Харизанов: Присъдата ми беше заради младежка глупост

Отстраненият шеф на "Напоителни системи" Георги Харизанов обясни влязлата си в сила присъда с "огромна глупост", която е направил на младини.

Обратно в новината

Коментари - Харизанов: Присъдата ми беше заради младежка глупост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз се сещам за ДПС и БСП

Всички сме били млади, ама не сме осъждани! Явно не ни е гонела чак такава глупост като неговата.... Не си личи да е поумнял.

Е този съвсем ни взе за боядисани канарчета

Айде уважаемите журналисти да се постараят да публикуват и версията на "другия шофьор"...

Часаовникът е истински !

Този на ръката на Харизанов ли ? 30 000 Евро струва . Но това е защото ,човека беше само за кратко шеф !

Че той като работи от 19 годишен значи и средно не е завършил.

Абе това Гошо "крана" ли е? Нали точно този необразован шофьор се дърлеше по медиите за счупените кранове по язовирите, когато стана бедствието в с.Бисер. Биваше ли "шеф" на напоителни системи да дрънка такива брътвежи и то точно в този момент?

При такова съдебно досие един обикновен българин с три висши образования - СУ, УНСС, НБУ примерно, не би си намерил работа и като чистач. Дайте да му видим трудовата биография. Каква е тази шеметна кариера?

Запален интернет Защитник/блогър ,защитаващ с голи гърди ГЕРБ ! И бивш Бандюга ! Нормална кариера за ръководен кадър на ГЕРБ ! Защо да се различава от главният бандит-ББ .

СРАМ, СРАМ, СРАМ! Такъв нагъл, хитър и безочлив човек, пък и без висше образование, а на такъв отговорен и висок пост! На всичкото отгоре и с няколко висящи присъди за кражба, рекет, заплахи..... И въпреки това е направен ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ! ГНУС! А в Германия и др. Европейски страни политиците сами си подават оставките за далеч по-малки прегрешения или дори само при съмнение за такива! Как ще ни искат в ШЕНГЕН с този нисък морал?! Май за нищо не ставаме, освен за кражби и далавери!

Защо са тези нападки срещу младите хора? Това са хора от новия РМС: работят от малки, но хлябът не стига, прекъсват образованието си, налага се да краднат, но това е само прехрана и най-много за швейцарско часовниче, но верни на идеалите си са издигнати от прозорливи политици на отговорни постове. Така трябва, дерзайте млади хора.

Точно така-ДЕРЗАЙТЕ- все едно сте от РМС!!!

Какви кадри, каква квалификация, какъв морал. С фалшиви дипломи, с криминално минало, с пълно несъответствие на ценз и заеман пост, с необяснимо имотно замогване за което няма да важи новоприетия закон предвиждащ отнемане. С контрабанда, корупция и грабежи от държавата, при това със самочувствие за всепозволеност стигащо до безочие, в размери дефакто в пъти превишаващи измислиците приписвани на предишните управляващи. С безсрамното заблуждаване на населението, че са нужни икономии и замразяване на доходите , а от друга страна с нагло самооценяване потайно осребрено в десетки хиляди, с раздаване на тлъсти награди за доверени храненици на властниците и спотайване за да отшуми недоволството. И над всичко това - неопетнения образ на неопърления от хаоса славен огнеборец, забравил произход, захвърлил скрупули и поизпрал минало , но изкачил стълбата водеща до боговете.

КОЛКО ТОЧЕН КОМЕНТАР!

ГЕРБ поставят на постове,удобни за Кражби,Само Зависими хора!! И верни ! Други качества ,виждаме не са нужни. Крадат ,замазват,бушоните получават "заслуженото си" възнаграждение- по-тиха служба,дял от ограбеното. Оставка на Цялото правителство !

Ей, КОМУНОИДИ, няма ли поне един път да зададете СМИСЛЕН въпрос? Аз питам Найденов, изисква ли се ценз за поста на Харизанов? Ако да, ОТ КОГО и ЗАЩО е назначен? Ако НЕ, КОЙ е писал ИЗИСКВАНИЯТА за ценз в длъжностната характеристика? Това е смислено, а с другите си бръщолевения само показвате КОМУНОИДНАТА си малоумна същност...

Какъв ценз бе Разпуткин? Не видя ли още при Калинката, че такъв не е нужен. Достатъчно е било че таткото е бил познат на банчанското величество и за да е беззаконието пълно са й направили диплома менте.

Горкото момче! Жално ми стана за поредния шофьор на шофьора на охранителя на другия шофьор на големия охранител! Що така ги тормозите тези момчета, бе? Пък и пари им давате да управляват, за да се изкушават, безобразие!

