Всеки втори брак в България се разпада

Всеки 2-ри брак в България се проваля, живеещите без брак партньори са 28 на сто от българските родители, а самотните родители са 11 на сто.

Обратно в новината

Коментари - Всеки втори брак в България се разпада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не можех да повярвам, че ще бъда измамен, докато не се случи. Това беше най-лошият ми кошмар. И все пак се съпротивлявах. За моя син и дъщеря. Слушах, държах се здраво. Чел съм положителни статии и публикации като тази. Да се научим да вървим напред и все пак да останем, за да видим дали има промяна. Защото семейството си заслужава да се борим, колкото и недостойно да изглежда на моменти. благодарение на свещеника Джага, който помага да съгласуваме брака и любовната ни връзка. ето неговата информация. в случай че сте в подобна ситуация {lovetemple0001 {@} { gmail .{com }Бъдете светлината в тъмното. Това е единственият избор в тази вселена. отчаян от моя съпруг, който скъса с мен.

утре всеки първи да се разпадне. прогрес требе да има.

НПО-та на др. Сорос и неговите ментори пак са се проявили! Значи топката трябва да е в полето на "бащите" за възпитанието и отглеждането на децата? А какво ще правят в същото време жените (майките)?! Ето ви перфектен пример за много фина и коварна манипулация, която е в основата на това да няма вече нормални семейства , като за целта жената (слабото звено) е маинпулирана, без да се усеща!

Нищо ново под слънцето - още от Адам и Ева си действа схемата.

Пуста мъжка лакомия.. Адам щеше да си се разхожда из райските градини, да си лежи на тревичката и да си гледа звездите... Щеше да си припка на воля ако не беше изял оная ябълка на изкушението...

човешкото общество преминава в нов етап - пчелен кошер, елитните индивиди ще се размножават, а останалите ще осигуряват съществуването им

Май сте чели Франк Хърбърт. Но той за съжаление пише фантастика.

Хич не си прав. Дори напротив. Бараката Обама има 2 деца. Клинтън май 1. Меркел има 2 сина от !!! предишен брак. Принц Чарлз - 2. Дотук с елитните. Световнонеизвестният Хамабамбра Хамабумбра от Индия има 12 деца. 4 за износ в Северна Америка, 4 за износ в Европа, и 4 за нови деца в Индия.

Та то цялата човешка история се свежда до това! Посочи ни изключение, та да ти ръкопляскаме.

Ами уж се твърди, че 20% от белите хора били преки наследници на Чингис хан. Очевидно е елитен индивид. Но примерно и Хитлер е елитен индивид, а наследници не е оставил. Александър македонски и той само едносинче уж е оставил. Ама факт: елитното не се предава генетично.

Човечеството се връща към един стар етап - робовладелството. този път тарикатите и безскрупулните ще се размножават, а баламите ще им служат и ще ги наричат "елит".

Когато има разминаване в ценностната система между мъжа и жената в една връзка, здравия брак не е възможен! Прочетох коментари на хора, които бъркат секса с брака. Последния включва и това, но не е единствения критерий. Пример: израслите в строго консервативна среда не са подходящи за някой, идващ от разпасано, свободомислещо, отворено семейство. За един и една обидна дума е много, за друг и 10 тояги са малко и пита за още. За един и поглед встрани е много, за друг и 10 изневери са нищо. Има случай на напасване, но, са малко, тогава говорим за смирение, което бавно бива изместено от безразличие ... Въпрос на светоглед, важното е вашия да съвпада с този на вашата половинка и да имате не само свои, но и общи мечти, хобита и да ви е хубаво заедно (не само в секса!). Връзките, които не търпят развитие, по-бързо умират - мечтайте заедно, радвайте се на успехите на другия, правете си изненади и се обичайте! Човекът до вас, трябва да се чувства специален и уважаван : )

"Когато има разминаване в ценностната система между мъжа и жената в една връзка, здравия брак не е възможен!" А възможен ли е някакъв брак в полза на децата????? Ценостната система се променя по много причини.

