Николай Кобляков с мярка за неотклонение ”подписка”

Софийският градски съд (СГС) пусна от ареста Николай Кобляков и му наложи мярка за неотклонение "подписка".

Обратно в новината

Коментари - Николай Кобляков с мярка за неотклонение ”подписка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червеноносите , млъквайте незабавно . Путлер трябва да бъде даден за храна на любимите му леопарди. Как ще предадеш някой на престъпна държава агресор , която трябва да бъде изключена от всички организации , включително ФИФА , ФУФА и ФАФА ?

Речникът на този "дисидент" е досущ като на служител на американска НПО. Позволява си обидни квалификации към България, защото знае че американската амбасада ще го измъкне без последствия за него.

Кой е Кобляков? - През 2004-2005 г. Кобляков съдействал на бившия шеф на руската фирма "Станкоимпорт" Сагадат Хабиров да присвои задграничните активи на предприятието. - С откраднатите пари те наели френски адвокати, които създали фиктивно задължение на същата фирма за 1,5 милиона евро. - После холандска компания, действаща в интерес на съучастниците, получила имуществото на дъщерна фирма на "Станкофранс", включващо 6 апартамента и 30 хектара площ в престижен парижки район. - Недвижимото имущество било продадено за 5,5 милиона евро. - През 2010 г. в апартамента на Кобляков бил извършен обиск и той бил призован за разпит във федералното следствие. - Кобляков обаче не се явил, а избягал във Франция. - Там от мошеник станал борец срещу Путин и защитник на Пусирайът. Обикновен крадец / олигарх, който сега реве за нарушените му права !

А защо нашите не арестуваха най големия международен престъпник - Путин? Или той командва и БСП. Как да го арестуват тогава? Руските хора го ненавиждат, но който е казал и една дума против Путин е изчезнал за винаги. И никой не знае къде е гробът му. Явно този Путин е по всевищ и от Бог. Господ да ни е на помощ!

Този шматарок на снимката не ми се вижда опасен

Аз искам само да попитам: Ако аз или вие сме издирвани по линия на Интерпол от Германия например. И ни задържат тук, в България. Съдът според вас ще разсъждава ли за законността на обвинението в Германия или ще ни екстрадира там без много да му мисли. Ето затова решението в случая е чисто политическо и в резултат на външна намеса да не се изпълни руското искане.

ДО 8 И ЛЕСЕН ОТГОВОР!БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО.И ДАНО ПО-ВЕЧЕ БЕТОННИ-ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ ДА ПРОЧЕТЪТ КОМЕНТАРИИТЕ ВИ. УСПЕШЕН ДЕН!!!

Да...напоследък се завъдиха доста французо-руснаци и руснако-французи. Кво ли би казал Наполеон? Но това си е тяхна работа. "Франсето" Кобляков да си се разправя с Путин или ако ще с Депардио. Мен обаче ме вбесява друго. ".... Те знаят, че България не е толкова независима страна, колкото другите европейски държави. За мен това е тест за независимостта на България" - обяви Кобляков. ТОВА Е ИЗРЕЧЕНО ПРЕД БЪЛГАРСКИ СЪД! И И ТОЗИ СЪД ПУСНА СУБЕКТА ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ СЯКАШ НИЩО НЕ Е СТАНАЛО!!! Из Варна се разхожда необезпокояван някакъв холандски лумпен и на всеки срещнат обяснява, че българите са измет. И още не е бит!!! Нито пък прибран от полицията. Какво ли щеше да стане, ако аз правех това в Амстердам??? После се чудим защо ни се зъбят индо-българите "салафити" и защо обикновените индо-българи реват "Българите на сапун" и размахват ножове! Народе???

не търси този субект! Това да ви говори нещо?

Бългърският съд /СГС/ не може да разсъждава какъв е еадин руски престъпник./Той е преастъпник и подлежи на съд, според преценката на ИНТЕРПОЛ! Тази световна правна организация е разгледала иска на Русия и е наложила мярката "издирване"!/ СГС е без права да разсъждава виновен ли е или не е и да се просълзява... над един мошеник, заграбил над ЕДИН МИЛИАРД ЕВРО, след разпродажба на активите на руска фирма...Знаете ли колко струват апартаментите му в Париж и колко сруват 40 декара закупена скъпа земя в световната столица...? И после регистрера "социално-политическа фондация за борба срещу омразната Русия и Путин", и ето "световният борец" за демокрацията! А вие български спаведливци, вървете и търсете братя Галеви или упрекваите Южноафриканския съд за Веска Межидиева...Моля, Уважаемия Съд,пуснете този мил и "чист" руснак да положи цветя на връх Шипка за дядо си...

