БСП оспорва плащане на 4 млн. лв. към германска фирма

БСП призова президента да наложи вето на споразумение, по което България ще плаща 4 млн. лв. на германска фирма. Левицата ще обжалва решението.

Обратно в новината

Коментари - БСП оспорва плащане на 4 млн. лв. към германска фирма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

права е, дай ги на тоя руснак дето взема 15000 еоро на месец за ЮП! не му стигат явно Гнус!

Чудно защо чак сега се заговори за тези пари.От 2008 до сега много вода изтече.ГЕРБ бяха на власт близо три години,след това още три правителства от които две служебни /пак на герб/ и изведнъж сега ни в клин ,ни в ръкав два милиона евро.Ей така за да живее дружбата между Германия и България.Така ли ще ни помага Меркел.Ами да попитаме първо колко ще ни струват експертите които обещаха на Борисов.Да не стане после пак ,да ни одерат кожите.

Червените карикатури отново изпълзяха. Няма спасение от тази чума. Оплескват всичко, покриват се за малко и отново подават глава от клоаката с нечовешка наглост.

през 2008 правителството на жида станишев излъгали доичовците така че мая минета и червените крадци да не реват ами да плащат те парите от червената каса

Мая Костинбродска пак се разгони...заведете я на бик!

Простотията ходи по герберите....

Майчето все още важи и аз не бих я подминал, но като си помисля за Цецка Цачева, Менда и за Искра Фидосова и оная работа ми се сбърчва нанавътре.

Плевела да наложи вето и да ощети любимата си Германия, както и да накърни авторитета на Герб (цецка и бойко) - това не може да бъде НИКОГА!

все пак той не е политик-патриот, а партиец-европеец! (да не кажа евроГеец)

Бий бившите партийни секретари и бившите комунисти между ушите, докът им омекнат токовете на обувките!!!

Бас държа, че от яхане на метлата, тази се е протрила и проскубала между краката.

Тя твойта метла кой я знай откога е само кожа и косми...

В конкретната тъпа родна картинка никой от нас не разбра защо две държавни к...ки се скубаха днес в ефир. Едната беше по хитра, а другата, пичът Мая (според Кирчо Добрев) през последните месеци съвсем се разгони. Дано не се отрази зле на Гелето Найденов.

Гербаджиите да внимават и да се имунизират против бяс. Ако ги изненада в гръб и кучегон няма да помогне.

и да не подритва летящата метла на Мая , че се сърди.

маио,маиоооо,кои ли ми те маио ще да те порача,че и да плямпаш като празна воденица от копиловци-мислиш ли че некои ти верва???

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изко рмен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Защо в списъка ти липсва великият мъж и политик Сидеров, той да не е пасъл междувременно? А като споменаваш Стамболийски, нали знаеш как свърши, или не?

Бойко се обгражда с полицейщина и лизачи както Чаушеску в Румъния навремето. Да припомня ли как свърши Чаушеску? Осъдиха го и го разстреляха пред киното, където са го съдили. Адвоката му ако иска да обжалва...

Троянски кончета-равниз!

Много щатни котарачета щъкат из форума бе. Значи парите за герберските тролчета продължават да валят. Очевидно ще има коледни бонусчета :)

Предлагам на БСП няколко поредни стъпки: 1. Да напусне ПЕС, която подкрепя санкциите на ЕС срещу Русия 2. Със същия нотив да изключи Председателя на ПЕС С.Станишев от БСП 3. Да заклейми световната парична система и да забрани публикуването в БГна данни за поголовния срив на рублата, за да защити тезата си, че санкциите срещу Русия били неефективни 4. Да поръча на Путин да изпрати и в България колона от 100 тежкотоварни камиони (онези, дето ги праща в Украйна), да натовари всички свои членове и фенове на тях и да се заселят в любимата им Русия. Ако изпълнят последната точка, за 5 години България ще стигне средноевропейско ниво, а Русия вероятно окончателно ще фалира.