Децата са следствие в една връзка, плод на любовта между двама души, те не са причина за събиране! Вие не се събирате заради децата, а заради любовта и общите цели и мечти. Дори и при повторните бракове - хората се събират заради неща които ги обединяват като двойка, останалото е напасване! Децата рано или късно напускат семейното гнездо, за да градят своя живот, а после?! Вие ако не сте щастливи заедно без деца, и да си родите такива, това само ще се усили напрежението. Избирайте внимателно с кой и как живеете, какво създавате и градите. Понякога, много от негативите натрупани в една двойка се отразяват на децата. Децата усещат, когато брака на родителите е успешен или не.

С жените се отнасям като с децата - пазя ги, но не им обръщам внимание на празните приказки и капризи. За тяхно добро :) Това да оставиш жена да те командва е все едно да оставиш едно дете, дето си живее в друга реалност, да те командва - няма как да свърши добре.

Типичен манталитет на балкански мъж - мисли си, че той е по-умен. А всъщност мъжете на балканите са много комплексирани, горките.

Ето ги твоите приказки и капризи. Човекът ти го каза.

Ти какъв мъж имаш?

българката е на първо място по брои на аборти в европа и на последно място по раждаемост.е къде е проблема освен в българката?

да се криминализират абортите

Че те и сега са си криминални след началните седмици.

предлагам да има предмет на семеиството в училище

Преди много години този предмет се учеше в семейството.

Смятай, че ще се наблегне на родител1 и родител2 и хомосексуалните бракове.

Bell

В тези времена на нихилизъм и отрицание, направо се възхищавам на хора, решили се на тази стъпка (бракът). Рисковете са големи, а ползите твърде малко. Семейството е градивна единица на обществото, ако то престане да съществува, и обществото като такова, каквото го познаваме, ще изчезне.

.............Семейството е градивна единица на обществото......... ...... Sega niama obshtestwo!................

гради се от частното към общото, от клетката към системата, в обратна посока е разпадът

Всеки съюз включително и брака има якост. Сега натискът от запада е по-голиам от якостта и браковете се разрушават ............

Да, мъжете трябва да се грижат и за отглеждане на децата, за да могат майките да си въртят повече опашките.Боже, еманципирай и мъжете!

Bell

Абе пич, тук не става въпрос да го дундуркаш детето, или да си присадиш цици за да го кърмиш. Тук говорим за бащина опора, пример и т.н. Ти или си някакъв социопат, или нямаш деца, или просто си селянин с четвърти клас.

Bell

Затова и расте поколение от пълни дебили, нехранимайковци и хора без амбиции - липсата на баща в отглеждането и възпитанието на децата си казва своето. Но вие си повтаряйте как жените били изкарвали повече сега, и от баща нямало нужда. То ако всичко ставаше само с пари.

Истината е във жезъла на любовта,ако става ще има хубав брак,ако не става няма да има,другото е само лъжи за пари.

Като чета коментарите Ви стигам до извода, че жезълът Ви страда от дисфункция. В противен случай щяхте да знаете, че взаимното уважение е ключът към семейното щастие.

Този жезъл го имат всички животни, но от това не са мръднали и на йота в еволюцията си! Жезълът е задължителен, но не е достатъчен!...

От прост бесепар какъв друг коментар да очакваш. С други думи какъвто човека такъв и коментара...

Че те простаците и по партийна принадлежност ли се различават?

Пълна измишльотина е че видиш ли в днешно време хората са лоши и браковете неуспешни, а едно време видиш ли браковете били успешни - истината е че едно време са нямали друг избор освен да си стоят женени. Просто е нямало как сама жена примерно да оцелее - сега това не е проблем - жените често печелят повече от мъжете си. Познавам няколко жени, които сами гледат децата си и не искат мъже - не че не могат да хванат някой, но просто не искат. Или с други думи ние мъжете вече не сме толкова необходими, както едно време

"Или с други думи ние мъжете вече не сме толкова необходими, както едно време" Е,все някой трябва да им начеше пеперудките:))))

Абе минусчета,вие с неначесани пеперудки ли живеете:)))))

Идват пак мъжките времена. Такъв хаос се задава, че меринджейките с токчетата няма да знаят на кой свят се намират.

