Самоуби се бившият зам.- главен прокурор Христо Манчев

Бившият заместник-главен прокурор Христо Манчев се е самоубил в дома си във вторник следобяд.

Обратно в новината

Коментари - Самоуби се бившият зам.- главен прокурор Христо Манчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отивам да се жалвам във ВКП. Стоя няколко часа и чакам. По едно време идва една дама с вид на лека жена и ме отминава презрително. Зад врата чувам глас. "Тоя още ли не сте го махнали. Охраната веднага да изгоните един, ВКП еди коя си"

Съболезнования на семейството и близките ! ----- Колега 'пъстър свят' ' - знам че Не е много-много прилично, но Все-Пак бихте ли Ни дебрифирали ?

Съболезнования към семейството и близките ! ---- Колега 'пъстър свят' ! - знам че Не е много-много прилично, но Все-Пак - бихте ли Ни дебрифирали ?

с уважение: заместник главен прокурор се пише без дефис. Заместник-прокурор се пише с дефис.

Ами БОГ да му прости.Когато човек си отиде от този свят-или добро или нищо!

Какво добро чу за Хитлер след смъртта му?

да се беше сетил по-рано....

Бог да го прости!

Бог да го прости Христо.

възмездието

Да попитам само коя банка е отпускала кредитите?

Да беше драснал два реда мотиви за деянието. Съдебна система ... Той ли не е знаел каква каша забърква без писмен документ ... Или нарочно? Хм ... А може да е било импулсивно? Рак ... А ако е дал и разсейки в мозъка ... Тежка депресия, помрачение ... Еех ... Спи спокойно, душо човешка ...

Така е с Филчев. Другите какво чакат - вече имат прецедент, да го последват.

нека погледнем и себе си, кои сме, как живяхме през всичките тези 25 години, какво направихме, винаги ли живеем честно и почтено, не е ли истина че всички сме заседнали в собствена далаверка и оцеляваме без да искаме нещо да се промени генерално, самозабравихме се тотално, гледаме само как да посочим някой друг за виновен, виновните сме всички НИЕ

... правилен е призива всеки да погледне себе си как е живял, ама защо така избирателно... всъщност, добре е всеки да прецени своя собствен съзнателен живот, който може да е и четиридесет и тридесет и т.н. години...

Избирателно е, защото преди 25 години живяхме достойно, бяхме честни със себе си и с другите. А крадците и организаторите на пирамиди, копаеха след деянията си с кирка камъни и уран. От 25 години, едните си размениха местата с другите. Ето защо е избирателно. Престъпници ни обират живота само от 25 г. насам.

разсъждаваш, но за едно не си прав. Няма как да сме по равно виновни, просто няма как. А и целият шмекерлък на дребно почти изцяло е с цел оцеляване. За едрия шмекерлък, ти кажи!

Точно така. Някоя си мишка не си обявила дохода от апартамент под наем. това са около 500-600 лв по-малко данъци. "лъвове" като костоф и р.офч. направили далавера с щатските ТЕЦ-ове - точат по милиони годишно. Еднаква ли е вината? Според мен не е.

Няма ли да престанете да обвинявате слабия, вместо да се обедините срещу силния? Така е много удобно, да лижете екскрементите на тия, които с нашите откраднати пари ви плащат, в същия момент призовавайки ни към съчувствие към хора, които към никого и никога не са изпитвали съчувствие. Напротив, нагло и алчно са ограбвали и ограбват, пряко (с такси) или косвено (с данъци и глоби) всички нас. Защитавате хора, които са се нагърбили с отговорност за всички нас, но не носята никога, никаква отговорност. Поне сравнима с ежедневното ограбване на българските граждани, поне някой от тях, отговорните, да бяхме видели осъден, лишен от заграбеното и върнат при народа си, който съзнателно е мамил и ограбвал? Не, не изпитвам съчувствие. И към мен никой няма да изпита, така, че съм квит. Всъщност, на такива постове, не трябваше ли да са малко по- психически устойчиви хора?

Благодаря Ви,че съществувате госпожо/господине.Без хора като Вас не може да има бъдеще.Срамувам се от повечето коментари който прочетох.Убеден съм,че щом в един форум има и нормални хора,то неизбежно такива има и във всички професионални среди.Да почива в мир човека и съболезнования на близките му хора.

Ако всеки олигарх получи угрезение на съвестта си след някяква житейска несполука, то в страната ни ще започнат да се самоубиват всички настоящи и минали депутати, министри, президенти, областни, кметове и техни заместници, общински съветници и някои други тяхни мекерета.И тогава в РБългария ще останат само една шепа хора.Братя българи, страната ни е проядена от корупция, която започва от върховете на управлението и стига до нас.Затова сега се разиграва този цирк с преговорите за съставяне на правителство.Единствената цел е да се стегне по-сигурно хомота на народа ни.

Честно да Ви кажа, надали е угризение, може и да е настъпил, без да иска, разбира се, някого и да е било страх. Иначе, да, държавата ни загнива от горе надолу, с много бързи темпове, но все пак, от нас зависи, докога ще търпим.

Пропуснахте т.н. бизнесмени и техните лични мекерета, разните деятели от всевъзможни деятелства, предприемачи за които още чакам някой да ми каже, какво точно предприемат (всъщност знам). Може би и Вие професоре ще ни кажете какво правите през 8 часовият си работен ден в БАН (това е изтрел на посоки). БГ е абсолютната кочина на континента или онова от "инсталацията" и такава ще си остане. Сбъркани гени.

