Надежда Савченко иска прошка и преговори с Донбас

Депутатът Надежда Савченко изрази позиции и становища, които са в пълен разрез с политиката на властите относно конфликта в Донбас.

Обратно в новината

Коментари - Надежда Савченко иска прошка и преговори с Донбас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви е-ем териториалната цялост на Украйна!

тия направиха луди нашите русолюбци! вчер тъй, те плюят днес инак , те лижат няма край мъката за русолюбската душа!

Много сте ми интересни с това русолюбци и русофили. Лично аз поддържам Путиновата (руската) позиция, понеже смятам за несправедливо това което се упражнява върху нас, в това число и Русия. Те се явяват определяща сила, защитаваща по висок идеал и имат моята пълна подкрепа. Да оставим на страна предишни заслуги.

Това признавам е най-ненормалния соросоид убиец който за сменя позицията си от "трябва да ги избием" на "да искаме прошка" !

Истината боли са казали хората. Окупационни сили?!? Че тези сили там са си живели. Окупационни са десният сектор с 5-те млрд на САЩ.

Потърсете кой вече успешно е приватизирал добива на енергоресурси в Украйна и после пак пишете, и двата лагера писачи. Не помня дали за въглища или нефт ставаше дума, или май електроцентралите. Мисля, че въгледобив. Синченце с костюмче, с баща на един от най-високите постове при демократизаторите.

тая откачена уруспия няма ли да я онодят най-после неграта наемници та да миряса?

Русофилите я плюеха и я пращаха в Сибир до края на живота и , а сега я величаят?? Пак са сменили плочата? Нали беше ненормална убийца?

Значи могат да оценят положителното в нейните постъпки.

хамерикански демосратичен мозък е невъзможно да се промие.....

Промили са и мозъка, то е ясно . затова я пуснаха!!

Абе като я пуснаха друго говореше, убийцата може да и е дошъл акъла в главата ... Скъсе да говори как изпитвала оргазъм като убива...

И КВА СТАНА РАБОТАТА СЕГА--ШОКОЛАД ЛИ ША РУчАМЕ--ИЛИ НА НЕКУМУ Д-----Я????!!!

Савчено за няколко месеца плен, така са и промили мозъка, че тя си знае само. Чудеса прави пленът при руснаци, за пример Джордж Блейк. Не случайно я овободиха. Тя явно от самото начало си е про-Путин.

И всичко е заради САщ ненаиграли се.Няма ли да им стъпи ботуш на земята та да пораснат като нация и те.

Напълно подкрепям тази жена. Винаги прошката е била вратата към помирението и това е единственият път към обединение на разцепена Украйна. По-добре тази жена да поеме политиката на държавата и да я издигне отново от руините.

Учуден съм приятно, но именно Савченко е най-нормалният в Украйна, че и в Русия. Войната в Донбас не е между руснаци и украинци (българи срещу македонци) а между Кагала в Кремъл и Синедриона управляващ в момента Киев. В тази война и руснаци и украинци са гебещите. Само прошката и помирението ще им даде сила да прогледнат...кой ги вкара в тази безсмисленна и братоубийственна война.

Кажи го по-ясно,че да те разберат хората-войната е между РУСКИ ЕВРЕИ и ДРУГИТЕ ЕВРЕИ!Едните се крият зад фасада "РОДОЛЮБИЕ",а другите зад фасада "ДЕМОКРАЦИЯ"

тия безмозъчни 20-30 годишни индивиди кой въобще ги брои за нещо, днес са така, утре иначе, извъртат се като слънчогледи към слънцето и не следват никакви принципи в жалкия си животец, тая неузрела тиква се оказа по случайност в светлините на прожекторите, но след няколко години ще бъде само една куха кратуна

Според най новите сороски теории, истинската Савченко е останала в Русия, а тази Савченко е самия Путин, дегизиран като нея !!

