Азаров обяви от Москва, че комитет ще спасява Украйна

Бившият премиер на Украйна Микола Азаров съобщи на пресконференция в Москва за създаването на комитет за спасение на Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Азаров обяви от Москва, че комитет ще спасява Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

другари комунист обяснете що е ХУНТА . ЩО Е ПУТЛЕРОВА ХУНТА .НЕ ПИШЕТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗМИСЛЕНИЦИ . , А ФАКТИ .ПИШЕТЕ ЩО Е ФАШИЗЪМ И РАШИЗЪМ И ИМА ЛИ ПОЧВА В РУСИЯ !

евреина вова и арменеца саркис -тоест лавров са много малки в световната политика ,за да имат право на глас!

Крадецът вика: Дръжте крадеца! Кой ти плаща за цялата дандания, бе Азаров?! Нали знаем, че без пари никой никога нищо не може да направи за политическа акция като твоята?! Това го знаят и децата. И ако не си допуснат от Путя, какви ще ги дрънкаш от Москва да помагаш на Украйна?! Още един украински путьо, т.е. подлога на Путин. Иначе за плащанията и изпъленнията на нареждания от САЩ и ЕС е прав разбира се. Но това всеки го знае и няма нужда този платеният да ни го казва. Интересното е, че той прави същото, но от Путин.

Прав е този господин, с война нищо няма да постигнат, само ще измрат много хора! А това за днешната хунта на Украйна е нищо, те са съгласни всички да измрат но те да останат на власт!

не в Украйна! Русия се управлява от силовики - от спецслужбите на ФСБ, МВД, МО и ВПК.

Напразни са напъните на проруските мекерета,да върнат Украйна под руският ботуш!Това вече е невъзможно,а окупираните територии ще се освободат от окупацията!

Ще се сетите,че тия метежници не са за света,но когато ви се качат на главите

Украйна няма минало, затова и ще бъде доразкъсана от зверовете и от изток като този и от запад....

Най-после! Защо бе? Не ви ли харесва управлението на В.Нюланд, Псаки, Байдън и марионетките им Порошенко и Яйценюк? Или все пак разбирате по-добре руски, а не английски?

в москва трябва да създадат работещ комитет за спасяване на русия ! немедленно !!

Турски поток нема, действайте!

Официална делегация от страна в ЕС за първи път посети полуострова. В Брюксел са гневни Завръщането на Крим в Русия е исторически обоснован факт. Той винаги е бил руски, това е очевидно и трябва да се признае, заяви френският депутат Тиери Мариани.

дойде ти и твоя ред!

Да Крим е бил руски, но е бил и турски даже има едно събитие, като Кримска война. Важното е, че и Русия и САЩ бяха гаранти на териториалната цялост на Украйна в замяна на отказа и от ядрено оръжие и предаването на всички ядрени боеприпаси на Русия.

Крайно време беше да се направи нещо в тази посока.

Митенцето с малкото си мозъче все не чуло все не разбрало

Украйна имала нужда от грузински специалисти.

... Джугашвили и Берия, не като Сукашвили.

Руснак да те освобождава и грък да има да ти дава...

Абе има и по-лошо - американец да те демократизира.

започна обходен маньовър за Украйна...Мъкъ, мъкааа е налегнала Кремлин.

Браво...и пак браво!Най-сетне се появиха разумни люде! Наполеон тръгнал срещу Русия... и се върнал...н....н ;Хитлер тръгнал срещу Русия и ... !? Сега Хамериканците се опитват да изпратят срещу Русия... новите Наполеоновци и Хитлеровци...но съдбата им ще е същата....

Дурако, кой изпраща някого срещу Русия. Да не би да са стигнали до Москва. Само това ли успяха да измислят в кретенския ви център?

на украинския народ са свършили парите?? Няма денги за руските/хазарските наемници? Няма денги за танкове и орудия? Ми вижте Сосо Джугашвили как го правеше - отива Микола в Донецк и обявява "Независима украинска република" - той Премиер, Олейник -Президент и искат помощ от Путето за победа на социализма в Украйна. Путето нарежда две -три дивизии да нахлуят в Украйна и крадците почват пак да крадат. Все!

