Близначки се хвърлиха под влак, едната загина

Бързият влак София-Петрич блъсна 64-годишни сестри близначки край Благоевград, едната загина. Двете жени искали да се самоубият.

Обратно в новината

Коментари - Близначки се хвърлиха под влак, едната загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боли ме и съчувствам на МАШИНИСТА,който остава да живее с преживяния ужас.Умрелия си е умрял(мир на праха му)всеки сам избира съдбата си жалко за човечеца,който ще е принуден да продължи да живее със спомена за ужасяващата трагедия,разиграла се пред погледа му,заради безразсъдството на тези жени.........Знаем какви са последиците от травми на страхова основа...Дано живота му не се превърне в кошмар...Нека бог да го пази и закриля

След 70 години зловещ комунизъм самоубийствата в България са на едно от първите места!

Бъркаш Швеция е на първо място по самоубийства.

възпитанието изисква да се каже "Бог да прости жената и толкова", но тъй като българите са прости и злобни да си го кажем на наш език, уважаеми сънародници, вашите кухи глави явно не разбират, че всеки един от вас е на крачка от такова действие, защото психиката ви е аут, парите ви са от кредитните карти, дълговете на макс, мислите си че живеете, но сте по-мъртви и от тази жена......тъпаци не мога да ви понасям

хайде да не съдим хората. никой не се самоубива от добро. най-лесно се дават съвети. много интелигенти хора, поети и писатели се самоубиват предпочитайки ужасен край отколкото ужас без край.

От Лондон нещата изглеждат по друг начин ... Да посегне на живота си човешкото създание може само при изключителни случаи - най-често при пълна загуба на надежда. Търсенето на прагматизъм в такива случаи е неуместно и граничи с цинизъм, но съм сигурен, че сте го направили поради неразбиране, а не поради гняв и/или "лоши помисли". Как да мислят за машиниста и пътниците, като най-вероятно за тях никой не е мислил от много дълго - в тази разнебитена държава и това разбито и примитвно "общество" на загиваща България ?!. Дано Господ им прости - самоубийството е един от най-големите грехове.

що е англижско - все е тъпо! абе мери ли си, кво ли си! пиши си глупостите в лондонските форуми! тука си имаме достъчно кретени. които да фабрикуват глупости! разбра ли ме? или да ти обяснявам! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а ти можесче састо да им помогнесч сас несчто *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

господ да ви е на помосчт *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много бавно се обработват саобсчтенията

саялявам че не сам там *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вазмутен сам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

те вече са светици,маченици...поклон пред паметта им *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това си е жив деиствителен геноцид а ние сме трагнали да помагаме на африканските даряви *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

трагедия то можели 1 година да изкарат само на картофи и арпаджик.....поклон пред светлата им памет *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

малко веротно е зараи имоти.....но едната оцелява ...може се направи разследване....и да не би да се окаже така..че оцелялата да е ..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мотивите за самоубийството са много ясни - заради добрия живот който им осигуриха политиците през последните 25 години.

БЪЛГАРИЯ ДНЕС!!! НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ!

Потресена съм! Такава трагедия

Едната е била дълги години в Либия, но били неразделни. Нещо не се връзва. Иначе жалко за хората.

Какво не ти се връзва на тебе? Връзката с празната кутия между ушите ли?

Още като видях заглавието, предположих, че са стари моми и медицински сестри.

Какво се чудите за мотивите? Щом са медицински сестри, то значи са живеели в постоянен недоимък и лишения. Накрая не са издържали.

Доста подличко, значи решавате да се самоубивате, но в последния момент ти се отказваш, а другия скача.... И сега имотите остават за теб!

ME

да ти имам манталитета и мисленето, аман от такива като теб

Кво е станало с третата кукуфелница?

Ето докъде доведоха държавата и народа пиявиците и корумпираните мазни търтеи от СДС, БСП, ГЕРБ,ДПС,НДСВ и другите ООД-та. Пасмина, сган, кал...Партийни сдружения за експлоатиране на народа, държането му в бедност, мизерия, подчинение. Обединена машина за промиване на мозъци. Това е държавата в която бедните работят, за да правят богатите от по-горните мафиотски структури още по-богати!!! Изходът е един- куцо, кьораво, сакато, недъгаво, патраво- все що може да ходи на самоход да си събира багажа и да се изнася. Нека тука да останат само лежеците и плужеците от гореспоменатите ООД-та, за да няма кого да експлоатират и върху кого да паразитират!!!

Мотивите са повече от ясни - скапана дрържава, безизходица, безнадеждност... Преди дни и в нашия квартал имаше самоубийство...

Това е много тъжно. :(

Айде по-спокойно, да не всеме и ти да се хвърлиш под влака!

Tarikat

През февруари миналата година такива ги "джиросвахме" на Бойко, ама сега няма как!

Е как да няма бре - Бойко идва отново след два месеца, хората са в потрес и се спасяват кой както намери за удачно...

Гледам,че тук се застъпват за жените повечето червени. Чели ли са Вапцаров и неговата "Вяра" в живота.А какво да правят тези от Мизия, където трудът на целия им живот стана на кал и няма къде да живеят. А неизличимо болните. Не мога да съчувствам на тези две жени.Съчувствам на машинистът на влака и то много. Дано той се справи и се оправи след този тежък инцидент сътворен от безотговорни.Не стига,че мисля и за майката на Василев - и тя плаче горката.А кога кюфтетата - не рива. немислещи хора.

