Кметът на Неделино е отстранен от длъжност

След няколкократно неявяване на Стоян Беширов, поради здравословни причини, Окръжен съд – Смолян днес даде ход на делото по негова молба.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Неделино е отстранен от длъжност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА МУ ИДЕМ НА СВИЖДАНЕ И МУ ЗАНЕСЕМ БУКЕТ КАРАМФИЛИ!!!

След някой ден ще го видите в списъка на ДПС като кандидат депутат.

ДПС/БСП/ГЕРБ ... все тая, всичките са маскари, доказали са се нееднократно!

Тц, тц, тц, горкият човечец, дано оздраве...

Ти иди в комплекс Замъка в Неделино. Човечеца е грижовен стопанин, който е бозал и от общинската хазна, за да създава красота за сметка на селяните. Малко несъразмерно поведение, но пък има чувство за красота като за местен феодал.

Тиквуня за панделата бе. Дребните риби се занимават с дребни суми. Боко за това го страх от Румъния щото не му мърдат 20 години при бай Ставри

За панделата е защото не можете да крадете когато е на власт ли????

Е как да крадат като той краде вместо тях?

ПАК ГЛУПАВО СЕ ИЗКАЗА

тОЙ гЕРБАЖИЯ БЕ НЕ РЕВИ

в репортажа на нова тв,ясно показаха,а и той сам си каза,че е от БСП.започнал е да си строи замъка,когато е бил кмет,после...като не го избрали за следващ мандат-за 3 години замразил строежа.И като станал пак кмет,го завършил...

Де го тоя ДПС-ар бе? Личи ти колко си умен, няма що ... Беширов е всичко друго (включително и мафиот), но не и ДПС-ар. Той смени всички партии, започвайки от БКП, през СДС, през БЗНС, беше и областен координатор на Атака, на последните парламентарни яко помагаше на БСП, и за ГЕРБ е работил, но винаги е бил против ДПС и ДПС винаги са били срещу него. Но на калпава ракета - Космоса и е виновен. Най-лесно е да се обвини ДПС - те са виновни за всичко по подразбиране :) За мартенския сняг пак те са виновни, за кризата в Украйна - пак те, за това, че не ти става също. Абе да има виновен, за да отпадне личната отговорност на всеки.

признавам си , аз ги произведох всичките български мафиоти, това устроива ли те ?не, шегувам се !имам предложение : министерството на правосъдието да се закрие, тъи , като няма вече престъпници в бг !в краен случаи, ако е необходимо , да се събере някъде един кзпсбм( комитет за защита на правата и свободите на бълг.мафия)...

Е как пък всички престъпници като се опитат да ги призоват в съда и вземат та се разболяват... то и съдилищата ни едни, явно такива съвети му дават самите съдии... малко да се поотмирише работата и после може да отсъждат каквото си поискат/ пък и съдиите на една мизерна заплатка от 3-5000лв разчита.... за къде по напред/.... Вярвам в българското правосъдие, колкото се вярва на изпечен лъжец... съжалявам, но за 25години само това безобразно изпълнение на служебните им задължения съм видял и нищо справедливо!

Уви, по-вероятно е да изчезне, точно преди да го вкарат в затвора, даже е доста вероятно. Все пак сме България

d4

то ако беше лесна работата на кметО, никой нямаше да се натиска да става кмет. кървави битки се водят за "кокала". У кметО и хляба и ножа... А ако му е голяма и родата, става страшно!!

Много трудно в България може да се осъди някой корумпиран, защото това е трудно доказуемо. Кой е този, дето ще си признае, че е дал подкуп, за да вземе поръчката.Тези от които искат подкупи, също се страхуват да си признаят, щото имат семейства и не се знае какво ще им се случи. Единствено могат да ги хванат за неплатени данъци, несъответстващи на имотното им състояние, само че прокурорите и съдиите също са подкупни и не могат да намерят "достатъчно" доказателства, за да ги осъдят и им вземат имането. Но тоя кмет явно е много нагъл и алчен, та на някои хора им е писнало и са го докладвали на подходящите хора - журналисти. Ако бяха информирали прокуратурата, може би нямаше да са живи сега. Или пък да са в инвалидна количка.

