Сорос предупреди ЕС за експанзионизма на Русия

Американският милиардер и филантроп Джордж Сорос предупреждава, че експанзионизмът на Русия създава екзистенциална заплаха за Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Сорос предупреди ЕС за експанзионизма на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да е неприятно, прав е евреина му с евреин!

Този като пукне (дано се гърчи в страшни мъки!!!), светът ще заживее доста по-щастливо. Жалко, че е пълно с такива като него!

А болшевикът Шорш, защо няма унгарски паспорт?

Абе тоя що използва толкова сложни думи? Чак да не разбереш какво иска да каже. Или няма какво да каже или не иска да каже каквото мисли, или казва нищо на овцете ,които трябва да му викат браво.

Светът очевидно има недовършена работа с тези крадливи евреи.Толкова много престъпления срещу човечеството/истински,не изфабрикувани в Холивуд/ извършиха,че този път няма да могат да намерят никакви съюзници.Дори слугите им ще ги изоставят.А за тоя крадлив старец Сорос е най добре да скоро пукне сам защото ако го хванат най-вероятно ще го разчекнат жив.

Щом този изрод говори против Русия, аз съм с тях. Явно им е бръкнал някъде на евреите Путин, щом така го захапаха.

humfry

Аз не съм чул някой да е предупредил ЕС за експанзионизма на Америка.

Еха, Сорос как удобно се прави на недоразбрал. ЕС бил "експеримент за наднационално правителство". Друг път! ЕС е реално осъществяване на немска колониална доминация в Европа. Цяла Европа трябва да служи само като пазар за немската индустриална машина и така да се осигурява висок стандарт на немците. Нито повече, нито по-малко. Не случайно само Германия и свързаните с нея скандинавски страни имат икономическа полза от ЕС в момента.

Ех, OZZY, ако потърсиш и другаде информация, ще видиш, че точно това правят. В едно от селищата, което превзе Десният сектор, за назидание пред насметените жители садистите разпънаха на кръст тригодишно момченце и го кълцаха в продължение на 1 час, докато умре, а майка му завързаха за танк и я влачиха по площада! И това е само един епизод.Да не говорим, че на тръгване от което и да било селище се ограбват до шушка жителите му. Не ми се побира в ума, как е възможно да има такива като теб, които така примитивно разсъждават.Впрочем за това се грижат нашите медии! И то успешно, както се вижда!

Путин имаше среща с един еврейи. След това се мина почти 1 година и се започна с Украйна. Какво ли са си говорили? Като незабравяйте евреите бяха дошли в Москва, а не като нашите цървули да ходят в Израел като слуги.

Много ги е шубе тия от Путин, бе! И защо, като Украйна не е в НАТО, загубата ѝ ще да е загуба именно за НАТО? А пък с помощта от Запада и неговите финансови институции, дали наистина се цели да се помогнеq или е просто заробване? Нали тоя не говори за безвъзмездна помощ, а за дългове, които се връщат с лихвите. И въобще ДИР-ници, защо ни занимавате с писанията на тая мумия? Или и вие сте получили помощ от него и сега връщате ?

От тази пиявица друго не може да се очаква - "Разделяй и владей!", но в интерес на истината е умен. Жалко, че не е с български произход!

Наистина ли мислиш, че евреите ще оставят някой не-евреин да върти такива далавери(чиста проба кражби) по цял свят?

Най-голямата заплаха за ЕС са онези, които за 5 лева колят възрастни хора в Северозападна България, и които Сорос и БХК (ЦХК) така защитават.

За Русия не се разбира какво точно е казал, ама за Европа какви ги е наредил, евроатлантиците да не четат ...

Колега, хайде да си ходим в пирамидите, тия и без нас ще се оправят!!!

Лицето на снимката е 30 ти набор. Което ще рече - 84 години! 84!? 84!!!! 84!???!!!!! За всички е ясно какво следва. До 1-2 години ще има почести , американски байряци на централно място в ливадата на гробищния парк в Ню Йорк. И............... Край с престъпната дейност. Светът става не толкова лошо място!

И на мен много ми се иска да е така. но уви тези като него контролират технологии за тотално подмладяване, както и за преместване на душата в друго тяло. Сигурно си мислиш, че е фантастика но те уверявам, че е така. Освен това тези си имат и двоиници, имат и холографски маски, а и си дават снимки на копито са дърти за да успокоят хората , че видиш ли скоро има отърване от тях. Хитри са, много са хитри, не го пропускай това. И знам за какво говоря. От отдавна ги проучвам всякакви такива масони и илюминати от неговото ниво нагоре. Да не говорим, че масово това не са хора а аватари на истински извънземни. За съжаление, за наше и мое съжаление от тези лесно няма да се отървем!

