В Москва е убит опозиционният политик Борис Немцов

Руският опозиционен политик Борис Немцов е убит в центъра на Москва. Владимир Путин е заявил, че убийството на Немцов е поръчково и е провокация.

Обратно в новината

Коментари - В Москва е убит опозиционният политик Борис Немцов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки национално отговорен руснак подкрепя политиката на Путин.ЕДИНСТВЕНО ПРИ НЕГО Русия се връща като световна сила.На САЩ им е ясно,че война с Русия е немислима.Тепърва ще има още опити за де стабилизация на Русия от вътрешни размирици.Русия два пъти допуска тази грешка,но не вярвам да се случи отново.Спомена е пресен,болезнен и унизителен.Няма предпоставки в момента за подкрепа на пета колона.Верният вариант е,че Путин дава реванш на запада,и народа ще го подкрепи.

За Русия не е толкова важно да се прави на военна супер сила щото да се мери с организация като Нато е загубена кауза. По важно е да изградят по честно и справедливо общество което е много по трудно от създаването на мощна армия.

Тоя го убиха американските служби. По-ясно е от пролетно утро. Искат война и като гледам ще си я получат. За съжаления ще умрат милиони бели хора!

щом го е получил над сред Москва, значи си го е заслужил

Защо Путин е популярен и тук? Сигурно не защото е диктатор / а, той си е такъв/ А, защото се противопостави на тъпия самодоволен запад с негавата Кончита Вурст, толерантност към педофили , гейове и терористи, с неговите тълпи от мързеливи иммигранти. С западното желание да ни възприема нас -Източна Европа като своя колония. Тези които симпатизираме на Путин и Русия сме и български патриоти.

Вижте това. Прочетете го. Ако не знаете анфлийски - има онлайн преводачи. Информацията има и на български, и на руски. Стига да сте мислещи човечета и да искате да видите някои факти. И така - заместете интервалите с подходящите символи (основно / или .): link hymen-definition-location-pictures-repair-broken-hymen-surgery-hymen html link virginitytestingpage_3 html link encyclopedia t telegony html

това пък на какъв език е ?? Брото върни се обратно в зоопарка, че не що издишаш.

Есть человека - есть проблема, нет человека - нет проблема !

А ЗНАЕТЕ ЛИ С КАКВИ МИЛЯРДИ ЩЕ СИ ОТИДЕ ПУТИН ПОЗНАЙ.КАКТО СИ ОТИДЕ ЯНУКОВИЧ,КОЙТО ИЗБЯГА С МИЛЯРДИТЕ В МОСКВА И ОТКРАДНА ОТ УКРАИНСКИЯТ НАРОД ПАРИТЕ.ТАМ СА ГОЛЕМИТЕ ПАРИ,А НЕ САМО В НЕМЦОВ.ТОЙ БЕШЕ СЛАБА РАКИЯ В СРАВНЕНИЯ С КРЕМЪЛ БОГ ДА ГО ПРОСТИ.

Ооо, великий Коко. Не смеА да са премарм с вази ... Виий сте толкова величий, че аС не мога да ва примера ... Вий сичкУ знайтИ. Балзе ви ... Оставам ваш върл противник, докато нИ са изучитИ! На дермото мястото е в канала/трапа! А вашето, где е??? Чекам, жена ви дамЪ пУжилай скотоложски! :):):) А за вазе -ено негро, с дебело и голямо салам! Да мое да въ раСпори отзаде! Да ви мибе меракот! Да въ иСцери от глупосттЪ!

След Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи идва реда на Владимир Путин....В Библията е казано...."Ти си на ред!", което ще рече.....Отърване няма...

Този "хубавец" се нагушил с милиони и аз ще скърбя за него, а питате ли го като държавен служител как е забогатял и не само той, за всеки става въпрос!

безроден боклук като тебе това знае, това бае........

А бе нещастнико, не си ли даваш сметка, че морала загина с идването на демокрацията...! Сега е времето на предателите, крадците и мошениците, а ти ми говориш за морал и родина...глупак!

