1 февруари ще е ден на национален траур в памет на Желев

Министерски съвет обяви 1 февруари (неделя) за ден на национален траур по повод смъртта на президента д-р Желю Желев.

Обратно в новината

Коментари - 1 февруари ще е ден на национален траур в памет на Желев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поклон!

почиваи в мир *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо не се съобщава причината за смъртта? В цивилизованите страни това е неотменима част от съобщения за смърт. Дори и на преклонна възраст човек не може да си отиде от живота без причина.

лека му пръст на желев, може да е бил честен човек но прост и кукла на конци от която нищо не зависи и за съжалени не е направил нищо полезно за българите.. махна жителството и софя се напълни с алчни селяци и загражденята по турската граница сега ги плащаме наново а страната се напълни с нелегални емигранти от занзибар и тамбукту

Народ, който не уважава лидерите, които е избрал, не уважава себе си и другите народи се дистанцират от него. Поклон пред Д- р Желев.

Лека му пръст на Президента Желев. Не казвам бог да го прост, защото смятам, че няма какво да прощава на един честен и достоен човек. Не е лесно да си добър човек, защото лошите са повече и не спират да правят злини, но щом светът още го има, значи доброто е по-силно от злото. А тези, които не се посвениха да плюят, да знаят, че България е зле заради такива криви души като тях.

Д-р Желев беше президент в особено трудно за страната ни политическо време. Чест му прави, че остана истински и неподправен. В такъв момент трябва да си спомним доброто за човека, а за политика ще говори историята. Ще го запомня с неговата изключителна скромност и съхранено достойнство, въпреки ударите, които съдбата му нанесе. Поклон!

България никога не е имала,няма и няма да има президент като д-р Желю Желев!Лека му пръст.

Значи за умрелите само добро или нищо. А цензурата от кого е поръчана? Забранете коментарите, щом не можете да понасяте народната любов. А, сложете си и едно PR новина, та с чиста съвест да си осчетоводите приходите.

ДА почива в мир. Потресен съм от негативните коментари срещу човек, който се е борил ВСИЧКИ ние да живеем по-свободно и основна идея на който е била, че Държавата не трябва да репресира индивида. Лесно е сега да обяснявате какво е трябвало да се направи и да посочвате грешките, но всъщност в началото на 90-те нямаше нито един политик, който да знаеше правилния път. Сега действията на всяка една партия от началото на 90-те ще ви се сторят глупави, ще видите, че не са това приоритетите , които е трябвало да се следват, че повече е емоцията, а не разума....

Бог да прости Д-р Желев! А плюещите, ругаещите, псуващите покойния български президент, по-добре да ги игнорираме, без коментар за тях!

Разбира се, че в България ще оплюем всекиго. Затова не ни уважават, защото ние не се уважаваме.

Тези които се гаврят с паметта на нашия Президент ще кажа: Я ми кажете кой политик освен Жельо не забогатя покрай всичките тези години? Желев не окраде нито един лев от България за своя изгода....Та той е достоен пример за подражание.

поклон пред паметта на човека желев.но тои наистина ли е бил президент на потурландия?