ОТ СТО КЛАДЕНЕЦА ВОДА ЩЕ ИЗВАДЯТ ХИЛЯДА ГЛУПОСТИ ЩЕ НАПИШАТ САМО И САМО ДА ИЗКАРАТ МИЗЕРНИТЕ 50 ЦЕНТА

То Путин виновен за всичко и за миналите и за сегашните и за бъдещите несгоди на Окраина

Какво се правят че е толкова сложно. Имаше ли студена война? Имаше Имаше ли край? Имаше Имаше ли разпад на СССР? Имаше Имаше ли обещание че няма да има разширяване на НАТО на исток? Имаше Имаше ли не една а две вълни на разширение на военният съюз? Имаше Имаше ли помощ и намеса от НАТО за войната в тогавашна Югославия и нейното разцепване? Имаше Имаше ли съкрушителен преватизацъонен преходен период в източна европа? Имаше Имаше ли инвазия в Ирак под предлог: наличие на ядрено оръжие? Имаше Намериха ли в последствие? НЕ Имаше ли Авганистан, Либия, Египед, Сирия? Има ли и до ден днешен войни, конфликти и преврати? Ще кажете че те са в името на едикакво си. Нима не бяхме свидетели как се топят цели нации за да се постави един режим на мястото на друг? Безброй жертви и още толкова които не знаят дали е по добре че са живи. Има ли в резултат на всички тези "освободени" райони мощни терористични формации? Има ли засилено изтребление, миграция и терористични актове? Нима Путин не е прав като казва че в пентагона са умни а в същото време искат света да повярва че не са могли да видят един ход на пред? ИМА ЛИ ИЗОБЩО ПРИЧИНА РУСИЯ ДА ВЯРВА ЧЕ НЕ Е ЗАСТРАШЕНА И НЕ ТРЯБВА ДА ПОЛАГА УСИЛИЯ ДА ЗАЩИТИ ПОНЕ НАРОДА СИ? Купиха си хора в Украйна. Не е трудно да се рапалват конфликти и да се пораждат разединения, особенно когато се опитваш да наложиш забрани върху майчиният език след прврат и майдан. Колко повърхностно трябва да гледаш за да не видиш?

Тази жена , ако не се лъжа беше знаме на "демократичните" промени в Украйна и антируската риторика

Ееееееееееее,беши,ама са оправи!!!

Целите на нАДЕжда са толкова големи, че не бих се доверил и за секунда на думите й. Под заплаха е ръководителят на луганските отцепници. Захарченко нема как да се върже на "доброто" ченге. Но не контролираната граница с РФ е при първите. Затова и те трябва да се разглеждат като гаргата със сиренето.

казал съм и съм го написал преди година близо...тази жена е човек на путин...въпросът който обаче е актуален и който бг народ не е наясно е този...кой всъщност в държавното ръководство на украйна не е човек на путин...с изключение на 2-3 папагала-всички без изключение,начело с тов.порошенко...

Путин можеше да поиска обединение на Русия и Украйна, както в СССР. НО това, което започна Путин е Война срещу съседите си. Ако е трябвало да има война за запазване на Съветския Съюз, трябваше войната да е пред 25 години, а не сега, когато Украйна има Собствен Парламент и Армия. Както в САЩ, през 1860 г, няколко южни щата се опитват да се отделят от САЩ, и армията спира отцепниците... Сега, след тази война между Украйна и Русия, Путин може да поиска ОТНОВО обединение, но трябва да компенсира Украинците за загубените им домове.... Разпада на СССР беше заради хора които крадяха чрез властта в СССР, но искаха да крадат още повече.

Защо Украйна да се обединява с Русия,от какъв зор,след като веднъж се е отървала и е получила независимост!Украинците не искат обединение,а и с Русия не може да има равнопоставеност, а само подчинение!Те се борят от 200 години за независимост още от Руската империя,която ги освобождава от овманците и след това колонизира!

Защото вижда на къде вървят нещата. ЕС е пред разпад, това вече и децата го научиха. Единствената сила, която може да се противопостави на САЩ и Китай е Русия.

Защото украйна е една измислена държава,Украйна си е руска териториа,която се нарича така защото е =У края на руската територия,от там и измислиха името Украйна.Да не говорим за Крим,който си е и беше руски,подарен на украинците от един пияница.

