Кметове на ГЕРБ се оплакаха от ”политическа бухалка”

Кметове на ГЕРБ се оплакаха в парламента, че правителството упражнява „политическа бухалка“ с налагането на финансови корекции по ЕС проекти.

Обратно в новината

Коментари - Кметове на ГЕРБ се оплакаха от ”политическа бухалка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално.Като не смазаха червената сган когато беше времето сега да ги тормозят. Ревльовци.

Е, да видят когато е гадно, хубаво ли е. Те да не би да правеха нещо различно, като бяха на власт. С техните камъни - по техните глави. Е, и по главите на малоумниците, гласували за тях, и за съжаление - и по главите на пренебрежимо малкото читави хора, останали на територията на Мутрочалгария.

Да им се чудиш на кметовете от ЦВЕКЕТО! Обидени били,че Орешко ги кара да бачкат-натоварва ги ,един вид! А че то тва важи за всички хора в тая страна бе,герберски говеда! НЕ МОЕ САМО ДА КРАДНЕШ,ТРЕБЕ И ДА РАБОТИШ!

ами нали в "гербовете" градове има и подръжници на бсп бе умник! не става ли работата малко странна-,че наказвайки гербов кмет,страда и червен електорат! точно както през втората световна война-ако не умреш от куршума на някой фриц,ще те гръмне взводният!!!

Кметицата Йорданка се оплака, че на Столичната община са наложени финансови корекции по 7 проекта и не са съгласни с начина, по който това се прави... ЩЕ ТИ НАЛОЖАТ,ДАНЧЕ,ЩЕ ТИ НАЛОЖАААТ!Не може и не е редно цяла България за теб да работи,а ти да се тупаш в гърдите/то па едни гърди/и да чакаш Боко да ти свърши работата.Абе,той може и да може още да ясвърши,ама ние говорим за друга работа-Кметската ,Данче,за Европроекти.ТАКА,ЧЕ СТЯГАЙ ЗАДНИЦА И ПОЧВАЙ ДА РАБОТИШ,А НЕ ДА СЕ ВЪРТИШ ПО ТЕЛЕВИЗИИ И ЛЕНТИЧКИ ДА РЕЖЕШ.

Във Facebook Бойко Борисов коментира, че се е срещнал с кметовете и експерти от ГЕРБ И МУ СЕ ОПЛАКАЛИ!...БОКО,БОКООО,докъде я докарахме бе,от ФБто да ръководим Партията! ЕЙ,АМА ДА ЗНАЕШ,ОТИВА ТИ НЕКАК СИ ...ФЕЙСА.оСТАНИ СИ ТАМ ! ВИРТУАЛЕН СИ МНОГО ПО-НАЙ-НАЙ!

Кметове на ГЕРБ се оплакали в парламента, че правителството упражнява политическа бухалка с налагането на финансови корекции по Евро проекти.БУХАЛКА ЛИ-ДРЕНОВИЦА НЕОКАСТРЕНА ТРЯБВА ДА ВИ ИГРАЕ ПО ГЪРБОВЕТЕ ,ГНИДИ МРЪСНИ!Когато лапахте само вие ви беше добре.А сега и за другите региони малко да имат,че да живнат бе.

А хората на кого да се оплачат от тези толкова "успешни" кметове, които правят всичко възможно да усвояват средства, но не с мисъл за хората, а с мисъл за себе си и обкръжението им? Ако някой ми каже по какъв начин може да се контролира изпълнението на даден проект с ВЪЗЛОЖИТЕЛ съответната Община ще бъда безкрайно благодарен. Иначе схемата е ясна - проекти за Х пари, спечелени от "правилния" изпълнител за Х... пари и изградени за Х0.3 - много малко пари. Останалите пари са за тези които се оплакват, а некачествените строежи пък за нас - нямащите на кого да се оплачем граждани.

Кметовете от ГЕРБ заявиха, че настояват за среща с премиера Пламен Орешарски. Няма лошо,ама къде бяхте почти цяла година,бе Герберски градоначалници,когато Орешарски обикаля да се среща с вас по села и по паланки,по градове и региони? ВИЕ ТОГАВА ТИЧАХТЕ ДА ОРГАНИЗИРАТЕ ХОРА ЗА ПРОТЕСТИТЕ, защото така ви бешае Боко наредил!

Журналисти от дира, искам да ви дам една новина която нито една медия не отразява , а тя е протестът на хората срещу отнемането на замите им за жълти стотинки, за строителството на новия околовръстен път в София, 3 - ти ден хората протестират и пазят имотите си, на околовръстно и никой не пише за това, нито един представител на институциите не отива при тях да ги успокои, но гелозите правят проучвания и напрежението ескалира .... решение няма

Опаа, затвориха им кранчето за далаверката на герберастките кметове и настана рев до небесата! Кееееф в този кенефффффф! ;-)

Проблемът е там, че ЕК върти големия стоп кран. През послендия месец няма траншове. Електоратът на една партия се състои от по-бедни хора и тя с всички сили се старае да запази размера му.

Идат избори! ГЕРБ вече първи се напъват за да се... изходят! Споко, другите пръдльовци ще ги последват и ще настане едно замеряне с фекалии, чак да ти се развали вкуса! Но така са нещата у нас - от всичко по много... А, колкото до бухалките, все си мисля, че това е точно техен патент...