Като ,че ли услужливо не се казва ,че Енергииния Борд на Щонов днес ще подпише удължаване на срока за Мариците , америкнските с най-скъпия ток .

Вижте добре какво ни очаква - с англосаксонския лобистки модел и новото споразумение ТТИП. Пълно отсъствие на държава или държава, притисната до стената обслужваща корпорациите

Само да не стане, че след ветото ни осъждат в арбитража в Женева или в нямкой друг съд и България плаща 8 млн. + лихви и разноски по делото!

Ясно какво е договорил Борисов с Меркел. Нашия премиер за втори път се връща от Берлин, поел задъленя и неосигурил позитиви за БГ. Първия път Меркел го притисна за дългове на БДЖ. Сега го изпързаля отново. Така ни се пада, като избираме доказани некадърници да ни управляват.

През пролетта на 2009 г. Борисов посещава Вашингтон и се среща със зам. директора на Европейския департамент на МВФ. Мой познат от този департамент, присъствал на срещата, ми разказа тогава за поведението на г-н Борисов. Той започнал с познатите ни тиради за лошото наследство, което ще получи като бъдещ министър председател на България, от престъпната Тройна коалиция, за корупцията и престъпността в досегашното правителство, за намеренията му да вкара всички сегашни министри в затвора и т.н. Домакинът го послушал няколко минути, но го прекъснал деликатно, като казал, че в МВФ не се занимават с политика и че това, което Борисов разказва не го интересува. Казал му, че се интересува много повече каква финансова политика ще провежда бъдещото правителство на Борисов. Без да се замисля Бойко отговорил: Каквато ни кажете вие.

Това една жена на пазара ли ти го каза, или имаш по-надежден източник? Опитай се да съдиш хората по делата им,не по слуховете....

Ето ти българино едно "подаръче" за Коледа на стойност 4 млн. да платиш на "бедната приятелска Германия"...

Mayo stiga si revala, pak se darjich kato zapotchnata I nedovarchena. Vseki pat kogato mi domachnee za BG, otvariam DIR, prochitam ti naglite meratzi I si kazvam :"kolko mi e hubavo tyk, daleche ot MM I MM I SS I ..."

Емигранте, стой си там, където си и въобще не се връщай да загрозяваш пейзажа....

Тая е голяма кокошка- кудкудяка неудържимо досадно.

Тия са в тотален ступор. Явно Станишев е бил на принципа "след него и потоп",`щото тия в момента са всичко друго, но не и партия, да не говорим пък за някаква опозиция.

Никога не са били други. Мая точно така изгря като звезда в бсп - с дрънкане на глупости и заяждане на ниво 4-ти клас. Примерно - държавата била платила на някой 4 милиона лева - това била голямата далавера. Ами фирмата на южен поток - 190 милиона лева преведени преди да има въобще някакъв договор?

За 100 годишнината си ,бсп едвам ,едвам уЦЕЛЯВъ!

Как бе Мая,да купят метла като сте ги яхнали вичките?

герберските тролове яко са се активизирали в подкрепа на ограбванета на България от германска фирма понеже нали Меркел обеща на боко-хъба някакъв хъб и те се чувстват длъжни да защитават прахосването на държавни пари от вожда им.

точно обратно! авантата на червенобашибозушката мафия е пред крах и затова е този вой!!!

ако през 2008,геев вместо с мариците,беше подписал договор с немската фирма,сега нямаше да има нужда от обещетение!!!

колегата на таа мая бат'сали кюстендилския депутат ли и опира опорните точки на таа мая

Моята лична класация топ 5 на най-отблъскващите "политичари" в България 1. Сергей Станишев- БКП 2. Мая Манолова-БКП 3. Волен Сидеров- Юрушлар 4. Ахмед Доган- ДПС 5. Лютви Местан-ДПС

Моята, и на 6 от 7 милиона българи, класацията за най-отблъскващ политик е: 1.Рапоня 2.Фидосова 3.Цачева 4.Цвъки 5.Доган 6.Местан

Както виждаш, с горния човек ти се припокриват 2-ма, ама защо пък точно с тях се бяхте прегърнали до съвсем скоро? Ей това е въпросът, че даже е реторичен.

nobody

Лютив Местан бих го сложил преди Доганеца, може би веднага след Болен

И Христо Бисеров, може да се добави и Б. Бонев.

