори Европа пишат с малка буква защото от сащ им обещават дрога до края на жалкият Ви животец.

Продължавайте да НЕ гласувате и на следващите избори ДПС ще е пръв,а Боко втори!Вие спете още,овци!

На банкямския първа работа му бе да обещае на боготворящите го път до джамия. Сега като дпс са втора сила, не само пътища, а бая нови джамии ще се строят за скъпоценния електорат. Другият електорат, който спи по време на избори само ще зяпа, как се потурчва всичко.

Браво, народе - с.иганите, турците и продажните българи от ДьеПьеСье са втори благодарение на едни келеши из горите, за гъби, и из язовирите, за риби!"БРАВО"!!...Така ни се пада!...Един Лойко, един ПееФ, един Сопол, един КК от "Максуда", едни харвардски педалчета....БРАВО!!!!...Заслужаваме си съдбата до последната секунда!!!!

От посолството харесват това. Така наредиха господарите отвъд океана.

Какво друго да очакваш когато изборите в България се организират и провеждат от т.н. прозападни телевизии,радиа,НПО та, посолството и т.н.Народът е свит в миша дупка и ежечастно тероризиран от добре ориентирани ''политолози'' ''политолози' и др. подобна сган. Това държи бандитите от ГЕРБАВО на власт,това пожволи появата на различни смахнати движения,например чалгата Слави и т.н.Голямия позор за България е ДПС.ЕТНИЧЕСКИ ТУРСКИ ПРОЕКТ ОСЪЩЕСТВЕН ПОД ''ЗАПЛАХА ''ОТ ТУРЦИЯ.Турция можело да поиска Кърджали,дали? А защо ние да не поискаме беломорска Тракия?Въобще,пълен кретенизъм.

Може ли скромен въпрос: Колко магистрали се построиха за 45 години червено робство ? Колко магистрали построиха Виденов и компанията от некадърници и крадци ? Винаги и без изключение в световен мащаб червената социалистическо-комунистическата чума е доказала че която и държава да е налазила тя стига до национална катастрофа. Винаги когато червените мърши са идвали на власт като са лъгали народа са довеждали Народа до национална катастрофа. Примери за това много: Венецуела, Куба, Сев. Корея, бедните изтормозени ватенки… Помните ли Луканов и провала му ? Помните ли боклука Виденов? 1 долар струваше 3000 лв. Пълен провал. Помните ли червено-турската мъгла - всенародни протести, заробването на Родината с проекта Белене, пълният им провал ? Тези измикяри откраднаха народните пари с помощта на Луканов и сега техните наследници-милионери нагло отново пак се опитват да ни излъжат. С комунист диалог не може и не бива да се води, той ти се качва на главата и после иска да ти я махне. Затова единственият метод за справяне с комуниста е куршум в главата! Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството. /// Аве , русофилистици "Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

До 2013 България вървеше в едно темпо с Румъния. После пачките и кюлчетата си свършиха работата - Румъния отлепи, ние се затътрихме като охлюви и вече нямаме нищо общо в стандарт на живот. Наскоро имахме златен шанс да ги догоним, добре започнахме, но...ни се случиха ГЕРБ и ДПС.

Позлобно и просто същество трудно би се открило,идиот,лъжец

като казваше как Путин му е много добра дружка... Вие русофилите това го забравяте а?

има (нерегистриран) "и това сте вие, руските подлоги" До сега не съм виждал просещи руснаци, нито в Москва нито във Владикавказ. Но просещи американци съм срещал дори и във Вегас, да не говорим за Ню Йорк и Вашингтон! А в Чикаго и Филаделфия, е направо отчайващо. НО ПРОСЕНО ДА ВИ Е НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАЩОТО КАТО НЕ СТЕ КАДЪРНИ ДА СИ ОСИГУРИТЕ НАСЪЩНИЯ, РУСИЯ И ПУТИН, ЩЕ СА ВИ ВИНОВНИ ЗА МИЗЕРИЯТА В КОЯТО ВИ НАБУТАХА ОКУПАТОРИТЕ. Дерзайте и един ден ще постигнете заветната мечта на сащисаните, да мият чинии в Макдоналдс!

Аз съм виждал даже в България просещи руснаци. И то преди да дойдат бежанците от Украйна. Дори да си ходил не си гледал или видял.

След две дози Нурофен, ще видиш и марсианци! За такива като тебе знаем. Кажи сега колко си пътувал по света през последните 10 години?! Това Бургас или Варна не се брои. ТЕ СА В БЪЛГАРИЯ!

и кво...хората в Европа си живеят живота нормално. Я отиди в Русия да видиш как живеят хората в 80% от територията им. Абе руски пропагандисте......2024 сме и ИМАМЕ стрийминг камери и пак можем да гледаме какво е по европа и какво е в Русия. И ПАК всеки избира ЕВРОПА, А НЕ РУСИЯ

като си сложил руските розови очилца

Руснаците нямат "розови" очила. Само американците! Като ги сложат и не виждат 70 милиона бедни и бездомни поданици на американската империя на злото, лъжите и войните!

Винаги и без изключение в световен мащаб червената социалистическо-комунистическата чума е доказала че която и държава да е налазила тя стига до национална катастрофа. Дори да е държава с много богати залежи на петрол и др. полезни изкопаеми. Такъв пример е и Венецуела и Колумбия.. Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството. /// Аве , русофилистици "Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството. /// Аве , русофилистици "Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

Сбъдна се мрачната прогноза, че тези кретени от ПП-ДБ ще върнат Тиквата на бял кон! И, дирници, вместо с рекапча да създавате проблеми, простотиите коментарите, които не са в темата

Че той къде ходи че да го връщат?

