България ще подкрепи евентуални нови санкции срещу Русия

България ще подкрепи нови санкции срещу Москва, ако проруските сепаратисти нарушават примирието в Източна Украйна, заяви министър Даниел Митов пред Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - България ще подкрепи евентуални нови санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ ТОВА МОМЧЕНСЕ С ОЧИЛСАТА ТИ ИЗЯДЕ ХЛЕБЕСА ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ

Който ни освободи ,той ще ни зароби-Васил Иванов Кунчев Проклет да е деня в който на българска земя е стъпил руски ботуш Зехари Стоянов Никога със Русия ,никога с Турция ,само с Германия

"Без Русия няма България ,Няма значение какво знаме развява "Атанас Буров

h 1

Путин е новия Хитлер! ( нерегистриран ) 01.03.2015 12:40 Трябва задължително да подкрепим санкциите. Освен това трябва да модернизираме армията си в спешен порядък (ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО ПОСЛЕДОВАТЕЛНО), защото когато Путин бъде притиснат силно ще нападне И НЯМА ДА ИМАМЕ НИКАКЪВ ШАНС, ЩОМ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СПИМ !!! Руската армия е сборище от СТРАХЛИВИ алкохолизирани морални изроди, КОИТО ГИ Е ШУБЕ "КГБ" и "НКВД" ДА НЕ ИМ ОТКЪСНАТ ТОПКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАЗДРАВЕ и ЧЕСТИТ 1-март !!!!!!

Баба ти е новия Хитлер. Като говориш за Путин трябва да го сравняваш с ПЕТЪР ВЕЛИКИ.

Защо, бе, ненормалници, каква е тази люта омраза към Русия? От кого ви е внушена, кой ви шушне в ухото? Толкова сте жалки и недорасли. Дянков ги "шляпаше" руснаците, ама отиде на ясла там във ВТБ, оставаме без думи, това е най-некадърното правителство , преди него е това на тъпанаря Близнашки

Що за политици и управници в тая наша държава !" Тръчат кат пръле пред магаре" - кажуваше баба ми кога бех малечок. Кога тая земя наша ке роди люде като Путин или поне кат Орбан ? Наши интереси да защитщават и, врагове на Русия да не ни прават ..... Неке да го биде да е скоро!!! Тешко ни!

митов ку.во

Срам ме е от избранниците ни, като седнат на министерските кресла и стават "пионерчета"- винаги готов! През соца бяхме най-верните на СССР, сега в другия полюс. При това управляващите са все от едно и също котило. Поне да бяха направили нещо за държавата си. Такива ветропоказатели, все "по-католици от папата"! Само демонстрират парвенющина и като, че са хванали Госпот за шушляка.

"Конфликтът няма да бъде разрешен за година, нито за две или дори за три", заяви Яценюк в интервю за украински тв канал. Вярвам му на яйцето- информацията му е от първа ръка - уса войнолюбците които няма да допуснат мира защото не ги устройва!

Тази жалка мижитурка вербувана се прави на велик- само да му кажат и ще обяви война на Русия- с Плевню са си лика прилика! Не са го избирали-назначен е от посолството и им служи вярно!

Много точно казано!

най добре е когато това момче си мълчи.

ще спрем износа на криви курнишни, куртова капия, кисел домат и качак

Ами този отряза главата на боко, защото Путин няма да направи отклонение от турски поток. Толкова неадекватни политици България не е имало дори по татово време.

Уточнение: Санкции би подкрепило българското правителство, не България.

Там където слежех през 1980г, на такива като този от снимката, им казвахме Убитаци!

Абре момко, що не млъкнеш, че не са те и подготвили биля...!

Даниелчо,Даниелчо!Много си зле момче!(пък дали си момче)

Откъде го намерихте този недорасляк. Или нямате друг, който да знае английски.. Видяла жабата, че подковават вола, че и тя вдигнала крак! Вижте първо откъде духа вятъра пък тогава се изказвайте! Германският министър на икономиката каза че не е изгодно за Германия да продължи санкциите.Финландският премиер също,Италия и Испания също се дърпат.Унгария,Чехия и Словакия също. И останаха ингилизите и новите ни братя дето по обясними причини ще искат санкции докрай! Малко като във вица...Зайо защо си със шапка... Преценете кое е изгодно за България пък тогава изразявайте категорично становище или деликатно замълчете...ако ви разреши новият брат де...

АЗ ЗАТОВА ЛИ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ ,ДА МИ СЛАГАШ РАЗНИ БЕБЕТА ЗА МИНИСТРИ ,ДЕТО ОЩЕ УСТАТА ИМ МИРИШАТ НА МЛЯКО .?