не си прав, аз съм червен, но няма как да оправдая бабките. Въобще не са помислили за травмата която получава машиниста.

Не знам дали голям им го препоръчват, но за мен това са жени, които са за порицание. От статистиката знам, че най-малко самоубийства стават между най-бедните народи и прислойки.А какво да кажат тези от Мизия, а майките и родителите на които децата им умират по различни причини. Атеистични червени кухи лейки, които не вярпват в Бога.Знае се кои са. А нещастният машинист, каква е неговата вина.

Куха лейка си ти.Пише се прослойка а не прислойка,кух тъпунгер.

"Причините за опита-са неясни..." Айде бе!!Сериозно?? Ако има някой,който не е наясно с причините-минусче моля..... П.П. ПРИЧИНИТЕ СА НЕЯСНИ....КЪДЕ ТИ ЯСНОТА....25 ГОДИНИ ГАВРА-КОЕ ДА Е ЯСНО??

Благодаря ти. Майка ми е на тези години, брат й близнак откачи, аз съм един от тия, дето разбират какво казваш. Уви, прав си.

Пожелавам Ви-да се оправи ситуацията......

пазследвали причините.... смях... ми от хубав живот бе

Горките жени. Много мъка има по тоя свят.

А между другото статистиката сочи, че най-много самоубили се са в скандинавските страни.Ама там много льошо бе.

Bell

В първият момент прочетох, че Близнашки се бил хвърлил под влака...

може и това да са целяли - вижте ни как живеем лошо и се самоубиваме.Дайте сега да пробваме ако може нещо данавредим на хората - нямат си други грижи, дай да ги занимаем и с нашата простащина.Ако бяха болни неизличимо - моля, но това са ненормални баби.

Ти ненормалните за здрави ли ги определяш? за каква простащина намекваш.Не виждаш ли че нямат изход по бедните хора. Горива и храни са с европейски цени,а там една такава баба я гледат докато стане на 85 години и от деменсията не помни дали е яла сутринта. И същата баба има пенсия с която си плаща да я гледат докато е жива.Работила е и заслужава да получава. Много си зле,/с мисленето/ и пишеш глупости.

ако поне едната не е комунистка. То в Либия ходеха само такива, щото се печелеше в пъти повече от у нас.Само комуняги не мислят за другите,а само за себе си.Абе дъртофелници, не повислихте ли как ще се чувства машинистът, дали няма да го разследват, спрат поне временно от работа.Дъртофелници изкукали.

..В Либия ходеха хора с връзки... Ще се зачудиш колко безпартийни са ходили, ако провериш. И то на мениджърски позиции.

Който и да го управлява, простия човек си е прост и беден.

................Мотивите за самоубийството са неясни..................... .... Айде бе, не било ясно! И двете са били богати, здрави, задоволени , щастливи ... ... македонки нали така?

"БЪРЗИЯТ влак София-Петрич блъсна ...", обаче "от БДЖ съобщиха, че 14.15 ч. ПЪТНИЧЕСКИЯТ влак Благоевград-Петрич удря ..." заспалия редактор ...

На отсечката София - Благоевград влакът е бърз, а после до Петрич е пътнически. Ако се пътува от София до Петрич, дават билет на цената на бърз влак. Оттам идва разминаването.

Тъкмо си рекох "кога стана премиер, кога се хвърли под влака...". Пък то грешно съм прочел!

Близнашки викаш...

Toni

Сори, ама жените не са си били добре, и то едната в повече. Тука психиката нещо е играла главна роля. Неразделни, без семейства, без гръб (майка и татко ги няма). Живот е баз пари е възможен, но без смисъл за живот-не. Жалко.

На тези 2-те самотници, както и на много други намусени кифли им липсва един здрав кралимарковски и ще зацъфтят.

Да ти цъфне носа измежду хризантемите, Марко!

БОГ ДА ПРОСТИ!ЖАЛКО!СЕГА СОЦИАЛНИТЕ СА ЩАСТЛИВИ!!! ЕДНА ПЕНСИЯ ПО-МАЛКО ЩЕ ТОВАРИ БЮДЖЕТА,ЗА ДА ИМА ЗА 43 Н.С..СРАМ И ПОЗОР!!!ДАЛИ ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА В ГАЛАКТИКАТА?

няма такава държава, ама и такъв народ се не намира.

Хвала на всички управници от последните 25 години, които спомогнаха много хора да завършат земния си път по този начин! Бог да прости починалите,те не са виновни!

БОГ да им прости! Български управници, бивши и настоящи, молете ГОСПОДА, народа да не ми даде власт!!!

Двете жени са 64-годишните медицински сестри Анета и Антоанета Пържови от Благоевград, съобщи link. Това е станало сигурно след като са си получили първата пенсия. То със 150 лв., пенсия на човек не му остава нищо друго , освен да се хвърли под влака. Абе няма такава държава.

Може и да не са получили, ако не им достига трудов стаж, след увеличението на възраста за пенсиониране от ГЕРБ.

Божее, какъв живот живеем в България, за да стигаме до тука!

Да бе в Бангладеш живеят по-добре и масово се хвърлят под влаковете! Ревлоьовци... Сигурно жените са имали някаква лична драма?!?