Реформаторският блок обяви водачите на листите си

Лидерите на „Реформаторският блок” представиха водачите на листите си за народни представители на предсрочните парламентарни избори на 5 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторският блок обяви водачите на листите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление, трябва да се избира най-малкото зло на тези избори, а то, въпреки противната на душата ми Кунева, е РБ.До там сме я докарали, че да подкрепяме малкото зло, за да не дойде пак голямото.Тъпа работа, но ще гласувам.

ще гласувам за РБ, но не и за комунистическата кукувица Кунева-Пръмова.ако има преференциален вот в листата всички ще я сменят кукувицата

3. Трети изборен район Варненски Рамадан Кънев 8.Осми изборен район Добрички Билгин Якубов 9. Девети изборен район Кърджалийски - Корман Исмаилов 18. Осемнадесети изборен район Разградски Мюйессер Солак 20. Двадесети изборен район Силистренски Касим дал 22. Двадесет и втори изборен район Смолянски Ариф Агуш 28. Двадесет и осми изборен район Търговищки Орхан Исмаилов

в Хасково вече ви казват Лъжереформатори, тоя Иванов е с капацитет и заслуги 1:1 с този на Пеевски, а втория в листата е обикновено комуне!

Избери си третия, ако и той не ти харесва може да подкрепиш атака.:)

Целта на това "чудо"-РБ е да НАБУТА г-жа Кунева и обкръжението и в парламента,след което "чудото" се РАЗФОРМИРА!? РБ нямат членове,именно за това се вдига тази "ПУШИЛКА" за да могат по-лесно да се МАНИПУЛИРАТ резултатите!

Тая Кунева като я видя и лошо ми става.

Гледай Чобанов, за да ти мине!

Тая Ирина Репуц от измислената ХДП, реши че вместо да дава пари за кампания, от която най-много да спечели 2 гласа, ще е по-добре да ги даде на ръководството на РБ, за да я сложат някъде на първо място. Само че не им прави чест на реформаторите да продават първи места. Не е това идеята на изборите.

Какво ще кажеш за преференцията?

Нищо няма да каже! Аз на калпазанката ще кажа, от калпазанка- калпави провокацииКакъвто човека

Силистра--Касим ДАЛ!?!?? Тези от РБ не знаят ли че именно КАСИМ ДАЛ през 1984 тод. ЗАЛОЖИ БОМБАТА на жп гара ПЛОВДИВ??? Имаше жертви!!! И за благодарност РБ ще го правят депутат?? Егати и Реформаторите , ега ти и блока!! Келеши!! Нито 1 глас за вас!!

Как така твоята история няма потвърждение никъде в Гоогле? Абе странно почнахте да лъжете вече. До вчера въртяхте старите плочи, сега ви написаха нови позивни, а? :))))

Тоя Димитър Танев колко е корумпиран-имате ли идея за какво става въпрос ѝтоя е бивш главен секретар на МОН

Успех ! Имате 4 гласа от моето семейство! Жалко, че са малко интелигентните, знаещи и можещи като Вас!

Ако ти си примера за интелигентност, напълно разбирам защо тези стари патерици на ДПС имат 1%

ДПС, не е партия за пример.Това са метастази на една известна болест.

НЕЩАСТНИЦИ!!!

Kакъви водачи могат да бъдат първенци на листи в кооперативния блок.водач може да бъде,само един,умен,красив и богат.OVO SYM Q.

Умен , богат и красив не стои в крадлива среда... с крадливи другари и другарки.

Двадесет и пети изборен район София Меглена Кунева Е-е-е-е...защо не се кандидатира в Шести изборен район ВРАЧАНСКИ? Там гарантирано щяха да я изберат...пардон, да я пратят по дяволите!

