Зам.-министър в МВнР Христо Ангеличин е обвиняем

Прокуратурата обвини заместник-министъра на външните работи Христо Ангеличин за престъпление по служба, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-министър в МВнР Христо Ангеличин е обвиняем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ГЕРБ си е престъпна група като цяло!Няма какво да ги дърпат един по един - всите в ареста !

Този е от РБ, както виждаме в статията! Тези от РБ са престъпна шайка, която е насадила на възлови финансови позиции във всички министерства и ведомства свои хора, за да крадат, злоупотребяват и разхищават - както и техният патрон Костофф направи с цялата държава, когато имаше тази възможност, а сега прави същото чрез ето такива зомбита като тоя!

Какъв дебил трябва да си за да кажеш на собствените си разпореждания ''донос''?????Вместо да е благодарен че навреме се разшумя та къдравия се изрепчи че никакви пари не са похарчени по това тоя седнал да продължава да шикалкави

ХРИСТО АНГЕЛИЧИН НАИСТИНА БЕШЕ ОТ ДСБ , НО СЛЕД КАТО ВЛЕЗЕ С ТЯХНАТА ЛИСТА В ОБШ.СЪВЕТ - НАПУСНА ДСБ ЗАЕДНО С ПРОШКО ПРОШКОВ ,ДАНИЕЛ МИТОВ , ПЕТЪР /НЕ СИ СПОМНЯМ ПРЕЗИМЕТО / И ОТИДОХА В ПАРТИЯТА НА КУНЕВА.ЗАТОВА ИВАН КОСТОВ КАЗА ОНАЗИ ФРАЗА ЗА КУКУВИЦАТА ,КОЯТО СНАСЯ В ЧУЖДИ ГНЕЗДА.

за този добре, но за онези бракониерстващи депутати кои са и къде са защо се мълчи

Добър въпрос, защо ги крият?

Боже, какви парашутисти назначавали на толкова високи постове. Няма никога да се оправи тази държава.

Напълно закономерно. Този човек не беше за там. Един случаен "общинар" в ъв Външно М-во. Какво ще направи? Естествено веднага започва да краде. Та той неможа да се научи на обноски и как се говори с един дългогодишен кариерен димплат с четири манадата зад граница и два пъти посланик. Обръщението ме "Пич" !?? За каво да говорим. Пълне нещастник,партийно назначение. Излагация. Хубаво,че вече започват нещата да си отиват на място. Сега на този крадлив простак трябва да му скъсат ританките,да му конфискуват имуществото и да го пратят да се къпе само с мъже най-малко 8 години. Чтоб другим неповадно было. Давай, г-н Цацаров ! Давай,защото загива Държавата.

Това ,,пич", е нормално обръщение на гей дружинката от реформаторския блок.

"Хубав" пост, но изпускай следвашият път руски изрази като "Чтоб другим неповадно было.", че веднага си проличава, че си от руската школа още. :-) Иначе викаш друго си беше по времето на Жан Виденов... :-)

Нарочно ползвам русски като матерной да си знаят крадците,че ще отговорят. А за Жан какво имате предвид-нищо неоткрадна човека. Де да имаше повече като него. Хайде сполай ти- я полетел,говно с орлом не стоить.

Нарочно ползвам русски като матерной да си знаят крадците,че ще отговорят. А за Жан какво имате предвид-нищо неоткрадна човека. Де да имаше повече като него. Хайде сполай ти- я полетел,говно с орлом не стоить.

Вече ми писна от оправдани крадци!

Вътрешната корупция в МВнР е зверска. Натискат се за мандати и плащат. А и не само там. И в комисията за защита на потребителите и в прокуратурата за назначения се плаща. И навсякъде смърди на червено наследство! Това не оправдава, алчините и корумпирани, либерасти. Но както дори брадавиците в козметичните салони им търсят 'майките' да ги изрежат, така е добре и борбата с корупцията да почне фундаментално. Но това не зависи от институциите. Това зависи от всеки човек в ежедневието му. Между другото тъй наречените либерали са 3/4 кому отрочета и същите нагаждачи и алчни като червените си роднини. Прокуратурата да почне от себе си. А в МВнР от Ладинка Михайлова. Ама ц, последната е от кръга на Станишев... или Плювню? Май май и от двата.

Корупциата от червените ли започва бе , тъпир ? Не бъркай идеологията с приложението й ! И при християни и при мюсулмани има извратеняци , та затова са и войните между тях ! Да си чувал , че откакто е "демокрацията" у нас във всички партии се плаща за място в общински съвет или парламент ?

Глутница Комарницки рече:-"Туш!" Генералът с чер ботуш, Конституция закон, гази кат несръчен слон, в магазина за стъкло. Той е с войнско потекло... А до него зъл палаш, ръси думи-все талаш, и законност въдворява, въдворява- все не става! Друг палаш-полу-мастия, здраво стиснал е кисия и подхвърля някой лев, ей така за шефа кеф. Черна стройна кат фиданка, герберска каракачанка, яка ,твърда кат бетон, в Монтанярския закон. В глутницата генералска, жми кутре, със длъжност кралска. Джафка то сегис-тогис. Хляба варди -стар пиниз. На Московска пък кметичка, хълца като ученичка, щом народ отвори дума за мастиите, зоолума. Списък дълъг- помияри, по софийските тротоари, и по жълтите павета глутница от гладни псета. Май ще трябват геги, сопи, в помиярските окопи. Глутницата да разгоним, и спокойно да си ходим.

На мен ми се повръща от такива статии. Те са хиляди! Четат ми се статии за ПРИСЪДИ!