Много пари за купуване на гласове са дали ГЕРБ и ДПС...

Кой ще е "Златният пръст"? ГЕРБ, ДПС и.............? КОЙ?

Станислав Трифонов...трътката!

Изключително заблудения и намаляващ електорат на ПП ДБ, който сънува руски призраци и плюе народа си, много помага за потъването на своите любимци;)))) Глупавите и заблудени хора умеят да се самозакопават, но тонът задават умниците, които ги управляват:)))) Многократно съм писал, че нафуканата простотия няма как да генерира устойчива емпатия в българина. Води само до крах:))) Първо тъжен, после тотален. Продължавайте да пишете глупавите си мантри и се наслаждавайте на краха;)))) Тъжно е да живееш в пропаганда.

"който сънува руски призраци" Абе мършо скапана. Черноморието ни беше пълно с руски олигарси които управляваха България сумати време...ама за тях не говорите нещо.. Защо?? Забрана ли имате от руското посолство?

Тъжен човечец си:)))) Лошо е да живееш тъжен;))))

Кога точно "управляваха България", по времето на Борисов ли? Ами значи сега пак те ще управляват?

и не ми се прави на интересен бе руски фашисте. Защо така мълчите? Защо ви е страх да си признаете за всичките руски мутри които управляваха България?

Изключително заблуден си очевидно само ти. И намалява най-вече всеобщата интелигентност. И стига навира в разговора понятието народ. Масата която позволи с бездействието си съдбата и да се решава от корумпирани от някакъв частен интерес, малоумни, откачени, илитерати, не говорещи, не разбиращи български или отдавна забравили какво е да живееш в България, са си точно маса. Аморфна и инертна маса. Не народ.

Тъжен човечец с драма:)) Не харесваш народа си, не харесваш и себе си:))) Започни да се уважаваш, започни да се харесваш;))) Иначе - тъга и безмислено говорене:))) Плиткоумието не може да е последна инстанция и да определя интелигентността на една нация:))))) Интелигентност не означава да можеш да ровиш в интернет и да цитираш чужди мантри, Айнщайне:)))))))))))

или двуличие?!

-България се развива успешно, след като се освободи от червеното комунистическо робство… - -Икономиката се развива успешно , … -БВП на страната ни е устойчиво положителен… -Работната заплата расте, безработицата е рекордно ниска… -Строят се нови магистрали,… Откриват се все повече станции на метрото… -Подновява се ЖП мрежата в Бъгария, въвеждат се нови съвременни мотриси,… -Все повече нови инвестиции влизат в България… -Все повече заводи се строят и откриват – нови, модерни, с ново високо технологично оборудване, ниско енергоемки… -Не като старите съветски мастодонти, с оборудване от педтесете години на миналия век, изискващи огромни потоци от енергия, със некачествено, скъпо-неконкурентно производство… за което и всички фалираха. -Бойко 14 пъти подред ви бие на всички избори, а червеногъзите мазохисти квичат от кеф… И сега гледам само смешните лъжливи червените безпомощни хлебарки пак са налазили форума с гнусните си лъжи. Нищо не можете да промените. Никой не ви ебава за слива. Полза от вашите драсканици - НИКАКВА. Ватенки скопени, изобщо не ви интересува България -интересува ви само да се величае русия! -ако ви пукаше за България щеше да разберете че за България е по-добре в ЕС и далече от путинска русия! -но вие сте просто едни тъпи платени тролове и няколко малоумни русофила Ако аз съм на мястото на вашите работодатели от кремъл и 1 копейка няма да ви платя.

Пропускаш САМО размера на държавният дълг и... всичко ще ти е "на шест" !

да не си изкарал незабравима небинарна нощ и да си тръгнал да сменяш пола

Номерът на китайката! Когато в българската политика се появи неуправляем субект, който не влиза в плана на собствениците на държавата се прилага един прост трик - разделяй и владей. Идеята е да се отнеме от енергията и този субект и той да не пречи на плановете. Един такъв пример беше навремето царя. Той сякаш се появи от нищото и бързо набираше енергия. Според легендата самата личност е била управлявана чрез завидни дългове от хазарт, но хората около него бяха малко известни, не напълно овладяни и съответно не напълно управляеми. И какво се случи? Появиха се едни бусове от Турция, които успяха да вдигнат леко избирателната активност в точно определена посока и хоп - царя нямаше мнозинство, а му трябваше "добавка". И ако се поровите в нета може би все още може да намерите широката брадата усмивка на Доган. Има и още примери. Потърсете. Поинтересувайте се. Сега се прилага същия номер. Възраждане са неуправляеми! Не искат да влизат в сглобки. Не губят депутати. Въобще не искат да участват в схемата. Освен това едно тяхно класиране на второ място или просто самото увеличаване на подкрепата им би вдъхновило доста хора и би създало опасен прецедент. На това трябва да се сложи край. И изведнъж се появяват "Величие". Забележете нещо - Възраждане + Величие = ~17.5%. Това означава, че алтернативния (още ужасния, още десния) вот в тези избори вече е над етническия (ДПС). Не може да се позволи този вот да се обедини около общ център. Може да набере критична маса и от там нещата стават доста по-трудно управляеми. Трябва да се пресече превантивно. И пресичането се казва "Величие". А повярвайте ми "Величие" веднъж подушили парламентарната софра, изобщо няма да бързат да си помагат с "Възраждане". Те затова са там! Така че, нека се радваме се на цирка, защото ние плащаме сметката!