вилното селище да го дари на джамийското настоятелство в гр.Великденче!Много алчни БЕ?

И защо не на църквата...?! Аре марш...

Абе болен може и да е бил, но след като са го разследвали веднъж.... И цяла година болнични, ми намирисва на: "аз няма да ви се пречкам, ама да се водя прокурор, та да не си го отнеса.." Явно не е помогнало....

Съвест ли се обади,що ли?Дано е епидемия при прокурорите!Там е яка корупция!Иначе от човешка гледна точка-жалко за човека!

Нова тема: "Ритуалното самоубийство, като метод за икономическо и политическо преразпределение."

Бог да го прости човека! Лош или добър, всеки един от нас ще застане рано или късно пред Бога или съвестта си и ще отговоря за изживяното назад във времето- колкото по- рано човек го осъзнае, толкова по- добре за него.

Там отиват всички. И само там всички са равни. Там никой пред никого и за нищо не отговаря. Редно е тук, където сме брутално неравни, онези, по-равните от всички ни, да отговарят пред нас -по-не равните. И то не със ритуални бягства от отговорност, а по методите на един съдия -Линч!

няма вид на човек които би се самоубил

И по какво ги разпознаваш, тъпунгер?! Има хора, за които никога няма да си помислиш, че биха направили такова нещо, а изведнъж се гръмва или се хвърля от някъде или си резва вените! Все под вола търсите теле

Строи хотел или вилно селище все това с участие на съпругата му с кредити. Сега кой ще плаща кредитите, може би глупавия български народ. А то и много апетитно това селище, да не би скоро да се самоубие и съпругата му. А думата "олигарх" на прост език означава, "блажи се от държавната машина". По нататък вие анализирайте. Случаят и с Мишо Бирата и съпругата му е аналогичен. Пил бира менте и се натровил.

По неофициална информация Христо Манчев е бил в отпуск по болест през последната една (?) година.

Поредният, когото самоубиха.

Самоубил се е защото на тази възраст човек вижда живота и от други ъгли, имайки впредвид длъжността която е заемал, явно е видял че е бил силно заблуден и цял живот е работил за сатаната и всичките последици от това. По-добре е да живееш бедно, но почтено.

Бог да го прости. Така ли един не каза хубава дума, все пак човека е бил болен последната година, каквито и да са последиците. Може би не е издържал, а тук всички са много компетентни и знаят многооооооооооооо.

Днес, Бившият заместник-главен прокурор Христо Манчев се е застрелял със законно притежаван пистолет в дома си в София. Самоубил се, убит ...... Какво ли още да очакваме.....

не сме ние тези, които ще съдим за делата някому, защото всички грешни и виновни за положението в което се намираме и рано или късно ще си платим за тарикатлъка, едни заради действията си, други за бездействията си

"от полицията изключиха версията за насилствена смърт" Полюцията блести както винаги - смъртта от изстрел в главата си е съвсем естествена, мноу ясно!

самоубит е

в БГ няма съдия безподкуп/винаги взимат,прокурора също е взимал,не са вода ненапита,съдете по делата им.

Има много съдии и прокурори, които не са цвете за мирисане, но със сигурност това което си написала ДИДА не е вярно. В кацата с мед е достатъчна една капка катран за да развалим меда мила ...

А дали е така ?.......

Говорим за кацата с катрана,няма никакъв мед.

Дано Господ е благосклонен и скоро да си мачкаме шапките на бавен ход и след Цацарката!

Според неофициални данни прокурорът е бил в отпуск по болест през последната година. Неотдавна претърпял тежка онкологична операция.- аман от опорни точки

Интересно защо не се самоубиват закоравели престъпници, а честни хора? Защото ако това беше така у нас щяха да останат само няколко хиляди души.

"... Тялото на Манчев, който се е самопрострелял няколко пъти, било открито в дома му в кв. "Овча купел". Манчев се е прострелял три пъти в главата с пистолет, който е законно притежаван. ..."

това са лични твои измислици по малките часове от големите водки.

дънди е платил данък за 200 милиона печалба, а любимият ти руски нефтохим е уволнил 15000 българи и декларира, че няма печалба.

Ако ще Дънди 10 млрд данък да плати няма право а трови земята и водата в БГ.

а нефтохима и аеца имат право.

аиде стига с тоя дънди, простотиите на волен само разнасяте по въздуха. те ви обраха комунистите и ви изхвърлиха от страната дънди ви цъфнал на корема.

-През 2000 година той е заместник на тогавашния главен прокурор Никола Филчев. - ГРЕХОВЕ !!

Лека му пръст и на тоя! Ама толкова хора си умират спокойно от рак,той решил да се гръмне.Там горе Господ ще решава ..тук на земята тоя вече го няма.

Знаех си че някой не могат да делят на повече от едно

Изобщо не ме интересува! Някаква позитивна новина не се ли е случила вчера-днес, та трябва да четем за самоубийци!?

не

на стари години демоните на гузната съвест идват все по-често и все по-долезнено. не всеки може да издържи.... не случаино толкова богаташи се занимават с благотворителност и дори наоълно раздават имушеството си... старшни неща я чакат алчната европа и алчните щати..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.