Калинчо Янакиев пак е артисал. Горкият. Но ще стане човек на ГЕРБ. А честито на интелектуалеца

Представянето на кандидати с научни степени и звания е за научни организации, т.е имат стаж и опит. Представете и другите - инж, д-р и т.н. Предполагам, че между тях няма обущари, шивачи и земеделци. Кандидатите се представят с имена и ако искате да дадете повече информация може да пишете кой женен, разведен и какво работи. Аз съм д-р, но нямам мания за величие и излизайки от работното място съм равна с шивачката, обущаря и всички други.

Доказалите отлично упрвление в общините нека помогнат на държавата. На облстно ниво се избира Благов, но някой си И.Иванов е спуска. Отново по старо му ще се действа, или Костов се е намесил или финикийските знаци. Хората в държавата искаха мажоритарен вот. В Търново го казаха че искат местен и той е Станислав Благов, а какво стана с мажоритарния вот и демокрацията ..... отново смачкана и само на приказки.

Tъмно сините в Sофия,за кои да гласуват,а?!!

Тези треформатори постоянно се реформират. Направо време не им остана да направят нещо смислено

Имаш избор- кеф ти казаци, кеф ти патурнаци,кеф ти глупаци с умни калпаци....

На тези и 5 лева не им давам за "изборно място". :))) Шансовете са им отрицателни особено с "личности" като великов и иванов :))) Явно са си платили добре за да ги включат, но са си дали парите на вятъра. :)))

С тези личности ще спечелите само в Габон! Честито, мен ме няма!

Господа, заглавието на публикацията е вярно. Господата водачи са водачи не на хора, а на "листи" - на български казано, на "списъци". Водачите на хартии не са водачи. Дори и някои от тях да са виновни за това, главната вина е на организиралите така наречения "Реформаторски блок" и какви ли още не вредни за народа ни сдружения. И така господа, как се казват виновните за това организатори? Как се казват личностите, разпореждащи какви организации да има в България? На какво дължат възможностите си? Докога мафията ще има държавата ни?

Седя 2-3 часа и чета само гадости. При толкова партии в тази обругана страна няма ли кой да създаде една партия от знаещи, можещи , некорумпирани и честни хора, които да обичат народа и родината си и поне една втора млади хора, които да се опитат да изведат страната. За кой да гласувам, като ни се предлагат -стари, корумпирани, калинки които минаха ппез всички партии. Които не милеят за народа и родината си, а мислят само за себе си. В потвърждение на това - когато си индексираха заплатите и сотиците хиляди допълнителни възнаграждения по министерства, а за народа все няма пари, всички в парламента бяха единодушни-маскари.

Госпожо моите уважения,но самият народ си е крадлив и корумпиран,имаше и статистистика 30%,след 2 поколеня може би ще се оправи да се завърнат от чужбина младите и другите с по отворено мслене

Ами не гласувайте, госпожо, голяма работа.

Госпожо, права сте. Само работата може да направи от депутат човек. Това не се случва, защото депутатът обикновено е пропуснал степен в развитието. Тя е тази на маймуна. До там има много път и не е за депутати. Труден е. По - лесен е този до държавната копанка.

Ако искате г-жа Кунева да влезе в парламента,гласувайте за РБ!?

Че тази комунистическа снаха освен през БСП мина и през НДСВ и къде ли не още!За мен и една политическа проститутка,която гледа далаверата,защото на Мадам Йес и хареса в Брюксел!Дано да не минат 4% тези политически ренегати минали през всички партии само зада лапат!

Това е най- тъпата и изтъркана лъжа по опорни точки на всички които треперят от страх че РБ ще ги смажат.

Много искъм да видя водачите на листите на БСП и ГЕРБ.

Ами виж ги, бе! Какво те спира?

Кунева ще ви изяде главите.ако я нямаше много повече хора щяха да гласуват за вас.това е другарката пръмова не забравайте

Като прочетох тази листа разбрах, че на 5-ти октомври ще се намеря други занимания, но на избори няма да отида! Мислех да гласувам за РБ но твърде много компрометирани хора, които са готови да слугуват на Тиквуняка има в тези листи!

