Списъкът на Путин

Путин иска в света да се съобразяват повече с Русия и той отчасти е постигнал тази своя цел.

Обратно в новината

Коментари - Списъкът на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ще е интересно да го видим. Я кажи какъв е този неземен компютър. . "BILBO ( нерегистриран ) 19.01.2017 18:10 . Не е зле да се запиташ защо компютърът ми не е произведен в България, Русия или Куба. И по чий лиценз се произвежда. Между другото всепак е произведен в малайзия и зглобен в ирландия, защото въпреки комунистическите лекета, които управляват държавата ни и благодарение на приличния ми интелект имам добри доходи и не си купъвам китайско. "

Като чете човек пишман-докладите на разузнаванията, писани по поръчка от хора, които бъкел си нямат от разузнаване, може да остане с впечатление, че Русия вече е изкупила половината свят и скоро ще изкупи другата половина. В същото време като се четат писаният на родните тролове, по-бедна страна на света от Русия няма. Липсва единна демократична тролска стратегия.

"От месеци насам експертите си блъскат главите над въпроса, какво може да предложи Путин на Тръмп в замяна.". ами много просто. щом можа да го направи президент за един мандат, значи ще може да го направи президент за още три-четири мандата... минимум :-)))

Тръмп е агента "Тромпет" на ФСБ, завербуван преди много години на база доказателства за кръвосмесителни връзки с дъщеря му Иванка. Още преди края на 2017 доказателствата ще бъдат публикувани. Тръмп ще бъде свален и съден за шпионаж в полза на Русия.

цялата статия е една посредствена плява с неверни констатации и твърдения . И Тръмп никога не е казвал че руски хакери са хакнали килъри ...той каза че всеки може да е но няма следи

Истината боли, нали?

дир явно са яко в бизнеса за предовд на dw

Аз като се прибирам винаги се съобразявам с едно бясно куче, което дебне, лае и скача на автомобилите.

Е не се притеснявай толкова от кучето,санитарите те пазят от него.

мурзилажа: На 10.09.2015 г. (!) link под заглавие "Доналд Тръмп "мачка" кандидатите на Републиканската партия" публикува резултати от социологическо проучване, цитирайки CNN. Така че - можете да се оплачете (където трябва - вие си знаете) за некомпетентно поднесени опорни точки по темата!

соросоиди, да ви питам, верно ли некво малко джудже, няма и 50 санта, Ви е еб на ло лошо, много лошо ??

Русото джудже гей ли?

не знам, русо ли е, гей ли, ти кажи как те еб на

Щом вият на умряло всеки ден значи ги е еб на ло и продължава да ги клати.

Дали на автора, дали на редактора, но на някой му се губи цяла година. :))))))) "След годишната си пресконференция на 17 декември 2015 руският......"

В края на крайщата тълкуването на думата респект означава уважение най вече.Това е нормална емоция към която се стреми всеки /поотделно/ човек а и всеки народ.Ние също се сърдиме като народ когато ни слагат на последно място в класаций от другите държави членки на ЕС но може би това сме заслужили.Погледнато отстрани Русия като изолирана държава желае малко да се смекчат обстоятелствата около нея и се надява в мандата на Тръмп да има промени.

до тук изолираните останаха само САЩ и запада от всякъде елиминарини и в партер от ъгъла им остана едното скимтене.

Промитите мозъци не спират да търсят реална опора за малоумното си възприемане на света, но да ти кажа драги - НЯМА ТАКАВА. Комунистическите кучки също не сте безсмъртни и няма да занесете краденото в гроба, лошо е само, че усложнявате живота на поколения нормални хора в тази страна - жалко.

А ДАНО, АМА НАДА ЛИ.....!!!!

А бе на запад кога са създали нещо. Там освен да крадат нищо свястно не могат да измислят. нагло-саксите са най долната проба крадци и измекяри абсолютна нула. Рок Порно Наркотици и демонокрация ,тоалетни . А как звучи добре за ухото Нужник, Сраник и не в къи а където му е мястото под земята а тия копелета у дома серът. И до днес норвежците излизат от зад в двора и зариват ли зариват. Едно куче е по умно от дебилите с 25 латински букви.

