Нетаняху: Хамас наруши примирието, продължаваме атаките

Израел не е съгласен да се поднови примирието с Хамас, което палестинското движение прекъсна по-рано, но в последствие предложи да бъде подновено.

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху: Хамас наруши примирието, продължаваме атаките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...

От тридесет ракети ,били хванати от ПВО само две . За това трябва да се замислим народите от ЕС под чехъла на великата ПВО на САЩ . Те знаят, че никакви ракети изстреляни от Русия немогат да хванат и затова преместиха бойните действия в Европа , СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ.

Ако останалите са насред полето защо да ги прихващат. Виж коефициента на полезност на твоите кумири - хиляди ракети без нито едно попадение.

интересна логика , а защо спряха да кацат пътнически самолетчета на летището им

Ако не бяха ЕС и САЩ , евреите досега да бяха свършили с войната. Палестнците показват нещо, а което нито ЕС, нито Русия или който и да е друг ще се справи те не могат нищо друго освен да извършват терористични действия. Затова евреите нямат никакъв друг избор освен да се бият до победа, а палестинците трябва сами да изберат по кой път искат да вървят, защото твърде дълго страдат от омразата си.

Баща му м едно интервю с една израелска медия каза: моя син е лъжец. Един израелски журналист в една статия го нарича Мошенникяху. Обома, Саркузи, Ширак, ... казали подобни работи. Незнам да ли има в света някжй да го уважава искрено, а не за протокол.

Скоро ще дойде един ден, в който никой в целия свят няма да търпи не само този престъпник, а цялата тази измишльотена изкуствена държава.

ЕВРЕИТЕ И АРАБИТЕ СА ЖИВЕЕЛИ В МИР САМО ПО ВРЕМЕТО НА РИМСКАТА И БРИТАНСКАТА ИМПЕРИИ ... ... ЯВНО КОГАТО СА ОСТАВЕНИ ДА СЕ УПРАВЛЯВАТ САМИ ГО ИЗБИВАТ НА ПРИМИТИВНИ КЛАНЕТА ...

Типични братовчеди със селски манталитет при делба на земя,какво да ги правиш;-).

да се уточним, че по времето на Римската империя не е имали ислям и пророк Мохамед... сега става ли ти ясно?

специфична зараза в тялото ми подава /нетаняхо че същите нерези които ни манипулират от години да стреляме с оръдия,такове самолети и ракети срещу жилищни квартали уж че с е бориме срещу терористи манипулират и ония идиоти рушащи божествената охрана в Украйна

Чудно, не съм чула нищо за санкции срещу Израел от страна на американската администрация.

Точно така, първо не говорят руски и второ не са православни. Няма за какво да се заядат.

трябва ли ракета да падне във вашето село, за да разберете за какво ставa дума?

Дали има кървав конфликт между будисти и хиндуисти,между даоисти и будисти-юдаизъм,християнство и ислям са всъщност една религия, коран е петото евангелие,а тората е част от библията,ако искат да се избиват да си потърсят други аргументи,нерелигиозни

Хора, зоклеймете тези международни убийци, наречени ЕВРЕИ! Ако се запознайте с религията им, ще видите , че за тях другите народи са кучета, низши същества!Убийството на няколко стотин деца, не евреи, за тях не престъпление, а подвиг! От над 1000 убити палестинци, до момента, 2/3 са жени и деца. Най-голямото престъпление на нацистите от втората световна война е, че не успяха да освободят света от това зло.

"ГАДЖЕ"

Ти проклятие ли си просиш? Не, не се шегувам, прочети внимателно Библията, особено Битие, началото на 12 глава! Като не знаеш кой всъщност е убиец, и кой не, по-добре не пиши глупости, да не попаднеш самия/самата ти в графата "зло", заради клевета на невинни хора!

Ако убийството на 200-300 деца (каквито и които и да са) се нарича "невинност", то какво ли представлява "вината"?

Браво!! Точно казано!

Сори пич ама не си прав.Най-готино е да си Евреин Гей в Ню Йорк!