Какво може да се очаква от червените "експерти" по некадърност. Та те вече са ни показвали "кадърността" си три пъти. И всеки път все по-голям провал. Та не беше Луканова зима, Виденова инфлация, Станишево-Доганови порции. Но сега издънката ще е още по-страшна. Некадърник, по-некадърник, най-некадърник, комунист.

а на края - сдухан ГЕРБЕРаСТ...

Ех, Кире! Ако заменим втората буква от името ти с "у", веднага "лъсва" истинската ти същност...

Идеално! Точно това трябва за такъв НЕЖЕН като теб и твоя с..Гей.

3евзек

А ти какъв си, че му заставаш насреща?

Кметовете на ГЕРБ налагаха репресивна и рекетьорска бухалка 3 години. Дори си повярваха, че това ще продължи вечно. Да, ама НЕ !Сега колкото по-скоро си съберат бухчите и си заминат (там, където им е мястото на повечето) толкова по-добре. Айде, метла!

Ха ха ха! Това ГЕРБ да се оплакват от бухалки е все едно Хитлер да се оплаква от антисемитизъм! Ще падна от стола, моля ви се, пишете нещо по-сериозно, хи хи хи... смех!

Ivan

Няма ли кой да ни спаси от наркотрафиканта от Банкя!? Крайно време е! Цяла България ще празнува!

Мачкайте тоз изгнил народ, това заслужава!

ОТБОР БУХАЛКАДЖИИИ

Кметове на ГЕРБ се оплакаха от политическа бухалка Кога ли ние българите, ще започнем да избираме да ни управляват държавници, а не при всяка смяна на властта, парите да се разпределят за свои хора/кметове/. Може би , когато всеки един от нас започне да мисли като държавник.

Поредната нелепа герберска манипулация. Конкретни факти да са посочени?

В последно време от Брюксел на общо основание не дават пари, което е напълно проверим факт, а бюджетът трябва някак да се върже. Пределно ясно е, че само политическият опонент на Партията трябва да пострада, а Нашите да получат повече, ако може директно от бюджета, защото е по-лесно за крадене.

ДО И ЗАЩО-ЗАЩОТО СЪМ Б-РИН, ЧЕРВЕН БОКЛУК.ДЯДО МИ Е УБИТ В ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА,БАЩА МИ Е ЛЕЖАЛ В ЛАГЕР"РОСИЦА"И НЕНАВИЖДАМ ТАЗИ СГАН.ЗАТОВА ПРИЗОВАВАМ ДА СЕ МАХНАТ ТЕЗИ И БЪЛГАРИЯ ДА ТРЪГНЕ КЪМ ЕВРОПА.

Ти значи сега ще лежиш по традиция.

ех, комисарска душа имаш :)) Ама толкова много се пръкнахте, че не остана кой да ви работи, та фалирахте малко :))

ТИЯ ОТ ГЕРБ КАТО ВИДЯТ БОКО И САМО БУХАЛКИ ИМ СЕ ПРИВИЖДАТ ХА ХА ХА

Боко пак нахъсва герб-кметовете да правят мръсотии, като Тотев - на Пловдив!!!

Пресцентърът на БСП заявява, че корекции се правят защото парите по ОПОС не са спрени с решение на ЕК от ноември насам.

"ГЕРБ обясниха, че не бива да бъдат наказвани кметове, "които трябва да извадят от джоба си финансирането на проектите" Жив да ги ожали тези от ГЕРБ. До последната стотинка си дават парите, само и само да се получи проекта.

А бе сельо, Нали гражданите страдат след това. Ма си тъпа калинка. Кметовете ще го вземат от бюджета на общината и после общината ще гризне дръвцето. Кмета ще е първия взел си заплатата, ама града без ток, асфалт, канализация и вода. Важното е ти да си доволен!

Да си чул кмет, който да е дал от джоба си за проект, който е финансиран от ЕС? Знаеш ли каква е структурата на фондовете на ЕС и как се кандидатства и получава пари по тях? А да не говорим какви шашми могат да се правят по тези проекти...ти градски едва ли можеш да знаеш, но аз "сельото" работя това...

КАК МЕ КЕФЯТ КОМУНИСТИТЕ!!! ЕДИН ДРУГ СЕ ЯДАТ!!!САМО ТАКА. НЕКА НАРОДА ДА РАЗБЕРЕ ЗА КАКВИ БОКЛУЦИ СИ Е ДАВАЛ ГЛАСА!ЩЕ ПОВТОРЯ ПАК:ТОВА СА ДВА КЛАНА НА БКП-Д.С. КОИТО ВЕЧЕ 70г.ДОЯТ БЪЛГАРИНА.ДО КОГА БЕ, БРАТЯ БЪЛГАРИ, ЩЕ ТЪРПИТЕ ТАЗИ РЪЖДИВА КОМУНИСТИЧЕСКА СГАН??????

точно ти се обръщаш към българите бе, Стефано поиталианчен :)) Или си кръстен патриотично на Сан Стефано ? Иземи си смени името първо и тогава призовавай :)

защото само за овчари ставате

малко ви е гробарски боклуци а като герб срина дребният бизнес не ревяхте а отивате в историята като ндсв ако не сте разбрали избрали сте грешната позиция