Като му гледам пиянската мутра и на този Немцов, много ми прилича на плей бой-мачо и нищо друго!

току що казаха по телевизията ,че цял свят скърби за този предател.Аз не скърбя и не изкам никой от мое име да казва каквото и да е

а не иЗкаш ли да ти навра тъпата мутра в.........

Този човек на снимката, лека му пръс, беше изхвърлен от Руската Дума по избор на руския народ още преди години, когато народа не го преизбра. Как мислите, че си тръгна той от властта. Според Вашингтон Пост, същият си е тръгнал с 300 млн. долара, според бившия директор на ЦРУ, не си му спомням името, по онова време каза, че същото ЦРУ го е рефинансирало с още 600 млн. долара да продължи да манифестира американската демокрация, чрез външни организации и лобистки западни фирми. Тоест, покойника е работил за ЦРУ. Е, всеки знае, че ЦРУ не обичат живи свидетели. Сега вие си направете изводите. Кому е нужен мъртъв този мъж или смърта му дали няма да свърши работа на нечии хора. Просто са го използвали като инструмент, но за последно.

Дрисня си!

да ама е прав и казва истината, като не ти отърва напускай работа като дежурен модератор.

Ама много сте неграмотни бе, атакистчета тъпи...

търгаш с изявени педофилски наклонности е убит от господарите си от ЦРУ. След като потроши милиони дадени му от тях и постигна резултат нула, те сега се опитват поне да възвърнат поне малко щетите, поне чрез очернянето на властите в Русия. Всъшност нищо неочаквано. Такава е съдбата на безродниците и предателите - господарите им накрая се отървават от тях.

.....ВРУСИЯ НЯМА ОПОЗИЦИЯ....ТОВА СА ЗАПАДНИ ПРЕИНАЧАВАНИЯ НА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В РУСИЯ...

Да така е... В Русия 99,999% славословят Путлер, останалите ги разстрелват

Когато долната глава надделее над горната пътят е един. Гробища; Сега онова Украинче ще си намери друг дядко като него а умниците от Европа и Америка ще му плачат над долната глава и ще упрекват някои друг но не и самозабравилият се които до обед мразеше себе си а следобед останалите; А такива первезници някои ги смятат за велики ; Тои господ си знае работата

Така му се пада на предателите куршум

Трагично загина големият приятел на САЩ,Европейският съюз,Украйна,НАТО и враг на Русия Борис Немцов. Поклон пред паметта му.

И какво от това-толкова много хора убиват всеки ден по света, вкл. в Европа и САЩ, но не научаваме и имената им! И какво толкова означава този човек за нашата страна , че сме се завайкали толкова или по-важното е да пеем в хора на Обонго!

Ми като не означава нищо, защо си правиш труда да четеш и пишеш коментари?

Украйна може да се нарече Северен Израел .

Браво напълно те подкрепям. Името вече няма да значи Покрайнина и няма да носи толкова негативна енергия. А така поне ще е ясно на всички кой е господаря там. ДА ЖИВЕЙ! СЕВЕРЕН ИЗРАЕЛ. Шалом

Ако би мирно седяло не би чудо видяло... Амин!

Знаеш ли как е свършил Берия?Така както ще свърши и Пу...

Берия е мразил руснаците, както и ти, мразел е техния цар, както и ти мразиш цар Путин

Явно мъртвият Немцов има по-голяма политическа тежест отколкото жив. Кой ли има интерес от неговото убийство... Каква постановка - Кремъл, църквата и убитият виден опозиционер. Интересно защо са оставили жив свидетел.

Бог да убие ,убийците на Немцов!