Поредният трол по опорни точки плюещ по опонентите

Остават БСП и ББЦ, не унивайте.

Вярно. Ако от РБ се бяха обявили категорично против ГЕРБ, щяха да имат някакъв шанс, но сега клонят към нулата.

Пак ли ще се реформираме,реституираме,приватизираме,демократизираме,европеизираме,няма ли поне веднъж да се българизираме???

С изкючения на двама-трима, няма да намерите по-свестни личности във списаците на другите паритии. Останалото са плювки на БСПари и Герберасти.

То нали знаеш - в кацата за мед и едно малко лайненце да пуснеш и после нищо не става.Кънев какъв ви е морала, с какви очи ще защитите позициите си сега - това ли са ви читавите кандидати - повече ли пари ви броиха от Зелените - жалко за надеждите на честните хора.

Във феодализма е така, властта над тъпите крепостни се предава по наследство.

А ако в кацата с лайна (БСП, ГЕРБ, ББЦ, ДСП) пуснеш малко мед, ще я ядеш ли ПАК? ЩЕ ЩЕ .... за пореден път.

Радане нали нямаше да има парашутисти? Във В.Търново защо не издигнахте Станислав Благов, който искаха областното управление?

е е по-добър избор от Иван Иванов? На каква база сравни двамата?

Кой е Иван Иванов? В Търновско не го познаваме, КОЙ Е? С. Благов е кмет четвърти мандат, успехите които е постигнал са много и най важното го познават в областта и му вярват много хора. Благодарение на него тоя парашутист от голямото село ще влезе в парламента.

Само РБ има точна ,с график изпълнима програма,която единствена може да реши проблемите на страната и хората!РБ е единствената автентична ,дясна партия,чиста от червени боклуци и работеща за европейски стандарт и ценности!

Особено очакваме от мисис Йес !

Избери си такива на които от ЕС постоянно казват НЕ.

РБ има най - добрата програма за достойно място на България в ЕС и световната демократична общност. Ако нямат сили сами да я изпълнят, нека всички мислещи хора в страната ни да им помагат в това трудно начинание. УСПЕХ на всички българи и дано всичко лошо, което ни се случваше, да остане зад гърба ни!

Реформатори в Хасково няма. Листата води сина на кмет от 15 години... Кой може да купи повече гласове?

Няма, защото няма организация - те честните хора не ги забелязват.Важно е да имат пари да си платят за място в парламента.СЪЩИТЕ СА КАТО ПРЕДИШНИТЕ БОКЛУЦИ.

на всички избори до сега гласувах за двама българи-личности;стефан савов и иван костов!други веч не се родиха в таз епоха на позор..".какво да се прави"???

И в тая листа преобладават някакви странни азиатски и други имена ..... Българите отново са малцинство . Не мисля , че ще им се получат нещата . Да пробват някъде на югоизток : )))))

Като погледна какво се пише в коментарите и ми става ясен процента на троловете тук, но това не ме притеснява. Вие нещастници може и по сто рубладжийски мнения да давате тук, но гласът ви на изборите е само един. Също така, като гледам колко сте активни, май голям страх има от РБ!!!

всички вкупом не могат да откраднат колкото една партия от предишния парламент.

След скандала около несъстоялата се коалиция между РБ и "Зелените", при Реформаторите ще се запее нова песен, но на същия глас. В припева май пак се пее за пари.

Малко след 17:00 часа днес ще стане известно колко точно струва Реформаторския блок. Пряко и преносно. Тогава трябва да се утвърди най-скандалната от всички листи на РБ тази в Хасково. Неин водач е Станислав Иванов, син на най-скандалния кмет в България - Георги Иванов....

Казах ли ви го още преди 1час - РБ ми падна в очите - жалко за Радан Кънев, наистина вярвах на това момче, но уви корумпираните и продажни личности отново надделяват с парите си -СРАМУВАМ СЕ ОТ ТАКИВА ХОРА.

