След оставката президентът свика партиите на консултации

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви след гласуваната от НС оставка на кабинета, че ще върне връчения му мандат за кабинет веднага.

Обратно в новината

Коментари - След оставката президентът свика партиите на консултации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е луд да вярва на този президент? Същия този "президент" последван от финансовия министър и от шефа на БНБ обеща, че КТБ ще бъде отворена на 21.07. След това всички се скриха като мишки зад едно съобщение от 2 реда в пресцентъра на БНБ. И това ако не са атрофирали държавни органи!!!

а бареков ще нахълтва ли ?

Бойко първо върна мандата си, после цяла година рИва, щото не бил управлявал той, пък бил спечелил изборите, а сега, като му го дадоха отново пак го върна!!! На всичкото отгоре, се закани че ако нямал 121 депутата на изборите нямало да управлява а само да седи и да гледа трагедията на държавата!! .... този трябва да се екстрадира извън България вместо да се гласува за партийката му!!!! При Бисеров, Галеви, Веска Междидиева ... заедно с Доган, Сергейчо, Воленчо и другите посерковци!!!

да си прибере с него и тази карикатура на президент дето се е разперила като готов да се надупи пред него лакей!

Плевнята като види стопанина си Боко, започва да танцува сиртаки от радост

цървула пак се подготвя за номерата си...драйфа ми се от него, ей няма такъв репей и това е, ще побърка държавата с неговия "отмък-примък"...колкото до досадата миткопешев, това е онзи "митко" дето се залепяше на всеки коментар против божеството, сега пак е пуснат да досажда, рецептата е игнор, аз лично и за минуси вече не се спирам на тоя.

Абе кога стана летото на 2017 бе? Баси, да не съм бил мъртво пиян 4 години.

Летата тук се определят от Доган и Местан. Те казаха, че е 2017. Свиквай!

dimitarpeshev73@abv.bg

Ахааа

Хубав ден за българсаката демокрация - кабинета подаде ОСТАВКА! Остана да си отговорим само на въпроса до 5 октомври - КОЙ?КОЙ?КОЙ?.......

Баба ти.

Тиквата веднъж го пое, после 2 пъти го върна и пак ще го върне наесен...

Генерална репетиция за Октомври т.г.

Но имаме лява и дясна резба. Тези с лявата резба не могат да носят отговорност, а и работа не вършат.

Чакай да ти сложа един Плюс, че гледам само ти си ги слагаш.

Основната задача на служебния кабинет е да организира изборите!Според мен е да назначава и да уволнява и да подготви почвата за следващите изедници!

Няма я добрата номенклатура, с какво ще правим диктатура. Кадрите решават всичко! А те са завършили едни и същи школа..

ИМАМ ВЕЧЕ ОПИТ!!! Не сте забравили, нали? Крих се три дни след победата, ама Чехльо ма откри и ми даде мандата кат победител!!! Повъртях го, повъртях го и му го върнах... А въпроса не КОЙ, А С КОГО - кой ли ша ми го решава... Стара чанта МЕРКЕЛ даде ама лош, много лош пример... Вместо да ме последва и да си играе кат мен на "иди ми-доди ми" в парламенто... Затуй веч плача за 121 МОИ КРЕПОСТНИЦИ в Парламенто... Дето помнят и слушкат, че "АЗ СЪМ ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ..."

Винету от Банкя и Поразяващата Уста са в див екстаз - нямат идея какво ще правят с властта, но им е весело и щастливо, че пътят към това да пипнат кокала е открит .... Следва продължение!

" Най-добре се смее,който се смее последен!"

Единственото спасение на нещастната ни държава е да се върне Социалистическото управление. Тогава нямаше бандити с частни самолети, имаше ред и законност в държавата и нямаше просеци по улиците.

Дано си саркастичен, защото ако не си, положението ти е изключително тревожно!

СССР го нема,Варшавския договор и него. И СИВ го нема, на кого ще продаваш патладжана и доматиту?

Аз пък толкова исках да се махне социализъма, защото нямаше никакъв ред, но той реално си стои в главите на хората и те продължават да си мислят, че общото е и МОЕ и си крадат ли крадат.

уточнявам , той не си е отивал... само си е сменил одеждите .. и се е "разлюспил" на разните партиии като герб , бсп , дпс.... всички са си комунисти от социалистически тип :)))

Прав си другарю. Бай Тодор вземаше 2500 лева, ама вършеше работа.. Белене Ловеч Скравена Бухово Сега Искров взема над 20 пъти повече и една банка не може да оправи.