''Сюрприза'' е налице ,...бсп от 10% електорат,ще пада с още 5%...

Не симпатизирам на М.Манлова, но сега е права . Всички вие, които в случая я хулете се бръкнете и подкрепете ГЕРБ с тези пари. Пък тогава говорете глупости. Само защото са немска фирма ли ще плащате?

Оффффф! Измислете нещо ново! Това с "не го/я харесвам, но е прав/права" от "реалисти", "българи" и "демократи" е тотално досадно и не минава!

nobody

комундетата са така, това е една от първите и стратегии след 89-та, дето я пускаха по седянки и опашки. "не го/я харесвам, но е прав/права" или ""абе аз няма да гласувам за никой"" а сутринта са първи на изборите с червена бюлетина в ръка

важното е, че когато харесаш някого, и последната тъпотия да извърши, ти смяташ, че той е прав! И обратното! Защо да си мъчим мозъците, като може само с хормоните!

Това е класически случай за корупция и трябва да бъде вкаран в учебниците като пример за това как се точат пари от държавата без да се прави абсолютно нищо! На БСП им дойде акъла в главата и за измислените санкции, крайно време беше! Днес БСП води ГЕРБ с 2:0 - браво!

Бясна кучка, вързана на късо .

Това плашило Майчето, досега минава метър, но до кога?

Я колко купеша е тази Мая! Щяла да "сюрпризира" Герб, вместо га ги "изненада". Личи си, че пътува из Европата. Ашколсун :-)

Това "сюрпизирам" сигурно е под руско влияние ;)

И на теб си личи, че пътуваш из Аrupa През Босфора и моста свързващ двата континента.

В България има доста хора дето разлика между 4 милиона и 4 милиарда не правят. Та по лесно е с това да се занимават от колкото с КТБ. А и по малко обидени ще има. :)

Да не би да печаташ нови костинбродски бюлетини, бе Майче?

Сюрпризирай народа блонди,бегай в Кюстендил може да те вземат за полско плашило.Имаш подходяща визия и сладко гласче.

Мая Манолова е една завършена махленска скандалджийка. Не помня нейно изказване без обиди и нападки. Никаква толерантност и колегиалност към народните представители. По тази причина е мразена както от противниците така и от част от своите. Крайно време е др. Миков да и бие шута по кльощавия и задник.

Мая,спри да работиш против народа си!

През куп за грош! Няма да напомням какво и колко причиниха тези същите личности на България, но сега се загрижили за 4 милиона.. Какъвто й е на Лайка Манолова Изборният закон, точно такъв ще й е и този "сюрприз" - насочен само и единствено в ущърб на държавата!

2008г.кой беше премиер? От тоя сер гей само неприятности ... за всички ...

Комунистите от БКП, заедно с ятаците им от ДПС и Юруш-Комсомолци чакат нови траншове от Москва, за да могат да сюрпризират правителството до Коледа. Този път господарите им не могат да чакат до Февруари. Няма време за губене

ще ги сюрпризира , ма друг път . аз ще ги предупредя . внимавай те ! мая ще се появи в парламента като снегурочка , но само по шапчица и миков като дет мароз , само по зачервен нос

Оф тези ми писнаха. Тази ли точно, ще се прави на морален стожер. Ако тая просотия с Костинброд беше я натворила на запад, сега щеше да е у кауша. Аман от тия циркаджии вече.

Абе Майо, като гледам сте по загрижени за руските депутати отколкото за собствените си данъкоплатци(изключвайки мераците си да ги щавите още). Я хващайте дружно самолета и се разселвайте в Сибир да ръсите мозък из руските степи. Най богатите крадци сте в тая партия, а иначе сте "големи защитници" на бедните!

Скрий се МА! Имахте вашето време. Да бяхте показали управление.