55 преди да пишеш глупости първо мисли. Запознат ли си с религията. Да ти разясня цялото Християнство е създадено на основата на Юдаизма. Ако не знаеш Христос е проповядвал Юдаизма. Всичко казано в новия завет са думи от стария. Сб. Павел или Савел е равин който полага основите на християнството. Има 1000 убити да жестоко е, но защо подлизуковците терористи от Хамас се крият сред деца и жени? Защо обстрелват с ракети мирни граждани които не ги обстрелват а дори ги снабдяват с ток, вода и т.н. 55 най-голямото зло са неуки хора като теб и религиозни фанатици.

отиде "ДЕТРОЙТА" - в Диърборн ли?!

ТРОЯ - ПРИ БЕЛИТЕ ПЛАНТАТОРИ :)

е "ТРОЯ"?!

РЕЧЕ НЯМА МЪРДАНЕ ЗА ПОДЛИТЕ ПЛЪХОВЕ ОТ ХЪМАЗ И ХУЙСБУЛЯ! НАТИКАНИ В ГНОЙНАТА ДУПКА ОТ КЪДЕТО ИЗПЪЛЗЯХА. ПРОШКА ВЕЧЕ НЯМА!

ВИЙ ТАМ В ИЗРАЕЛСКАТА АРМИЯ КАТО СТЕ МЕШАНИ ЖЕНИ И МЪЖЕ , ВЗЕМЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ЕВРЕЙЧЕТА , ЧЕ РАЖДАЕМОСТТА СРЕД ЕВРЕИТЕ ПО СВЕТА Е МНОГО НИСКА И АРАБСКИЯ ПУСТИНЕН ПЯСЪК ЩЕ ВИ ПОГРЕБЕ .... ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА ИЗРАЕЛ В МОМЕНТА , А НЕ ХАМАС ИЛИ ХИЗБУЛА :))

но не ни ни мисли .

А таракани... Бъдете внимателни, т.е. не се подавайте на провокации и щадете децата и жените, защото това се пише в големия тефтер. А те тъкмо в този коловоз искат да ви вкарат, а вие не искате да се усетите.

НА 20 КМ В МОРЕТО ОТ БРЕГОВЕТЕ НА ИЗРАЕЛ , ПАЛЕСТИНА, ЛИВАН И КИПЪР Е ЕДИН ОГРОМЕН РЕЗЕРВОАР ЗА ПРИРОДЕН ГАЗ (ИМА И МАЛКО НЕФТ) .... ПРОУЧЕН Е - ЕВРЕИТЕ КАЗВАТ ЧЕ Е ИЗЦЯЛО ИЗРАЕЛСКИ :))

Газпром строят терминал - значи и Русия подкрепя Израел!

Израел е преизнат от СССР при създаването му, а сега една голяма част от населенито говори руски език.

НТЕРЕСЕН ФАКТ : - АКО СИ ЕВРЕИН АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН И ОТИДЕШ ДА СЛУЖИШ В АРМИЯТ НА ИЗРАЕЛ - ПО НАШИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ТЕ ДАВАТ КАТО ГЕРОЙ - А АКО СИ АРАБИН АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН КОЙТО СЕ БИЕ ПРОТИВ ИЗРАЕЛ , ФБР И ПРОЧИЕ ТЕ ТЪРСЯТ КАТО ТЕРОРИСТ ????? :)

- МОСАД МНОГО АКТИВНИ ДНЕС ? ..... В АРМИЯТА НА ИЗРАЕЛ В МОМЕНТА СЛУЖАТ ДОБРОВОЛЦИ НАД 2000 АМЕРИКАНЦИ ... ДАЖЕ УБИХА 2-МА ...

Елате да си вземете хапчетата и престанете да крещите по форумите. Тук ви чакат и Мосад, и Наполеон, и някои с по повече самоличности.

Беж в Газа бе! кво дириш в Детройт. Или това е Долна Диканя на шопски.

по AATV , никак не са съгласни с действията на Хамас. Предполагам , че сте чували за този канал?

