Млада финландка беше изнасилена в Рим

Млада финландка бе изнасилена в Рим и това породи гнева на кметицата Вирджиния Раджи.

Обратно в новината

Коментари - Млада финландка беше изнасилена в Рим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новите европейци се приобщават към европейските ценности! Какво да ги правиш... :))

Върнете маймуните обратно на клоните в Африка.

колкото и да се пише ,реката не се обръща.расизма ще изчезне и всички ще живеем в мир ,толерантни един км друг.

От насилствено масово преселение на други раси и религии могат да възникнат само големи проблеми. Това, за което говориш ти е естествен и коректен процес, който изглежда по съвсем различен начин - с уважение към територията и обичаите на всяка раса и религия и запазване на преобладаващия вид население.

европа остарява.трябва да се плащат пенсии,да се работи.страната ни изчезва,остарява населението. тези хора ще дадат живот,ще обогатят гените си.ако не искаш,хващаш си пътия

-По-добре ли щеше да е изнасилена стара финландка?

"полякиня бе изнасилена от четирима души на плаж в Римини, Заподозрените бяха арестувани. Те са 20-годишен от Конго, двама братя от Мароко и 16-годишен нигериец" Майкооо Конго, Мароко, Кения, Нигерия...де тоа касмет и мене да ме сполети. Се големи топалки е гълтала и са я цепили.

Само веднъж съм давала на чернокож и мога да кажа само положителни неща! много ++++

Само дето тук става въпрос за групово изнасилване от непознати негри. Ще ти хареса ли?

уж християнска страна а стават изнасилвания!срам и позор.

Смърт на маймуните!

Тъпи продажни жабари,защо не торелирате лодките с африканци ,ами ги прибирате и хрантутите?защо им давате по 500евро без да работят и ги пускате свободно да вилнеят ?И не само финландките,ами и италианките и италианците ще ги шибат с тази толерастия, Ориана Фалачи ви предупреждаваше ,ама виегледата калчото,а сега на балотели братята ше ви го нацепят арманита тъпи.

Ееее, това не е изнасилване! Това са културни различия!!!

При Запаадналите наркомани такива неща не стават.

отказвам да се манипулирам .такива хора има и у нас и навсякъде.

Верно има! Мангалите са наследници на индийците...

в германия наш уби жена си..а ние се правим на морални като пишем за финландката.знаем какви са скандинавките,лягат си и после се правят на девици

Нека не обвиняваме белите европейци, че са така наивни - обработвани са с либерастките мантри (толерантност и мултикулти) от медиите, които днес наричаме соросоидни, но това не е от днес, нито от вчера - тази политика, повярвайте, има десетилетна история, ако не и повече! Нека си спомним, че по плана Маршал в Германия са изпращани не какви да е работници, а турци, т.е. МЮСЮЛМАНИ. На които е осигурявано жителство! А днес в обособени квартали там живеят около 5 млн, без да са се интегрирали от 50-те години на миналия век! Днес съм убедена, че това не е случайно! По-нататък - колониалните държави са започнали политика на прием на хора от колониите. И това не е случайно! А днешният ЩУРМ на орки към ЕВРОПА, убедена съм, е финансиран от същите властови центрове, които са прокарали горните политики. За улеснение те са турили хора на ключови позиции в управлението на ЕС, които да ПРОДАВАТ Европа ОТВЪТРЕ! Добре платена пасмина от в много случаи лица с характерови и др. отклонения и/или зависимости управляват Европа, т.е. СЪДБИТЕ НА 500 млн. европейци! Ако не окажат ТОТАЛНА СЪПРОТИВА на тази политика, горим и ние!! И това никак не е преувеличено!

последователите на хитлер отдавна са в затвора.

А последователите на Сатана ги чака нещо много по-лошо от затвор. Справка - Свещеното Писание.

В Туитър кметицата Раджи изрази солидарност с жертвата на насилието. Каква солидарност, може би е поискала солидарно и нея да я изнасилят.

хак да им е, да продължават да канят негри , араби, и друга измет.

В затвора ще му разцепят разделителната ивица на възглавницата на този.