преувеличавате много. такива като тоя са просто една огромна грешка и спънка в/на развитието на хомо сапиенса. тяхната "сила" се дължи единствено на вътрешна информация за незаконни дейстия, които трябва да протекат като "закономерна" "случайност", но в същото време добре подготвен сценарий от подчинените им медии. борсите, стойността на еур/усд, ецб, фед и мн.др. се подчиняват не на пазарните, а на приказаните (приказ-заповед) "закони" и на предизвикани събития с помощта на големи до огромни "инвестиции". т.е. някой "голям" прави "невнимателно" изказване и борсите се сриват, но за идиотите, които участват с пари, чиито данъци са платени. били филантропи. за да избегнат плащането на данъци, тези, даряват пари на собствените си "дарителски фондове". така минават хем за "благородници", хем удължават влиянието си в политиката. тяхната сила и дълготрайност се състои единствено в продажността от алчността, ненаситието на хората и вярата им в някакви си псевдо спасителни, но напълно кухи идеологии. а не в това, че тая ходеща мумия може да продължи живее дори изложена в мавзолей. а, да. и малко черен хумор: ако тия наистина са извънземни, то със сигурност са от "сатурн" хахахааа... не обичате черен хумор? тогава вие сте мръсни расисти. хахахааа

Шорошчо дълго и напоително обяснява очевидния факт: Русия се върна на голямата сцена на световната политика. Сега Русия ще подбъзиква и ЕС и САЩ както намери че е най-добре за самата нея. И никакви лични плювки срещу Путин няма да спрат това.

хаиде посочете ми пасажите, които са "етнически нетолерантни. обаче едно е "етнически нетолерантен коментар", а съвсем друго са етнически-нетолерантните деиствия на сорос и сие. ето: ... интересното този път е, че този семит пръкнал се изпод под полите на ротшилдови/голдмън съксови не заповядва и заплашва, а влагородно' ни "предупреждава",но, не кога пак ще правят бъркоч по борсите, които са под влиянието на "свободния" им капитал, натрупан през годините само от войни, подкрепа на диктатори и всички други мръсотии, които само болен мозък може да измисли. като толкова иска да подкрепи другаря си по гадости коломойски, семита да извади 20 млн. и да му ги пусне в касичката-прасенце. а подкрепата на коломойски за десно-екстремистките сили е просто повторение на историята с хитлер, който без семитски пари нямаше да може да "прочисти" редиците на семитите, защото тези си мислят, че и сред тях има доста "отпадък", който е излишен на тази земя, а гоите са просто рая. робовладелци във вековете, грозни продатели на Исуса си и забъркали най-големите смъртоносни каши в света - за двойна печалба. няма толкова нагли и безбожни неверници. това дори серж го доказа. европа загуби много от американските нео-ционистки санкции срещу русия и това също е факт. а сега, европейската пулитика иска да "съживява" икономиката си отново на "пумп", чрез нови милиардни заеми сякаш до сега резултатът от това не е ясно виден. хайде сега познайте от 3 пъти, кой ще лапа лихвите пак. както винаги е било. фацит: опасност от русия за европа-няма, но семитската пропаганда спокойно може да запали още една война, с парите ограбени от нашия труд.

Този манго да не е американския бат Сали ака Сорос?

сорос,сорос,на грешня бог се молиш...и високо се целиш,от православните братя руснаци само се учи,а не клевети и не злослови....

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ТОЗИ ЕВРЕЙСКИ ОЛИГАРХ ФИЛАНТРОП...ТОЗИ Е ФИЛАНТРОП КОЛКОТО Д-Р МЕНГЕЛЕ !!!

Как може да наричате този престъпник "филантроп"???Това е най мръсното същество на Планетата!!

правоверните путинки , ще стане окупация на Европа от руските войски . Това иска да каже Сорос . Европа не е готова за обединение явно !

ама изобщо не е направо уцели.първо да обединим заплатите,каквото за немци това и за българи а после цените.нащо циганче също иска да яде баничка ,така да знаеш.....

Време е за тази еврейска свиня да умре. Той не е Phylantropist , което означава любов към хората. Той е Anthropophobus , което означава човек, който мрази хората. Защо ? Моля, прочетете биографията му и минал живот . Тя е пълна с фалити на цели държави: 1 Централната банка на Англия ; 2 Тайланд и Малайзия ; 3 Франция. Просто прочетете моля и вие ще научите кой в действителност е тази голяма змия. И след като е откраднал толкова много пари от обикновените хора, той създава Open Society да преподават демокрация за всички страни от Източна Европа. Този престъпник трябва да е отдавна в затвора.

Този ла.нар да си мълчи че сега му миришем миризливите плодове в България ...

Имаш четири минуса, хм...интересно! Минусчетата...замислете се малко, а иначе от мен плюс брат!

Джаба Хътянинът отново е повърнал поредната си помия върху своите поданици! Гърчи се от яд,че точно преди да умре сбърканата им евро-идея за наднационално правителство нещо не се осъществява!Но пасаран!

