МВР в очакване на ”голямото завръщане”

За днес се очаква засилен трафик обратно след празничните дни. Полицията ще контролира основните пътни артерии.

Обратно в новината

Коментари - МВР в очакване на ”голямото завръщане” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам усещането, че тази новина я копират от предния празник и така до пълно зацикляне.

Стига с тая София.България работи за София.

Еми като всички се натресохте в София така ще е. Сега вече София работи за цяла България

Не ви ли писна едно и също нещо да коментирате всяка неделя? Това е ежедневие в големите градове по света.

ЗАЩО НЕ СИ СЕДЯТ ВКЪЩИ МИ СЕ ТРЕПЯТ ПО УЛИЦИТЕ!?

бяха за 2-3 дни по колибите и сега пак нападат:)

ше си купим жипка да одим по софия без конья

съм от Видин и нема да мръднем оттука!

Внимание!Старт! и мВн0то нищо не охранява освенкиро яПОНЕЦА!

че колата едвам креташе,мама и тати ни напълниха колата с бохчи с пражоли,компоти,лютеници,дадоха ни и некоя пара,че с тез заплати по софия от 2 хиляди не можем да държиме градски живот с жената

Ей ся на първи у наше село имаше сбор. Дойдоха някакви пишлемета от София с едно бмв, взеха да го раздават столичански и един от аверите, дето продаваше оранжерийни краставици взе да се бъзика с тях, че не знаят как се държи мотика. Ония - наперени. Па нашия извади от буса една мотика и още не беше преброил до три, единия вече се беше халосал по главата със сапа :))) Е те това беше гвоздия на сбора :)))

Аз съм от София купяйми си блок у Люлин 5.Сега съм супер и гледам едно праси на терасата.

Балканджиите си отиват, балканджиите се връщат, това новини ли са??? Жалка история... Селяните, дето си обичат трактора и земята в София не стъпват и пари да им даваш, пръкна се един тип пробивен селяк, дето дойде в София да слуша чалга, да върти далавери и да си хвърля боклука през прозореца, ето този тип селяндури е най-долната измет на планетата!!!

Защо се мразите толкова, бе? Нали всички сте българи. Какво му е лошото да си от село? Да си обичаш земята , трактора, животните, овошките. Селяните са по-земни и добродушни хора. Всички имаме селски корени или поне са ни останали роднини от село. Софиянци, като се мислят за толкова велики, защо не си направят отделна държава?

Ако съм засегнал някой, моля да ме извини, не това е целта ми! Все пак човек не може да си избере къде да се роди, също така и родителите си! Но, човек винаги може да поправи недостатъците след като ги осъзнае!

Колеги, защо толкова лично приемате нещата?!? Аз не правя разлика между хората дали са първо или енто поколение с обувки!!!Само направих обзор на случващото се в България и в частност София. Аз харесвам хората с мекия говор, харесвам манталитета им, поддържам техните права за по добър живот, защото ако ги нямаше тях, как ще разберем кое е хубаво и културно и кое е просташки пошло!?!

софийския говор е мек и противен,селски,с диалектика от кошарата бе байно:)))

Аз съм истински Софиянец с потекло. Седмо поколение роден в София от страна и на двамата родители. Още помня селяните като прескачаха трамвайните релси. Аз просто съм над вас.

Определено имаш големи проблеми.

Ако си седмо поколение трябва да знаеш кой ти е пра-пра-пра-пра-пра дядо умрял преди 150-180год. Ако си мислиш че тогава е бил столичанин, значи си заблуден. По това време ЦИЛИВИЛИЗАЦИЯТА е била в други градове на Османската империя. По-скоро си трето поколение на кремиковски металург, сътворен по време на алкохолно дежурство в Доменния цех.

Тъжна картинка е това България! След 9.09.1944г. имаше индустриализация, и София се напълни със селяни който системата направи пролятарий! Сега след 10.1989г. София се офисира и системата аутсорсизира селяните. Преди изникнаха квартали като Люлин, Обеля, Ботунец, сега Манастирскки ливади, Витоша, Кръстова вада и др. Навсякъде се чува диалектен говор и вместо да спазват старото римско правило "Като отидеш в Рим, гледай какво правят римските граждани" те направиха точно обратното, наложиха своя селски манталитет на Софиянци. Окупираха всички работни места и поради тази причина спряха секс скандалите на работното място, защото всички там са роднини.....

От освобождението да 44та София нараства поне 20 пъти и преселниците и тогава са били селяни. А ако си мислиш, че месторождението е някакъв фактор при подбор на персонала, значи имаш сериозен проблем.

люльньски кореньяк:))))

Тия селяндурите през седмица започнаха да си ходят по селата, защо не си останат за постоянно , а тровят живота на софиянци?Гадна селска сган.

Я припомни какъв процент от "софиянци" са/сте такива с поне баби и дядовци родени там ?