Дано и началниците ти не решат същото.

20.09.2005-та: "Съдружник на Георги Велчев, брат на доскорошния финансов министър Милен Велчев, бе арестуван с 400 000 недекларирани евро на летище Варна. Украинецът пътувал по линията Москва-Амстердам-Варна, съобщи БГНЕС. Само през последните два месеца съдружникът на Георги Велчев минал 15 пъти по този маршрут." Такива трябва да арестуват, кога ще видим реални санкции срещу Кремъл?

когато заловиха сина на Николай Добрев на сръбската граница с куфарче пълно с пари?

ВИНАГИ СЪМ СИ ЗАДАВАЛ ВЪПРОСА:ЗАЩО, БИВШИТЕ СТРАНИ ОТ СИВ МРАЗЯТ КОМУНИСТИТЕ??? И НАЙ ВЕЧЕ СССР-РУСИЯ. МОЛЯ,НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ???

Защото т.нар. социалистическа система беше човеконенавистническа! Защото за нея обикновеният човек беше винтче в машината, задоволяваща благоденствието на номенклатурата! Защото съществуването на тази номенклатура се осигуряваше с терор, осъществяван от чудовищните спецслужби. И т.н. СИВ почти няма нищо общо - някакво комично недоносче, което уж трябваше да противостои на Общия пазар. Но, аз лично, не мразя руснаците! Съжалявам ги! Съжалявам и нас, заради огромното съветско/руско влияние, в което сме се оставили да живуркаме...

Заради опашките за всичко; заради унижението животът ти да зависи от изключителни тъпанари, само защото са партийни секретари; заради ограниченията в жителството; заради риска да влезеш в затвора, защото си купил няколко долара, за да се сдобиеш с дънки и шоколад от Кореком; заради това, че задгранични паспорти имаше само партийната номенклатура, а на другите беше разрешено да излизат в чужбина само в организирани групи, с включен офицер от ДС...

По времето на комунизма дисидентите баха вкарвани в затворите или обявявани за луди. Денс Русия за съжаление не постъпва по-различно, тук много хора възхвалят Путин и Русия, но по същество свобода на словото и партиите в Русия няма. Вероятно обвиненията срещу това момче са "въздух под налягане" и ще падната, той обаче ще бъде компрометиран като престъпник.

Ама разбира се - това момче си е спечелило милионите от благотворителната си дейност и защта ана човешките права. Това че активите на някаква фирма са се оказали в ръцете му си е чиста случайност.

предизвиква друг въпрос: ОТ КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ НА ПУТИН? Отговорете, моля!!! Писна ми от евтини пропагандни клишета!... (ко не знаетке, научете!)

Френски дипломатически източници потвърдиха , че френската държава, където Кобляков живее легално от 2010 г. и развива публична благотворителна дейност, никога не е била сезирана от Русия с искане за неговото арестуване. По този начин Париж косвено потвърждава, че България е била съзнателно провокирана от Москва , която постави София в неудобно положение.

утин има стандартния навик да атакува най-изявените опозиционери с обвинения и съдебни дела по съмнителни поводи. По тази схема той натика в затвора най-богатия човек в Русия Михаил Ходорковски, когато той се изяви като неформален лидер на руската опозиция и евентуална алтернатива на самия Путин ( според собствените му параноични страхове).

Българският съд обаче, който все пак не е московски, изми днес лицето на България.

Някои дори комични. Един от арестите на Литвиненко е, че пет години преди ареста рекетирал някаква продавачка на някакъв пазар, при това натурално за грах!?!... Даже не са и проверили, че по това време е бил на акция в друг край на Русия... Това са идиоти! Не чудовища! Или някакво съчетание. За спецслужбите иде реч!

Екстрадирайте го във Франция и готово. Ако не може го посъветвайте да избяга във Франция и това е.

Pussy Riot, преведено на български означава "п*тки на бунт". Кой от вас ще заведе дъщеря си на концерт на група с такова име?

Кобляков е вече при братя Галеви.

са при Веска Меджидиева. Щяха да са и при Румен Мирчев Спасов (проучете детайлно тази фамилия, на Мирчо Спасов, де), ако не се беше споминал... Време е и сестра Галева да тръгне натам!...