Всички по тея ширини само проблеми създават! Света ще е много по добро място ако някой пусне една бомба там и и се реши проблема и с палестинци и израелци!

Но ако с българите постъпи така ще вдигне рязко интелекта на човечеството.

Дай на първо място да се справим с бандите като вас и после с глупаците като нас!

От целия този пасаж долу, където не можахте да отговорите с 1 аргумент се вижда, че хамас не е терористична организация. Въпреки, че "израел" обвини ливанската хизбулла, не обвини палестинците. Продължавате да лъжите. Какво да кажа ... Ционисти!! Просто няма с какво да отговорите. Българите на са тъпи и няма да бъдат манипулиране от такива като вас.

палестина, дръж се прилично. тук не ти е Палестина и9 ивицата Газа.

Аргументи миличък .. аргументи. Ако имаш заповядай!

Бойците на хамас са геройи. До сега 43 от израелската армия + 1 теле пленено (Шаул Арон)

А ти си ощетен от живота плужек. Добре че е Израел та ви се разгонва фамилията бе мишок!

"Хамас е известна със своята тактиката за самоубийствените атентати срещу Израел, като те най-вече са насочени към обикновените граждани в оживените градски райони." Според теб как се нарича ?

Палестина, бегай обратно в тунела, който изкопахте с хуманитарните помощи, вместо да строите детски градини. Викни и другите плъхове от дружината, че идваме да приключваме с вас. Скоро и във вашия тунел!

Напротив, отговорихме ти с очеизвадни аргументи. Не, не за Бургас, не се хващай за Бургас! Говоря за реалното и НЕОСПОРИМО постоянно изстрелване на ракети от Газа против Израел. При което ти знаеш много добре кой е инициатора. От това по-явен аргумент, какво очакваш, някой да "докаже", че е имало ракети, и че са изстрелвани именно от палестинската територия? Не ти е "достатъчно доказано" ли? Или пък според теб това си е напълно законно и мирно, и дори "възпитано"?

Два въпроса: Защо палестинците не създадоха държава-федерация с йорданците, като границата на тази държава и Израел да бъде по съвсем естествен начин р. Йордан и Мъртво море?! Защо навремето Кадафито изгони палестинците от Джамахирията? (ака Либия)?! Защо палестинците не искат да създадат своя държава на мястото на днешната автономия и да признаят държавата Израел?! Защо нормалните хора по света не се усещат какво всъщност става в Бл. Изток и защо (т.е ролята на медиите)?

В ПАРИЖ ПО ВРЕМЕ НА АНТИ-ЕВРЕЙСКИТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ ПАЛИХА СИНАГОГИ И МАГАЗИНИ НА ЕВРЕИ ... СЪЩИТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ , НО БЕЗ ТОЛКОВА НАСИЛИЕ ИМАШЕ И В ЛОНДОН И ТОРОНТО (ПОНЕ ТОВА БЕШЕ ОТРАЗЕНО ПО-СЕРИОЗНО В НАШИТЕ МЕДИИ) .... .... БРОЯ НА АРАБИТЕ ПО СВЕТА РАСТЕ , А БРОЯ НА ЕВРЕИТЕ НАМАЛЯВА .... ТАКА ЧЕ ЕВРЕИТЕ БАВНО И СИГУРНО ДУБЯТ ВОЙНАТА С АРАБИТЕ - ДОРИ ТОВА ДА ОТНЕМЕ 100 ГОДИНИ .... ЕВРЕИТЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОГОВОРЯТ ЗА МИР - АКО НЕ ИСКАТ ДА ИЗЧЕЗНАТ .... НАС , КАТО БЪЛГАРИ ТОВА НИ ЗАСЯГА ДОТОЛКОВА , ДОКОЛКОТО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ ПРОТИВ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА УАХАБИЗМА - НАЙ-РЕАКЦИОННОТО ИДЕОЛОГИЧЕСКО ТЕЧЕНИЕ НА ИСЛЯМА , ПРОПОВЯДВАНО В САУДИТСКА , КАТАР , ДУБАЙ , ОМАН БОСНЯ И ОТ АЛ-КАЙДА И УАХАБИТЕ В ЧЕЧНЯ .... НАШИТЕ МЮСЮЛМАНИ ВИНАГИ СА ПРОПОВЯДВАЛИ ПО-УМЕРЕН ИСЛЯМ И ПОЧНАХА ДА СЕ РАДИКАЛИЗИРАТ КОГАТО УАХАБИСТИТЕ ПОЧНАХА ДА ВЛИВАТ ПАРИ В БЪЛГАРИЯ .... С ДРУГИТЕ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ТЕЧЕНИЯ В ИСЛЯМА МОЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ В ПРЕМИРИЕ- ДОРИ ТАЛИБАИТЕ СА КРОТКИ И ПОДЛЕЖАЩИ НА ДОГОВАРЯНЕ В СРАВНЕНИЕ СЪС САУДИТИТЕ ...