Да не говорим и че насила са били сключвани едно време, а попът не е давал разрешение за развод.

Деца без баща или улицата ги отглежда, или мъжкото става женчо дето от него файда няма и тежи на обществото. Общо взето са кофти матрял. Има предостатъчно изследвания, които показват, че децата без баща имат по-неуспешна професионална реализация, повече психически заболявания, повече самоубийства, наркомания, проституция и много други неприятни социални явления.

"Всеки втори брак в България се разпада" Ами така е, като оставачите ч*кат отличничките, за да сплотяват колектива - до къде мислите, че се стига??

Бракът, мойто момче, е икономическа категория, един вид договор и с държавата, в която е подписан. Вашите еротически фантазии нямат нищо общо.

Остави еротичните фантазии.....магистралки много. Ако си мъж и създадеш 1,2,3, деца си длъжен да се грижиш за тях докато вземат хляба в ръцете си. Ако си пиклю ги заебаваш. Нямам договор с държавата,имам договор със съвеста си.

Моите приятели повечето като се ожениха и жените им не ги пускат навън - с единия не съм се срещал на саме от 10 години - жена му не го изпуска - никъде без нея.

толкова сте били приятели...

Те не излизат по принцип - не само с мен

Завалията. Ясно ми е за какво говориш. Имам доста приятели. И по няколко пъти женени, и ергени. Мислил съм си по въпроса, най ми е приятна компанията на ергените. Женените, и особено тези, които приемат брака на сериозно и се връзват на жените си, са едни смачкани от живота, стъпкани от жените си, комплексирани отвсякъде. Даже взех да не ги търся вече. А ергените са запазили младежкия си дух, още имат идеи, мечти. Аз съм неженен с 2 деца. Уважавам жена си, обичам децата, но все пак и аз съм човек.

пич тук си много прав... женен съм от 12 години и трябва да ти кажа че не ми остана приятел.... какво е оръжието и... мрънкането... за всичко се мрънка... накрая в един момент започваш да избираш спокойствието пред това да пийнеш една биричка с приятели... и така ... докато не ти остане един приятел....

Т.нар. "еманципация" е лабораторно създаден вирус, който поразява семейството - основната клетка на обществото.

Кураж, българчета! Скоро Булгаристан ще ви се разпадне за ПЪРВИ път!?

Туй, требва да е призракът на Византия!

Кураж, БЪЛГАРИ! Скоро Кравария ще се разпадне за ПЪРВИ и ПОСЛЕДЕН път!? "Зеленият гущер", с ОКОТО НА ХОР, ще погълне хамериканският начин на живот, заради лудостта си = АЛЧНОСТ. /ксероксът за зелени хартийки - FR /

Това е политика на глобализацията, да няма стабилно семейство, погледнете САЩ и ЕС. И тук за последните години нещата са променени. Модерно е сами майки да отглеждат деца, да живеят без брак на семейни начела, разводи. Тази промяна не е случайна а целенасочено я създават главно медии-пропагандатори, НПО-та, образование, законодателството. Лошо за нас, а най-много за децата който израстват без истинско семейство. Много трудна е борбата срещу това зло, лично моето семейство решихме, че няма гледаме биг-брадер, бай-брадер, сървайвер, направо изхвърлихме телевизора, по не вкъщи да не ни манипулират разни курвуняци.

Прав си, защото и не включен телевизор, също е СРЕДСТВО ЗА НАБЛЮДЕНИЕ. Точно така, през 1947 година Джордж Оруел в книгата си "1984", описва днешният BIG BROTHER.