И след тези избори, умните, почтените, знаещите и носителите на новото мислене ще са малцинство сред избирателите, което няма да промени кой знае колко общото ниво на стандарт в страната.

Или както по-добре съм позната от тефтерчето - И.Ф. Защо ме забравихте вие мене и не питате къде съм?

Я ДА СИ ГЛЕДАТ МЕСТНИ ИМЕНИЯ ... ГОРЕ СЛАГАМЕ БЕДНИ ПОСЛУШНИ И .... ДА СА ЧЕЛИ САМО ЕДНА КНИГА ИЛИ ПО-МАЛКО....

Това говорене за ГЕРБ и ДПС ми напомня на едно друго говорене - ГЕРБ и Костов. Но факта е един - ГЕРБ не се коалираха с Костов, не виждам причина и сега да го правят с ДПС. Единствените, които вече няколко пъти влизат в такива коалиции, създадени "на тъмно" засега са БСП...

Защото извадиха кеша и се накупуваха депутати. Много ви е слаба паметта бе?!

Ми кажи на твойте и те да си накупат бе, кво само хейтиш, дебил.

МНОГО АМФЕТ , МНОГО ПАРА , МНОГО КЕШ....................................... , МНОГО ДЕПУТАТ ..............

Най-големият майтап ще е Боко-нереза като върне мандата БКП пак да го вземат и съставят правителство! И наш Боко сигурно ще се гръмне! Цирк!

Не, тогава митингите вече няма да са мирни, но не съм сигурен полиция и жандармерия на къде ще се обърнат този път - с гръб или с лице към парламента - последния път бяха на косъм момчетата и момичетата...

Още ли си мечтаеш за средния ми пръст? Приятен ли беше бъзика?

Волене, я го вземи ти-още по-голям майтап ще падне.Вече няма значение кой боклук ще ни "оправя".

Чета коментарите и само се критикува и "плюе" един или друг или партия и т. н. Дайте някакво предложение, име и т.н . След като тези не стават кой друг? Само не казвайте : "АМИ НЯКОЙ КОЙТО ДА НАПРАВИ ЕДИ КАКВО СИ..." Кой да бъде този НЯКОЙ , от къде да дойде? Иначе всички искаме това.

Връщате ме от вратата... -> Ние ! ---> Всички !! ------> Заедно !!!

..... И, КАК????????????...........

W.C /В.Сидеров/ тази мазна гнида как е гласувал ?

Да обявим война на някоя бяла нация. Те идват и ни завладяват, така нашите темерути няма да има, какво да крадат.

и ще се предадът без бой ..инак - РАЗПАДАНЕ !!! РАЗПАДНАЛИ СМЕ ВИЗАНТИЯ , ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ , СССР СИВ И ВАРЩАВСКИЯ ДОГОВОР , СЕГА Е РЕД НА ЕС ... :)))

Все пак мисля, че Китай е най-подходящ. Много здраво пипат проблема с корупцията, който при нас е много наболял. Имаме и стадиони, все още. Не стават за футбол, много, много, ама... ще свършат работа. После и с бездомните кучета въпросът ще се реши почти без пари.

Бил съм поне 100 пъти в Китай-мога само да ти кажа , че това за корупцията ,въобще не е вярно!

Четейки коментарите тука, ми се струва, че докато последните избори бяха ГЕРБ срещу всички останали, то тези ще са интелигентни срещу тъпаци.

---> V !!! --- На Дондуков, Колега !

Трудно трудно. Системата е в равновесие (техническия смисъл) и без намеса отвън... сещаш се не го напуска.

Аз как да се пиша, - тъпак или интелигент?

"partis" лат. - "части" бълг. РАЗДЕЛЯЙ норада на партии/части, насъсквай ги една срещу друга И ВЛАДЕЙ. Това е очевидната, особено в България, философия на системата на партийната демокрация.

Да. И ! - именно-Затова : ----> Двустъпковата ! Ние. Всички. Заедно. Хайде ! (, че Успях !...да алинирам спиците на бегача... Засега ! :-)

Правописни грешки: "демокрация" - власт на народа да се чете "демонокрация" - власт на демоните

и сега дават на Волен мандата и ...