Само заради тази ГАД ненаядена, Пръмовската снаха, няма да гласувам за РБ. Ненормалници такива!!!!

но и останалите не са стока

Слушам ги вече цяла година и не разбирам в какво се състои реформаторството им .Ето какво са афиширали : -Против Южен поток и Белене -Против Русия -Антикомунисти -Чрез шистов газ към енергийна независмост -Че са много десни следователно ,априори ,носители на прогрес и просперитет.А също и носители на нов морал. Само ,че къде е тук реформаторското?

Явно слушаш, но не виждаш.:)

Браво на Реформаторския блок. С тези листи загубиха завинаги моя глас, който имаха от 1991 г. насам

В тия листи е пълно с ренегати - калинки, които прелитат от партия в партия, начело с Пръмова.

КОЛКО СТРУВА МЕСТОТО 30 Август 2014 Реформаторският блок въведе входна такса за коалиционни партньори Реформаторският блок въведе входна такса за коалиционни партньори - 70 000 лв. за второ място в София и 25 000 - за водач в провинцията. Срамната търговия излезе наяве покрай преговорите за партньорство със "Зелените" тия дни. Но на "младите, умните и красивите" това не им е първица. В средите на ДСБ и досега ликуват как изиграха Меглена Кунева да им плати кампанията за евровота, в замяна на което й забиха нож в гърба с преференциите. Срамната търговия на костовистите с коалиционните им партньори лъсна още на парламентарните избори през 2013 г. Тогава земеделците на Анастасия Мозер излязоха потресени от преговорите, след като Костов им беше поискал 1.2 млн. лв. за равноправно присъствие в листите. "Не може да правиш коалиция и да си абсолютен политически егоист. И никой не бива да приема да бъде чукан по главата и да бъде унижаван в една коалиция", възмути се тогава земеделската прима. По същите причини тогава от коалицията се оттегли и Надежда Нейнски, малко след историческото й помирение с Командира. В резултат ДСБ се яви на парламентарния вот подръка с наследниците на българските легионери от БДФ и спечели скромните 2.9%. Какво може да се очаква от човек, платил 70 000 лв. за избираемо място в листите? Та нали първата му работа ще бъде да си избие разхода! Това е същото като Воленовите "записи на заповед", с които държеше депутатите си като крепостни и които толкова възмущаваха "демократичната общественост", за каквато по презумпция се считат привържениците на десницата.

Миглена Кунева? Ааа, не!

Оставати Борисов/сутрин едно вечер трето/Волен/ дългата ръка на Путин/или БСП-АБВ.Дерзай

От Борисов не се оплаквам, пак ще гласувам за ГЕРБ.

Мигленчето пак ли се нада?Няма да стане.

Пациента е в кома. Реанимацията невъзможна.

ДО:)-АБЕ,ЧЕРВЕНУШКО ТИ НА ВСЯКО ГЪРНЕ СИ КАПАЧЕТО!!!СЕГА СЕ СЕЩАМ,ЧЕ СИГУРНО И ТИ СИ В ТОЗИ СПИСЪК!!!ЯВНО СИ ОТ МЪРЗЕЛИВИТЕ, КОИТО ОЩЕ СТЕ ОСТАНАЛИ В БЪЛГАРИЯ И ЧАКАТЕ ДА СЕ ЗАКАЧИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА!!!А ДАНО,ДАНО!!??!!??

Пеевски в листите на тези ли беше или на ДПС, че ги бъркам вече?

От цялата тази дружина, единственият печелил мажоритарни избори е Найден Зеленогорски, които и до сега е уважаван в Плевен. Аз лично за партия в която е Миглена Кунева унищожител на българската енергетика и от там на цялата икономика не бих гласувал

МОНТАНА, ПЛЕВЕН , РУСЕ, 23 МИР И 25 МИР СФ. абсолютни политически нещастници и номади !