аз като се е...х с мъжа ми на живо пред камерата протестирах срещу путин а вие да затвярате в панделата моят френски говорящ защитник не ви е срам българи

все така се получава че всички противници на путлер са или луди или престъпници и съответно си заслужават боя с камшици! айде стига?!

постановил : Украината Савченко, (летец от ВВСУ) не са я отвлекли от Украйна, а сама е дошла в Русия .(сигурно за да я съдят) !

Савчинко е командир на отделение (изобщо няма нищо общо с ВВС), с псевдоним "Пуля" (куршум) в батальон на Нац.гвардия на Украйна, и е била корегировчик на артилерийски огън - на артилерия и минохвъргачки. "Благодарение" на нейните указания са убити цивилни бежанци и двама журналисти - руски граждани. Ако Русия я е е отвлякла, значи е действала по американски образец. Както в законодателството на САЩ се казва, че лица, допринесли за смъртта на американски граждани могат да бъдат отвличани (има много такива случаи и през последните месеци) от територията на чужди държави, откарвани в САЩ и изправяни пред съд. Същото е и със Савченко и ще я съдят като военнпрестъпник - за убийство на цивилни. Така и трябва.

Това тук във форума не са партийни тролове! Това са руснаци, които живеят в България! В България в момента живеят повече от 15 000 руснака! Аз лично го намирам за излючително подло, тези чужденци, на които ние така гостоприемно сме дали подслон, да се изказват по политически теми, които засягат България и изобщо не ги засягат времмените гости от русия!

упраждяват на български език. (Понякога доста комично)

колко е трудно руснак да проговори български! Преди имахме един в правителството, който до края не успя да проговори на български.

Руснаците у нас от имперско самочувствие и мързел не се стараят да учат български добре.

занаеш ли пишльо рускии а ама не си учил в училище затова плюваш има българи дето говорят и знаят руски и др езици и не ги е срам а ти знаеш само да джиткаш ес емеси по айфона

МНООООГО зле с българския!

Долу ръцете от внука на участник в боевете на връх Шипка! Международен наказателен съд за Владимир Путин - убиеца на невинни холандци, австралийци и новозеландци!

Преди всичко хиляди руснаци, чеченци, грузинци, дагестанци... И знакови имена четирима депутати, генерали, бизнесмени, влиятелни журналисти, изобличаващи го в престъпления (с неоспорими факти) лица...

Тук явно някой лъже. Тоя активист- правозащитник ли е ?? Или е измамник който е участвал в кражбата и продажбата на руските имоти в чужбина ??? Кое от двете ??? А и първоначалната информация, че по искане на Путина са заловили в България, тоя човек, който правел протести срещу него, също беше объркващо ?? А може и да се е включил в някакви протести срещу Путин, след като са извършили кражбите и продажбата на руските имоти, уж за забаламосване на всички ???

Много странно как всеки измамник обявил се за "борец срещу Путин"...по-точно срещу Русия бива спасяван от правосъдие и обявяван за "демократ-мъченик" .Така също новините от Украйна рязко секнаха! Да не би с укро-фашистите да се е случило нещо много лошо на Изток???? Нещо подразбрах но ще чакам да ме информира ДИРА ....ако не са им забранили разбира се..

Я кажи каква е измамата, че нещо нищо не стана ясно. Надали и ти си наясно де, ама като боклук русофилистик повтаряш това което иска Путлер.

огладнял троле

По същия начин по който България приютява белогвардейците (тази руска армия която е освободила България) за да ги спаси от безчинствата на комунистите чиято издънка е и Путин.

Или поне ми се иска да е така. Иначе горко и на руснаците, и на цялото човечество!

Оценката и заплащането на троловете е базирана на отклика който те са предизвикали независимо позитивен или отрицателен. Колкото повече реплики има на техните постове, колкото повече гласувания има независимо какви, толкова по високо е оценена е тяхната работа. Ако искате наистина да намалят просто не реагирайте на тях, все едно, че не съществуват

Kalin

Борба на влияние- което доказва че България служи на чужди интереси и Руски и не Руски.За сега не руските печелят.

МРЪСНИ Р-СОФОБЧЕТА, ЗНА-М ВИ ПО СПИСЪК , ИВСЕ ПАК РУСИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ АМИН.

Може и да си прав за Русия но с такива "патриоти" като тебе България е обречена!

А сега е добре да замине за Париж и да внимава,къде ходи, защото очевидно КГБ, а не Интерпол го преследва.