Тъпо е да се коментира по тая тема. Нещата са описани в Конституцията и ще станат по този начин, каквото и да пишете тук. Друга процедура няма. а за предизборна агитация е раничко. Няма да промените нагласите на никого.

Те и парите 25 години ги крадат по конституцията....

Не, не - по правилата в конституцията се идва на власт, а се краде по убеждение и при всяка възможност! А количеството на откраднатото е на принципа на Мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече"!

Да рано е за предизборна, ама знаеш ли какво е да си на държавна служба, назначен преди няколко месеца и да знаеш че след месец два ще те изгонят. Какво ти остава да правиш освен да прекарваш времето по форуми и да плюеш по тези които ще дойдат на власт.

Да , днеска троловете тука са се концентрирали. Ревете комунистчета, барековци и тем подобни. Реветееее

Напълно Ви подкрепям ! И ! - да Не забравяме И останалата Вся 'наша' сво..тиит !

Много троучета са изпълзели. Жеуая да отговоря на въпросите им: - Защо ГЕРБ ще върне мандата - Защо не вуиза в паруамента - Защо е против закона за КТБ - Защо не куекна на руснаците за Беуене и Южен поток По същата причина поради която футбоуистите чукат манекенки. Защото може. А може защото печеуи изборите винаги. А ги печеуи защото хората гуасуват за ГЕРБ. А те гуасуват за ГЕРБ защото Бойко не се продаде на Доган, за разуика от гея и фюрера

Уеуе мауе ! - Бай Радой - ряпа да яде. (Светът е оцелял защото се е смял.)

Не е късно пич , не е късно. Има време , ще видиш какво са ти подготвили. Още сега започвай да мислиш оправдания- за това как и за какво ще се "сдушат" тия двамцата и Доганчо и Тиквунчо...

Всеки народ си заслужава политиците и депутатите....

Ако това стане аз няма да чакам - пак ще съм пред паруамента. А ти? Пак ли ще стоиш отстрани да гуедаш сеир?

Бойко не се бил предал на Доган... така е.. защото легна на Ергодан, а той все пак е шефа и Доган правилно не бара да не го бият през пръстите. Но за бойко чепа е се резан.

Дупе да му е яко на Българина ако този господин стане отново премиер.

А кой, Местан ли, или някой друг от ДПС.? Няма избор за съжаление! По-добре да не се пилеят гласове.

Дупето на народа е яко. Щом издържа на БСП ДПС И АТАКА, ще издържи и на ГЕРБ

Винаги съм се чудел как изглежда трола плюе храчи по опорни точки, и сега се сещам преди време попаднах по работа в една от фирмите които събираха неплатени сметки на глобул като се обаждаха по телефона на длъжниците, та с две думи в един офис събрани едни ниско платени пенявещи се по телефона човеченца ако някой е попадал по работа или по какъвто и да е повод нека напише каква е ситуацията при троловете

Дадохте си електората.... Вече повече от 20% няма да имате на избори.

така и така нащо си старото БКП няма да се върне никога повече. Така и така турското ново БКП наречено ДПС , сега ще подаде ръка на мутровксо-ченгесарското БКП на ГЕРБ и да попитам накрая КАКЪВ Е СМИСЪЛ ТОГАВА ОТ НОВИ ИЗБОРИ ? САМО ДА СЕ ВКАРВАМЕ В ИСЛИШНИ РАЗХОДИ- ПОНЕЖЕ НИ Е ПРЕКАЛЕНО БОГАТА СТРАНАТА ЛИ????? ТО ТИЯ ПАРИЦИ ПАК ОТ НАС-ХОРАТАДОЛУ ЩЕ СЕ ВЗЪМАТ ДЕ.. ЗА ТИЯ БЕЗСМИСЛЕНИ ПРОЯВИ ПО ТВ , РАДИО , ВЕСТНИЦИ В ИЗЛИШНИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ КАМПАНИИ И НА ИЗБОРИ С ПРЕДИЗВЕСТЕН КРАЙ. ИМА ЛИ СМИСЪЛ ОТ ВСИЧКО ТОВА??? ПАК ЩЕ СА ТИЯ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ДАЛИ ЩЕ СА БСП СЪС ДПС ИЛИ ГЕРБ СЪС ДПС..ИЛИ ГЕРБ СЪС БСП.. ВСИЧКИ СА ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНИСТИ , НА КОИТО ИМ ЯДОХМЕ ПОПАРАТА ! И КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ТРЯБВА ДА Я ЯДЕМ???

