ТУЛИУМ ЛАЗЕР - ЕВОЛЮЦИЯ В ЛЕЧЕНИЕТО НА АДЕНОМА НА ПРОСТАТАТА


Най-новата и максимално усъвършенствана лазерна система е достъпна за българските мъже с увеличена простата. Тулиум лазер обединява всички предимства на създадените преди него, надгражда ги и затова резултатите му са недостижими от останалите.

ТУЛИУМ ЛАЗЕР ГАРАНТИРА:

Най-висока прецизност – само 0,2 мм проникване в тъканта на  простатата.      
Най-голяма мощност
– това прави възможна работата с всякакви обеми на жлезата.
Няма аналог и при други урологични проблеми като тумор на пикочния мехур, стеснение на уретрата и камъни в пикочната система. С една процедура може да се изпари простатата и да се разбие камък в пикочния канал 


За мъжа това означава – безкръвна операция, едноднедневен болничен престой и незабавно възстановяване на нормалното уриниране със силна и бистра струя. За лечение с Тулиум лазер в България може да се консултирате в ЛАЗЕРНА ХИРУРГИЯ НА ПРОСТАТАТА към медицински център БОДИМЕД. Операциите се извършват от д-р Илия Калчев - специалистът с най-голям опит у нас в областта.

ЛАПАРОСКОПСКА ХИРУРГИЯ - РЕШЕНИЕ ЗА РАК НА ПРОСТАТАТА

Изключителните й предимства пред традиционната хирургия са обективни - липса на класически широк разрез на коремната стена, безкръвен ход на операцията и несравнимо по-бързо възстановяване. Правят се 4-5 малки отвора с размери 1 до 2 cм всеки. През единия в коремната кухина се въвежда специална камера, която, свързана с монитор, осигурява точност на изпълнението. През останалите се въвеждат специални инструменти, с които простатата се извежда без риск от следоперативни усложнения или от кожни инфекции - заради липсата на разрези и кървене.



Провежда се ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ. Включва: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.


За контакти: тел. 02 4 760 760, моб. 089 952 11 01 www.prostata-bg.com