защо не се говори за изнасилванията на карабиниерите,на местните хора?колко от тях се преписват на мигрантите?защо да гледаме дървото а не гората?

защото нашите мъже се страхуват от конкуренцията

религиозния расизъм е раната на обществото ни.искат да ни насадят страх и омраза

Братовчедите Италианци да четат Ориана Фалачи!

по черноморието повече се изнасилва.

Днес изнасилват разни непредпазливи наивници. След 15-20 години, като се намножат достатъчно, а ние намалеем и започнат да изчезват и последните остатъци от държавност, ще влизат с взлом по домовете ни и ще посягат на децата ни. Ето това е проблемът, а не кой какво искал и си търсел - тези са подчовеци, а идиотите дето им се радват не разбират, че много скоро жертвите ще са собствените им дъщери и внучки! Цял живот защитавах онеправданите раси и се обявявах против лошите бели и колониалната им политика - сега на стари години все повече се превръщам в расист като им гледам манталитета и държавите!

Ти подкара ли ламповия усилвател на приятеля си?

папата проповедва: мир, толерантнос и любов, а мигрантес чуват - слаби сме, у деменциа сме, елати си правете квот искате. носим на гребеж, носим на насилие, носим на изнасилавне...... ТАКА ШЕ Е РИМ. И ЦЕЗАР НЕМОЖ ДА ВИ СПАСИ.

За съжаление този южноамериканец не е достоен папа. Той не притежава борбения дух на предшествениците си. Не му пука че Европа се ислямизира скоростно. Жалко!!!

Сега разбираме защо EU иска да ни вкара спешно в шенген

Либерастията не прощава.Кой доведе тази паплач в Европа и продължава упорито да я разселва по всяко кътче и във всяка държава?На всички ни е ясно, кои толкова мразят "белите хора" и смятат "бялата раса" за виновник за своите страдания.Ако не вярвате вижте какъв е произхода на Меркел, Сорос, Ротшилд чийто служител е Макрон и които "обучават" и взимат "на работа" децата на политици и създават новите еничари.Как и защо дъщерята на Петър Стоянов и сина на Корнелия Нинова например се озоваха на служба в Банка Ротшилд??? Защо те, а на вашите деца им дават да са сервитьори най-много нищо че също знаят езици и са завършили висше.Задавайте си въпроси и не давайте на пропагандата да ви заблуждава, че едва ли не всичко това е "естествен процес".

Хайде всички да бъдем солидарни и да дадем да изнасилят и нас като по този начин покажем, че не се страхуваме!

Е как така ще дадеш да те изнасилят, ако даваш не е изнасилване. Иначе не на страха.

Да сложат Меркел, и другите мацки, дето посрещаха възторжено възбудено 10 годични араби, показваши как ще ни колят.Най-добре, либерално-толерантните политици-жени да им дадат децата си, да ги изнасилават.За тях няма значение момчеъа или момичета.Педофилията е прикламирана в Корана, Мохамед се е оженил за 6 годично момиче.Ха познаите това не ели педофилия??????????????///////////////////////////////////Тъпоумници западни, заслужавате да насилват не вас, а децата ви.Всяка майка ще ви прокълне

Млада финландка е била изнасилена от млад индиец в стария Рим. Кметицата е бясна (може би защото пак са я подминали). Въпросът: Защо очакваш изнасилвачите да бъдат италианци, след като градът ти е пълен с индийци? - остава без отговор.

Винаги към давала за пример индусите по сравнение с арабите, тоест ненасилието на Ганди и агресивността на Корана. Обаче преди няколко години имаше едни протести заради зверско масово изнасилване в някакъв индийски щат. Медиите писаха, че това не е необичайно там и годишно има много случаи. Дето се казва - убиха всичко детско в мен. Нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед. За мен правилното е да се вдига жизненото равнище в проблемните страни, а не да се прави бардак и тук. Може да е расистко, но от друга страна няма щастливи емигранти.

Ха-ха, и моят мъж ми разправяше колко кротички били индийците, докао не му бутнах под носа статистиката. Колкото до стандарта на живот - ми, да си го вдигат сами! Кой им е длъжен?!