Добре бе, капка достойнство ли няма в българина - мутра, политик, държавен служител и всякви си там??? Гепат ли го на тясно и се разболява!?! На запад си признаваш, лежиш, излизаш и живота продължава. Емлематичен е примера с делото САПАРД - виновните в Германия ги осъдиха, излежаха си присъдата и вече са свободни хора, а тук още влачим Марио Николов по съдебни зали...

всички кметове крадат жестоко чрез ремонтите,ттерени под наем,общ. жилища и каквото се сетиш. в софия районните кметове правят каквото си искат например някой приятел със строит. фирма прави всички ремонти в района и кмета си лапа комисионна само от него чиста работа. фандъкова спи. фандъкова провери районните кметове за ремонтите,защо една фирма ремонтира всичко в даден район.пък тогава се готви за нов мандат.мафияяяяяяяяяяяяяяяяя.

Това нагло човече трябва да отиде директно в пандиза там знаят какво да го правят. Държанието му е като недосегаем дерибей. Краде лъже мотае съда. Явно трябва румънците да ни помогнат.

Трябва, ама е тъст на Бого Манчев (енергиен мафиот No1) и ДПСар - така че на МУК...

Искрено се възхищавам на смелостта и работохолизма на това момче-младият журналист ,благодарение на когото всичко излезе на яве.Васко Василев (извинявам се ако бъркам фамилията).Той е просто един голям Човек,един истински българин,мисля ,че срещу него имаше и опит за покушение.Дерзай ,момче,Господ да пази теб и семейството ти!!! Имаме нужда ние,нормалните хора от Човеци като теб!Свалям ти шапка!

Знаете го Сингапур-нали? Преди една бедна колониална страна. За кратък период от време, тя стана трета в света по доход на глава от населението. Град-еталон, за пример на цял свят. Ето каква е рецептата, според нейният Премиер. Най напред започнал с корупцията. Като начало вкарах няколко министри в затвора, започва той разказа си. Не много трудно, но у нас никой няма желанието и смелоста да го направи.

Там в Сингапур ги бият с камшик на площада, а какви закони имат относно пушенето на публично място - майка плаче. Ред и дисциплина е там!

Този не беше ли кмета, който беше изловен от "Господари на ефира"? Бяха сложили чертички на старата ПВЦ дограма /тя всъщност беше наскоро поставена/ и кмета отчете смяна на дограмата и основен ремонт. И фирмата-строител беше на близък роднина. После "Господарите".. му прожектираха клипчето с белязването. Голямо шоу беше. По сигнал на местните, че вече не можеха да го понасят.

Нали благодарение на Нова започна всичко, иначе все още щеше да си краде. Присвойл с негов авер близо 40 000 лв за смяна на дограма, която вече е била сменена 5 години преди това. В общината 50% , 100% печалба, даже не бяха измили старата дограма. Такъв боклук е направо за разстрел! Жалко, че сме демокрация!

съветвам да погнете и кмета на Ардино,макар че мандата изтича,но да си получи заслуженото. Той има прекалено много имоти, които придоби за кратка време. Но доколкото чувам ги прехвърля на близки роднини. Мръсника

Неделино още не се освобождава от теранията на този боклек докъто не се смени и неговите верни слуга

По такова обвинение всички кметове требе да са притворени. Те затова стават кметове , да крадът и да си оправят положението. Кмета на Белоградчик взима 1000 лв заплата , а плаща заеми натрупани преди кметуването по 300 000 лв. Отгде тея кинти А .

Нищо не прочетох за някаква присъда!И този ли ще е невинен и няма да бъдеосъден?

тафнал само някакви си 900 000, ама това си е направо политическа чистка!!! местане искай оставката на съдията и правителството веднага, НЕ на дискриминацията срещу най-българската партия! ООоооставка, ООСТАВКА...!

Това е скандално! Боко тероризира кметовете от опозиционните партии.

Опозиция? ДПС? Откога?