В СМИСЪЛА НА КАЗАНОТО ПО-ГОРЕ , НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ АРАБИТЕ ДА БИЯТ ЕВРЕИТЕ ВЪВ ВОЙНАТА , ДОТОЛКОВА ДОКОЛКОТО АРАБИТЕ СА УПРАВЛЯВАНИ ОТ УМЕРЕНИ МЮСЛИМАНИ , А НЕ РАДИКАНИ САУДИТСКИ УАХАБИСТИ :)))

И аз нямам нищо против да те екстрадират в Мурманск, или си от Чукотка?

Запознат със същността на исляма! Няма такова нещо като човечен и толерантен ислям. Това са медийни манипулации. Абе, защо се правите на щрауси и не виждате какво се случва в ислямските държави по отношение на християните?! Я този хубав човек Ердоган да отговори на примерно журналистката Йончева, защо най-старата и значима християнска светиня църквата Св.София в Истанбул е превърната в джамия?! Къде и кога християните са постъпвали така?! Ердоган преди да сравнява израелската армия с Хитлер , да види какво има в собствения му двор.

Тая война я губим за съжаление ние - християните и атеистите, а израелците ще се оправят.

Напротив, тези хора не осъзнават, че Бог чрез Израел воюва против исляма. И всички, които са на Негова страна- и евреи, и християни, ще бъдат победители.

българите не сме толкова прости за да приемем нескопосаните коментари на шепа араби, които са женени и живеят у нас. до гуша ни е дошло от цигания за да приемем и чуждата, няма значение в коя точка на света се намира.

Журналистите пропускат да кажат, че от началото на конфликта са изстреляни на 2300 ракети. Е кой, ще търпи такъв терор? Алоо Палестина защо пишеш глупости. Големите мъжаги се крият, между, жени, деца в училища и после ах стрелят по нас. Като сте ербаби що се криете сред жени и деца. А това е ясно че Хама, Алкай да се терористи. .

Що не беше Чърчел жив, да научи тоя урод див, как за една нощ 40 00 да убие а след година и да полудее Хане-линде Кретен-яхуйде

невинните палестински граждани, които страдат от бомбардировките да се сърдят на управляващата я вихрушка, а не на Израел. въпроса се свежда до следното: ще се спре ли да се изстрелват ракети по територията на Израел. няма такава държава в света, която би приела да я бомбардират. и според личното ми мнение, Израел много ги щадят, ако Палестина имаха тяхната мощ досега биха ги изпепели защото такава им е културата, за тях човешки живот пет пари не струва.

Абе не знам кой крив, кой прав ..но намесили се сунитския ислям в управлението на една държава.....