Просто е един брак да е наре, толкова просто: Като се изключи,че между двамата трябва да има разбирателство, тоест били са едни за друг и са го осъзнали преди да се 'вземат', останалото е не терор а добро представяне в леглото.Тайната на здравия брак е заровена там.Проблема е че повечето мъже не го осъзнават(не могат дори да го допуснат),колко е важно там нещата да са качествени, ама истински.Не само той да ръга, а тя да вика че й е хубаво (за да не му засегне егото) и накрая обикновенно, единия винаги заспива незадоволен(познайте кой).Когато това се случва систематично, нещата рано или късно се изкривяват, той лека по лека започва да разбира че не е на ниво, това го удря по егото, почва да ги мисли какви ли не...залита по други.Между другото и тя започва да залита, ако вече не го е направила поради изброените по-горе причини.Ако обаче жената е обичана и задоволявана подобаващо в леглото, тя просто е пристрастена към мъжа си (летвата е вдигната високо от него,едва ли би го получила от друг и тя е наясно).Мъжа също е наясно с това, егото му е тип-топ, чувства се пълноценен като мъж...Е, тогава кой от двамата би искал да развали такова статукво.Търкания ще има, но къде ги няма - те обаче ще бледнеят на фона на изброеното по-горе.Пробвайте и ще видите...е с желание само не става но...Уточнение -написаното е написано от Един, а не от Една - просот,за да не скочат тъпанарите напред с бутоните

Ти що съдиш за другите по себе си?

Нали по-горе утчочних, че ще има рендета и ръгачи, които дори не го осъзбават това, и че ще скочат с бутоните напред като го прочетат това.Е, първия се появи... с въпрос.

Ще се опитам да го синтезирам.Тайната на брака е:,,На широка маса да се яде(обсипана с ястия ) и на тясно легло да спят съпрузите.

Във Франция, ТОЙ се казва мълва, защото се носи от уста на уста. /фелацио/ В Русия носи името ПАРТИЗАНИН, защото не се знае къде първо ще влезе. В чест на руско-българската дружба, е наречен Мирчо "партизанинът". Това е един бая брадат виц, от време оно, когато имаше много рускини...

Какво значи"брак"?Двама души се харесват,обичат,решили са да живеят заедно,може би да имат дечица...идилия."Брак"означава,същите двамина,да вкарат Държавата във връзката си,сключвайки"брак".Някои искат да го направят и нищо лошо няма-типична българска традиция от време оно.Др.-просто съжителстват.И бащата припознава децата.Също нищо лошо.Въпрос на решение между двама души.Проблемът е,основно,в изключително тежката за 90% от младите хора,обществена,социална,икономическа и финансова рамка,в която живеем.То обществото е на 100%разпаднато,обезверено,разделено,мразещо себе си и останалите,та бракът ли да оцелява!?Набират се нерви,несгоди,трудности,завист,комлекси-после,скандали,разправии,изневери.Такова е.Тази година направих 25г."брак"и да Ви кажа,никак не е разпаднат.Хресвам си съпругата,децата,дома.Добре ми е.И дай Боже,още толкова да направим,без разпад.Но ние сме едно др.поколение-динозаври.Хич не им е лесно на по-младите днес.

Тая тема ме подсети за навремето като се събрахме с половинката...и се почна: да сме си били поживеели...не искала на 28г деца видите ли!, имала планове за 2ро вишО...жжжж, алоу, ти кога че раждаш, на 48 ли ? 4то више, глупости на търкалета, че има ли по-голямо призвание от това на майката, а аз кога да ставам баща, на 82? Та я вкарах у релси бърже, не бъдете лабави приятели, жените оставиш ли ги само шашкани са им в главите

К'ви бракове, бе, то няма мъже. 1/3 са гейове, 1/3 яко са вързани за полата на мама и само 1/3 са така наречени мъже, от които половината не искат да се женят, че им е по- лесно с приятели на по биричка пред телевизора, в мола или в някой курорт.

А какво трябва да прави мъжа? Аз си мислих, че е роден за по биричка.

В природата е така - като изчезнат полските мишки, изчезват и ястребите мишелови. В обществото е подобно - първи изчезнаха жените, закономерно изчезват и мъжете.

Но в България има и друго - от 2млн. емигранти, повечето са мъже.

Г-жа,я дайте такава класация и на жените да видим за какво стават пък те?