Е да, де. Русия не се връзва изобщо на примамките и не влиза във война. А така им се иска на някои Русия да бъде въвлечена във война. Иначе НАТО обеща, само на документ, след разпускането на Варшавският договор да не се разширява на изток. Като Украйна остава в руската сфера на влияние. Гали ба, беше преди 100 години а не преди 5 години, когато НАТО се кле, че радарите за ранно предизвестяване в никакъв случай не са срещу Русия а срещу Иран и мними терористи. Няма и месец, откакто Иран подписа за ядрената си програма....що работят радарите срещу Русия?!

типично по комунистически! Русия опита да превземе тихо Украйна чрез Янукович. Не се получи - украинците просто не се дадоха. Русия започна да граби парчета от Украйна - Крим. Същият сценарий готвеше и за донбас и Луганск. Ако нямаше остра международна реакция и това щеше да стане. И да се мине към Приднестровието... И т.н. След това започна подмолна война в Източна Украйна - както чекистите си знаят още от времето на Сталин... Ако не им обръщаха внимание - руснаците веднага щяха да окупират цяла Украйна. В такива случаи в стила на руснаците е да предизвикат военен конфликт в друга точка на света. И корейската (чрез офицера от НКВД Володя Ким - Ким Ир-Сен), и виетнамската война (на Хо Ши Мин платиха два милиарда долара на година и по милиард премиални за всяка следваща година от ескалацията на войната) се предизвикват от руснаците с цел отклоняване мощта на САЩ в празното пространство. При нахлуването в Афганистан руснаците платиха на Саддам Хюсеин за всяка година от войната по 500 милиона долара, отчитайки и инфлацията. Така че, да помислим за ИДИЛ, военното ръководство на която почти изцяло е от офицери на Саддам...

до другаря......другарю сега ще ти кажа, кога ще станем равни- в гроба!.....толкова е просто

и аз съм завистлив и ти си завистлив, но аз не съм убивал виетнамчета с напалм, японци с атомна бомба, не съм нападнал 50 мирни държави и убивал населението им, не съм убивал никой...

Пред майките им. След това и майките... Да ти имам ника! Само по него човек може да те разбере колко струваш.

по стечение на обстоятелствата такава ми е работата , че се срещам с доста чужденци- сърби, гърци, македонци, турци, испанци, италианци....главно от тези държави...когато стане дума за политика и за сащ- всички без изключение имат негативно мнение за америка и я назовават като най-голямото зло...не че ми казват нещо ново и непознато , учудващо е как всички обикновени хора по света виждат истината а " по телевизята ни внушават нещо друго"....сега, че има загубеняци които дейсвително мислят че америка е рая на земята-безспорно има и такива, но има и.....доктори за тая работа

Завистта навсякъде е една и съща. И аз всеки ден се срещам с хора, които мразят САЩ.:)

не ни наливай в главата лимонада (сърби некви, испанци, турци и т.н.). Кажи ни кога ще победи Световната революция, кагда "Човека за човека ще стане брат" , когда будем равни? Ти ни говориш за Амер'ка, а не ни казваш такива важни, есенциални за нашия континент неща???

браво

И аз искам да стане революция на Украина но не стпва без пари

американците бяха направили филм за че гевара , в който го описваха едва ли не като най- загубения човек раждал се някога...аз на американците не им вярвам за нищо, нито за 2-те кули, нито за украйна, нито за иран, абсолютно за нищо не им вярвам....америка е империята на злото, както беше казал Рейгън, само че той нали е американец обърна смисъла и каза че Съветския съюз бил империя на злото, все едно ром да каже на българин:-ей ром..

Че Гевара и руснаците се отвратиха от него. Брежнев махна закрилата си .Кастро го изостави и го убиха някъде. Тоя изрод застрелва СИН ПРЕД МАЙКА МУ.