Животни има навсякъде. Но там има ужасен недостиг на жени, защото се смята, че е загуба за семейството да се гледа момиче и масово се прекъсва бременност ако разберат. Освен това в Индия 30-40 процента са от други религии.

За хората в тези страни, източно европейците са по-опасни от африканците и индийците. Така им е набивано в канчетата с години.

Прав си!Като предпочитаха десетилетия наред мюсюлмани шиити от Африка и Азия да населват страните им, да се женят за дъщерите им, пред източноевопейци християни... да си търпят свинщините от черните нашественици.

жените си го просят.всики го знаем. сама се съгласи ,после я хвана срама.стига с този расизъм

Ами вижте кои ги правят тия изнасилвания и спрете да ги пускате в страната! То е много близко до акъла!

Европа ако имаше акъл, отдавна щеше да промени поведението си и да го направи по-адекватно на обстановката. В момента изглежда самата Европа да се радва, че я изнасилват.

През 2008 ,за първи път посетих Англи.веднага ми стана ясно ,че е въпрос на време западняците в нежеланието си ,да вършат определена работа ,да продадът достиженията на европейското общество. Изненадвах се ,че западняците това не го забелязват и че периметара около тях се стеснява,но за тях са важни материални неща......я

Кастрация за ебача, трошене на краката, за да не може да гони повече същества от женски пол.

НЕ ГИ ИЗНАСИЛВАТ - ТЕ СА ДАШНИ))):

това са културните особености на "специалистите"

Ехее,та тя Европа се е напълнила с бежанци от цял свят,а нали щяха да приемат само бежанци от Сирия?!?!? Всякаква паплач влезе нелегално,убийци,крадци,изнасилвачи,избягали затворници,главорези,джихадисти,педофили и тук там някой свестен бягащ бежанец от войната... Дяволските отрочета на баба Меркел...

Че нали затова си ги внесохте тия примати! Да ви подмладят нациите! Така че сега не ревете, а лапайте черния... И в Швеция са пропищели от тях, но не ги гонят, не било хуманно... Е на това му се вика "хем сърби, хем боли"!

ииии как е изразила солидарност кметицата Раджи? Легнала е да я изнасилят индийци (от пакистан?)

Това си е силно криминална държава- още от летището измамници таксита, никой не дава касови бележки ама за нищо, навсякъде дребна черна търговия и мръсотия. Около тази гара смърди на урина и е толкова криминално, че само наивна финландка може да се навърта там...

ти си ОЛИ, щом не знаеш че всички, които работим плащаме тока, водата, помощите, детските надбавки, социалните и инвалидни пенсии на такива примати- и нашенски и чужди! Освен ако ти не си един от тях!?!

УНИЩОЖАВАНА по всякакъв възможен начин! Християнството и ислаяма за взаимно изключващи неща! Първото-Християнството учи на смирение,Любов и гради ценности. А мусюлманската религия (има сури в корана) които казват че неверниците(това сме ние Християните и всички останали религии)трябва да бъдат унищожавани! мусюлманската религия носи смърт и страдание за народите от Европа.

Той Корана си го казва: И ги убивайте там, където ги сварите... (Коран, 2: 191), хващайте ги и ги убивайте, където ги заварите и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник (Коран, 4: 89), А изтекат ли месеците на забрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! (Коран, 9: 5)

скоро в новините ще съобщават само тези,които още не са изнасилени или пребити от ционистката неофициална армия .

В Италия гледат на туристите като на касички и много лъжат в сметката- ако не те ударят с 20 евро в сметката в ресторант ще е чудо. Изобщо тази държава пропадна много като стандарт и става неприятно да се ходи там- на всичкото отгоре и тази криминална обстановка.

у нас плащаш за празен стол,за италия ще говориш. у нас е десет пъти по-зле

не се подценявай толкова- никой не плаща за празен стол у нас, но, че в Италия ще те излъжат, а и не само е гарантирано

защо не пишете за убитата българка и детето и в германия?

+

Олигофрените отдолу дето казват, че на жените им е готино като ги изнасилват??? Да ги оправят тях и да им е гот!!!!