Открити са пропуски при проверките на КТБ от одиторите

Съществени пропуски при проверките на кредитната дейност на Корпоративна търговска банка са открити от Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори.

Обратно в новината

Коментари - Открити са пропуски при проверките на КТБ от одиторите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

крадци, но и нагли проверяващи - мафия в буквален смисъл!

Това не е престъпна небрежност, а целесъобразна престъпност. Самият Цветан Василев си е признавал, че той казва на одиторите какво да пишат в докладите си. Срещу много пари разбира се. Нали с другарката Голева си бяха много близки. Ти на мене аз на тебе- това е принципа в Бълхария. И не се чудете че сме най бедни в Европа

Това не е престъпна небрежност само, а ограбване на българския народ. На одитора работата е да провери спазването на законите, тъй ато е проверяващ. За това което се допусна с КТБ в други държави отнемат лизенз и се завеждат дела. Но в отрудената ни Родина възможно ли е това да стане. Последващите инстанции ще намерят ли кураж да започнат да изпълняват предоставените им правомощия.

Умишлена неграмотност , колко ли са си сложили в джоба тези одитори ! Кажете фамилията на неграмотника , трябва да се линчува поне един за да имат страх другите проверяващи ! Щом прокуратурата не знае как да го осъди , народа знае как !

КАК ДА Е НЕЗАВИСИМ ОДИТОРЪТ ОТ КЛИЕНТА. СЛЕД КАТО ПОЛУЧАВА ХОНОРАР ОТ НЕГО. ИЗХОДА Е ДОГОВОРИТЕ ЗА ОДИТ ДА СЕ СКЛЮЧВАТ С ИНСТИТУТА НА ДИПЛОМИРАНИТЕ ЕКСПЕРТ СЧЕТОВОДИТЕЛИ И ТОЙ ДА ВЪЗЛАГА ИЗПЪЛНЕНИЕТО ИМ НА РЕГИСТРИРАНИТЕ ОДИТОРИ.

Да съдят кораба майка, майната им на тукашния клон. Добре дошли в европа, мизерници

Лиценза на трупчета на тези Оди Тори

тези одитори са за затвора или за уволнение - може ли толкова некомпетентни на толкова отговорни постове. но не са некокомпетентни. дори са много компетентни по крадене.

Най-компетентните са. Всички са наши момчета и момичета, завършили я Благоевградския, я някой незнаен американски, всички са проверени и верни за да са до хранилката...........

Путин! ДОЛУ ръцете от БЪЛГАРИЯ! 70 години руско робство над България СТИГАТ !

Бая си се нашмъркал щом не си в темата или си като министъра на външните работи !

просто е трябвало да напушат че за удобство на четящите доклада той е написан на новговор

очевидно трябва вече да пишем басни - по езоповски. в случая можем да прочетем баснята на Езоп "Длъжникът атинянин". а артур андерсен още са живи и здрави, само с променено име. екипът е същият.

донякъде мога да разбера страха от съда в българия, който е подчинен на определени кръгове и обръчи. да обявиш официално посланик за "гнил плод" - без страх от съдебно преследване е ниво, което само руски посланик и путин могат да достигнат, е, от време на време и полски водещи американската пропаганда "лица", но и толкова ли да не е.

Не думай ...

Докато ЮП щеше да се строи кредитите на КТБ си бяха добри. Но Путича им го заби...

не думай бе изненадахте ни

вижте, дами, да наричаш пропуски откровени манипулации мога да го отдам само на страха от съдебно преследване за изказани мнения. по този факт може да се каже, че ктб не е фалирала а е във временно финансово затруднение, заради което данъкоплатеца трябваше да се бръкне с някакви си 4-5 млрд, без лихвите. което пък може да се нарече така:"поредните смс помощи за обеднелите и нещастни мустаци, певачета и други по тази хранителна верига - стигнаха предколедно до своите сели.". прокуратурата, дпс, искров и данс леко и дълбоко-мъдрено повдигнаха лявата си вежда.

А къде беше ДАНС ? Да лови кокошкари !

Не бе, да им държи яйцата.