За добра работа БЕгееца отива на повышение Ще е на работа по желание без почивка на обет и вечеря

Едва ли же стане нещо .Хамерите вече купуват заводи и фабрики на без ценица евтино и даже черноземната почва купуват за да я засипят с ГМО Всичко е пари и просто такая нямада стане Валцман има второй гьрло и иска трето - голям апититима

Да, по принцип е грешно решение да се купуват фабрики на 9.IX

Мир в Украйна и Близкия изток ще има, когато на едните им свърши газта, а на другите петрола и си изхарчат всички пари.

А ти ще се кротнеш като ти спрат парите. Просто пишеш само за пари и ще престанеш само тогава когато пари няма да ти плащат

Днеска имаме 5 козяка на хранилката на Америка за България.

Двама са от време на време се появява и трети

ЖАЛКО, Че този форум е пълен гъмжи от червени фашисти. Такива, които като латерни повтарят, че нямало такава държава Украйна, че там на власт била фашистка хунта и т.н. На тези клишета, изпратени им от Москва вече и децата не вярват

Ако правилно съм те разбрал всеки който не е съгласен с тебе е червен и платен от Москва така ли. А тебе кой ти плаща. Иво Прокопиев ли или директно от чичко Шорош си получаваш парите

Вижте дир. Човекът се казва Николай Азаров, не Микола. Няма нужда да правите излишни възродителни процеси..

Николай Пакло (баща му е полуестонец, полуруснак). Той взима фамилията на жена си, Людмила Азарова. А иначе е типичен съветски номенклатурчик.

Благодаря, това беше интересно като информация.

Щом са го създали комитета, значи смятат, че все още има нещо за спасяване. IMHO с всеки ден остава все по-малко.

Микола Хазаров... хазаринът... юдеин!

Само че е Азаров. А хазаринът юдеин е мистър Валцман. Бивш министър на Янукович, а сега предводител на фашистка хунта.

не знам какво става ама в израел се изредиха всички, меркел обама оланд и на всики им се караха, само на путин му ходиха на крака да ги изслуша

То затуй ли цял Израел говори на руски? Само ми обясни, какво бъдеще те чака в Сибир на -60 градуса.

Нямам нищо против евреите. Айнщайн, Бор и т.н. Интелигентни хора, които и без да се занимават с политика са много важен компонент в човечеството. Ако си против конспирацията то за да има конспирация трябва да има ограничени хорица с робски манталитет. В украйна има доста въпреки, че почнаха да се пробуждат.

сега, ако не сте го разбрали сащ се провалиха в украйна, по принцип са си лузъри, загубиха от куба, загубиха от виетнам, загубиха от северна корея, загубиха от кой ли не , и за да си върнат замочуствието събраха глутница от 27 страни за да ударят 7 милиона сърбия, после същото стана със 16 милионен ирак и решиха че и русия да ударят е лесно, 700 милиарда на година дават за оръжие а ги биха с пръчки, къде не са ги тупали?

Иначе какъв беше плана за 2 милиона косовски албанци? Сърби ли щяха да ги правят. Сега поне сърбия си сърбия и са добре дошли в ЕС. А с 2 милиона шиптери само в евроазиатския съюз щяха да ги приемат.

Тва не го разбрах само, защо им беше на сърбите земя, в която не живеят сърби? А я загубиха от лакомия, щото лапнаха и Западните покрайнини и Македония и Босна и Хърватска... от след преяждане има насиране.

Тоест основния проблем за теб е че американците са лузери и не печелят войни? Ако печелеха щеше да си с американски флаг облицован.

Време бе. По-добре късно отколкото никога. Този комитет за спасение трябваше да се създаде през март 2014 г.

да упрекваш ръководените от Путин руски спецслужби?

Всеки търпи критика. Няма безгрешни хора на тази планета.

Доиде время иУкраина да кажи не агрессора не !!!Тоя хамерльк им донесе само скьб и жалости.Дпано само по бьрзо да се вдигнат че всекти умирал граждански жители на донбас . Да ещеи тая часна армия няма насита живеят само с това чекрадьт даже абожури - сган като тоя щерев Котто за армия пише

Иван давай по руский легче будет.