това не можете да го разберете май а?

На едни им писна, да! Но то на тях май по принцип им пищят ушите. Но има и едни други. И на тях им писна. Писна им управляващите да се хвалят, че през ден били в "посолството" и дори да не го крият. Писна им да им обясняват, че трябва да си изхвърлят колата за 5000 лева и да си купят нова за 45 000, при условие, че работят за 2000. Писна им учебниците по история да се свиват всяка година. Писна им да им обясняват колко в Европа било хубаво, а при тях все да е лошо. Писна им от Европата да са видяли само строежите и ягодите, а едни другите да си купуват трета кола за 250 бона. И за много други неща им писна. А ти това можеш ли да го схванеш? Или докато парите от трол-фермата пристигат навреме, всичко е наред?!

руските фашисти умират от яд, че пропагандите им не сършиха никаква работа. Уж Възраждане щели да бъдат първи или най малко втори...а те горките пак 4ти. ДОКАЗАТЕЛСТВО че на българите им писна от комуняги

РУСОРОБИ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КОГАТО КЪЛВЕТЕ ПО КЛАВИАТУРАТА Задължително - всяко нисшо червеникаво-кафяво тролче да осъзнае – в момента в който натиснеш клавиш на клавиатурата , за да се изходиш с поредната лъжа и инсинуация за Америка – не забравяй : Дори без да осъзнава всеки червен ТРОЛ или жител на планетата използвайки компютър, смартфон, интернет или друга АЙТ-и технология , подпомага капитализацията на американската икономика. Така се оказва че целият свят работи за икономиката на Америка, като използва продукти и сервиз измислени и създадени в САЩ като : ГУГЛЕ , АМДРОИД , АПЛЕ , ИОС , МС УИНДОУС , МАК , ЮТУБЕ , ФЕЙСБУК , АЙФОН ,СЮИФТ , платежните системи ВИЗА и МАСТЕРКАРД , ПАЙПАЛ , … и много други… Дори и Капчата , която вие русороби решавате тук е Американска Така че дори и тези лъжци и зомбирани идиоти , които неистово крещят че „ живота в Америка е ужасен, че скоро доларът ще рухне, че Америка ще се разпадне…“ – те сами правят така, че това да не се случи никога… Използвайки всички тези американски продукти и технологии тези червени оракули всъщност индиректно подпомагат американската икономика, защото всички тези продукти и услуги съставляват повече от 60% от американската икономика. За това американците са спокойни за бъдещето на Америка – докато цял свят ползва техните продукти – американската икономика ще расте, в САЩ ще се откриват все повече работни места и стандарта на живот на населението все повече ще расте. Така че е задължително - всяко нисшо червеникаво-кафяво тролче да осъзнае – в момента в който натиснеш клавиш на клавиатурата , за да се изходиш с поредната лъжа и инсинуация за Америка – не забравяй : ТИ ПОДКРЕПЯШ И РАБОТИШ ЗА ИКОНОМИКАТА НА САЩ. И Америка ти благодари за това ! - Само една Калифорния има по-голям БВП от цяла Русия. У русофилите гори ануса.

Супер оръжието срещу троловете на путлер е доларът.Покажете им долара и всички тролове веднага ще забравят за Кремъл... Но защо ви трябват пари, глупави бедни руски пияници? С тях ще купите всичко вносно от врага - Америка, Европа-НАТО, Япония, Южна Корея...

Спад в избирателната активност, спад на гласувалите с машина и съответно спад на възможната ала-бала и получаваме двоен спад на гласовете за ППДБ. И все пак получават точно толкова, че да задминат Възраждане (но не чак толкова, че да задминат батко им Делян, който постоянно им се кара от първия ред в парламента). Не мога да не призная и гениалното решение на Посолството да подкрепят партийката на селския подполковник и фараона. На гласувалите за тях скоро им предстоят неприятни изненади.

С Магнитски напред...

ГЕРБ-ДПС-ИТН. Новата тройна коалиция? Как мислите?

Ето Супер-оръжието срещу русофилите и руските троловете - Покажете им долар и веднага забравят всички опорки на Кремъл ... Ватенките нямат очакване от такава страна, но имат огромни надежди и мечти да бъдат екстрадирани в САЩ. Редят се на опашки за зелени карти, макар и с мисълта, че дори и да бъдат избрани, никога няма да успеят да спестят за самолетен билет до страната на неограничените възможности. Лосионите за вана, ферментирала храна и гаден живот ги приближават по-бързо към смъртта, но те си искат мечтите за САЩ.

Това Долара марка тоалетна хартия ли е? Нещо като Милде! АМА МНОГО СТЕ ПРОСТИ ТОВА МИЗЕРНИЦИТЕ!

И на евраци кълват.

трябва да се затворят всички партии и народното събрание - няма смисъл, само да се мъчи народа

Коментари - ЦИК обяви резултатите при 100% преброяване: ГЕРБ са първи, а ДПС - втори | Днес.dir.bg

ЦИК обяви резултатите при 100% преброяване: ГЕРБ са първи, а ДПС - втори

Трети са ПП-ДБ, но при тях има двоен спад в броя на гласовете спрямо изборите от 2 април 2023 г.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК обяви резултатите при 100% преброяване: ГЕРБ са първи, а ДПС - втори | Днес.dir.bg

Коментари

Това е най-голямата и най-опасна секта в България,-" ЧУХЛЕВИАНЦИТЕ ОТ СЕДМИЯ ДЕН " ! Сектата има над два милиона и половина последователи и е наречена така на името на нейния идеологически Гуру-РАДИ ЧУХЛЕВ...а са от СЕДМИЯ ДЕН,защото Неделята е Седмия Ден...И задължително винаги само в Неделя се провеждат всякакви избори (така е по закон), а точно тогава"чухлевианците" отиват "за гъби",или "на риба" и никога не гласуват.С това си поведение тази голяма маса от индивиди с изкривено,промито и зомбирано самосъзнание си мисли,че "наказва" политическите партии,докато с действията си (по-скоро с бездействието си),макар и несъзнателно тя утвърждава партийното статукво и "закопава" държавата България!