Докато не ликвидираме престъпната клика и съглашенска банда- ГЕРБ-БСП-СДС-ДСБ-ББЦ-ДПС-РБ-ПФ, няма бял ден да видим. Всички караници и препирни са за пред обществото- за перде- мият очите на баламите с хладка вода. Всъщност това е добре организирана и сговорна банда, чиято цел е персонално обогатяване на нейните членове- без изключение или бивши комунисти и агенти от ДС, или техните синове, щерки или внуци!!!

ЗА ! (Двустъпковата)

Айде,айде...битият-бит и ...т.н.

Как ме напушва на смях като чета разни пишман икономисти, и пишман политици да дават оценка на KPMG. Звучи толкова несериозно, че само човек който няма представа какво е KPMG може да се вържи на такива тъпотии!

е са мо в KPMG, но и в останалите одиторски фирми, докладите са по-близко до това което иска собственика/акционера, отколкото изисква стандарта/държавата. За справка си припомнете случаят ЕНРОН

ОтФорко, ти май нямаш пари в КТБ. То резултатът сам говори, не са ти нужни политици, икономисти..

банката фалира, вложителите ще си получат парите, данъкоплатците ще върнат заемите, дето имаше един лаф, от народа - за народа

Те нашите демократизатори откраднаха цяла държава, вие за една банка се косите! Те сега се чудят нас на кого да продадат и да приберат парите.Нали сме си добитък....

освен че прибрах огромни лихви от 2009 до 201ч,усещам как сте прибера и едни огромни обестетения за 6 месечното блокиране на гарантирания ми депозит.спецялни поздрави за всички злобари в булгария,наи вече за ото скорцени.

ivo10

Няма пропуски, а заговор с участието на много артисти от България и от чужбина.

Теко

След дъжд качулка.

Пропуски открили... Ама нали им платихте а?

на частните фондове си направиха протест.

не искам осигуровките ми да отиват в НОИ ама сиганетата от маалата били гладни и искали помощи . В Б-я нито държавните предприятия са работещи нито институциите благодарение на крадливите и корумпирани служители

"Открити са пропуски при проверките на КТБ от одиторите". Е, и? Какво от това? Парите, къде са парите, пита една цяла нация и какво я топлят едни констатации.

отявлен русофил, сега се изявяваш и като финансов гуру. Нямаш нито образование, нито и никакъв опит в тази сфера. Гледай си патките в Плевенско приятел и ще си наред.

се отнася до Селския сеньор Де Смучи

Тия одитори, които не си разбират от работата, ще ги смъмрите ли поне? Защото тези откраднати милиарди, които плаща народа са по тяхна вина.

А защо си мислиш, че не си разбират от работата?! Не допускаш ли всичкото да е по сценарий и сега се търси кой да опере пешкира.

Явно не го разбират това повечето хора. Направо е изумително колко е лесно политиците да промият мозъка на народа и чрез мидиите да откраднат една цяла банка. Това е като от филм от латинска америка или някоя друга 3ти свят страна.

И са к'во?

ааа, нишо. Кой пил - пил, кой ял - ял. Народа пак ще духа супата и така. Кучетата си лаят, кервана си върви...

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изко рмен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Атака пак се наака.Воленчо такива ги ръси,че скоро и в Русия ще му покажат червен картон и ще го обявят за персона нон грата. Луд умора няма.

Сега да си понесат РЕАЛНА отговорност-отнемане на лиценз и ОГРОМНА/МАКСИМАЛНА ГЛОБА за покриване на дупката в КТБ-не трябва народа да плаща за корупция.

Като решат хората да си прехвърлят парите към други пенсионни фондове може да се окаже, че и тях ги няма.

Сетила се Мара да се побара. А къде бяхте до сега? Скотовете от тази Комисия за публичен надзор за какво са получавали заплати до сега? Немедлено да връщат кинтите и по 100 тояги на голо.

Това не са пропуски. Това е помагачество за извършване на най-големия обир в България.

Това са пълни глупости с KPMG. Сценарий за хората, които явно се вързват. Една шепа политици в БГ откраднаха цяла банка пред очите на народа.

КОИ политици? Не беше пред очите на народа, беше тайно.

и в частните фондове,че пари нема и някой може да духа супата.