Имаше конспиративна теория, че това не е Надежда Савченко, а оперирана рускиня/руснак. Истинската била умряла, а тази била използвана за да се получи размяната или Бог знае по каква още причина. Само напомням.

Можеше и да го оперират за да заприлича на Савченко от всякъде

Не се ебавай, момченце ...

Тръгнало само в предизборната агитация на руската партия на ПУТЛЕР

Днес изцяло се изложи Мисля че американците ако върнат контрола съвсем ще спрат благинките от Америка за България

Когато темата е за безцеремонната руска военна инвазия с танкове,ракети "бук", оръжие,специални военни части ,осъществила брутална агресия и плячкосване на държавно имущество на суверенна държава,която се беше отървала се от колониализма на съветската власт,да я връщат отново към нулата някакви дето били" братя",ама друг път,а само целят да отнемат територия,щото били "велики" някога,е много важно,но с това поведение Русия се дискредитира пред целия свят и след този цинизъм и нахалство да включваш разни чужди фондации е нелепо на фона на целия руски резил!

Ти мен не ме мисли, гледай себе си, нещастник!!!

Сакън няма да те притеснявам . В противен случай ако се смрикясаш с кого ще се майтапи дира

Надежда Савченко е знае че искала прошка ..ха..ха КГБ отново си измисля..ха.ха За какво да иска прошка че е защитила достойно Родината си ли? Ами руските въшкари никой не ги обича и всички или ги гонят или ги терминират както в Турция и Украйна.Поклон пред тази жена -герой.

ИЛИ ТИ Е НАЙ НОВАТА ОПОРНА ТОЧКА ОТ КОЗЯК

Ония тъпанари от Ровно -Говно трябва да бъдат готови да воюват срещу чукчите до последната покрайнска циганяга! Чичо Сам няма да миряса на границата на Ръшата ! След Афганистан това му е най-сгоден случай!!?

ООНето кога ще одобри Независим Донбас и Кюрдистан - да изкарам и аз нещо от оране на новите граници?

Трай още малко! Обади се на Бокова и тя ще го предложи за разглеждане!?

Тая или тоя, дето е пуснал тоя коментар, явно има кофти чувство за хумор или мисли останалите за абсолютни глупаци. И най-интересното е, че после сам си добавя реплики! А вие знаете ли аз какво съм чел из разни руски сайтове? Ами например това, че санскрита е произлязъл от... руския език! И дори се привеждат разни доказателства! Е, какво трябва да си мисли нормалният, мислещият човек?... А Украйна не е истинското име. Аз дори не разбирам защо самите руси са приели държавата им да се нарича Украйна. Наименованието на тази страна в действителност е Русь! Така е било от време оно, от 9-10 век, откакто е държава. Там са ходили да проповядват нашите книжници и свещеници. В Киев е бил и първият патриарх на Русь, българинът Кирил! Вие не правите разликата, че държава, субект на РФ с името Русия не съществува. А и самите те не наричат държавата си Русь, Руссия, а РОССИЯ! И наричат себе си не руси, а россияни или пък русские, което означава че са на Русь! Но не руснаци, а россияни! И няма как да е иначе! Поне учебник по История на България прочете, бе, хора!...

Горният ми коментар всъщност е реплика на следното: " Те едва ли ще се оправят. 23.07.2016 14:41 ( нерегистриран ) Украинци считат,че руснаци откраднали у тях език, държавност и православна вяра при това, че самите те (руснаци) са монголи и трябва да се назовават москали.Първата конституция в Европа била украинска конституция Пилипа Орлика (тогава Украина не е съществувала),първия кон бил опитомен в Украина(тогава Украина не е съществувала),, в ХVI в.Украина 99% грамотна(тогава Украина не е съществувала), Атила бил украинец (се казвал Гатъло) , украинци воювали с готи, турци,кимерийци и побеждали всички тях, украинци създали Троя, Хазарский каганат е бил унищожен украинцами, козаци (казаци) били най мощна армия в света и те създали първа в света субмарина и е имали подводен флот и друго подобно бълнуване.Учебниците им бъкани от лъжи и измислици. Ако някой счита Украина нормална държава, нека продължи да чете как украинци създали цялата европейска цивилизация и как всички дължат на украинското величие.Украина е управлявана сега от клинични идиоти и провокатори."