Не съм госпожа, но имам две дъщери. Голяма мъка, човек. Досега голямата /на 25 години е/ още не е срещнала мъж, който да изкарва поне с 10 лева повече от нея, с изключение на един, ама той даваше половината си заплата на мама. Да, от София съм.

семейството е най- добрия регулатор на прираста на популацията, в едно здраво семейство се раждат и отглеждат оптималния брой деца, необходими за възпроизводството в конкретните икономически, социални и природни условия

Свободно съчинение.

не е свободно съчинение, а практиката го доказва, българите не сключват бракове и не раждат деца, циганите не сключват бракове и раждат по 10

съчинение но, или не си чувал за Семейството като основна клетка на Обществото, или живееш в свой измислен свят!

Това, което сте описали се нарича не общество, а инкубатор. Било е мечта на Хитлер, а сега е мечтата на банкерите. Най-хубавото в цялата история е, че природата сама си знае работата и "некачественните" общества и народи биват унищожавани.

несъмнено Хитлер е много отрицателна историческа фигура, но това не пречи да е имал и някой правилни възгледи, животът не е черно-бял, специално Хитлер е произхождал от нездраво семейство и е знаел добре какво означава това

Всички общества в които жените имат по-голямо влияние изчезват поради ниска раждаемост и биват заменени от обществата, в които никой не пита жената иска ли да има деца, или не. Природата не се интересува жената иска ли, не иска ли, а мъжът, който неслучайно е конструиран да е по-силен физически и вечно да се интересува от секс, е инструментът на природата да направи това да се случи. :)

Жените,защо обичат толкова много парите на мъжете,че са готови да се омъжат за 30годишни по големи от тях,един вид като бащите им,а някой направо взимат мъже на годините на дядовците им заради пари,и какво правят във леглото със такива???Ако има такива жени да споделят:)

Държавата и Европа са обявили война на брака. И затова не моем да склучим брак........

Само на хетеросексуалния.

В условията на безработица и бедност, като се прибави щипка еманципация и готово - бракът се разпада.

жената в секса вика" бъди груб,мръсница съм,такава съм,мачкаи ме,довърши ме,хвърли ме върху камъни и тн" а като се изправи се сеща за самоуважението и чака уважение.аи сихтир

при социализма мастийте бяха десетки пъти по-малко

Грешиш пич,в природата на жените е винаги да има нещо между краката им,няма значение кое е времето:) Свалките бяха различни но основното си остава.

всеки 2-ри брак е брак

А не се правете на умрели лисици Ако тук във форума има една или един които да кажат тоя/тая ми са първите и последните....ще се обеся пред НС:)))

Аз съм девствен бате.

васко

А мара със петте баджака не я ли броиш а?девтсвен си само във ушите:)

Аз съм любител на стари бг филми....гледам и виждам, а и по спомени от детството мога да кажа, че в България е имало семейства през соца в смисъла на истинското семейство, любов, взаимопомощ , възпитание на децата, хората са имали и средства и доста по спокоен живот, сигурност....а сега на базата на какво да се създаде един здрав брак....на базата на пари...но имте са преходни, жал миме за родените след 2010 кой знае те какво ще видят и как ще живеят в тази страна наречена България.....

Ей наборе помниш ли едно време какви лъвове имаше?

E имаше, сега има само плюшени в разпадащият се МОЛ. Има и овце много, дето ги стрижат други овце. Ама ко да прайш, прогрес, демокрация, всякви лайна с гръмки имена.

До някъде съм съгласен......какъв ти е проблема ако обичам и мога да издържам две жени????

Ами четири?

А Вие искате да се изфукате или само се разкайвате?