Кой беше този на снимката та целия свят да се е съобразявал с него..ха.ха

Твоят кошмар ,шамар, на ша мара за хомо педерунгис

съобразяваш с едно примитивно общество, народ от крепостни роби свикнал на скотски мизерен живот и на барински камшик, намиращ жастие да се нальока със самогон и да бие семейството си, което деяние бе декриминализирано преди Нова Година партията от единна русия, партията на путлер ?

ми ти си жив Вазов бре!! напиши един роман фантастите ша го оценят!

отговорят на простия въпрос - "Щом путлерци имали всички видове технологии и капитали, защо плачат срещу Западните Санкции и всички рашистки официози гърмят как тръмп щял да махне санкциите" ? Вярно сте много нагли и т.пи к.пелета ?

защото не искат конфронтация бе идиот!!!! кой поред пост с тая простотия беше тоя???

кой плаче бе другарко/другарю, те руснаците ясно го заявиха, че няма да отменят контрасанкциите .А и поврме на декларативните санкции-например германските инвестиции в русия са нараснали 2,5 пъти -рекорд от 2008г.Незнам защо така.

А,стига бе другари-съвсем ,се оляхте...

Автора го въртя,сука го и накраа изплю камъчето:"...По принцип това означава завръщане към политиката на старите сфери на влияние...".Е на тва му си вика:"baby, baby, baby, you're out of time".Нали знаете песента на Rolling stones.Явно рускоговорещите не могат да разберат че сега е 21 век.Или не искат да го разберат.Пък то не е толко трудно.Нищо не зависи в това отношение от тръмп.Народите от изт. европа никога няма да се съгласат варварската комунистическа форма на управление да се върне.Аз направо съм изумен от глупоста на евреите управници на русия които накараха путин в прав текст да заяви че те си искат статуквото от преди 1989г.Нещо което е абсурдно.Това наистина е забавно.Обикновено всеки гледа другите да не разберат колко му е акъла.А теа малоумници застават пред света и си признават че са слабоумни.Такава глупост от техна страна,а минават за големи хитреци.Но това си е техна работа.

браво. посмях се от сърце :))

Не знам с какво чувство си се смял-весело или през зъби.Но на теа от къщата на драган цанков едва ли им става весело като ми видат ника в некой пост.Те са ми голеееми фенове...

скромно пропускат крещящия факт, че между ЕКСОН МОБАЙЛ и путлеристан са блокирани от санкциите договори за разработка на петролни залежи в рашистка Арктика и построяване на завод за втечнен газ в сахалин ? Санкциите удрят жестоко путлеристанци във високите технологии, без които те не могат.

точно от зад полярният крък на Руска теротирия се добива ударно нефт и газ изцяло с руски технологии и са изцяло построени доста добре функциониращи напълно нови градове в най северената точка-оттатък полярният кръг.А за Ексон мобайл и др.-те само се облизват и чакат да бъдат наново поканени ама имат да връщат голямо ресто.Та ка че инфотото ти от дойче веле е с 2 годишна закъсняла давност.

айде па пръдня. 45 години руснаците добиваха нефт и газ без запада.

и кой ти каза, че са добивали без западни технологии?

DW = Fake News

Putin misli samo za Rusia,ne go interesuva kakvo misli za nego nito Amerika,nito Evropa.Soglasni s nego po voprosa terorizma -dobre,ne soglasni -problem ne negov.A Krim ,za nego nyama diskusiya.Ne xoresva,problem e vash!

Затова - който иска да е сигурен - в НАТО. Да не го пипнат и него.

путеф харесва крим - не харесва рубла, руски пенсионер няма ядене. Путеф не харесва руски народ, путеф наложил хранително ембарго. Панимаеш?

ембарго и глад да искаш-за 2 год.по- малко картофи и повече черен хайвер ,шампанско и ролс -ройси.