Давайте идеи за ново име на Украйна и за да има някаква приемственост аз ще редложа Еврокрайна....или .. Кличкайна (много бие ма и носи на бой)

Самото име на държавата носи лош късмет. Какво ново начало и бъдеще ще очаквате от държава носеща в името си "Край" много е не гативно и Кабала препоръчва ново име за страната където най голямата гордост е едит тип който блъска другите по главата а и те блъскат неговата

Името на тази измислена,изкуствена държава е УкраИна и означава ПОКРАЙНИНА ! Покрайнина на кого??? УкраИнски етнос няма, както нямаше и Югославски етнос,затова и техният край е един и същ. УкраИна се състои от : православните : ----------------------- руснаци, българи, гагаузи, католическите: ------------------------- поляци, германци, австрийци, чехи, словаци, унгарци, униатските (подобни на католическите): -------------------------- румънци и мюсюлманите: ----------------------- татари Това е положението! Каква УкраИна,каква ПОКРАЙНИНА, какъв украИнски (ПОКРАЙНИНСКИ) етнос, какви 5 лева???! :)

Ти атакистче ли си? Това обяснява всичко...Продажно путинско мекере!

Новото име на Украйна предлагм да е Израел.

Защо Путин е популярен и тук? Сигурно не защото е диктатор / а, той си е такъв/ А, защото се противопостави на тъпия самодоволен запад с негавата Кончита Вурст, толерантност към педофили , гейове и терористи, с неговите тълпи от мързеливи иммигранти. С западното желание да ни възприема нас -Източна Европа като своя колония. Тези които симпатизираме на Путин и Русия сме и български патриоти.

тези които симпатизирате на путин, и русия, мечтаете за една българия, шестнадесета република на ссср.проблема е, че той вече не съществува...

Не си разбрал и една дума от това което съм написал. Кой говори за 16 република? Ненормалник.

Има Немцов, има проблем. Няма Немцов, няма проблем. Почти сто години, тази максима измислена/наложена от великия Сталин е следвана от управляващите. Първият, който я наруши, беше Горбачов, желаейки руснаците да се приобщят към Европа. Той беше този, който върна Европа в реалните и интереси и граници. Европа, без окупирани от руснаците страни и народи. Поклон пред светлия му интелект. Всичко след него е бутафория включително това, което става в Украйна и Москва. Русия няма място в Украйна, както и политическите убийства на опозиционни лидери в Москва.

Кой глупак би си кръстил държавата "Краят" от нещо по голямо.... Ако кукловодите от ЦРУ разбираха какво точно значи "Украйна" щяха да накарат марионетките в Киев да сменят името на страната

Путлер го е страх най вече от московският Майдан . Немцов беше от хората които открито се бореха против руската агресия в Украина и можеше да оглави Майдана .Задава се въпроса на кого пречи Немцов?На кого ? На Путлер.Петата руска колона в България -родоотстъпници мълчете си

Американците ги е страх, че няма да им се получи майдана в москва и продължават с провокациите - боинга, Мариупол, Волноваха, сега Немцов (Бог да го прости). Дано за утрешния митинг на опозицията в Москва не са приготвили нещо.

Замълчи ти про-западен васален соросоид! Твоите колониални господари американо-западняшките колонизатори си служат винаги с провокации. Кой бутна Кулите-Близнаци в Ню Йорк? И защо този ден на работа не е имало НИТО ЕДИН ЕВРЕИН??? Кой свали боинга на Малейжа Еър??? И защо се ослушват като пръдня в гащи? Хизбулла направи атентат в България, а кой го поръча??? Едно от големите шефчета в Хизбулла,(баш това дето е поръчало атентата) се оказа агент и шпионин на МОСАД ( те хизбулаците си го убиха де, след като го разкриха,ама кел файда):) Защо ИДИЛ досега не са обезглавили ,или убили по някакъв друг начин ИЗРАЕЛСКИ гражданин??? Къде се лекуват ранените от ИДИЛ? В Израел се лекуват! На кого пречеше Немцов питаш ти Ами на никого не пречеше,а на Путин му беше много удобен даже. Опозиционен лидер само с 10% подкрепа,-това е мечта за всеки управник! Така,че наистина КОЙ има интерес да се забъркват нови лайна?