След като има влязла присъда,защо свидетелството за съдимост му е чисто? Давност на провинението-той има издадена присъда която му е в досието за цял живот,а говори за давност.Тези наистина си повярваха,че когато са на власт са безнаказани

Вижте само "младежкия" поглед на този не харизан Харизанов....19 години началото на грешките ,до 19 години опти за грешки, е явно от толкова опити за грешки и грешки ,кога да учи юношата ? Е посегнал за някой -друг долар ...защо пък не ,а тези чиито са парите ,а те .... и те а той ,а те ,а Цецко ,А Бойко ами и те гршки ,преди грешки с Тодор Живков ,опааа След това и този Цар от де се взе ...пък и толкова пари насам натам ....ужас ...не съдете "момчетата" те са грешно родени .Грешка ,а къде е прошката ,колко лош народ -е как да не мукажеш"мат,риал"?

осъждан малко, после пак, ама не баш, после работил, после ..... и накрая почнал да разбира и от язовири, с риби и без риби, със стени дето даже падат и т.н. ... а маймуните дето учили през това време, докато нашия си джъткал насам-натам кво да правят ....

Ми нищо, сега по "младежки" си сърбай попарата - имай поне малко достойнство...

Министър Найденов трябва да подаде оставка , защото няма късмет на кадри, все го дънят, от там страдаме всички ние. Неговите подчинени го правят за смях.

А защо пропускаме професионалната компетенция на господина, които има като опит преди това работа в малка рекламна агенция, фирма за мебели, никакво образование, но пък за сметка на това се труди от малък и е много амбициозен!!!! Просто той е поредният продукт на полицейско/пожарникарския подход за подбор и назначение на административни ръководители от ГЕРБ.

Щом го видях по телевизията, ми заприлича на мутра, която говореше добре и със самочувствие.Някак си нещата не се връзваха, не очаквах, че толкова бързо ще бъде разконспириран и загадката е разгадана.

като говорите за интелект, поне се научете да пишете правилно, кво е това пумия?!?

Това е то ГЕРБ - полицаи физкултурници, съдружници на мафията, деца на шофьори. За какво им е диплома или чисто съдебно минало, нима баш баканът и вожд не беше съдружник на шефове на СИК? И кого да лансират Калинка -дъщеря на пожарникар, някоя мутра, приличаща на тях... Бедни ми, бедни народе!

Още от малък "закърмен" с мириса на "зелените гущери" ! Не ли го е срам да се оправдава, ама нали си е натурално прост , а и има кой да го защитава явно !!!

Бил Гейтс бил!? Ма Вие що се подигравате бе! Та той Гейтс не може и на малкото му прустче да се намаже! Бил Гейтс е един обикновен мухльо - как така ще го сравнявате с този титан на родната демокрация!? Направо Ви се чудя на акъла на Вас плщвачи ниедни таквиз!

Този може и да е лъжец и крадец и изнудвач и т.н. Ама и прокурорите да твърдят, че по разследване отпреди 11 години, едва сега взели та установили идентичност на отпечатъци... е тва не го разбрах как го извъртяха? Майстори...пак пари, интереси, мафии...

Ох. Кръв ми капе от сърцето като Ви чета как безпричинно го хулите този, корифей , ТИТАН, основоположник на хидромелиорациите в нашата татковина. Бре Вие срама нямате ли, бре! Оставете го момчето на мира! Ми то ще вземе да се стресира така бе! Как после ще заеме следващият висок пост и да отговаря за важните дела на татковината, бре! Хаймани таквиз! Горкото момче!

Ха! В това правителство има ли един редовен човек?

Според мен тоя е вършил някакви мърсотии за боко повреме на избори /ето и човека дето вика че го има по камерите/ и това му е била наградата - шеф на напоителни системи... Мутренска работа!!!

А сега е време да научим как е стигнал шефското място в "Напоителни системи" и после на какво ще бъде усъден !

такъв нагъл лъжец и нахалник буди само отвращение в хората

Смърди на нахалство,наглост и безпардоност!!! Простак до простака и лед него пак простак и така до безкрай!!!

Този "Бил Гейтс" подобно на Бойко Борисов никога за нищо не е виновен.

до така наречения КОЗИ-много си тъпо парче бе кози ли си козел ли си?

К'во коментираме изобщо: ГЕРБ=ОЧЗ (Организация на Чудовища и Злодеи)

Умнице, напълно си права тогава да закрият тогава всички висши учебни заведения и да започнат да назначават за лекари, инженери и т.н.свестни, честни и умни хора без висше образование и ти да ходиш при тях да те лекуват .............

Как ще ги закрият бе, нали т.нар. "професори" ще умрат от глад, като не им плащат да си вземат изпитите?

Младежка грежка беше и премиера ББ !?!!