Днес ще обясня една от лъжите на ционистката глутница в този форум. Тази лъжа се базира на политиката на Сащ и "израел" без никакви аргументи. Ционистът непрекъснато, когата говори по палестинския проблем трябва да повтаря думи като: хамас, джихад. Той ги повтаря редовно и нарочно. Това става на всякъде, а не само в България. Това са инструкците на израелските посолства. Ционискгката глутница твърдят, че палестинската организация е терористична организация без да посочат 1 доказателство за това тяхно твърдение. Дори европейските държави нямат такова докозателтво, а просто съобразяват с американската политика и американския политически натиск. Китай, Русия и много други държови се срещат с ръководители от хамас официално и редовно на най-високо ниво. Преди няколко месеца трима души от ръководство на хамас посетиха България. Получиха входни визи от българското посолтвото в Кайро и влязоха в София нормално, после стана неудобно на правителството и ги изгони. Ако наистина бяха терористи, защо България не ги задържа? Защо не ги предаде на една друга европейска държава? На ли са телористи? Отговорът на всичко това е ясен. Просто ОГРОМНАТА лъжа, че хамас е терористична организация няма да издържи пред съда в нито една европейска държава. Хамас никога откакт бе създадена 1988 г. до сега не е нарушила законите на нито една държава по света, нито европейска нито която да е държава. Нещо повече, зам председатер на хамас д-р Муса е американски гражданен и бе изправен пред американски съд, но беше освободен и екстрадиран. Но тъпити и наглите ционисти не спират да повтарят едни и същи лъжи. Отговорът на циониста (евреин лоялен на израел) сага ще бъде от същия сорт, псуване и лъжи или мълчание или скачане на нова тема, без никакви доказателства.

С терористи не се преговаря! Ще ми правите атентати в чужди държави срещу невинни граждани. След атентата в Бургас и малкото българи, които са ви съчувствали вече не са на ваша страна. Имаме си българска поговорка - "който сее ветрове, ще жъне бури". Но Вие , палестинците сте твърде малоумни да го разберете!

Тъп или се правиш на тъп? Какво имат общо палестинците с Бургас?

Май си идиот. Къде са палестинците къде е Бургас? Ти нищо не отговори. Псуваш и толкоз.

Глупако, има конкретни ФАКТИ- онези от Газа изстрелват ракети ПЪРВИ, и БЕЗ ПОВОД. И според теб това е напълно законно, така ли? Нямало доказателства? Ти със всичкия ли си? А редовно изстрелваните ракети от Газа какво са? Тия твои (и на други като теб) номера може да минават пред глупаците, но не и пред здравомислещите хора. Не ме интересува дали всички това щяло да издържи пред еди кой си съд, фактите са си ФАКТИ, и това е напълно достатъчно. Обяснявай си каквото искаш, цялото това ислямско безумие така или иначе е обречено.

Когато палестинцита полочават правата си и се връщат в родината си, и САЩ закрива тази военна база и Палестина става нормална родина за всички граждани, тогава ще има мир и никой няма да стреля никого.

Май си идиот. Къде са палестинците къде е Бургас? Ти нищо не отговори. Псуваш и толкоз.

Само кажи мили мой дупедавецо и лъжеразркривателю, какъв щеше да е отговорът на нашата държава ако нас ни обстрелваха с ракети всеки ден от Македония и после говори за ционистки заговори. И всички дето говорят за американско израелския заговор да кажат как се държа Русия когато Чечня беше завзета от фундаменталисти, които се държат точно като Хамас. Давйте па плюйте

Ти е добре да обясниш на себе си. Щото виждам, че трудно мислиш. Като целия хамас.

Алоо Палестина защо пишеш глупости ? от началото на конфликта са изстреляни на 2300 ракети. Е кой, ще търпи такъв терор? Като сте ербаби що се криете сред жени и деца? То това е била винаги тактиката ви. А това е ясно че Хама, Алкай да се терористи.