бехме 9 милиона сега сме 5

искам да ми помогнете не се занаимавайте с бездарни политици веднъж да бием русия и ше ви избесим политиците

Слаба избирателна активност, жестоко купуване на гласовете на цигани и турци ( неграмотни и неговорещи български), жестока манипулация на изборите, МВР комфорт осигурен от техния министър с мътен и гузен , лъжлив поглед, подмяна на обучените с необучени комисии, пълен хаос, автобуси под строй и липса на машини - гласуване като в страна от третия свят, от банановите републики ! Срам и позор за България с такива управници като Магнистки Шопара и Боко сикаджията! Явно мафията с капо ди тути Капи ,Таки си вкара и ИТН и Величие, ръка за ръка с руската мафия! Прост народ - слаба държава,прости управници! Можем само да мечтаем за одухотворените лица на ППДБ в правителството,хора,които нито веднъж не паднаха на нивото Тошко Балабаново и Сие! Грозна ,мътна картина на политиката в България! Множество лайна заплаваха из мътните и води ,подчинени на алчността си!

АМА ДА ПИТАМ: КАКЪВ ИДИОТ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ПРОСТОКИРО, ПРОСТОБАЦЕ И МАМИНШИШИ....А?? ОТГОВОР: БЪЛГАРСКИ ДЕБИЛ!!! ВСИЧКО СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ..... ЕЙ ТОВА Е!!!

те таков гласува се с тоягата

Мъдър е българския народ.Та казва"Ела зло,че без тебе по зло". За това е и тази тотАлно синя картата на България със виолетов отенък,тук там. ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Мъдър, га ме нема! Досега Израждане, сега Величие! Досега Копей, сега Редника... Кое му е мъдрото?

Народът реши (дали на някой му харесва или не това сме си поръчали). Извод 1: При предварителната оценка за загуба на ПП-ДБ - техните "началници" трябваше да вземат мерки -> резултат "Величие". Има достатъчно голяма група, която да отстоява интересите на бизнеса от САЩ (ядрено гориво, самолети и др. разходи) Извод 2: Народът отново избра някой, който ръководи с личните си качества и лице, застава зад казаното и има "топки" да решава. Някои решения са спорни дали са в полза на всички, но има решения, а не само "комисия за анализ". Това важи за ГЕРБ, но и за ДПС. Извод 3: ДПС показа, че може да балансира политиката (дали ми харесва лично това - "не", но е факт). Балансът е на база парите, които се разпределят, но все пак има такъв. Тази партия е измислена с тази цел преди много време (няма нищо общо с Русия или САЩ). Целта е да има някой, който да може да накланя везните в посока полезна за балканските милиардери (вкл. и Турция) и да може да контролира региона. За съжаление това лекарство срещу великите сили е много горчиво. (виж по-горе) Произходът на решенията на парламента не е важен (дали е от ГЕРБ, ДПС, БСП и др.), да видим резултатите - тогава ще говорим, кой е по-полезен за България.

Добре де, ама социологическите агенции преди изборите надуваха балона поне с 20 % ДДС отгоре в полза на ГЕРБ, да, ама не. Не можаха да прогнозират правилно за "Величие", което отразиха с безразличие. Е, за каво да вервам на журналя и социолози ???

Резултатите за ДПС са удивителни, законни. Във Видински район -5МИР няма български турци и помаци. За тях гласоподавателите са все оправни идеалист, гласуващи по съвест избиратели- сигурно поименно ги знаят. Ред и дисциплина. Записани като наблюдатели, застъпници, членове на комисии. Хората не са принуждавани. Доброволно гласуват за ДПС и ето 2ри са. Само така. И сега подобаващо във властта. И то на най-високо ниво. Да видите вие кон боб яде ли. ГЕРБ и ДПС вие сте на йод с реформи за благоденствието на народа. Намалите пенсионната възраст на 60 години. Освободете всички пенсионери от бюджетната хранилка, че те не са с вас. Да върнем младите у дома. Да се раждат деца. Бате Бойко ти си на ред.

Да уточним: България пак е синя, само че не онова синьо, което беше преди 30 години. С общите и упорити усилия на всички управляващи от тогава до сега, на Родината ни и на Народа ни Майката им се .....!

Каквото и да направят, ще е с идеята да се краде - какво значение има дали ще се краде под шапкта на НАТО и ЕС или под шапката но новия многополюсен алабализъм. Тия новите от Безличие и те са се дефинирали, че са за кражбата под шапката на НАТО, ама по форумите пише, че доскоро са били за кражба чрез анти-нато настроенията? И каква е файдата? А това ДПС руска партия ли е или турска? Или - и на двете плюс американска. Всичко- в името на кражбата.

нещо интересно. Имаме класически мощен протестен вот. При това положение едни бунтари като Възраждане можеха здраво да инкасират вот и почти да достигнат Герб. Да ама вождът им Костадинов вместо да стане сериозен и отговорен и да обере промоцията имитира лаладжийски Киро ПеПераста и загуби даже част от това което имаше. Жалко защото там бяха почнали да се появяват качествени хора.