Това ми напомня на новата македонска история.

сякаш в българския интернет не е пълно с маниаци, които обясняват, че целият свят е създаден от българи, всичко е направено от българи, навсякъде виждат прабългарски следи, от Китай до Чили

това е така ама и поляците са славяни а сема в варшава реши това р брато убиство на 100 поляци от упа в болинското клане на уна упа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1порошенко е като посран!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

100 хиляди!!!!!!!!!!!!!1 и укрите са обвинени в геноцит над поляците

УУУ много си неграмотен бе атакисте!Не можеш и да преписваш на путин опорните точки бе ......УПА

Много си тъпо бе:)))

Отбива ли ти. Затреперва ли ти долната устна. Спомняш ли си

Русия и Украйна са две славянски държави и е нормално между тях да има добросъседски отношения. Десен сектор да бъде изпратен да облагородява Сибир , а Хунтата дето сътвори Майдана да бъде избесена насъщия този площад

Да те допълня: Връща се Янукович. Провежда се демократичен референдум по кримски образец и Украйна се включва в състава на Руската Федерация. Украинците ликуват и се прегръщат по улиците. Край на мракобесието, да живее свободата по руски!

Не знам дали си общувал с украинци. Бил съм и там може би в източна,но там никой не ми проговори на литературния им език Сегашния е измислен на база на били под полско украински земи нещо като литературния македонски Измислена държава е Окраина както и Македония Това са държави рожби на коминтерна

като са две славянски държави Путин анексира Крим и води кървав война в Източна Украйна?

да питаш да не ти кажа

Нали се сещаш, че ако Путин наистина водеше война тя щеше да приключи за 2 дни.

Украинците не са славяни,нито физически приличат на славяни,нито са братя с руснаците,които само ги баламосват а целта е да им свият територията,а тази територия мурзи е част от Велика България и на нея е гроба на Кубрат!Анадъму,продажен боклук!

на какво ти прилича на немски ли или на италиански или може би на английски. Аман от тъпи соросоиди

оххх пак си се покрил да не те вързаха с усмирителната ризка така ще е като не си вземаш илячите

Та така!

Има ли той какво да го дърви бе. То сомалиеца направи да сере кат самосвал ама явно му кеф щото още плаче за него

Още веднъж се убеждавам, че Путин е извънаредно далновиден политик и направи безгрешен ход като помилва Савченко.

Така е, кон е. Пък макар и троянски. Незабавно да я вкарат в яхъ..., пардон, затвора. Тя не си е доизлежала присъдата. Егати казуса ...

Права е , но няма кой да слуша ! На сила хубост не става е казал нашия народ !

С какво в права ? Турците ако ни взвмат Странджа че и Ямбол ти прошка ли ще им искаш ?

Абе,безпросветник,ти на училище ходил ли си,история учил ли си? Или си от "новозомбираните"?

А ако някой инвестира 5 милиарда в Ямбол и Странджа заради сините ти очи и почне авнсово да си търси места за база и квартири ТИ какво ще направиш?

С какъв акт може да се преобърне мисленето на една жена? Разбира се чрез..........

Разбира се, там са я "уважавали" по няколко пъти на вечер ,а сега нямаааа

имаха една песен - Money can way.