за всичко е виновен евреина Путлер. Това малко ,вредно изчадие ,имащо наглоста да нарича нарича украинците братя.не признава никакви договори -това е истинскоро лице на комунизма .Никога повече комунизъм

А ти малко да си свържеш речта и мислите дали ще можеш? За правопис даже не си и помислям да те моля.

Може да е поредния замисъл на щатските служби, но не съм сигурен. Те напоследък показаха такова тъпоумие с Ирак, талибаните, Сирия, "арабската пролет", ИДИЛ и т.н., че си мисля, че мозъкът им не стига за толкова тънък ход. По скоро на тия от Луганск или Донецк, където всеки ден загиват хора, отстреляни от угрите им е писнало и няколко командоси са отмъстили за приказките му срещу борбата за независимост и саможертвата на толкова много хора.

Бедна ти е фантзията какви са новите насоки на работа на ЦРУ. Ати ми говориш за групите от ислямски олигофрени.

Мислете господа! Кой има полза от това убийство? Путин няма никаква полза. По надолу в коментарите срещнах сполучливо сравнение на Немцов с Евгени Бакърджиев. Някой спомня ли си Евгени Бакърджиев? Димитър Луджев? Муравей Радев? За какво му е на Путин да го убива? Та този човек няма никаква популярност. Той по никакъв начин дори не му е конкурент. Путин няма мотив! Мислете господа! Друг има желанието да мъти водата и да предизвиква смутове в Русия. Всичко е толкова прозрачно, че чак е безинтересно!

Западът отдавна е проумял че в Русия демокрация не вирее и че настоящата диктатура е все пак по-малкото зло от анархия в държава с ядрено оръжие.

То Демокрация няма на запад където са изтънчените лъжци та в Русия ли да има

Опит за провокация? От друга страна поклонниците на Путин винаги са твърдели че той бил 'с 2 хода напред' Следователно..хммм

Поредна провокация в опит за манипулация на общественото мнение преди утрешния протест на опозицията в Москва.

поредното политическо убийство в държава изостанала и закостеняла като мислене, с поне 60-70 години от останалия свят.държава, в която думите "демокрация" и "свобода" са все още непознати.нищо ново и нищо изненадващо...жaлко за човека.

ПОВАРВАЛО СИ Е, ЧЕ Е "БОГОИЗБРАНО" И РИПНАЛО НА ПУТИН :)

На Немцов баба му по майчина линия е рускиня и го е кръстила тайно, така поне твърди той. Че е православен християнин.

Напълно те подкрепям за това че Русия е 60-70 години изостанали в методите на шантаж ,баламосване и "пързаляне"на масата от малоумници в държавите от всички места на света. На зпад са големи мошенници и там се баламосва тълпата с кадифени ръкавици където за глупаците има някаква съвсем елементара справедливост докато в Русия нещата с по груби не толкова хитри.

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ЦЯЛАТА ОПОЗИЦИЯ НА ПУТИН В РУСИЯ Е ОТ ЕВРЕИ :) ...И КОЙ ЛИ ГИ ТРЕПЕ ;)

И аз се чудех, защо на опозиционните митинги всички са тъмнокоси, защото руснаците са със светли коси и сини очи.

Защото в момента Русия е единствената пречка пред световното заробване от глобалния капитал. А глобалния капитал е ясно в чий ръце са.

Опитите на Путин да се оправдава са на човек,престъпник с гузна съвест и съм сигурен ,че всеки честен човек на планетата преди всичко ще посочи Путин ,като главен поръчител!Та вижте му малките злобни очички на сибирса невестулка и си представете ,що за човек е тоя КГБ изтърсак?

ОПОРНИТЕ МОЧКИ В МОСАД :)

Ха, каква изненада? (сарказъм, разбира се). Че има ли толкова наивни ,да не се досетят на секундата, кой ще да е този мистериозен" поръчител. Подсказка за тези, които все още се колебаят; дребен и плешив , изключително злобен и комплексиран руски държавник, произлизащ от средите на КГБ, (бил е невзрачен офицер там). С прякор педя човек лакет жестокост . Домашен насилник и неосъществен Наполеон, но на път да стане по-успешен и от Хитлер. Вечна памет за Борис Немцов, поредна жертва , герой борещ се за свободите и правата на смачкания от диктатори и диктатури руски народ. Путин успешно се приближава към методите на Ким Чен Ун , но и той ,както казва Немцов, е в лапите на китайския дракон. Ха честито!

