БСП-Разград иска отстраняване на 4-ма от ръководството

БСП–Разград поиска извънреден партиен конгрес за отстраняване на зам.-председателите Димитър Дъбов и Евгени Узунов, и секретарите Антон Кутев и Катя Николова.

Обратно в новината

Коментари - БСП-Разград иска отстраняване на 4-ма от ръководството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е смело да искаш от други това ,което ни си направил са Разград ,първо вижте вътре в себе си , останалите ще решат сами. Всички, които правят упражнение върху БСП, да погледнат себе си, че и те нито са цъфнали, нито са вързали .Стигнаха до там, че да се молят на БСП да им направи правителство и болшинство. Каквото повикало , такова се е обадило.

Най-после и в БСП разбраха, че главният виновник за провала на партията е Станишев. Голям лъжец и майстор на апаратни хватки. Когато заговори за ЯСНИ намерения това означава, че се готви поредната задкулисна сделка с мафията. Послушните кутевчета и дъбовчета почваха да обясняват колко далновидно постъпва столетната партия.

Браво на хората от Разград!!! Вън на всички заемали до сега висши партийни позиции! Иначе това ще е краят на БСП...................

Всички нормални хора в България очакват този край с нетърпение!

Скъпи чада мои, мир на праха на Столетницата! Няма връщане от мястото, където я заведе съслето. Бог да благослови Гоце дето видя в съслето лидера с главно "Л"! Мир на праха на старицата! Амин!

Може би в БСП да са останали и нормални хора. Но май вече е късно. Станишев хлопна мандалото на стогодишната развратница и си гледа кефа в Брюксел ... ,, Защото сме социалисти" ...

Браво! Дълбоко уважение към тези хора! Дано да има кой да ги чуе....

100 долара ,че червените бандити ще се гушнат с психопата и той ще им е началник. ГЕРБ-БСП- АБВ -ПФ това ще са новите управници. Адът иде драги братя туземци.

Бегай бърже вожде! И да не си забравиш 100-те долара. Ще ти трябват.

Редно е да се разкарат. БСП се срина и за това всички да се разкарат сергейчо сащо няма работа в БСП. БКП мафията да се разкара.

ТОЗИ БАНДИТ ДЪБОВ, Е МАЛКО ТРУДНО ДА ГО БИШНАТ. ТОВА Е НАЙ РЕТРОГРАДНАТА ЛИЧНОСТ В БСП. ПОДПИРАН И ПОДПИРАЩ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ОЛИГАРСИ, КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ, СЪЗДАТЕЛ НА ГРУПИРОВКИТЕ, И НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА НАРЕЧЕНА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!!

Всички от ръководството на БСП да бъдат затворени за един месец в дома на връх Бузлуджа......

Абсолютно подходящо предложение,особенно при задаващите се резки климатични промени! Доста студеничко ще им е в изтърбушената чиния, ама да си носят по топли дрешки !

A ГЕОРГИ ГЕРГОВ- СОЦИАЛИСТЪТ МИЛИОНЕР? Георги Гергов- бивш съветник в кабинета на министърa на земеделието в правителството на Любен Беров. По време на правителството на Любен Беров Гергов приватизира на значително по-ниска от пазарната цена птицефермата в гр. Първомай, кланицата в c. Маноле и редица други обекти, свързани с животновъдството и селското стопанство в Хасково и Стара Загора. След освобождаването на Гергов като съветник на министъра на земеделиото срещу символичен наем Гергов получава кланица с оборудване за 650 000 долара. В последствие там е инсцениран пожар, чрез който се прикриват следите от злоупотребите. Машините са прехвърени на Тракия агрохолдинг-собственост на семейството на Гергов. Чрез Емил Кюлев социалиста Гергов приватизира бившата почивна станция на ЦК на БКП в гр. Хисаря; Хотелски комплекс Санкт Петербург в гр.Пловдив и Комплекс Старият Пловдив. Георги Гергов, който, преди да посрещне Станишев, получи от депутата Захари Георгиев Самарски кръст на Българо-руския обществен комитет. Първият такъв кръст е връчен на Путин. Не можах да го получа лично, защото бях в чужбина, обясни Гергов. Към 1999 социалиста Гергов и близките му са собственици или участници в над 40 фирми. Състоянието на социалиста Гергов се оценява на 75 000 000 лева.