'Даниел Митов и останалите от продажната банда ще подкрепят нови санкции срещу Русия'

Какъв е този нагон да се подписват санкции . Образно казано, така Българският министър Даниел Митов си реже клона на който седи. Санкциите са бумеранг . Добре,че хората имат друго мнение и ще извлечеме дивиденти от управляващите.

Много удобни за ролята на жертвени бушони са хора от типа на Митов. Просто никой няма да се осъмни, че лицето е боклук и на своя глава е вършело неща срещу волята на народа в България. Достатъчно е глупав и алчен за да се съгласи тъпото юпи на подобна мисия. Лошото е че отново някои хора които са истински виновни за лошият живот на Българите ще се измъкнат. Нищо чудно после да бъдат новите спасители.

МИТОВ Е РОДООТСТЪПНИК!!!!! ЕДНОДНЕВКА!!!

Що за лудост? Народа не желае да участва със санкциите срещу Русия!!!! Нашите управници санкционират! А нали народа избира тези управници????

Трябва задължително да подкрепим санкциите. Освен това трябва да модернизираме армията си в спешен порядък, защото когато Путин бъде притиснат силно ще нападне. Руската армия е сборище от алкохолизирани морални изроди.

Още еди Идиот? 1.Ще модернизираме армията,която нямаме,с най-модерна американска техника от 1912г. 2.Новия Хитлер е негрото 3.Прочети малко история-от Наполеоново време насам ? 4.Не знам къде ще се дявате,когато се смени ситуацията?

Виждал си ти армия :) Така като те слишам и в казатма не си ходил ...

Ми да не го притискат тогава.

Драги, Путин е новият ПЕТЪР ВЕЛИКИ. Търси хитлеристите на друго място.

Как можеш да говориш от името на цял Български Народ бе говедо.

Няма нищо по-лесно да си министър на външните работи на България - свалящ си гащите нагъзващ се на американиците и толкоз

Оставка,съд и затвор за националния предател!

Тук пък друго дете-идиотче се изказва - санкции щял да подкрепя срещу Росия. Ама другарю Митов, ма не са нареждайте там, къде не ви е мястото....

Пиле, шарено, ще дойде време когато ще те кастрират с две печени тухли. Запомни добра!

.......когато събираш от кръстовищата и боклучарниците "подлоги" не можеш да очакваш да вършат държавна работа в полза на избирателя... комплексари-подлоги в страх да оцелеят само ако са плужеци...Жалко за тази държава само вирусна бомба или земетръс 12 степен може да я почисти от тези с болна психика идиоти,които натискат "кораба" към дъното 25 години...речника не стига за да определиш качествата на подобни недоразумения. Нещастна държава, представлявана от стадо бандити, педер.ги и продажници...продадена, ограбена и съсипана до африканско ниво.....

Забележително - всеки път грешен избор. Бяхме с Германия, два пъти се провалихме, бяхме със Съветския съюз - провалихме се. Сега сме с ЕС - проваляме се.

Скъпи сънародници намерих решение, за намаляване на държавните разходи и постигане на сериозни икономии. Успях да обуча една мила жена дето мете улицата до нас и носи светлоотразителна жилетка, да казва ясно Йес Маам, Йес Сър, Thank you и OK. Тя обеща, че ще пътува с автобус и ще взема една скромна заплата за редовното повтаряне на научените думички.

Тази новина виси трети ден вече. А няма за какво. На този клоун изцепките вече не са оригинални и интересни за никой. Има си човека патология, дали са му шанс да я демонстрира отвисоко, ама ние да не сме доктори, че да ни занимавате с него.

Давайте и туризма да унищожим и ще сме велики,ще ни идват гости от америка,ей голяма тъпотия ами Бълагария трябва да устоява своите интереси,а вие продажни плужаци какво то ви кажат веднага го изпълнявате затова народа страда но все пак си го заслужава бездушието му и тъпотията са му в повече!

Поредната гадория!

Бла-бла. Бълхария ще путкрепи санкциите при всички обстоятелства. Ние нямаме топки в гащите си. Това е истината.

Абе не мога да разбера защо комундетата са русофили?

АЗ ПЪК ЗНАМ,ЗАЩО ПАРТЙНИТЕ ХАМЕЛЕОНИ СА ЕВРО АТЛАНТИЧЕСКИ КУ.ВИ???

Този и военният смешник ти свалят 10-13% от гласовете.Тепърва ще видиш и резултатите на финансовия гений.

простаци,набутахте Б-я във война,мислете какво правите с обичния Запад

Правилно решение на правителството ни. Подкрепям! Режимът В Русия е вече едноличен диктат и България никакви причини да е в близост с него.

Нормално е от време на време,да има и някой за санкции? ТО БЕЗ ИДИОТИ НЕ МОЖЕ

ЕЕх ако нямаше и комуняги...

Мими,на колко годинки загуби девствеността си мило мое зайче?!