това същество не говори за руските войски, които фактически завладяха Крим и предизвикаха "войната" в Донецк и Луганск, които спомогнаха да бъде свален пътническия самолет!!!

Защото е путенски пес, както и нашите предатели Ако путен ни нападне, от атака ще викат: предайте се

Мануел

И ти си милиционер от шесто управление нали. И много доноси си написал и много души си зачернил. Сега за да си допълваш пенсията заработваш при асенчовци, а вечер се молиш на червения си господ да ти прости греховете

Мануел

Ако не дай бог тук дойдат руснаците първи ти ще извадиш червения партиен билет и ще напишеш най големия лозунг "Здраствуйте братушки". На Вас страхливите продажници това Ви е в душицата

а ти защо не говориш за демократичните войски на фокландските острови и там имаше референдум който с 97 процента обяви острова за бритнаски? при положение че там има само военен персонал

Шорош за Фолклендските острови не плаща братчед, плаща за Украйна. И за Либия и Сирия не плаща, както и за Ирак.

При проведе4ния референдум на Фолклендите само няколко човека са поискали Аржентина . Всичко е за Англия. На Гибралтар е същото.

Интересно защо украинската армия не отиде да освобождава Крим. Нали и той е окупирана украинска земя

Много козяци днеска...явно в Дневник са им пуснали само 2 статии срещу Русия и няма какво да правят там.

Да живее сащ-освободителката на целия свят, освободиха от живот 1 млрд население на планетата до днес.Знам че могат и още...

Че Гевара се е опиянявал от смъртта и кръвта. Сам си го е признавал в писмата до баща си. Така че, като си си го избрал за аватар, е нормално да мислиш и чувстваш човеконенавнистически... И да плещиш глупости, разбира се.

Много агитационни и пропагандни филми гледаш. Че Гевара е велик революционер, на когото днес се покланя цяла Латенска Америка и всички честни хора по света.

"Комитет за спасение на Украйна" звучи точно като "Приятелите на Сирия". Да се смееш ли или да плачеш!

слушаи запада и получаваи кредити, слушаи русия и бъде последен по икономика в европа, кои ли ще изберат украинците..

ми кой е тръганал нагоре слуашайки америка? великобритания от държава победител се оказа с по малко територия от победена германия, с приятели като американците е така.най послушните , че и ниебяхме най послушните от всички източно европейски държави и сме последни по икономика:). запада е измислица, никога не е имало зпада имало е западни периферии на европа:)

В този свят най-важни са хората! Като се доближат руснаците поне малко до жизнения стандарт на Запада - тогава могат да поучават. Засега само избиват комплекси и плашат с оръжие.

американците трошиха пари в афганистан, и накрая марионетките им акзаха че иксат руско оръжие друго не искат и американците им го купиха сега същото в ирак какво е това дежа ву.А сега марионетката им поршенко разчиства тирена от десен сектор за да се обеденят с русия, защо американските пионки така предават америка. созе , моше, щерев ти ще им бъдеш ли верен?

Бившият премиер Микола Азаров избяга от Украйна през януари 2014 г. с частния си самолет. Избяга със самолет защото се страхуваше, че украинските власти ще го арестуват ако се опита да пресече с кола сухопътната граница между Украйна и Русия. Азаров първо се опита да кацне с частния си самолет във Виена където вече се беше укрило семейството му. След като австрийците отказаха да го пуснат в страната той отлетя за Москва. По същото време снайперисти на ОМОН избиваха невъоръжени хора на площада Майдан в Киев.