Ако искате семейството ви да е здраво, наложете тотална "татко"- крация, и забранете на жена си думички от сорта на "аз мисля" и "не", и особено "не сега", и никакво ливрене на децата, разбира се това не означава жестокост или насилие, но наказанията си не трябва да пестите: баби и дедовци по далеч, ЕГН-то ги е размекнало, баща ми какъв мъж беше, сега като се заплюнчи на моите и не мога да го позная

Глупости на търкалета. Просто е: Като се изключи,че между двамата трябва да има разбирателство, тоест били са едни за друг и са го осъзнали преди да се 'вземат', останалото е не терор а добро представяне в леглото.Тайната на здравия брак е заровена там.Проблема е че повечето мъже не го осъзнават(не могат дори да го допуснат),колко е важно там нещата да са качествени, ама истински.Не само той да ръга, а тя да вика че й е хубаво (за да не му засегне егото) и накрая обикновенно, единия винаги заспива незадоволен(познайте кой).Когато това се случва систематично, нещата рано или късно се изкривяват, той лека по лека започва да разбира че не е на ниво, това го удря по егото, почва да ги мисли какви ли не...залита по други.Между другото и тя започва да залита, ако вече не го е направила поради изброените по-горе причини.Ако обаче жената е обичана и задоволявана подобаващо в леглото, тя просто е пристрастена към мъжа си (летвата е вдигната високо от него,едва ли би го получила от друг и тя е наясно).Мъжа също е наясно с това, егото му е тип-топ, чувства се пълноценен като мъж...Е, тогава кой от двамата би искал да развали такова статукво.Търкания ще има, но къде ги няма - те обаче ще бледнеят на фона на изброеното по-горе.Пробвайте и ще видите...е с желание само не става но...Уточнение -написаното е написано от Един, а не от Една - просот,за да не скочат тъпанарите напред с бутоните

"баща ми какъв мъж беше, сега като се заплюнчи на моите и не мога да го позная", а ма синът ми заради него бой ядеше. Де да можеше в училището вместо на глупости, да се учим НА ЧОВЕЩИНА?! За това ТОЯГАТА е излязла от Рая, ... за да вкарва в Рая. Както тази година потопите, да напълнят КУХИТЕ ЛЕЙКИ, за да отидат да гласуват. Като не гласуват, ще гладуват и студуват.

Светът е любов. Любов, а не секс.

Всеки си има собствен Свят. Щом ти си ОК с твоя, какъв е проблемът?

Няма проблем, или поне аз не го виждам.

да требва и зарковен, но всичко опира ди пари и лубов *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това е така парите не са щастие но без пари щастие няма.... слаба бедна и унищозена б-рия...лош факт

Ба си,всеки втори брак се провалял аз имам две жени:))))

Без здрав брак няма пълноценно поколение и здраво и справедливо общество. Затова се полагат усилия да бъде унищожен. Трябват роби за задаващият се нов робовладелски строй.

Я дай определение на здрав брак че не си спомням:)

Хайде бе минусчета необлизани,дайте определение за здрав брак.Ама и вас ви сърби между краката:)

Да бе да глупости като имам брак и църковен та какво като човека срещу теб не вдява !!! Какво се прави Развод затова и аз така по трудничко е с църковен брак да се разведе човек но това е!!!

Не си давам свободата за нищо!

Бракът като концепция в 21 век вече не работи. В миналото бракът е бил уреждан от родителите и замисъслът е бил изцяло практичен, а всички тези приумици за любов и т.н. са плод на съвремието. Е любовтаси отива и влюбването при хората е временно.

Господа, така описано, изследването изглежда повърхностна тъпа лъжа. Без исторически анализ и изводите, и препоръките също изглеждат пак така. Още при предишния етап от развитието на социализма тук, около половината градски семейства бяха от втори, трети и т.н. брак. При сегашния етап на социализма е пак така и това е закономерно. Закономерността е известна още от от миналия век и е изказана от значимия антисоциалист Херберт Кан: - "Социализмът разрушава хоризонталните отношения между хората". Това е закономерност за социализма: - неотменимо присъща е; - проявава се непрекъснато; - всеобща му е за всичките му форми и естествено! за семейните връзки. Не бедността е прочината за разпадането на семейства. Преди социализма бедността е била по-голяма, но българските семейства са били по-устойчиви. Винаги средните граждани в споменатата Словения са били по-богати от средните български, но същият процес има сходни размери. Начинът на живот определя процеса и обхвата му, а не отделни страни на същия този начин - богатството или бедността, невежеството и познанието. Обучения, призиви и религиозни проповеди и не могат да повишават устойчивостта на семейството. То е на начин на съвместен живот и е само част от разрушаващото общо - начина на живот. Та хич г-да изследователите да не ни залъгват с тъпите си и невежи басни, че сме тъп и невеж народ, а да видят собствените си тъпотия и невежество. Вивисектори се пръкнаха - на народите и семействата, та и да ни учат на бащинство, майчинство и род... А да им пуснем водата не щат ли!