Поправка: Money, get away

Склонен съм да приема изказването на таа жена именно като изказване на жена.Тоест изказване продиктувано повече от емоция от колкото от здрав разум.Но и от таа гледна точка тя не е права.НИКОЕ ИЗВИНЕНИЕ НЯМА ДА ВЪРНЕ СИНА НА ЕДНА МАЙКА.Никие извинение НЯМА ДА НАМАЛИ БОЛКАТА НА ЕДНА МАЙКА загубила детето си.Нито на рускиня нито на украинка.Евреите в русия изпращат руските момчета в украйна ЗА ДА ЗАПАЗАТ ВЛАСТА СИ НАД РУСКИЯ НАРОД.И ЗАРАДИ ТАЗИ ВЛАСТ НА ЕВРЕИТЕ В РУСИЯ ЗАГИВАТ РУСНАЦИ И УКРАИНЦИ.Руснаците в украйна са около 16%.И тези 16% няма как да държат останалите 84% в шах без външна помощ.Това с приказките че руснаци в отпуск се бият в украйна,показва само малоумието на евреите в русия.Основната цел на евреите в русия е УКРАЙНА ДА НЕ БЪДЕ ОСТАВЕНА ДА ТРЪГНЕ ПО ПЪТЯ НА СЪЗИДАНИЕТО.Това би било убийствено за господарите на милиционера.Според техните интереси всичко друго може да се случва в украйна САМО НЕ И НОРМАЛИЗИРАНЕ НА ЖИВОТА В СТРАНАТА.Защото само след няколко години ще почне да проличава разликата между това какво е една страна да бъде управлявана от господарите на путин и какво е да бъде управлявана от ХОРА КОИТО НЕ СА КАТО ТЕХ.И естествено тази разлика ше бъде видяна от руския народ.Е точно от това СЕ СТРАХУВАТ ЕВРЕИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ РУСИЯ.Защото това е ТЕХНИЯ КРАЙ. Край на всичко хубаво за тех на тоа свет.

В БГ минаха 30 и специалистите казват,че ще ни трябват още 30.Защо там да е по различно.А след пет години в държавата ще бъде рай го казва първо военопрестъпник.

Момче,за това че ти не си на ясно КАКВО Е СТНАЛО В БГ ОТ 1980г ДО ДНЕС АЗ НЕМАМ АМА НИКАКВА ВИНА.Много "любопитно", хората в БГ идиоти ли са та БГ е на тоа хал или хората в БГ не са идиоти а има неква друга причина за тоа хал.Разбра ли "умнико"...

НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ на Покрайна до вчера?

Тя е агент на кремъл. Истиската Надежда Савченко е убита в подземията на КГБ и тази е неин двойник подготвена от КГБ да внесе разкол в демократичните и патриотични сили в единна и демократична Украйна

Хората вече на разбират от майтап.

и се пише с голяма буква. След "КГБ" е по-правилно да се използва "а" вместо "и", като пред него следва да има запетая. По-нататък словореда е объркан и са изпуснати редица препинателни знаци.

Това беше добро.

Саванарола и Лойола да си ядат джапанките пред съвременните политикани - дрънкала по форумите.Ако някой напише или каже нещо в съгласие с техните политически фантасмагории - той е светец,гений,пророк!Ако същия този някой след това каже нещо против - той е предател,Юда,зомбиран,шпионин... А ВСЪЩНОСТ ТЕ СА КОНЕ С КАПАЦИ НА ОЧИТЕ!

Аз разбирам основния въпрос -кой е виновен така...има една независима държава, на която 4 други страни са гарантирали нейната сигурност и след 20 г. една от тези страни изпраща " войници в отпуск" да защитават част от населението на тази независима държава от централната власт. ако всяка държава може да постъпва така.....къде ще отиде световния мир?

Ако тази държава избива десетки хиляди свои граждани по етнически признак това се нарича геноцид от ООН. Както казал Рейгън за Сомоса - да, но наш мерзавец!

Хубаво ще е двамата да се срещнат за да обменят опит.

нискобюджетен филм за кривоглед пилот на военен хиликоптер молявисе* -приличащ на фашизоиден травестит бил троянски кон ! на путин !! вижте картата на Света/и историята му/ - има ли нужда п-н от кон или каквото и да било въобще, ако поискат могат да стигнат до Океана за 0 време/или ще ги спрат няколкото ЕU танка ? само сащ може да се противопостави на русия/и то защото ги дели океан/иначе при мортал комбат няма да имат шанс/както останалите до сега p.s. не сме и не сме били фактор в тази голяма игра, но бъдете българофили другите са комплексари и имат нужда от нещо голямо и зло зад тях/разбирай каквото искаш живи и здрави

Може би, Русия показва действието на психотронно оръжие, с което превръщат враговете си в съюзници!

