Социалните медии трябва да влязат в училищните програми

На фона на лавината от лъжливи новини в интернет и победата на Доналд Тръмп, всеки от има нужда от повече разбиране какво представляват социалните медии

Обратно в новината

Коментари - Социалните медии трябва да влязат в училищните програми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-правилното решение е DW и Меркел да напуснат социалните мрежи. Не само виртуалните.

"Станишев: Европа не е панацея на нашите проблеми" Тоя май ще ни накара да емигрираме.

Къде мислиш да емигрираш

АЗ ОБИЧАМ КОМУНИСТИТЕ ХРИСТОС , БРАТОВЧЕД МУ ЙОАН КРЪСТИТЕЛ , МАРКС , ЕНГЕЛС , ЛЕНИН .. А ОТ СЪВРЕМЕННИТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПИЧОВЕ СВЕТИ ВАСИЛ ОТ КАРЛОВО И ХРИСТО ТЕРОРИСТО ОТ КАЛОФЕР :))

Либерал-фашистите скоро ще създадат младежки организации в училищата ,където членството ще бъде задължително още от първи клас ,а промиването на мозъците тотално !!

ми то вече има - в курорта Камчия.

Не, не е задължително. Но на запад ака родителите не пускат децата си на училищните програми за сексуална толерантност или за молитви в джамията, социалните започват да им създават проблеми.

Когато Хилъри Клитън дойде в БГ, ББ изтъкна,че вече 3 млн бг са във Фейсбук. Явно се оказва важно.

Какво предпочиташ , фашизма или комунизма и ЗАЩО. Като те гледам по името, си много умен. Гледай при отговора да не докажеш обратното

и двете течения са престъпни. По-добре е да си купим като Серго имение в Швейцария. Там сред природата няма да ни седят на главата ни комуяги ни фашаги.

Оказа се, че един от независимите обективни сайтове, които фейсбук ще използва за да определят фалшивите новини, по време на американската агресия в Ирак, на въпроса "Има ли Саддам ядрени оръжия?" е отговорил с категорично "Да!". Ами сега?

не съ е задавал тоз въпрос..Се пак ни беше десна ръка у лев джоб тоз дрогар - направихме път до родното Му място.

Същите нагли типове, които правеха политпросвета, манифестации и тържествени събрания си търсят работа. И вероучение и сексуална просвета искат да преподават. Много са вредни тези некадърници, при соца червени агитатори, при СДС- сини, при НДСВ- монархисти, гнусни гейберасти сега.

пак ли ще правят политпропаганда.

Свободата и демокрацията са в опасност, трябва да се вземат мерки.

"Сергей Станишев: В Европа предстоят тектонични промени..." Друго си е в швайцерските Алпи - и наводнение и финансов колапс можеш да превъзмогнеш.