Това с идването ми е тест за нормалност, ако вярват значи още може да ги лъжим.

мдаааа , можете , ама само баламите по градовете ..там сте силни.. ще видите какъв къч ще ви удари 'селото'на всички дето бяхте в народното събрание !!

Интересно къде изчезна Шестака Цецо Крадецо,да не е във Панделата?

за съжаление се хилеше вчера в НС. И аз не мога да проумея как може да е осъдени да го допускат там.

Не, в Нотариата е , изповядва сделка за апартамент !

Бойко, чедо, ако по малко говориш и повече мислиш( ако има с какво да го правиш мисленето), ще е по добре за всички нас и за тебе.

ИСКА СЕ ДУПЕ И ОТГОВОРНОСТ, КОЯТО ТИ НЯМАШ. АМАН ОТ ТВОИТЕ ЦИРКОВЕ.

Пич, той доказа, че е "мека политическа" китка , да ме прощават , ония де ! Ама има много наивни българи, освен тези които са с него на яслата, та му вярват !

А да не му е уроки, както му е тръгнало да връща и октомври месец па да го върне.

Хайде, Хора ! (че Пак започнаха да се опитват да Ни...) ---- Транспортът е свободен. Заграждения няма.

;d

Дайте Мандата на Волен Сидеров.Веднага!!!

:D

добре , да го дадът , но само да попитам : Волен не е ли болен ? И няма ли здрави хора в Родината ни ?

Що да му го дават ? Той ще си го вземе по конституция ! За къде сте се разбързали, нека се покефим малко ! Или служебните бързат да пълнят нечии джобове, поизпразнени напоследък ?

Не ми пука за държавния служител, а за бизнеса.

КОЛКО ПЪТИ ЩЕ МУ ДАВАТ МАНДАТА НАЛИ ГО ВЪРНА ВЕДНЪЖ ООООХ АМАН АТ НЕКАДЪРНИЦИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА

ГЕРБ и БСП вече си изгориха мандатите! Защо се връщаме пак в начална точка?!? Така може да се окажем в омагьосан кръг и никога да не продължим напред. Ще имат право на мандат ако спечелят следващите избори. Това народно събрание се изчерпа!

И защо ще го връща? Прави кабинет, неговите ог герб и новите му приятели от ДПС го подкрепят. Защо са ни нови избори като пак тези две партии ще управляват с подобен брой депутати?

Шефовете ти от Позитано това ли ти спуснаха днес?

Аз за разлика от теб съм свободно мислещ и нямам хора над мен, а и никой не ми плаща за мислите ми. може би съм наивник.

Ей, гробарско влечуго, искам да те видя някъде на "четири очи"! Нищо, което простия ти малоумен вожд не е правил, няма да ти правя и аз! Обещавам!

с ДПС, поне ще спестим пари за избори.

Да го дадат на Варадеро, като го грАБНЕ, ТА право в Сибир ще спре

стига с тия оставки бе!на обикновените хора изобщо не им дреме дали ще е бойко или сергей!

Още не сте взели властта и почнахте!

и да паднем и да бием, пак заедно ще пием ние политиците... А тия там долу в тинята, работят малко, а много ядат... Ние сме виновни, че им даваме и думата България към цензура напред...

граждани. Баницата е разпределена вече. Национално съгласие за разграбване на България постигнато. Внимавайте, като пишете, защото всичко се записва. А драскайте, като нямате друга работа...

Ама Вие/вие - Кого се опитвате да страхувате ?! - мен-Данъкоплатецът ?!, ерго - Един от Единственият Суверен на Република България ! ...абе Я Си ...насбирайте бохчите ! И ! - да Ни се издължите, ей !!!

ревеш цяла година че си спечелил изборите. Какво искаш повече,щом си спечелил управлявай!Наду ни главите.

За първи път чувам,че ГЕРБ връщат нещо.Обикновено криминалния бос прави "дарения" с пари на данъкоплатците/от партийните субсидии/.След години ще излезе истината:че всъщност ни управляват местни убийци и агенти на ЦРУ на които им е простено всичко.

най-добрия клоун в света! Драпа за власт с нокти и зъби, но като му дадат мандат не знае какво да го прави и бяга като дявол от тамян.

Да. И ! - с клоуните - по клоунски.

Е, щом Толкова искате красньiй/е - И по Дървосекачески до-корен !!!

Само недей ни го причинява пак боже.. :(