Няма да бъдат разбрани от двугънкови герберасти, козли и други отрепки: 1. Мутрето е на 33 в момента, т.е. е роден 1978. 1978 + 19 = 1997 - тогава се била случила "случката" с удара на колата. И той бил малък, скромен тип, без доходи, без адвокат. Е, нали са го осъдили 2005-та година - тогава вече е бил голям келеш с 50,000 долара напред - какво реве? 2. Я някой да каже колко години след присъда в свидетелството ти за съдимост пише "осъждан"? 3. Някой го ударил ОТЗАД, а той платил за ремонта??? Неговата кола не е имала застраховка или??? 4. Абе, герберасти смотани и жалки - на кой от вас му се е случвало за няма 10 години ТРИ ПЪТИ да бъде привлечен като обвиняем???

Отговор към въпрос 2: свидетелството установява/потвърждава, че въпросното лице, на което е издадено е осъждано или не. С други думи - имаш ли присъда, тя си стои на твое име завинаги. Може да бъде заличена само след друго дело заведено от въпросното лице в което ОТНОВО съда да постанови, че е бил осъден несправедливо/неправомерно. Само и единствено тогава присъдата бива заличавана и пада от досието на въпросното лице.

А как тогава му се била получила давност и през 2011 година в свидетеслтвото му за съдимост пишело неосъждан???

Не вярно това което си написал. Всяка присъда си има давност и след изтичането и в свидетелството за съдимост се пише - неосъждан.Представи си, че при ППС те осъдят на 300 лв. глоба. Това е присъда и съответно осъждане. И после цял живот в свидетелството ти за съдимост да пише осъждан, така ли?Всяко престъпление си има присъда и съответният изпитателен срак след нея.След изтичането му и не си извършил друго престъпление се водиш неосъждан.

но донякъде има свестни хора и с висше и със средно ,но за този пост се изисква висше ииии толкоз -не е спазено

за съжаление ще трябва да ти опонирам, че висшето образование е абсолютния минимум (и то не купено или взето задочно на стари години), ако претендираш за подобен пост. за чистачи и метачи не говорим, за това какъв човек е по душа също...

Пък пищяха за Доган, пък те същите!

Младежка простотия, ала-бала... бил на 19 като направил тая грешка. Аз ли не мога да смятам ти ли се обърка. Осъден 2005г. ОТ кога е тая случка? Като си бил тогава на 19, то 2001г на колко си бил като са изчезнали парите?! Между другото го има записан на доста охранителните камери в училищита като обикаляше по изборите. Е няма как сега да осребри бесзънните нощи.

Даа, това си е супер интересно, ако вярно са записали в Дир и си е въпрос, могат ли журналистите в битивито на народите да смятат или така си я карат... Пише, че бил на 33 г., сега сме 2012 г. Като как така се оказва, че през 2005 г. е на 19 г. и съответно на колко години е бил през 2001 г., когато той твърди, че е на 22, а кога всъшност е почнал работа и е бил на 19 се пита в уравнението.... И кое всъшност е вярно, освен може би името му и факта, че е назначен и е папкал на държавна софра в качеството му на българския "Бил Гейтс" или гейт... не зная?

Така е, ама въпросите ми увисват в пространството. Кой ли го е еня за фактологията. А тя може да подреди много неща и хора на местата им! Колкото до "би-ти-ви-ту" и двамата са яко изперкали и кухи. Ни за "това" ни за "онова" стават, колкото и да се напъват. Нещастници.

Когато номенклатурите са притиснати от фактите стават майстори на късият разказ - какви ли не "разкази с неочакван край" изслушахме от такива киселяци с "твърда ръка" като този, от престъпници и мафиоти, за които публично бяха изнесени данни от живота им. Защо точно той трябва да е човека за този пост - няма ли други подходящи или и този е незаменим ! От комунизма запомних три неща - никога повече привилегии за избраните, никога повече обещания за светло бъдеще и никога повече незаменими хора - е герб се издъниха и в трите ! С такива лицемерни индивиди на възлови постове са пътници ! Чао !

МЪЛЧИ!!!! щото професорите вземаха по 450лв!!!!!!!!!

Не знам Харизанов дали е виновен или невинен, ама Напоителни системи НЕ РАБОТЯТ. Там е пълна мъгла.

Младешки, старешки, ама 10 човека се издавиха като плъхове от безхаберието на институцията! Няма ли хидроинженери в тая държава, които да ръководят тази институция, че допряхте /герб/ до неграмотник с криминално досие! Оправданията ви за още по-голямо нахалство, как може без образование да се управлява "Напоителни системи", тоя чувал ли е за такива неща изобщо!

майтапа е 4е и депутатите ви са такива и министрете и сите - световно неизвестни в професията си и известни послушковци - тва не само на герб - тва са сички предишни, още от ТАТОВО ВРЕМЕ!!!!!!!!

.... и аз работя и то доста преди да навърша 19 години и завърших ,ама сега съм без работа заради ей такива връзкари като тоя ....

Интелигентно момче??? Бравос? Аз пък мислех, че интелигентният човек поне трябва да е образован. Този на снимката е полуграмотен, но много нахакан мутрафон с богато криминално досие.