Нон стоп почини дни, нон стоп пене на бира за 6 евро в Слоун, и после-пари нямали. Ми няма и да имате...

*почивни

* и пиене:)

Имаме, имаме, ти нямаш,цървул.

Е, все някой няма да се върне.

Софиянеца с 100те акта къде се движи. Да знаем да не минаваме по тези пътища. А мвр разчисти ли пътищата за онзи виден софиянец-японеца, че покрай него се гърми.

По празниците в София остават само селяните и за това тогава е най-спокойно и приятно. Колоните от напускащи коли са предимно джипове и лизингови коли, устремили се към Гърция или Банско, а шофьорите са типични софиянци, които си мислят, че само те са с предимство и затова се предизвикват тапи на по-тесните участъци.

Може да се поспори защо е по- приятно и по- спокойно.

Най обичам да чета дивотиите на наядените граждани, които се връщат от селото на родителите си в града и пцуват селото и селяните.

Какъв е смисъла да висиш по магистралите като може да си в София и наоколо - спокойствие и тишина от селяните.

Много селянин живее в София ей.Осраха хубавия град.

Другата неделя ще има същата статия. Само датата ще е различна. И тогава ще се очакват всички, които са си слели празниците. Дежурния журналистически бълвоч, съпроводен с дежурните малоумни коментари.

Най-обичам да съм в София през празниците и през август спокойствие , липса на тъпи хора и хубави отношения.

Каква работа имат в София селяните не знам, да си стоят от където са.София през празниците без тях е разкошна.

Aми, да! Oбратно, към наи голямото село!!! xaxaxaxa...

Селинджърите що не си стоят по родните места а идват в София?

идваМееееее си с корите яйца,Ягнета,картофите,зелИто,а вие рупайте райграса пред панелките и утре на работа по София,а вие обикаляйте борсите за работа,бухахаха

Kакви кореняци говориш бе?! Kореняк Cофянец остана само Kоня пред Hародното събрание!! хахахаха..

Ами така ще е, като по стара българска традиция се разсипа и обществения транспорт. Япония, Япония, ама там влаковете са по- модерни и от космически кораби, а в българия какъвто народа - такава и железницата!

Ти хубаво минаваш а ма я ми обясни как във влака ще натовариш кората с яйца ,бурканите с туршия и месо,компотите и китката здравец на задното стъкло на колата.:-)

крайно време да гледаме овцете пред панелките - нали това ни посъветва премиера. а и кокошките да не забравя и тогава тапи няма да има.

С влака ше е тегаво да си прекарат армаганите от село, требе си колица.За останалото си напълно прав.

точно там е проблема! В Япония транспортът е удобен и евтин и никой не се пъне да пренесе на един път зелето и картофите!! Винаги може да отиде и да се върне БЪРЗО И УДОБНО! И не само железопътният им транспорт е развит, ами и автобусния! Да не говорим, че има фирми, които с това се занимават - идват на адрес и ти докарват багажа където поръчаш!

В какво се състой "очакването" в избиране на стоки за закупуване от каталозите в интернет ли?

МВР в очакване,много романтично ми звучи!

Така си е наточили са палките:-)

Хайде, слагайте бариерите и където не пише в личната карта "роден в София" - обратно !!!

КЪДЕ В ЛИЧНАТА ТИ КАРТА ПИШЕ КЪДЕ СИ РОДЕН... МОЖЕ ЛИ ТАКИВА ПРОСТАЦИ МНЕНИЕ ДА РЪСЯТ

Малее ти сигурно си на 90 бе дядка, с паспорт ли си още?

Някой

Чети бе ку ку .или си под възраста за лична карта?

абе, льольо. в софия идват да раждат и циганки, и жени на мутри, и всякакви чочарки. ти самият си роден там, но майка ти дойде от михайловградските села. няма нищо трагично. лошото е, че нивите на дядо ти пустеят. а ти произвеждаш лайна, вместо хляб. хлябът, тикво неграмотна, се твори на село. връщай се там и се хващай на градивен труд.

Може да сме безделници, но не сме без празници!

МАХНЕТЕ ТИЯ ОТВРАТИТЕЛНИ ТЮФЛЕЦИ ОТ ПЪТИЩАТА... НЕ ИМ ТЪРСЕТЕ РАБОТА...С НИЩО НЕ ПОМАГАТ

3 дни празници 2 дни път

Кво голямо завръщане? Някой още не са стигнали по Боковските задръстени магистрали, пък трябва вече да се връщат!!!};-))))))

в Перник вече повръщат...

МВР да се покрият да не ги виждаме тези нещастници, че те са основна причина за нещастията по пътищата, за задръстванията и за корупцията. Най-добре да направим демонстрация-без полиция по пътищата!!!

Избирателите на Тиквоча се връщат от село.

а не избирателите остават на село

Дежурната статия за след всеки празник.:-)

Pesh0

Поставете , скраб по средата , на магистралите и газенето да започне .

....Пешоооо,..."СКРАБ"....?????