Млада финландка беше изнасилена в Рим

stat
06:56  |  13 септември 2017 | По света / Редактор Виктор Стефанов /  
Бежанци от Африка бяха заподозрени за изнасилване на полякиня в Римини Бежанци от Африка бяха заподозрени за изнасилване на полякиня в Римини
Сн.: БТА

Млада финландка бе изнасилена в Рим и това породи гнева на кметицата Вирджиния Раджи.
Младата жена е била изнасилена през уикенда близо до централната гара.

Полицията задържа 22-годишен мъж от района на Бенгал в Индия. Той предложил на жената да я откара, докато тя чакала такси. После я отвел до изолирана улица и заплашил да я убие, а след това я изнасилил. Мъж, живеещ наблизо, чул писъците на жертвата и подал сигнал в полицията.

В Туитър кметицата Раджи изрази солидарност с жертвата на насилието.

Това е поредният случай на изнасилване на чужденка в Италия. Полицията във Флоренция разследва предполагаемото изнасилване на две американски студентки от карабинери.

Миналия месец полякиня бе изнасилена от четирима души на плаж в Римини, а нейният приятел бе пребит. Заподозрените бяха арестувани. Те са 20-годишен бежанец от Конго, двама братя от Мароко на 15 и 17 години, родени в Италия, и 16-годишен нигериец, за когото също се смята, че е роден в Италия. Според полски медии у конгоанеца бил открит часовник, принадлежал на партньора на изнасилената полякиня.
Последно в По света


Има ли разлика между Валери Жаблянов и Георги Марков

Валери Жаблянов беше отстранен от зам.-председателския пост в НС, след като си позволи остри изказвания, които той и БСП маскираха като лично мнение.