1. Хитлер: Под предлог, че правата не немците системно се нарушават Хитлер анексира през 1938 Судетска Област в Чехия (мюнхненско споразумение) Путлер: Под предлог, че правата не руснаците се нарушават Путлер анексира през 2014 Крим. 2. Хитлер: по време на изборите през 1936 партията на Хитлер NSDAP печели изборите с 98,8 % Путлер: 90% от руснаците подкрепят Путин 3. Хителр: През 1939 войници на СС преоблечени в полски военни униформи, инсценират нападение от страна на полската армия срещу немска радиостанция Глайвиц, което слага началото на Втората Световна Война. Путлер: през 2014 сепаратисти, които според Путин не са руснаци, а само са си купили руските униформи в магазини, тормозят една суверенна държава и избиват местното население 4 Хитлер: е пратил всички негови политически противници в концентрационни лагери или ги е избивал по улиците Путлер: организира съдебни процеси срещу негови политически противници и ги вкарва в затвора (Ходорковски) или ги избива по улиците (Борис Немцов, Анна Политковская, Александър Литвиненко, Борис Березовски, Галина Старовойтова и десетки хиляди журналисти, адвокати и нормални хора) 5 Хитлер: е на власт от 1933 до 1945 (12 години) като други кандидати намат никакви шансове Путлер: е на власт от 1999 (вече 15 години) като други кандидати нямат никакви шансове

Путин всъщност е най-доброто за обединяване на европа от Хитлер насам. Ако не беше Хитлер щяхме да се чепкаме още за Македония, немците щяха да таят злоба към англичаните, руснаците щяха да изчакват момент да анексират финландия и т.н. В момента Путин разбива разделението на западни и източни европейци и проправя пътя за обединена европа. С всяко от действията си помага за създаването на един по добър свят. Единствения проблем е че го прави несъзнателно. Демонстрира колко отвратителна е шуробаджанащината, безпринципността, олигархичната зависимост, демагогията, авторитаризма, опитите за манипулиране и налагане на марионетни режими и т.н. Просто ако не беше той Украинците още щяха да вегетират като второстепеннен народ в собствената си страна, ние щяхме да избираме Доган, Първан, СърГей, дон Цеци. Да строим паметници и т.н. С две думи остави го на мира човека да си довърши започнатото.

Хитлер дойде на власт с помоща на комунистите.ВСВ започная с подписването на ПАКТА на 23.08.39 г. Там пише че в един и същи час и ден ще нападнат Полша.,Сталин забавя до 17.09.39 г. за да излезе виновен Хитлер за ВСВ.

Не си наясно с процесите в Русия и бъркаш Елцин с Путин. Путин направи невъзможното: разби еврейското лоби, накара олигарсите създадени от Елцин да се отчитат на държавата до копейка , амнистиран парите изнесени навън в кратък срок за връщане и забрани офшорният капитал. Т.е. в България нито една точка не може да бъде изпълнена. България в момента в щастливите 90-те на Русия при Елцин.

Още един дето търси под вола теле. Все едно майка му не е Шаломова, а най-добрия му приятел не е Ротенберг, а Чубайс и Примаков не го сложиха на президентския стол. Изобщо какво еврейско лоби е разбил като Ротенберг, Абрамович, Дерипаска и Милер са по влиятелни от всякога. Елцин беше марионетка купен от първия ден. Смениха го като почна да пада от стълбите на президентския самолет. Оказа се слаб съвест ала бала. Путин няма такива недостатъци.

Когато Радан Кордоба (Кънев) и останалите ционисти в българското управление започнат да отчисляват данъци от олигарсите, както Путин, тогава можем да говорим сериозно. Русия в момента е строителна площадка а Китай не смогва да внася цимент. Руският цимент отдавна е дефицит.

изречение не съм съгласен - и Медведев имаше шанс и изкара един мандат. ;-)

Днес Москва създава комитет за спасяване на Украйна, както през 1939 Москва и Берлин създадоха комитет за спасяване на Полша, а Москва даже спаси и Литва, Латвия и Естония и части от Финландия!

полша правеше съвместни воени учения с германия и се хвалеше как ще разбие руснаците, и отказваше да има акт за ненападение с ссср, както правим ние, накра германците ги схрускаха, и 18 дена по късно руснаците създадоха перифериина зона:) все пак полските генерали са единствените от евеопа канени на конгреса на фашистите в германи

Ти май имаш 2 по история. Я чети, кой е правил съвместни учения със СССР и откъде се учат германците на танкови тактики?

