Почти 3 десетилетия след раждането на първия си син, съпрузите от Мичиган Катери и Джей Шванд приветстваха с "добре дошла" на бял свят дъщеря си Маги Джейн. Момиченцето е 15-тото дете в семейството, в което има 14 момчета. 

45-годишната Катери е родила в четвъртък в болница "Mercy Health Saint Mary" в Гранд Рапидс, а Маги Джейн е с перфектното тегло от 3400 грама. Гордият баща Джей заяви пред медиите, че той, съпругата му и 14-те батковци са изпълнени с радост и приветстват появата на момиченцето в голямата им фамилия.

Снимка: Instagram

"2020 година беше запомняща се във всяко отношение и по много причини, но Маги е най-прекрасният дар, който можем да си представим", допълни Джей Шванд пред Detroit Free Press.

Майката споделя, че е свикнала да живее в голямо семейство. Самата тя е едно от 14-те деца на родителите си. Сестра й Кейт пък има 10 деца, всичките момчета.

Снимка: Instagram

 Катери и Джей са предани католици, не вярват в използването на контрацептиви и оставят в ръцете на Бог да определя размера на семейството им.

Най-големият син на семейство Шванд е 28-годишният Тайлър. След него идват Зак (25), Дрю (23), Брандън (21), Томи (18), Вини (17), Калвин (15), Гейб (14), Уесли (12), Чарли (10), Люк (8), Тъкър (6), Франсиско (5) и 2-годишният Финли.

Снимка: Instagram