тези ,които извършеха това убийство расчитваха на такива примитивни индивиди като тебе. И реакция потвърждава това, ама интелигентните хора използват мозъка и имат друго мнение

НЕ ЗАБРАВЯЙ, че Путин и Лавров НЕ са ПРОСТИ и ДЪЩЕРИТЕ ИМ СА В USA !!! Те пълнят ПРАЗНИТЕ ГЛАВИ на такива като тебе С ПОМИЯ, НО СИ ИГРАЯТ ТЯХНАТА ИЗМАМНА ИГРА за сметка и на Нашия Народ !!! A ТИ СИ ТЪП/а ДОЛен/лНа, РУСОФИЛСКИ/а ПОМИЯР/ка и НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ !!! ВРЕМЕ е всички РУСОФИЛИ да БЕГАТ БЪРЗО и ВЕДНАГА в СССеРР , Северна Корея и преди всичко ВЪН от ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!! АНАДЪН МУ ?????? СМАХНАТ/а НЕЩАСТНИ/К/чка !!!

С целия този тероризъм в света и война, която Русия води в Украйна, да убиеш в центъра на Москва човек по този начин и още да не знаеш кои са убииците и защо са го направили е смешно! Това е най-охраняваното място в Москва, туристически център, потенциална точка за терористи. Кой ще тръгне точно там да прави това? Явно някой е позволил.

Най-охраняваното място е Кремълският дворец, а не целият център, който е колкото цяла София. Или е по-важно да се дрънкат глупости?

Споко бе хора! Вижте руските оозиционин медии (за разлика от България, в Русия има и опозиционни медии) - дори съратнците на Немцов казват, че сега трябва да се мисли трезво. Дори сакралният въпрос "На кого е изгодно?" не върши работа, казват те. Трябва да се търси и кой може да си е помислил, че ще му бъде изгодна смъртта на Немцов. Прави са хората. А иначе - ще гадаем и ще заприличаме на Ходорковски. Този шут направи следния "мъдър" анализ: "Путин ще го свалят от власт". След което добави - "Може би. До около 10 години".

След едногодишно успешно моделиране на "общественото" мнение в посока колко бил тираничен, недемократичен и агресивен Путин и колко е демократичен и справедлив Запада, сега се берат плодовете. Каквото и да се случи, посоката на мислене и вадене на изводи е зададена. Първосигналната реакция е, че Путин е виновен. Никой дори не може вече да се замисли един пласт по-дълбоко кой има интерес от такива убийства. Чиста проба Гьобелсова пропаганда.

Операция "Немцов" е планирана строго за експорт! Т.е. неиния основен потребител се намира извън РФ. Причината за такъв извод е много проста: В РФ Немцов нямаше никаква политическа тежест. Авторитетът му и способността му да влияе върху политическия живот клоняха към нула. Така за него е била подготвена ролята на "сакрална жертва". В тази роля той би бил по-полезен за своите кукловоди отколкото жив. Типичен пример за разходен материал...отработил своето, след което е утилизиран!

същите, за които говориш, оная утка с плтиката, нямаше ли да има повече тежест, а точно тоя за мен никаква опозиция там. Нещо путлераските ви опорни точки са нелогични. Този ли беше най-голямата опозиция на путлер питам? За да свърши работа на ЦРУ или наистина е работел за външни интереси и Путлер го очисти?

За коя плитка говориш? В РФ антируската опозиция имаше трима лидери: Ходорковски, Навални и Немцов...Ходорковски не е в РФ, Навални е под домашен арест и не може да бъде грохнат на фона на Кремъл, значи остава Немцов...Него и събориха.