само да напомня какво се говореше преди 1 година, когато Русия се намеси в Сирия. Тогава казваха: Ще се сключи сделка - Асад срещу Донбас. Путин победи в Сирия. Сега се говори, че ще се сключи сделка - признаване на Крим срещу Донбас. Да, ама не. Путин явно не прави такива сделки. Той обича да получава максималното.

Кого победи в Сирия само не разбрах? Изравни един град със земята и прогони бежанците към Европа. Друго не знам да е направил.

лъжец още преди Путин да се намеси в Турция имаше 2 милиона бежанци. мръсен лъжец!!!!!

"Бежанците" са плод на "умната " политка на САЩ и ЕС ! Не плюй в съседния двор, след като си осрал своя!

не само , че не вредяха , адори помагаха на руската икономика. Защо тогава първото желание на кремълския капризен късак е отменянето им?

защото Путин не иска конфронтация баклук

Като не иска конфронтация да си беше стоял в неговата 1/6 от сушата...

Медведев е заявил днес, че "въпреки санкциите Русия ще постигне икономически ръст тази година". Не се сбъднаха прогнозите на Сорос и ко, че "Русия има резерви само за 2-3 години и след това ще фалира". Напротив - спадът на заплатите е минимален, валутният резерв е стабилен, рублата се стабилизира и прогнозите са даже за курс 55-55 рубли за долар в края на годината... Мога само да ви кажа, че в момента няма много държави в света, които могат да издържат на подобен натиск. Ако на Германия й отрежат външното финансиране, при огромния дълг, който има, за 5-6 месеца ще фалира. На Италия (със 135% дълг от БВП) ще й стигнат 1-2 месеца...

Поредния ПАСКВИЛ на БГ грантаджиите от дойче веле.. Хибридна война ко да праим а ДИРНИЦИ !

Дойче веле отново се изака на метеното ! Само като прочетеш кой е автора на "статията"- Автор Роман Гончаренко/ DW - и ти става ясно всичко ! Отново избягал от Русия либераст който умее само да плюе родината си и да ближе задните части на тези които му плащат за драсканиците му ! Автор Роман Гончаренко/ DW

Роман Гончаренко - повече прилича на украинско име!

Ти да не искаш да публикуват хлебствията на ТАСС?! Твоята родина, не уважаеми "р" не е моята родина и аз не я обичам.

Твоята родина е с малка буква и е отвъд Атдантическия океан! Оттам е и покровителя ти - Сорос ! Моята Родина е тази която затриха и обезличиха такива като тебе"родолюбци"!

Поредната пръдня от дойче зеле. Колкото и да не е предубеден един постоянен читател, няма как да не се отврати от целенасоченото редовно изливане на помия!!!

Когато не можеш да оспориш казаното - хвърляй кал по автора! Класика в съветската пропаганда!

разбира се, че ще хвърлям като ме лъже!!!! аз не паса трева!!

троловете по долу написали че Русия нищо не можела да реши щот била бедна изоснала.Абе козяшки тролове как бедна и изостала Русия дето нищо не решава запада пропищя с три реда сополи исълзи за -за шаха с брекзит, -за лесното вземане на Бл.изток и пълната елиминация на САЩ от там без дори да ги поканят запреговори -за назначаването на палячото Тръмп за предзидент -за назначаването на държ.секретар дето бил приятел на путин -за разпада на ЕС и хакерстите атаки и за новите провителства които ще дойдат тази година във Франция Германия Холандия и Италия. -забравата за Украйна и още доста ходове

Аслъ! Да вземат тролчетата да стиковат мненията си, дали Русия е бедна и изостанала или толкова мощна, че успява да накара дори хората от САЩ и ЕС да избират желаните от Русия политици?!?!... Щото някак си двете версии са взаимноизключващи се.

Русия е бедна, но отделя огромна част от бюджета си за "да се съобръзяват повече с нея". Именно за това тя е опасна.