и не консумира продукти и изделия, произведени в лабораторията на "Краснобогатырская"...

той и евгени михайлов-канарчето е голям антикомунист, пък го хванаха в измама преди няколко седмици. Глупаво е да се политизира задържането на този. Като е толкова отворен и "не се криел", защо не се върне в Русия и не ги разбие в съда за да паднат обвиненията? Защото явно не му е чиста работата !

Има ли нормален човек, който да си помисли , че при варварите има справедлив съд

Разбира се, че има. Такова лайно като този на снимката ще получи голямо внимание от западните му спонсори, но явно наистина е мошеник и не му стиска да се върне.

И къде е този справедлив съд - тук ли? Имал сключен договор за наем- на това съд ли викаш?

Беше направена една малка стъпка от един съдия, но това беше голяма крачка за нашето правосъдие. Най сетне то се откъсна от феодалната си зависимост от КГБейските метаморфози. Беше даден шанс за свободата на този защитник на правата, една изключително опасна дейност в мракобесна Русия

пуснаха на свобода един доста крупен измамник.и той ще се покрие след 2-3 дни....

Трудно е да се изведе точна зависимост между големината на мошенничеството и значимостта на правозащитниците от бившите соц, но определено съществува корелация

Те комунистите обичат да минават в нелегалност.

Не те ли е срам да окепазяваш думите на един деиствително велик човек

Днеска да си путлерист е почти да си нацист...

Оценката и заплащането на троловете е базирана на отклика който те са предизвикали независимо позитивен или отрицателен. Колкото повече реплики има на техните постове, колкото повече гласувания има независимо какви, толкова по високо е оценена е тяхната работа. Ако искате наистина да намалят просто не реагирайте на тях, все едно, че не съществуват

Стига бе, всички русофилистици ще тябва да бъдат игнорирани.

Всеки, който се бори срещу тоталитарния режим на диктатора Путин, е герой!

дори и да краде?

Като Путин и олигарсите му ли????

Тези снимки не ви ли напомнят за някои "герои на нашето време"?

Оценката и заплащането на троловете е базирана на отклика който те са предизвикали независимо позитивен или отрицателен. Колкото повече реплики има на техните постове, колкото повече гласувания има независимо какви, толкова по високо е оценена е тяхната работа. Ако искате наистина да намалят просто не реагирайте на тях, все едно, че не съществуват

Ти си червен трол,рубладжия и путлерист!

Мамичката ви русофобски педали!

ПРОТЕСТНА МРЕЖА набира доброволци в защита на МАЙДАНА срущу путлер!

Пропуснал си Я-то на края, нали? Асен гея

ПУТЛЕРИСТИТЕ ГУБЯТ ПО ВСИЧКИ ФРОНТОВЕ, ХАХАХА

Държим да се знае че нашите от ПРОТЕСТНА МРЕЖА ще подслонят горкия борец против путлер!!!

АКО БОЛШИНСТВОТО РУСНАЦИ СА КАТО КОБЛЯКОВ ЩЕ СТАНА РУСОФИЛ.

ПУТИНОИДНИТЕ ТРОЛОВЕ ПОБЕСНЯХА, ХАХАХА

Срам ме е, че в моята страна - България продължава да има гадни русофлистични рашисти. И тук няма да мине без Майдан - пречистването Чистиме рашистите. В Украйна вече напреднаха доста

Браво!До крак!!!

ПУТЛЕР Е ТИРАНИН!

Протестна мрежа извоюва важна победа!Местито на всички!

поредната ни победа над путлеризма!!!!!!!!!!!

ПИПО

Даа, такава грандиозна победа, човечеството не познава.

яд ли те е,червен трол?

Тоя другар ама въобще изобщо не се е крил. Само когато му изпращат втората призовка от следствието 2010 година той не се явява при следователя,а се изстрелва в Украина.От там във Франция,подава документи за гражданство и до там с Русия. Гепил колкото можал от тез 5,5 млн евро,регистрирал НПО и станал борец за демокрация.

ПИПО

"Съдът посочи, че няма опасност Кобляков да се укрие, защото е представил доказателства, че е подписал договор за наем на адрес в България" Такива идиотски доводи може, да посочи само българският съд. Направо ми звучи като виц.

Хихихих "Той съобщи, че прапрадядо му е бил участник в боевете на връх Шипка" Обърка го бе човек я виж да е не бил воювал при обсадата на Плевен ??? :-)

Тоя СГС май е за пандиза.

васали или лизачи кви сме а?