На последните президентски избори , гласувалите за Немцов са около 50 000, дори по-малко отколкото за АБВ в България, а какво да кажем за 120 млн Русия, така че Немцов въобще не може да бъде заплаха за Путин, но може да свърши и друга работа, за съжаление чрез разстрела му.

Мисля същото като теб. Явно господарите му са решили да извлекат полза от него щото май парите дето са му давали не са свършили работата

Немцов си е падал по женската част и много се раздавал ... Известни са многобройните му брачни и извънбрачни връзки. Сега сигурно е настъпил в чужд женски периметър с висока опастност ... Конкурентът не издържал, извадил Макаров и всичко приключва на Москореченския мост, пред Кремъл

Което за пореден път доказва за "ползата" от това да си развяваш оная работа и за глупостта на мъжкия пол в това отношение. ПС. Неспособността да обичаш една стойността жена и да й се радваш подобаващо, има за компенсаторно поведение "промискуитета" (честата и безразборна смяна на партньора).

Немцов е подготвял за публикуване доклад, съдържащ доказателства за наличието на руски войски в Украйна. Това е изключително силен мотив за ликвидирането му от фсб/ гру

Да бе, и затова точно в центъра на Москва, на публично място, след спирането на огъня в Украйна и ден преди опозиционния митинг. Взимаш хората много тъпи и промити. Или мислиш, че Путин е толкова елементарен.

Абе, такива доклади има десетки Ако Путин го е страх от някакъв доклад от политик-аутсайдер отдавна да е напуснал поста си.Още веднъж питам за какво му е на Путин да създава мъченици , и със собственните си ръце да издига знамето на протеста в редиците на опозицията? Помисли малко , а не действай по първа сигнална система.

анонимен

Едва ли има "десетки" такива доклади, придружени с доказателства, годни за съд...

Ти пьк, каде си видял мислещ трол ?

А защо не е изготвил доклад-експертна оценка кой свали малайзийския самолет над изт. Украйна?! На това човек е достатъчно да му видиш видът на плейбой и да се поразровиш из връзките му (т.е. зависимостите), за да ви се изясни картинката...

Това за доклада го каза Порошенко има няма часове след убийството. А защо да е толкоз важен този доклад? Нали всички знаем от много достоверни източници точно колко танкове и войници минават през границата всеки ден. Това същия Порошенко ни го разправя вече една година, нали всички снимки записи и доказателства вече ги имали украинците какво повече ще ни каже този доклад? Нали заради тези документирана Руска намеса вече една година има наложени санкции. Нов доклад със суперски доказателства дето никой досега не ги е виждал аман от простотии.

Тук има много "кандидат-конспиратори". За едните непременно Путин е поръчал убийството. Сигурно, защото си няма проблеми. Западната преса само това чака. За тях той вече е "диктатор", "злодей", "тиранин" и т.н. Едно такова убийство само ще налее вода в мелницата им. Опозицията се убива, когато е силна и е заплаха и когато в същото време човек има подкрепа в чужбина, за да може там да си затворят очите. Положението на Путин е точно обратното и той много добре го знае. Тезата, че убийството е поръчано от Запада, също не е много издържана. Прекалено рисковано е в момента. На тяхно място аз не бих действал. При тези икономически санкции времето работи за тях. За крайно десните в Русия обаче Немцов беше "долен предател". След началото на конфликта в Източна Украйна дори още повече и той не един път е бил заплашван от тях. Според крайните националисти Русия трябва да влезе в Украйна и да я окупира, не трябва да има споразумения като тези в Минск, още повече анти-военни протести като планираните от Немцов. За тях и Путин проявява слабост, понеже ходи да преговаря в Минск и то два пъти. Също така крайно-десните няма какво да губят, докато Путин има, както донякъде и Запада, ако са били те и се разбере.

Масовият убиец Путин уби още един от честните и умни свои противници.Борис Немцов е ГЕРОЙ! Вечна му памет. Путин е за международния трибунал в Хага и да свърши като Милошевич или Кадафи. Утре ще има Марш на Мира в стотици градове. Хиляди хора ще излезат срещу новия Хитлер.