и все още държат кионикберг, откакто са го окупирали през 2рата световна воина, иначе на големи миролюбци се правят - единсвената нация която да продължава да окупира територии от 2рата световна воина!!

а 50000 окупациона аемриканска армия в германия, и в япония?

Сегодня в Москве 1$=64 рубли.Ах какая неожидоннсть?

е при сорос беше 3000 лева за долар:) а русия немогат е строши вече година и половина, всички срещу един и пак не се огънаха, като едно време 4 империи се биеха срещу русия, и русия пак смачка отоманците , а британците си платиха заеми за кримското си начиние чак тази година, америка кога ли ще си плати простотията че влезе на руска земя?

То сега има и СИБИРСКИ СЪЮЗ . така че и те ще напуснат Путлер. Какво е положението в Армения? А в Москва? Ще има ли и там МАЙДАН? Путя ще налага още по--строга цензура.

то отдавна с езнаеше че ще се обединят , всеки в укрйана го знае и го иска без министрите им родени с американско гражданство

чудя се на акъла на Рашистите.Не разбрахте ли че комунизна е най -дългият път към КАПИТАЛИЗМА .НЕ е добър НО НЯМА ПО ДОБЪР ОБЩЕСТВЕНО - ПОЛИТИЧЕСКИ СТРОЙ В СВЕТА

внася от Манхатън комунизма в Русия. Чрез куфар с тогавашни $10 млн. В куфар са така любимите на много тук червено знаме (Рот шилд - Червен щит) , петолъчка, сърп, чук , пергел. Все "братски зидарски инвентар". Любопитните да си наверят гербът на ГДР.Днес братското червено знаме се вее над Поднебеснана и Истамбул. За лумпен-пролетариата : ислямското знаме е зелено. В Манхатън е ложата БнайБрит в която е членували Бронщайн-Троцки. Днес там членува атлантик#1 Соломон Паси. Днес комисарите са държавни служители в САЩ и ЕС. Така че....мислете, преди да пишете щуротии за Русия и комунизмът.

Немския ген. Лудендорф издейства да дадат на Ленин 70 милиона марки за да дестабилизира Русия и да я извади от войната, 33-ма ги пломбират в 1 вагон и в Русия. Ленин подписва Брест-Литовския договор и први териториални отстъпки на Германия и Турция.

съвсем невинни!?! Кротичко вече почти век слушкат добрите чичковци и напопържват лошия запад, къркайки водка?

слава на русия!!!

Слава ще има ако правят славни неща. Ако ще отглеждат олигарси за да харчат народна пара в казината на монако, ако ще се правят на кукловоди и ще поробват вместо да освобождават братските си народи, ако ще разпродават народните си богатства и ще разчитат на все повече и повече оглупяващ електорат за да стоят вкопчени във властта шепа апаратчици заобикалящи конституцията слава няма да има.

ти за америка ли говориш?

Тежко и горко на украинците щом този бляд ще ги спасява!

а кой да ги спаси америка с напалма:))

обединена украйна с русия е повече от половин европейски съюз :)) , става страшно :) русия е укрйана вече се готвят да се обеденят

даже заедно и с още един куп други държави, между които и България. И какво бяха - един огромен затвор с неконкурентноспособна икономика и унизително нисък жизнен стандарт! Основната част от БВП отиваше за милитаризация и въпреки това и във военно отношение бяха много по-слаби. Затова и накрая затворът фалира.

какво ще пишете когато руските зелени човечета нахлуят в Финландия и прибалтийските републики .Това за вас другари безродници пак ли ще е защита на руско езичното население ,каточели целият свят е руски - болшевишки .Чакам и такива като вас да бъдат в лагерите на Гулак тогава ще разберете ЩО Е БОЛШЕВИЗЪМ - КОМУНИЗИМ

нали ти си ги вкарвал бе созе, нали Солженицин ви го каза, и демкратичн америка му забрани следващата книга за гулаг:))) созе , созе човекомразецо, знам че мечтаете да вкарате целия български, украйнски и руски народ народ в резерват, или да ни затриите