"Светът трябвя да се съобразява с Русия"....Правилно! Но ние се съобразяваме и когато в къщата ни влезе змия, нъл тъй? Това искане показва едно напълно оправдано чувство за малоценност, тъй като по основния критерий - благоденствието на народа, разликата между "здравата" Русь и "прогнилия" Запад, се измерва в светлинни години. Защо ли?

Русия не обира целия свят, катил

Ние от светлинните години напред (в ЕС) защо са ни по-малки доходите от на руснаците?

Добра статия, в която преобладава обективната информация. Към колегите коментатори: пропускате да коментирате заглавието - "Списъкът на Путин"! Смея да твърдя, че след постигнатата победа в САЩ в списъкът на вашият "Джуджи" следват Франция, Германия, Турция и т.н. Тази информация получих от ЦРУ, чиито агенти си признаха, че Путин им е с.рал в гащите!

всичко интерпретира по своя си начин, баси амбриажите!!!! И Путин и Руснаците като цяло искат да живеят самостоятелно, без диктат на ЕС, на САЩ, на Сорос и други подобни. На нас са ни достатъчни - територия, земните блага, сили, характер, разум, душа, желание, възможности - всичко, което трябва сами си го имаме. Но, наше на никой не даваме, не се навеждаме, не лакействаме и не ни трябва нищо повече, не ни трябва чуждо. НО, тези ,които са от години са наведени - било пред САЩ, било пред някой друг, няма да разберат наш манталитет и наши характери.

А Крим трябва ли ви?

Крим е бил и ще бъде руски, защото там живеят руснаци!

Русия може да предложи нещо само политици тип Тръмп,но не и на глобалистки марионетки. Какъвто е и автора на статията.-

А Молдова и Грузия имат ли право на мнение, имат ли право на глас, имат ли право сами да решават какво искат или не. Питам само ,въпреки ,че се досещам за демократичността на др. Путин. РУСИЯ НИКОЙ НЯМА ДА Я НАПАДНЕ, НО ТЯ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ОСВОБОЖДЕНИЕ НА ПРЕДИШНИТЕ СИ ВАСАЛИ.

Не, нямат право! Те трябва да водят войнствена антируска политика, иначе ще им спретнат "протести", "Майдан", "цветна революция" или "грузинска/молдовска пролет"...

Долар в БГто -1,85 без КРЫМ ваш! Бензин в БГто -2,10 с Марешки ваш! Що така? Там по долу едно усрано животно, много се напъва, а да каже що така?

бензин в Русия 1,20 лв.

Не разбирам единствено ЗАЩО реториката на статиите е винаги с образа на СИЛНА и благородна Америка и слаба и джавкаща но неможеща действително да ухапе Русия. Ако беше така, то руснаците вече щаха да са наврени на кучето в гъ...за от благородните американци. Като гледам лудоста на американската администрация и умерената сдържаност на руската, разбирам защо руснаците харесват толкова много Путин.

Какво може да предложи Путин? Нищо не може да предложи Ако предложи спиране на агресията срещу Украйна, кой ще го мирише за слива? Путин без война е като диктаторът на Зимбабве - неизвестен и безгласен

Безработните да се хванат на работа, че е срамота да ги храни жена им. Да си платят данъци и осигуровки и чак след това да мразят Русия. И да си спомнят когато бяха първи комунисти и никой не можеше да им затвори устата, както и сега.

та се прикриваш с никнейма "бегеец", когато си по-скоро едно нищо, пълна нула.

Интересно как при 5,87% русофоби-хардлайнери тук гъмжи от реакции, изпълнени с първична и животинска омраза към Русия?

Демокрацията е благоприятна среда за разпространяване на омраза и нетърпимост. Никой не ги преследва. Може и да са двама души, но имат право да изливат своята злъч, и го правят. Още повече, когато гангстеът Сорос им плаща за това.

чекистите, които я ограбват и пречат на развитието й, като тероризират и народа й!