Да смятаме ли че ако им пратим Щерев ще ни го върнат агънце и първи русофил

Най добре е да им пратим щерев, пък квото стане стане. Ние ще му уредим среща с Путин, а ако няма резултат от срещата, Путин ще му уреди среща с Ленин.

Ако не я бяха "подковали" в руския затвор, щяха ли изобщо да я пуснат на свобода?

И до ден днешен не мога да проумея термина руска агресия. Какво нападнала е Украйна ли какво. Русия си отреагира напълно адекватно и даде подобаващ отговор. Прибра си Крим който си беше неин и защити Донбас. Все пак украинците искаха смърт на всички руснаци, да ги гонят и избиват граничещо с изроди, помним Одеса. Аналогично е ако македонци почнат да трепят всички българи, нима България няма да вземе мерки да си подкрепи сънародниците, даже и да не го направи е морално задължена, така е редно. Затова едно такова насъскване в Украйна е унищожително, безкрайно и безсмислено. Савченко откри топлата вода. Губиш фанатичен национален интерес, но печелиш други съществени ползи. И се чудя на тукашната аудитория каква е тая злоба, говорят за руска агресия, а аз виждам по скоро българска агресия. Явно възприемат света по особен начин през някакъв филтър. А за Крим... Крим просто си е руски, просто беше оцветен на картата с грешен цвят.

Ами ще си приберем -Охрид и разни такива.Ако си включим двата танка.После почваме и Гръцко.Чесно мисля ,че и Фащ е оцветен в погрешен цвят.

А редно ли е според тебе ако турци ще искат ТУРСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА в България

Ами не не редно, но и въпроса ти не е правилен. Ако примерно утре стане такъв конфликт на интереси и си мобилизиран и трябва да избираш да стреляш по турци или македонци, по кого ще стреляш по лесно за да си запазиш родината? Кофти уловка, но всички знаем отговора. Украйна като млада страна й трябва да мине поне още едно столетие за да си разграничи етноса, както и с Македония. Докато с Турция те са коренно различен народ и по говор и по манталитет, а за религия да не говорим. С тях можем да си кажем само мараба комшу и докато не станат 95% изцяло горди турци не е редно да искат автономия, а за анекс от Турция да не говорим, мина век от Балканските войни досега ,да не са спали.

И какви мерки ще вземе България ако македонците започнат да трепят българите на нейна територия?

Украинци считат,че руснаци откраднали у тях език, държавност и православна вяра при това, че самите те (руснаци) са монголи и трябва да се назовават москали.Първата конституция в Европа била украинска конституция Пилипа Орлика (тогава Украина не е съществувала),първия кон бил опитомен в Украина(тогава Украина не е съществувала),, в ХVI в.Украина 99% грамотна(тогава Украина не е съществувала), Атила бил украинец (се казвал Гатъло) , украинци воювали с готи, турци,кимерийци и побеждали всички тях, украинци създали Троя, Хазарский каганат е бил унищожен украинцами, козаци (казаци) били най мощна армия в света и те създали първа в света субмарина и е имали подводен флот и друго подобно бълнуване.Учебниците им бъкани от лъжи и измислици. Ако някой счита Украина нормална държава, нека продължи да чете как украинци създали цялата европейска цивилизация и как всички дължат на украинското величие.Украина е управлявана сега от клинични идиоти и провокатори.

ЗАЕДНА МАЛКА ДЪРЖАВИЦА НО ЮГОЗАПАД ОТ НАС

Аз

Забравяш, че древните укри са изровили Черно море, а с изкопания материал са построили Карпатите.