КОМУНИСТ=ТЕРОРИСТ=ИДИОТ=ОБИРДЖИЯ=БОКЛУК

А червените лумпени от Разград явно се кефят на съсела, дето такова майката на бесепето! Това комунягата е много тъпо и безпринципно парче!

Антон Кутев- изкуствовед по образование, завършил е изкуствознание в Художествената академия, учил икономика на киното и телевизията в Московския киноинститут, е в продължение на 3 години член на борда на директорите на ЧЕЗ "Електро" и е получавал хонорар oколо 1500 лева месечно призна той: "Аз съм бил на 5 заседания... този хонорар ...това си е европейска практика..."

Абе тия още ли я държат за шефка на Кольо Добрев .. таковата. Оня като ходеше в Москва да се учи на правилен социализъм и тази му ремонтираше и дори парфюмираше кабинета!

Димитър Дъбов Зам.-председателя на партията по организационните въпроси Димитър Дъбов е бивш секретар по промишлеността на Окръжния Комитет на БКП, а за да бъде назначен на тая длъжност, решението е на Политбюро на ЦК на БКП. Това е все едно фашисткият партиен ръководител на Щутгарт, да взема важни решения и да пише законите на демократична Германия.

ЦИРКА В БСП-СПИН ПАРТИЯТА ЗАПОЧНА-СЕЗОН 1,ЕПИЗОД 1!!!

Аууу в момента рева с 2 реда сълзи ..ааа аз съм белила лук сори ... Кутев форевър Бсп невър хахаха

Аууу в момента рева с 2 реда сълзи ..ааа аз съм белил лук сори ... Кутев форевър Бсп невър хахаха

БСП-Разград иска отстраняване на 4-ма от ръководството С това няма да решите проблемите вляво.На България и трябва една истинска модерна социалдемократическа партия. Няма как комунистическа партия да стане социалистическа. За съжаление и ПЕС са се превърнали в някакъв вид комунистическа партия, избирайки синът на бивш секретар на ЦК на БКП, ЗА СВОЙ ПРЕДСЕДАТЕЛ.

jingiby

"Неприятно е, че някои в БСП удрят своите, за да станат звезди, а трябва да удрят ГЕРБ", коментира днес пред бТV Антон Кутев. ГЕРБ, че са за бой - за бой са, ама ти не плачи на чуждо гробище другарю Кутев. Защото такива мижитурки, които се подмазваха на онова недоразумение Станишев, докараха столетната баба Яга (БСП) до просешка тояга ...

Да отстраним от Партията Дъбов, Кутев и Станишев! И да заложим на млади, нови и чисти лица - Манолова, Добрев и Стойнев! Електоратът ни плаща по 10 бона на телефонно обаждане, че сина/дъщерята е пипнал ебола от купена баничка, няма как да не подкрепят новото Ръководство!

Само една малка забележка за Манолова. Тя , че е "ново" и "чисто" лице в Партията е вярно, само дето не е толкова млада.

На фона на 123 годишната Партия - всички са млади ;)

"не е толкова млада..." малко заядливо, младостта поначало е относително понятие. Характерното за нея е, че е един пламене и самоотвержен борец срещу ББ, който с уличното си поведение се харесваше на не малка част от публиката. Колкото до възмутените разградски социалисти, следва да се отбележи, че не без тяхно участие се стигна до това безвремие, от което се оплакват. Вината си е тяхна, благодарение на такива като тях, които живеят в средата на миналия век /не само социалисти/ сме на това дередже.

То така погледнато,след това изброяване - Партията свършва! След това младите и кадри са непълнолетните Асанчо и Фатме,още 7-8 години и ще поемат кормилото!