Шутлер здрасти, как си ???

Май много те е яд че руснаците си имат силна държава и достоен президент. И освен да плюеш друго нищо не можеш.

Немцов - герой???Това са най-тъпите опорни точки досега. Фабриката за тъпизми не спира.Чакаме нови простотии.

"Политически маргинал. Накрая ще изплува причината - пари и курвалък. Навални да се готви." ТЕ ТОВА Е !!!!!!!

Нищо ново в роССиската кочина - износ на война , корви, политически убийства / репресии и целенасочено опиянчване на крепостните...

Кой уби НЕприятелите на Путин : 1. Анна Политковская, 2. Александър Литвиненко, 3. Борис Березовски, 4. ген.Александър Лебед и т.н. и т.н. ? ? ?

Ами ако са неприятели и на руския народ, логично е да е руския народ - все пак туморите ако не се режат умираш.

Кремъл ограничава възможностите за разцепление в руското общество по време на санкции от всички развити страни по света и техните съюзници. Не може да има съмнение, че Кремъл осъзнава много по- трезво ситуацията си от всички останали участници и затова взема мерки за затвърждаване на единството на нацията. Недопустимо е властта да гледа как Немцов се среща с "приятели" от Украйна, докато Кремъл води война с нея. Кремъл отрича, но по делата се познава, че положението е война. Кремъл не търси да убива физически Немцов, а търси неговото вечно мълчание, защото престъпленията на Русия в Украйна носят позор и разцеплението във вечния мир между Украйна и Русия. докато я имаше Украйна никой не би нападнал от тази страна Русия, но след последната година Кремъл настрои украинския народ срещу себе си.

На путлер не му остава нищо друго освен да се гръмне(справедливо наказание на убиеца на Борис Немцов )

Разследвам! Може да се окаже обикновена "курвенска история"!!

няма начин да не е такава щотм е замесен Путаракис.

Бог да го прости, Немцов! Нека се опитаме да бъдем безпристрастни. Ако е верно, че Немцов е бил чест гост на амриканците и приятел с украинците, за Кремъл този човек е предател. Дори, Путин да не е поръчал премахването му, единствените, които имат интерес да го премахнат са националистическите кръгове, които искат да се харесат на Путин. Немцов е искал да модернизира Русия и да накара руснаците да заживеят европейския начин на живот и приживе той за това говореше. Беше политически опонент на Путин. Всъщност погледнато от другата страна "опонентът" не се разглежда като опонент, а като враг, но не се представя като враг на Путин, а като враг и предател на Русия. Затова пропагандата е свършила своето. За нас остават изводите. Неминуемо повечето от форумните списвачи на чувства вече си дават сметка, че Русия е държава, която здраво преследва целите си и то без никакво зачитане на договори и закони. Може би Русия има основание, защото Западът разгроми един изкуствен свят , а после му подаде ръка, за да заживее заедно с него. Западът трябваше да унищожи напълно социалистическия свят, но пък без война това нямаше как да се случи и компромисът дава своята цена. Но за Русия това бе неприемливо и тя иска реванш по всички изгубени фронтове. А всеки, който се изпречва на пътя съзнателно или не е пречка за премахване.

Русия иска реванш за всичко и вече го провежда, а Западът не може да повярва на случващото се, не иска да преживее втори път събития отпреди 70 години насам. Западът много лесно повярва, че се е свършило с комунизма след края на Студената война, но всъщност не е оценил , че за Русия комунизмът е бил прикритие за тоталната хегемония на Кремъл над простите селяци и работници вярващи в комунизма. Затова избиваха интелигенцията навсякъде- за да не каже, че лъжата е лъжа! Всъщност никой в Кремъл не е вярвал в комунизма, а в безграничната имперска власт. Затова наричат Немцов "човек, който ще предаде и разпродаде Русия", сякаш Русия е бащиния на Кремъл. Имперската власт не търпи противници и няма нужда някой да обвинява Путин- достатъчно е да погледнете интересите на империята.