Много издребнявате как само Карпатите. Там са насипали също така и Кавказ. Ако погледнете по внимателно на картата, там където са по големите дълбочини в морето до тях се намират и по високите планини

Абе най-продуктивна беше версията, че всички са славяни и трябва да се обединят, тогава нямаше омраза, яко бачкане и щатите газ пикаеха като гледаха такава братска обич. Е сега постигнаха своето, раздори, геноцид, извратени житейски разбирания, абе смърт да има, кръв да се лее.

Тая или тоя, дето е пуснал тоя коментар, явно има кофти чувство за хумор или мисли останалите за абсолютни глупаци. И най-интересното е, че после сам си добавя реплики! А вие знаете ли аз какво съм чел из разни руски сайтове? Ами например това, че санскрита е произлязъл от... руския език! И дори се привеждат разни доказателства! Е, какво трябва да си мисли нормалният, мислещият човек?... А Украйна не е истинското име. Аз дори не разбирам защо самите руси са приели държавата им да се нарича Украйна. Наименованието на тази страна в действителност е Русь! Така е било от време оно, от 9-10 век, откакто е държава. Там са ходили да проповядват нашите книжници и свещеници. В Киев е бил и първият патриарх на Русь, българинът Кирил! Вие не правите разликата, че държава, субект на РФ с името Русия не съществува. А и самите те не наричат държавата си Русь, Руссия, а РОССИЯ! И наричат себе си не руси, а россияни или пък русские, което означава че са на Русь! Но не руснаци, а россияни! И няма как да е иначе! Поне учебник по История на България прочете, бе, хора!...

Ами тая си е ненормална - къв депотат е и ДАЖЕ ЕВРО ДЕПОТАТ -ХА ХА ХА -ХА ХА ХА

СЛАВА НА Надежда Савченко! Това е герой и нашето НС трябва да я награди с орден Стара планина за смелот,патриотизъм, защита на всички европейци от восточната орда

Единствения вариант да отървеш Сибир е да те изкарат откачалка каквато и си и до края на дните си да бъдеш в някоя лудница без значение дали тука или в Сибир

Шизофренията е психическо разстройство, характеризиращо се с нарушение на мисловните процеси и емоционалните реакции. Заболяването най-често се проявява със слухови халюцинации, параноични или фантасмагорични налудности или дезорганизираност на говора и мисленето и е придружено от значителна социална дисфункция и нарушена работоспособност ЩЕРЕВ ТОВА НЕ Е РЕЦЕПТА НЕЩАСТНИКО ТОВА Е ДИАГНОЗАТА ТИ

Тя е станала герой след като минала през руския затвор.Благотворно и подейства. Целият им недодялан елит да мине там и нещата може би ще потръгнат в положителна посока.

Да поискат прошка всички, които са допуснали, в интерес на някой "господар" да бъдат използвани за пропагандни цели срещу хора, които би трябвало да считат за братя.

простотия е това че си мисли че е депотат ! прости сме и ние че четем за тая простотия

и е евро депотат !!!!

На границата със Сърбия има много убав панаир. Аз отивам и докато се върна третополовите соросоиидиотчета да са си получили наставленията от козяк , че сега са много збъркани и не е интересно. Олага се оправацията временно , докато и росица си напише новите тапети...... Чао , до нощеска.

въх , луд а ,, до нощеска ,, и пиян. А, със Здраве.

Аз

Горкото е съвсем откачено. През ден, като го стегне шапката, току издрънка някоя глупост, на 180 градуса от предната. Най-обикновена проста селска кифла, която известността ще смачка. Няма смисъл да се обръща внимание на нищо от казаното от нея, защото тя самата хабер си няма какво говори. Нужен ѝ е тих живот и лоботомия, но няма да има тоз късмет. Украйна ще я убие по един или друг начин.

Ха де! Кой сваляше Альоша от наряд..ха.ха

Съчиненията на Оги дебелия за Васил Левски остава да кажеш че не знаеш и кой е дебелия Оги от Миндя. Май като я закъсате за това и подобни глупости само в тъпите ви глави

Аз

И той също, ама не баш... Той също е откачен, обаче си прави сметката да яхне русофилската вълна... ъъъ... русофилското цунами в България. Не му се получи - никой не му вярва.