качествените хора си тръгнаха от Коцето малко и след изборите на 2023г. за НС и след това вкупом за местните избори!! Коцето го държат не с Магнитски, а с това че партията му е леко незаконно регистрирана! А все повече започва да си проличава че боксува!

Четох го по "диагонал", но не видях да се съобщава избирателната активност.. Защо така, дирци?

виж ЦИК, там пише средно за страната 20,89%! Никакви 30 % както се опитват да лъжат ! Дори в общини дето ДПС коли и беси е едвам 45%!

Защо РИК не публикува протоколите по секции?? Мирише на манипулация!!!!

за разум и сериозна работа. Има сериозна промяна след тези избори - гастрольорите брокерчета от ПП-Пълно Порно са аут от властта изобщо. Няма за тях "ротация", няма "Ники трябва да пътува" . Смята се, че и атлантическото пасольство е вдигнало ръце от тяхната некадърност и им е спряло кеша и рекламата. - избирателите не случайно определиха начело единствените 2 партии разполагащи със специалисти и потенциал да управляват държавата Герб и ДПС. Кой какво му харесвало/не харесвало си е негов проблем, а депутатите са длъжни да работят по важните и сложни задачи. - другите 5 партии влизащи в НС определено са популистки, без качества да управляват. Като изключим ИТН и донякъде БСП другите 3 са с анархитични наклонности.

Изборите, са пълен провал за съществуващуите партии, при такава ниска активност на хората, под 50% активност не трябва да се отпускат на партиите каквито и да са субсидии за избори, или да съставят правителство, в момента са гласували чиновници назначени от партиите на ключови позиции, с огромни доходи от обществените средства които те не могат да заработят по друг начин,, избирателната комисия не е успяла да убеди хората и трябва да върне парите в бюджета, изисква се нов модел за избори и хората да си извоюват контрол на собствените си пари, в момента партийни величия имат неограничен достъп до парите на гражданите това трябва да спре, като се ограничи финансиране на партии за изборни кампании, заплати за партийни постове да не изплащат, заплащане на министри, на комисии, агенции и депутати да се ограничи до средната заплата, не повече, те са избрани да защитават интересите на гражданите, а не да печелят пари от обществените фондове, изисква се съпротивеа срещу партийния модел на финансиране от общите пари, министри без референдум да не могат да управляват повече от определена разумна сума

В Герб се вляха СДС, а в ПП се вляха Демократична България. След като имаме ГЕРБ-ДБ и ПП-ДБ, то защо да не се обединят ВЪЗРАЖДАНЕ+ВЕЛИЧИЕ?! Така получената партия, ще получи 18.43% и ще станат втора политическа сила.Ако са тарикати , биха го направили.

Двуличие са проект за оттичане на гласове от Възраждане към Шиши. Вчера заявиха, че за разлика от Възраждане, те са за НАТО и ЕС- две институции, които систематично унищожават България и ѝ пречат да бъде това, което може да бъде, приспивайки българите през телевизионните екрани, американските медии, купените социологически агенции и интернет; две организации, които промиха мозъците на последните две поколения българи и нашите традиции и ценности с напът да бъдат погребани с последното мислещо поколение отпреди прехода.

Определено ме спечели за Величие с поста си

"Първи са ГЕРБ-СДС, като те имат 530 602 гласа или 24.70% от вота. Втори са ДПС с 366 562 гласа и 17.07%. Трети са ПП-ДБ с 307 848 гласа и 14.33%, следват "Възраждане" с 295 915 гласа и 13.78%. На пето място е БСП със 151 557 гласа и 7.06%, шести са ИТН със 127 986 гласа и 5.96%, а седми - "Величие" с 99 852 гласа и 4.65%." От посолството одобряват тези "резултати". Напълно се припокриват с доктрината за американско "неучастие" в българските "избори". СЪЮЗНИЦИ ДО ПЪЛНОТО ЛИКВИДИРАНЕ!

Писано преди 100 г. Тома Измирлиев. Депутат! Депутат! То е чудо занаят! - Спиш и дремеш си рахат, а омръзне ли ти, брат, станеш - взимаш важна поза, понапсуваш този-онзи и си дремнеш пак благат, верен на дълга си свят… Депутат! Депутат! Мил и сладък занаят - чест, пари, имунитет, в трена - без пари билет, а на всичко туй отгоре, щом от скука се умориш, хайде, братко, във Париж на държавен гръб вървиш…

На Банкянския Валия, първа работа му бе да обещае на боготворящите резанци, го път до джамия. Сега, като ДПС са втора сила, не само пътища, а и бая нови джамии ще се строят за скъпоценния електорат. Другият електорат, наричан от Буда кехая МАТ‘РЯЛ, който спи по време на избори само ще зяпа, как се потурчва всичко в бившата територия, а сегашен Булгаристан !!!

Хората си мислят, че като не гласуват, наказват някой, но всъщност наказват самите себе си.

Изборът на негласувалите е да оставят сегашните управници на власт. Това означава евроинтеграция и НАТО. На който не му харесва, марш в педеРаша. Явно тамошната власт му е на сърце.

От снимката се вижда, че ще ни управляват подпухнали хора с доста високо наднормено тегло. Каквито са солидна част от избралите ги. :-) Наздраве и да започват дългите, топли летни нощи, изпълнени с безгрижие, чалга, ракия и пелтечене до ранни зори. Коя ли ще е личната телевизия на Шопариата? От една или две "джипки" ще раздават пачки петолевки ? ... едно съвместно управление на ГЕРБ-ДПС, които така и така са едно цяло. Това НАЙ-НАКРАЯ ще отвори очите на слепите, които гласуват за крадливия от Банкя.