До сега нито 1 аргумент! Лъжи ... Бургас ... Псуване ... Общи разкази ... Няма да сляза до нивото на невъзпитаните и тъпите хора

Ти си кръгъл идиот!!!! Престани да гледаш репортажи по телевизията и започни да мислиш!! Имам роднини в Израел (чисти Българи - просто работят там и живеят.....щото ще гракнете, че са мръсни евреи). Искам да ми обясните коя нормална държава ще търпи от съседна такава да изстрелват самоделни ракети??? Омразата на една част от палестинците е такава, че майки изпращат децата си да се взривят и са горди, че са станали мъченици....искаш доказателства...ами виж в тубата. Хамас слагат деца около ракетни установки, бият собствения си народ когато започнат да се изнасят след предупреждение от Израел че ще бомбардира даден район и не ги пускат, а ги карат да си стоят по къщите. Въпросните роднини са в Тел Авив...когато завият сирени, тичат към бомбоубежището....о, представи си с палестинци живеещи в Израел и с други евреи! Да в Израел е пълно с мюсюлмани, които живеят и работят мирно с евреи. Категорично не симпатизирам на евреите, но реакцията им показва че имат държава!!!!! Толкова са единни и сплотени, че ние можем само да си мечтаем за една десета от тяхната сплотеност. И като говорим за доказателства...къде са твоите доказателства, че тези фанатизирани мюсюлмани, са мирни, кротки хорица, а не са терористи???? Или просто е някаква сляпа омраза...срещу ционистите, щото те управлявали света!?!?! и между другото....крайният ислям се надига от години, но европейските тъпаци с тяхната странно разбрана демокрация проспиват всичко! За справка - в гр. Мосул, Ирак, ИДИЛ въвеждат задължителна Фетва за всички жени.....по данни на ООН около 4 млн.....викаш далече е...е да ама се целят в Турция.......

Хитлер се обръснал ! Той Чърчела полуде, ама Китай и Русия са добре...

натаняXYЙ няма да се успокои докато не убие всечки палестинци по цялото земно кълбо...

ЧУК

До 1949 година там нямаше държава Израел и беше мирно!

Сигурно защото Светите Места бяха в ръцете на истинските им защитници...Иисус Акбар!

И държава Палестина нямаше. Но изглежда това е новост за тебе. А арабите повече воюват помежду си и по-малко с Израел. Извод арабите са виновни.

по твоята логика България е била на три морета и сме си били рахат. защо не си ги върнем. Македония защо не си върнем и нея. направо си гений.

dobrin

що да не е на два континента...

Някои хора не обичат да чуят истината.

то по тая логика и турците могат да кажат - "до 1878 нямаше държава България и си беше рахат там, я да си я вземем" Така ли? а за Близкия Изток явно си съвсем гола вода - от тия държави които са днес на картата почти никоя не е имало преди 100 години... Йордания примерно също я има от 1949 г, и то именно на територията на измислената от англичаните Палестина. Тия които се пишат палестинци са толкова "палестинци" колкото и "йорданците"... преди време хванаха в Германия една тумба араби от Йордания, които се писали на социални помощи на няколко места и казали че били "палестинци"... и никой не се усетил, докато някой не ги натопил.

ЧУК

И какво казват демолишъните зад океана? Че войната е правилна -нали така? До сега към хиляда цивилни! Бог да ни е на помощ с този световен морал!

хиляда цивилни викаш, ще станат и десет хиляди щом не си стоят на г*за. според теб трябва да ги търпят да им хвърлят ракети и ще ми говориш за морал.

Ти как разбра, че са 1000 цивилни? Няма ли поне един военен, бе ? Сегашните данни не знам, но в началото имаше 300 убити, от които 25 деца и 35 жени. Палестинците само от мъже ли са съставени? Мисленето е трудно дело и не е за всеки

а ако обстрелваха с ракети твоя дом дали щеше да правиш такива коментари а професоре ????????

Толкова е страшен този,жесток, ужас. Той ще защити народа си, а палестинците кой да ги защити. Те са на своята си земя, и не стига ,че трябва да я делят с Израел,никой не им гарантира живота. Става страшно

Докато хамасците не клекнат няма прошка. Бой докато подпишат безусловно примирие! А после ще видим как ще се урежда палестинската държава.

Както е тръгнало накрая всички народи и религии по света ще залавят евреи и ще ги убиват.

А най-вече гошовският народ и религия - брат на мързелите, дето 70 години не щат да работят.