според мен до сега не ставаше един командваше след изборите видяха други резултати и се почна споко има много да четеш и от другите статии до се

Много разследвания! Червените в съюз с Цацаров са започнали предизборен лов на вещици! Така манипулират общественото мнение и червените да спечелят така желаните вече 10 години избори!?

каква ти е ползата от крадеца дали е десен или ляв той е крадец да не би десните да имат защита от закона кой краде държавна пара затвор омръзна ми дойде гол и бос с девиза да живее партията любима и си оправи банковата сметка

И само той ли е подписал този договор... В това министерство няма ли финансов директор, главен счетоводител, те къде се скатават по ъглите като ошашавени пилета...

той е наредил като шеф и споко всеки виновен ще получи заслуженото

Вече сериозно съм притеснен за БОКО3.От къде ще вземат министри?Каквото имаше по магистралите свърши,другите в затвора.Притеснен съм.По гарите,ако е останало нещо ,иначе лошо

Ще внасяме, ще внасяме! Лук, картофи, фасул като нямаме, какво правиме!

През 2004 г. Ангеличин е сред учредителите на партия Демократи за силна България, а през 2007 г. е избран за общински съветник в София. Там той е заместник-председател на комисията по екология, заместник-председател на комисията по образование, наука, култура и религия и член на комисията по обществен ред и сигурност. През 2010 г. той е назначен от Йорданка Фандъкова за заместник-кмет с направление Култура, образование, спорт и превенция на зависимости.

Аааа, аз пък си помислих, че наистина е откраднал нещо, а той просто бил от ДСБ! А не трябваше, трябваше да е от БСП или ДПС!

Ясна е работата, същата като с кмета на Перущица! Доган е отзад, не е пеевски!

И тоз мушморок, като гладен плъх гледа! Ей крадливо племе бе!

Абе дали в цялата ни "държава" може да се намери ПОНЕ ЕДИН честен и почтен управник? :-(((

Реторичен въпрос, не

До тук всичко добре. А кой ще търси далаверите на прокуратурата и ВСС??? Кой, кой , кой???

Ицето има шавливи очички.....въпросът е че всички тези "следствени"действия можеше да започнат много, много отдавна. Но не, в БГ всичко става по план - както казваше царя, "Когато му дойде времето"...

Аз тия централи ги продавам по 30 хилки и не можах да се класирам, щото ония дадоха цена 28 хилки.

АМАН ОТ ТАЗИ ЕКАТЕРИНА КИТКА В И Г Е Н И Н!!!

ТОЗ СМЕЛ МОМЪК!!! И ЩО СЕГА БЕ,МИМЕ?! А,ЩЕ КАЖЕШ,ЧЕ СЕГА СИ РАЗБРАЛ?! НЕ ТИ ВЕРВАМ,АМА ИЧ!!! А ТЕБЕ КОГА?!

Абе тези т.н.реформатори ни продъниха главите,че правосъдната система не действала,че била пасивна и т.н..Сега тя се активира и в един момент взеха да квичат на умряло-били репресирани.Между другото те цял живот са репресирани и цял живот се борят срещу комунизма.Но е крайно време да разберат,че когато крадат(нещо в което са ненадминати) ще си носят последствията.Пожеланието ми е да има повече репресирани в тази държава

Ама ти да не си между репресираните, само другите да са репресирани!

Правителството на бай Онуй-най престъпното на Балканите. Вече целия кабинет е на прицел- Москов,Перукан, Митов, сега и Ангелчин,кмета на Пловдив, но скоро и други бандити с власт ще цъфнат. Бареков пък настоява за задържане на Чельо и Прокопчо... Баси пасмината!

Кокошкарски истории. А големите престъпления никой не ги търси. Правосъдие?????????

Пеевски, Вигенин и Доган дадат ли сигнал на прокуратурата, няма лабаво. Даже за опит за убийство подгониха Цветан Василев. Шефа си е шеф, да не би аз да съм назначавал некадърните ченгета в прокуратурата!

Ех тия деформатори, хем умни, хем красиви, че и крадливи.

Точно това се цели да се внуши от прокуратурата. Тя обаче е обяздена от Пеевски и си служи на ДПС, което си е логично. По-жалкото обаче е, че наистина има хора, които се връзват, ама наивниците не ходят по небето, те са на земята!

знаем как се правят нещата, нали и аз ги правя. Трябват ми 3 оферти, например за компютърни системи. Ама си имам познат в тази сфера. Казвам му какви са условията по държавната поръчка, той сяда да ми напише изискванията по държавната поръчка и техническите характерситики на компютрите, ама нали се сещате - те са техническите изисквания на които отговарят неговите компютри. После обявявам държавната поръчка и то вече е ясноооо - на техническите изисквания отговарят само компютърсните системи на моя човек. Аре къш!

Изходи ли се?

Ангеличин не се знае какъв е , но Вигенин е много безочлив! Всъщност както и 2/3 от червените стари кадри в МВнР. Имат една Ладинка Михайлова - кръга на Станишев. Чудовище във всеки смисъл на думата! И всички си мълчат

ВСС напоследък се проявява като репресиращ орган. Всеки, който е инакомислещ му се търси цаката за наказание. Това е много страшно.

Колко да е страшно?? Ние сме българи и не ни е страх да крадем!

Щом е ИНКОНЕМИСЛЕЩ може да си краде наволя. Това ми хареса

Дали пък наистина прокуратурата не се е събудила от следобедна дрямка.

Кадровата банка на ББ е дълга , ще има и за ново правителство!