Първи са ГЕРБ-СДС, втори са ДПС, а територията Я НЯМА !!!

Гледайте абитуриентки, не се занимавайте с политика, оставете другите да мислят вместо вас

Сега ГЕРБ и ДПС се щи грухтят, пардон, управляват заедно на воля. Нали затова свалиха правителството. Честито на „победителите“, а народа да духа супата.

да пътувам и то постоянно (нерегистриран) " ИМАМЕ стрийминг камери и пак можем да гледаме какво е по европа и какво е в Русия." ТОВА МИ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО! Ти си от загубеното поколение на подлогите, които дори Европа пишат с малка буква защото от сащ им обещават дрога до края на жалкият Ви животец.

Продължавайте да НЕ гласувате и на следващите избори ДПС ще е пръв,а Боко втори!Вие спете още,овци!

На банкямския първа работа му бе да обещае на боготворящите го път до джамия. Сега като дпс са втора сила, не само пътища, а бая нови джамии ще се строят за скъпоценния електорат. Другият електорат, който спи по време на избори само ще зяпа, как се потурчва всичко.

Браво, народе - с.иганите, турците и продажните българи от ДьеПьеСье са втори благодарение на едни келеши из горите, за гъби, и из язовирите, за риби!"БРАВО"!!...Така ни се пада!...Един Лойко, един ПееФ, един Сопол, един КК от "Максуда", едни харвардски педалчета....БРАВО!!!!...Заслужаваме си съдбата до последната секунда!!!!

От посолството харесват това. Така наредиха господарите отвъд океана.

Какво друго да очакваш когато изборите в България се организират и провеждат от т.н. прозападни телевизии,радиа,НПО та, посолството и т.н.Народът е свит в миша дупка и ежечастно тероризиран от добре ориентирани ''политолози'' ''политолози' и др. подобна сган. Това държи бандитите от ГЕРБАВО на власт,това пожволи появата на различни смахнати движения,например чалгата Слави и т.н.Голямия позор за България е ДПС.ЕТНИЧЕСКИ ТУРСКИ ПРОЕКТ ОСЪЩЕСТВЕН ПОД ''ЗАПЛАХА ''ОТ ТУРЦИЯ.Турция можело да поиска Кърджали,дали? А защо ние да не поискаме беломорска Тракия?Въобще,пълен кретенизъм.

Може ли скромен въпрос: Колко магистрали се построиха за 45 години червено робство ? Колко магистрали построиха Виденов и компанията от некадърници и крадци ? Винаги и без изключение в световен мащаб червената социалистическо-комунистическата чума е доказала че която и държава да е налазила тя стига до национална катастрофа. Винаги когато червените мърши са идвали на власт като са лъгали народа са довеждали Народа до национална катастрофа. Примери за това много: Венецуела, Куба, Сев. Корея, бедните изтормозени ватенки… Помните ли Луканов и провала му ? Помните ли боклука Виденов? 1 долар струваше 3000 лв. Пълен провал. Помните ли червено-турската мъгла - всенародни протести, заробването на Родината с проекта Белене, пълният им провал ? Тези измикяри откраднаха народните пари с помощта на Луканов и сега техните наследници-милионери нагло отново пак се опитват да ни излъжат. С комунист диалог не може и не бива да се води, той ти се качва на главата и после иска да ти я махне. Затова единственият метод за справяне с комуниста е куршум в главата! Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството. /// Аве , русофилистици "Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

До 2013 България вървеше в едно темпо с Румъния. После пачките и кюлчетата си свършиха работата - Румъния отлепи, ние се затътрихме като охлюви и вече нямаме нищо общо в стандарт на живот. Наскоро имахме златен шанс да ги догоним, добре започнахме, но...ни се случиха ГЕРБ и ДПС.

Позлобно и просто същество трудно би се открило,идиот,лъжец

като казваше как Путин му е много добра дружка... Вие русофилите това го забравяте а?

има (нерегистриран) "и това сте вие, руските подлоги" До сега не съм виждал просещи руснаци, нито в Москва нито във Владикавказ. Но просещи американци съм срещал дори и във Вегас, да не говорим за Ню Йорк и Вашингтон! А в Чикаго и Филаделфия, е направо отчайващо. НО ПРОСЕНО ДА ВИ Е НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАЩОТО КАТО НЕ СТЕ КАДЪРНИ ДА СИ ОСИГУРИТЕ НАСЪЩНИЯ, РУСИЯ И ПУТИН, ЩЕ СА ВИ ВИНОВНИ ЗА МИЗЕРИЯТА В КОЯТО ВИ НАБУТАХА ОКУПАТОРИТЕ. Дерзайте и един ден ще постигнете заветната мечта на сащисаните, да мият чинии в Макдоналдс!

Аз съм виждал даже в България просещи руснаци. И то преди да дойдат бежанците от Украйна. Дори да си ходил не си гледал или видял.

След две дози Нурофен, ще видиш и марсианци! За такива като тебе знаем. Кажи сега колко си пътувал по света през последните 10 години?! Това Бургас или Варна не се брои. ТЕ СА В БЪЛГАРИЯ!