някой много го е страх от социализма, щом продължава да плаща на лъжци като теб вече толкова време

Лъжете. Никой не ми плаща. Бия Ви безплатно. Да, социализмът е страшен, но не е вечен и ще бъде унищожен от човечеството. "Няма наука освен история!", нали така писа непрочетеният от Вас Ваш учител - също антисоциалист!

Освен че го прочете, облисли ли написаното преди да свъкаш?

Според вас,през деня когато Мъжете на жените са на работа,жените когато се събират във парка със количките,според вас за какво си говорят примерно 5 приятелки???

pompai

1-оплакват се от мажете си. 2-казват си коя каква дрешка си е харесала. 3-Коя какъв мъж харесва .

Драги kavaler2001, и да е така, да е за лошо?

Ами то с такива мъже като балканските субекти, само може да бягаш и да викаш Помощ. Личи си и от коментарите..

ти пак една жена,за един път и много ти е.

Ти си мъж,не се прави на жена,хванахме те по айпито,ти си Кончита Вурст:)

Както е казал народа.....Всяко дърво си има червей да го яде......Ако се мислити че вие българките сте нещо много.Значи или харда ви е повреден или не сте се виждали дълго време в огледалото.

Бягай жено, бягай.

ако не се отнеме правото на глас от жените и с закон не си стоят у дома,то така ще става. корена на злото е жената.

Ако не се отнеме правото на глас от ,мъжете и с закон не им се заповяда да си стоят у дома,то така ще става. КоренЪТ на злото е фрустрираният мъж като теб- етнически небългарин, жадуващ за налагане на шериат в България.

67% от избирателите на Боко Тиквата са жени.... Коментарът е излишен! :)))

Това са европейските ценности те, в путинская русь и северна корея - разводи НЕТ

А защо не спомена нещо и за Киевска Рус, наричана сега Украйна?

Имаш ли пари и хубави коли,бракът че е слънце,нямаш ли пари и хубави коли,Бракът ще е ад,и някой друг ще я качва на стенда за регулаж на предницата и задницата жена ви.

ама колко ми дреме.стига да не мърмори и ме дразни в нас ,да прави каквото иска и да не ме занимава.

Животът не е се само коли и жени. За какво живеем ако не сме сколасали да възпитаме децата си? Аз съм семеен от 22 години, печелил съм и губил хиляди на ден и трабанче съм имал и мерцедес. Който си е снобар и душевно инвалид си му е за цял живот, лекарстава нвма.

Лъжеш като дрът циганин.

васко

А ти много ли си сигурен,че някой не е направил регулаж на жена ти/за тия години а?Май лейката ще си ти:)

Освен това- ИЗБИРАТЕЛНОТО СУБЕКТИВНО ОТНОШЕНИЕ на модератор към коментар, който НЕ НАРУШАВА правилата за коментиране, и налагане НА СУБЕКТИВНА ПРОТИВОПРАВНА ЦЕНЗУРА, обосновава правната възможност да си търся защита на нарушените си конституционни права по съдебен ред.

Ходи се оплаквай на Арменският поп,ако искаш,това е положението,каквото кажат админите на дира това е,ти си гост и нищо повече,когато започнеш да им плащаш заплатите,тогава ще им казваш какво да правят.сега разбра ли,къде е ключът от бараката?

май на теб са ти правили регУуАаж на задната

ако жената не готви и не може да гледа децата да не ражда. започне ли гримове,нокти и кафета,брак е. ама кабелната развали обществото,тоест жените.