Изостанала и бедна Русия няма какво да предложи в замяна на своите искания. Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш! Русия в момента е на етап първи - иска. При това много ѝ се иска! А най-смешното е, че иска тя да има решаващ глас за определяне на външната политика на независими, суверенни държави - Украйна, Грузия, Армения, Беларус... Прекалено много мераци, без никакво покрития откъм възможности!

То Русия че го решава решава и не само за изброените региони,обаче и не пита никй щото няма нужда и да пита.И като се замисли човек кого и да пита -САЩ ли? Че те и Конго вече не ги питат.

Вълчанов

Това, дето си го написал, е от раздел "Мокри сънища на редовия русофилистик". Продължавай да сънуваш.

"Независимата" Украйна се управлява от една малка шайка, назначена от Виктория Нюланд и американският посланик в Киев ("I don't think Vladimir Klitschko is the best person to become a prime minister, we need someone with better economical background"). За каква независимост говорим? Всичките цитирани държави се "подкрепят" от Запада с една единствена цел - да се дразни Русия. Иначе някой да помогна на Украйна да дръпне икономически след "Майдана"? Средната заплата там в момента е 150 долара, в съседна Белорус - 350 долара...

Даже и в прехвалената америка си го има, щом самите кравари твърдят, че той им избира президента.

западните либерал- олигархо- геронтофили се стряска на сън само от споменаването на Путин.Що така бе? нали сте надути колкото спукан презервати.

Какво може да предложи Джуджето? Еми, нищо не може да предложи. Или по-скоро - нищо добро.

той нищо не им предлага. Той само мести пешките и решава вместо тях, а на завалийките им остава само единият коментар колкото да си вмземат жалкото хонорарче.И така кучета си лаят, кервана си върви.

Мести ми оная работа. Така е заместил пешките, че неговите пешки остават с заплата 100 лева на месец, а самият той разчита на Тръмп да го спаси от тежкото положение, в което се постави.

Миличък, според теб, Лавров лош политик ли е? И ако е такъв, защо Кери направи пътека до Москва за разни разговори и преговори. Знаеш ли кой при кого ходи и защо? Ходи тоя, който е по на зор. Путин е всепризнат лидер на световната политика - това не е никаква новина. Той е жужу кремълски само в речника на някой български грантови храненици. Може някой да не разбира или да не одобрява политиката му. Но за руският народ тя се остава възможно най добрата. Именно заради това той има такава подкрепа и доверия.

А на тебе какво ти плаща и какво ти предлага?

алоо грантаджиите,стига бе,остана само кожата на дрътия шошко

Не е възможно официално САЩ да признае анексирането на Крим. Възможно е да си затварят очите и да не се прави нищо по въпроса.

Русия също не признава Косово. Е, и?...

Вълчанов

И...е, Косово не е призната от 7-8 държави, докато Крим пък е признат от седем-осем. Няма разлика, като погледнеш.

Здравейтеее, насирате ли се яко тукаааа.... Стига вече, мина ви живота :)

Разменили няколко реплики и затова Тръмп спечелил. На какви идиоти разчитат, да се вържат на простотиите им!?

Паради, маршировки, дрънкане на оръжие, завземане на чужди територии, намеса във военни конфликти, демонстрация на сила за щяло и нещяло, това не води до зачитане, респект, уважение. Това ще доведе до прегряване и изпушване на икономиката и на народа. Нещо повече, многократното повторение на тези действия ще доведе до смях, защото прозира безсилието и безпомощността. Дипломация, много дълбоко познаване и предвиждане на случващото се, зачитане на опонента, назависимо от неговия ранг, все неща, върху които руската върхушка трябва сериозно да се замисли и да спре да се перчи. Същевременно трябва да се държат под око, защото това са луди хора, изперкали и като нищо могат да взривят Планетата.

Тръмп - милиардер. Путин - милиардер. Краставите магарета...

сърцето в Москво сина в Америка за България голия гъз

sonibvc@gmail.com

А ти кво очакваш? Да хвърлят всичко и да тръгнат да та хранят ли?