и кво...хората в Европа си живеят живота нормално. Я отиди в Русия да видиш как живеят хората в 80% от територията им. Абе руски пропагандисте......2024 сме и ИМАМЕ стрийминг камери и пак можем да гледаме какво е по европа и какво е в Русия. И ПАК всеки избира ЕВРОПА, А НЕ РУСИЯ

като си сложил руските розови очилца

Руснаците нямат "розови" очила. Само американците! Като ги сложат и не виждат 70 милиона бедни и бездомни поданици на американската империя на злото, лъжите и войните!

Винаги и без изключение в световен мащаб червената социалистическо-комунистическата чума е доказала че която и държава да е налазила тя стига до национална катастрофа. Дори да е държава с много богати залежи на петрол и др. полезни изкопаеми. Такъв пример е и Венецуела и Колумбия.. Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството. /// Аве , русофилистици "Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството. /// Аве , русофилистици "Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

Сбъдна се мрачната прогноза, че тези кретени от ПП-ДБ ще върнат Тиквата на бял кон! И, дирници, вместо с рекапча да създавате проблеми, простотиите коментарите, които не са в темата

Че той къде ходи че да го връщат?

Много пари за купуване на гласове са дали ГЕРБ и ДПС...

Кой ще е "Златният пръст"? ГЕРБ, ДПС и.............? КОЙ?

Станислав Трифонов...трътката!

Изключително заблудения и намаляващ електорат на ПП ДБ, който сънува руски призраци и плюе народа си, много помага за потъването на своите любимци;)))) Глупавите и заблудени хора умеят да се самозакопават, но тонът задават умниците, които ги управляват:)))) Многократно съм писал, че нафуканата простотия няма как да генерира устойчива емпатия в българина. Води само до крах:))) Първо тъжен, после тотален. Продължавайте да пишете глупавите си мантри и се наслаждавайте на краха;)))) Тъжно е да живееш в пропаганда.

"който сънува руски призраци" Абе мършо скапана. Черноморието ни беше пълно с руски олигарси които управляваха България сумати време...ама за тях не говорите нещо.. Защо?? Забрана ли имате от руското посолство?

Тъжен човечец си:)))) Лошо е да живееш тъжен;))))

Кога точно "управляваха България", по времето на Борисов ли? Ами значи сега пак те ще управляват?

и не ми се прави на интересен бе руски фашисте. Защо така мълчите? Защо ви е страх да си признаете за всичките руски мутри които управляваха България?

Изключително заблуден си очевидно само ти. И намалява най-вече всеобщата интелигентност. И стига навира в разговора понятието народ. Масата която позволи с бездействието си съдбата и да се решава от корумпирани от някакъв частен интерес, малоумни, откачени, илитерати, не говорещи, не разбиращи български или отдавна забравили какво е да живееш в България, са си точно маса. Аморфна и инертна маса. Не народ.

Тъжен човечец с драма:)) Не харесваш народа си, не харесваш и себе си:))) Започни да се уважаваш, започни да се харесваш;))) Иначе - тъга и безмислено говорене:))) Плиткоумието не може да е последна инстанция и да определя интелигентността на една нация:))))) Интелигентност не означава да можеш да ровиш в интернет и да цитираш чужди мантри, Айнщайне:)))))))))))

или двуличие?!

-България се развива успешно, след като се освободи от червеното комунистическо робство… - -Икономиката се развива успешно , … -БВП на страната ни е устойчиво положителен… -Работната заплата расте, безработицата е рекордно ниска… -Строят се нови магистрали,… Откриват се все повече станции на метрото… -Подновява се ЖП мрежата в Бъгария, въвеждат се нови съвременни мотриси,… -Все повече нови инвестиции влизат в България… -Все повече заводи се строят и откриват – нови, модерни, с ново високо технологично оборудване, ниско енергоемки… -Не като старите съветски мастодонти, с оборудване от педтесете години на миналия век, изискващи огромни потоци от енергия, със некачествено, скъпо-неконкурентно производство… за което и всички фалираха. -Бойко 14 пъти подред ви бие на всички избори, а червеногъзите мазохисти квичат от кеф… И сега гледам само смешните лъжливи червените безпомощни хлебарки пак са налазили форума с гнусните си лъжи. Нищо не можете да промените. Никой не ви ебава за слива. Полза от вашите драсканици - НИКАКВА. Ватенки скопени, изобщо не ви интересува България -интересува ви само да се величае русия! -ако ви пукаше за България щеше да разберете че за България е по-добре в ЕС и далече от путинска русия! -но вие сте просто едни тъпи платени тролове и няколко малоумни русофила Ако аз съм на мястото на вашите работодатели от кремъл и 1 копейка няма да ви платя.

Пропускаш САМО размера на държавният дълг и... всичко ще ти е "на шест" !

да не си изкарал незабравима небинарна нощ и да си тръгнал да сменяш пола

Номерът на китайката! Когато в българската политика се появи неуправляем субект, който не влиза в плана на собствениците на държавата се прилага един прост трик - разделяй и владей. Идеята е да се отнеме от енергията и този субект и той да не пречи на плановете. Един такъв пример беше навремето царя. Той сякаш се появи от нищото и бързо набираше енергия. Според легендата самата личност е била управлявана чрез завидни дългове от хазарт, но хората около него бяха малко известни, не напълно овладяни и съответно не напълно управляеми. И какво се случи? Появиха се едни бусове от Турция, които успяха да вдигнат леко избирателната активност в точно определена посока и хоп - царя нямаше мнозинство, а му трябваше "добавка". И ако се поровите в нета може би все още може да намерите широката брадата усмивка на Доган. Има и още примери. Потърсете. Поинтересувайте се. Сега се прилага същия номер. Възраждане са неуправляеми! Не искат да влизат в сглобки. Не губят депутати. Въобще не искат да участват в схемата. Освен това едно тяхно класиране на второ място или просто самото увеличаване на подкрепата им би вдъхновило доста хора и би създало опасен прецедент. На това трябва да се сложи край. И изведнъж се появяват "Величие". Забележете нещо - Възраждане + Величие = ~17.5%. Това означава, че алтернативния (още ужасния, още десния) вот в тези избори вече е над етническия (ДПС). Не може да се позволи този вот да се обедини около общ център. Може да набере критична маса и от там нещата стават доста по-трудно управляеми. Трябва да се пресече превантивно. И пресичането се казва "Величие". А повярвайте ми "Величие" веднъж подушили парламентарната софра, изобщо няма да бързат да си помагат с "Възраждане". Те затова са там! Така че, нека се радваме се на цирка, защото ние плащаме сметката!