умри соросе

тази мумия немали се гътне че да отдъхнем от разни буклуци англосаксонци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво на Сорос . Наи- сетне разбра,че не всичко е пари. А Русия на Путин ние си я знаем-агресия , варварство ,пиянство ,простотия,мързел и интриги .Рано или късно колосът на глинени крака наречен Русия ще рухне . До 10-12 години това ще стане. И тогава всички предатели -русофили да си търсят миша дупка за да се скрият. Да живее Велика България в ЕС.

Ти българин ли си,"ПИТЪР СМИТ"?

Ти не си "ПИТЪР СМИТ" а, ПИТЪР ВУРСТ !!! Ха,ХА,ХА !!!!

Хич няма да се крия пич, да знаеш! Моа да ти дам данните си от сега? Ама гледай ти къде да се криеш, че да те не намерим?!?

А какви бяха цивилизационните ценности разпространявани сред индианските племена от английските им разпространители преди само 2 века? А какви бяха ценностите разпространявали потомците им сред негрите само преди век? Политиката на английския завоевател нарекъл плячкосаната земя своя (родина) срещу Политиката на Путин консолидиращ страната си пред разпад? Втората Сорос я нарича смес от авторитаризъм и агресивен национализъм. Ами как щеше да изглежда картата на Европа днес, ако на времето Сталин не притежаваше и не забърка подобна смес? Американски милиардер (а не е ли по правилно да се нарече олигарх) ни учи на какво?- как да затъпеем още повече? Кое е предизвикателство към ценностите и принципите, върху които Европейският съюз се гради- политиката на Путин или политиката на американската агресивна банкова система? Нима Америка гради този Европейски съюз и неговите ценности? Ами, че именно националните европейски патриоти и Русия навремето се противопоставиха на ценностите и принципите на Третия райх, докато световните банкери го финансираха, поне в началото докато не се объркаха плановете им, че Хитлер няма да закача парите им, а че само ще разчисти пътя им към Сибир. Така че Хитлер си остана само един добре прикрит и зле контролиран и неуспешен задокеански проект. Демократизация на Русия ли целят Сорос и сие? Едва ли, бих казал-не, ни най-малко. Напротив, масираното пресиране на Путин (Русия) на всички фронтове би довело до втвърдяване на централната държавна власт или до отслабването й. В първия случай, тя бива тласкана и към непопулярни силови и централизирани мерки в своя защита, което би трябвало редом с масирана пропаганда да доведе до политическа и икономическа изолацията на Кремъл, като крайно негативен и ненадежден образ. Поне такива са явно стратегиите на задокеанските геополитически сили.

"Изолирайте 50 от най-богатите евреи, и ще живеете в един по-добър свят!" Хенри Форд

щом реве значи е притеснен

Милиардер и филантроп??!! Такова животно нема! Тоя "филантроп" е нанесъл толкова вреди на човечеството със свойте организации по цял свят а и у нас!

НАТО се разшири от Берлин до границата на Русия - ТОВА НЕ Е ЕКСПАНЗИОНИЗЪМ! САЩ нападна за 20 години Югославия, Сирия, Либия, Ирак, Афганистан... - това също не е ЕКСПАНЗИОНИЗЪМ!

А Русия прие обратно КРИМ и вече е СВЕТОВНА ЗАПЛАХА!

това, че САЩ нападнаха сърбите - етническите прочистители на Македония, може само да ме радва!

ами радваш се когато бият брат ти ...така ли те е учила мама...

"Американският милиардер и филантроп Джордж Сорос"?!?!? Филантроп е човек който обича ВСИЧКИ ХОРА ! Този обича само ЦИГАНИТЕ И МАЛЦИНСТВАТА! ... Краде пари от всички и ги дава само за частни проекти в полза на американската външна политика. Не прави нищо от любов към някого ! ТАКА ЧЕ НЕ ПИШЕТЕ ЛЪЖИ!

Сорос???.Какво ме интересува тоя....

проблема е че тои се интересува от нас,православните дърjaви,не6то сме им трън в очите явно....

До там ли го е закъсала, че тая лоена буца да я лиже около гз ? Една бабичка контра- портестутка

Аре ве дедо Сорос нема ли вече да напускаш този свят.

Не му се напуска, защото има вероятност да не го чакат хубави неща

Трябваше този господин да ни предупреди и за алчността на западняците - тя е доста по-страшна!

Дьрд Шварц вече хептен е тра - ла - ла Алцхаймера алцхаймера толкоз пари уж "дари" пък ей го на все тая...))))

Щерев верно ли си че си мека китка. Що така пишат другите

този Сорос е долен престъпник ,всички мръсотии в Б/я ТОЙ ги сътвори,наред с алчни ,престъпни българи/предатели ,депутати и управляващи,Сорос плащаше за размириците и пусна пипалата си на разруха и кражби,а те това чакаха.....