това не можете да го разберете май а?

На едни им писна, да! Но то на тях май по принцип им пищят ушите. Но има и едни други. И на тях им писна. Писна им управляващите да се хвалят, че през ден били в "посолството" и дори да не го крият. Писна им да им обясняват, че трябва да си изхвърлят колата за 5000 лева и да си купят нова за 45 000, при условие, че работят за 2000. Писна им учебниците по история да се свиват всяка година. Писна им да им обясняват колко в Европа било хубаво, а при тях все да е лошо. Писна им от Европата да са видяли само строежите и ягодите, а едни другите да си купуват трета кола за 250 бона. И за много други неща им писна. А ти това можеш ли да го схванеш? Или докато парите от трол-фермата пристигат навреме, всичко е наред?!

руските фашисти умират от яд, че пропагандите им не сършиха никаква работа. Уж Възраждане щели да бъдат първи или най малко втори...а те горките пак 4ти. ДОКАЗАТЕЛСТВО че на българите им писна от комуняги

РУСОРОБИ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КОГАТО КЪЛВЕТЕ ПО КЛАВИАТУРАТА Задължително - всяко нисшо червеникаво-кафяво тролче да осъзнае – в момента в който натиснеш клавиш на клавиатурата , за да се изходиш с поредната лъжа и инсинуация за Америка – не забравяй : Дори без да осъзнава всеки червен ТРОЛ или жител на планетата използвайки компютър, смартфон, интернет или друга АЙТ-и технология , подпомага капитализацията на американската икономика. Така се оказва че целият свят работи за икономиката на Америка, като използва продукти и сервиз измислени и създадени в САЩ като : ГУГЛЕ , АМДРОИД , АПЛЕ , ИОС , МС УИНДОУС , МАК , ЮТУБЕ , ФЕЙСБУК , АЙФОН ,СЮИФТ , платежните системи ВИЗА и МАСТЕРКАРД , ПАЙПАЛ , … и много други… Дори и Капчата , която вие русороби решавате тук е Американска Така че дори и тези лъжци и зомбирани идиоти , които неистово крещят че „ живота в Америка е ужасен, че скоро доларът ще рухне, че Америка ще се разпадне…“ – те сами правят така, че това да не се случи никога… Използвайки всички тези американски продукти и технологии тези червени оракули всъщност индиректно подпомагат американската икономика, защото всички тези продукти и услуги съставляват повече от 60% от американската икономика. За това американците са спокойни за бъдещето на Америка – докато цял свят ползва техните продукти – американската икономика ще расте, в САЩ ще се откриват все повече работни места и стандарта на живот на населението все повече ще расте. Така че е задължително - всяко нисшо червеникаво-кафяво тролче да осъзнае – в момента в който натиснеш клавиш на клавиатурата , за да се изходиш с поредната лъжа и инсинуация за Америка – не забравяй : ТИ ПОДКРЕПЯШ И РАБОТИШ ЗА ИКОНОМИКАТА НА САЩ. И Америка ти благодари за това ! - Само една Калифорния има по-голям БВП от цяла Русия. У русофилите гори ануса.

Супер оръжието срещу троловете на путлер е доларът.Покажете им долара и всички тролове веднага ще забравят за Кремъл... Но защо ви трябват пари, глупави бедни руски пияници? С тях ще купите всичко вносно от врага - Америка, Европа-НАТО, Япония, Южна Корея...

Спад в избирателната активност, спад на гласувалите с машина и съответно спад на възможната ала-бала и получаваме двоен спад на гласовете за ППДБ. И все пак получават точно толкова, че да задминат Възраждане (но не чак толкова, че да задминат батко им Делян, който постоянно им се кара от първия ред в парламента). Не мога да не призная и гениалното решение на Посолството да подкрепят партийката на селския подполковник и фараона. На гласувалите за тях скоро им предстоят неприятни изненади.

С Магнитски напред...

ГЕРБ-ДПС-ИТН. Новата тройна коалиция? Как мислите?

Ето Супер-оръжието срещу русофилите и руските троловете - Покажете им долар и веднага забравят всички опорки на Кремъл ... Ватенките нямат очакване от такава страна, но имат огромни надежди и мечти да бъдат екстрадирани в САЩ. Редят се на опашки за зелени карти, макар и с мисълта, че дори и да бъдат избрани, никога няма да успеят да спестят за самолетен билет до страната на неограничените възможности. Лосионите за вана, ферментирала храна и гаден живот ги приближават по-бързо към смъртта, но те си искат мечтите за САЩ.

Това Долара марка тоалетна хартия ли е? Нещо като Милде! АМА МНОГО СТЕ ПРОСТИ ТОВА МИЗЕРНИЦИТЕ!

И на евраци кълват.