Заради неотложни ремонти временно ще бъде спирана топлата вода в различни квартали на София, съобщиха от пресцентъра на "Топлофикация София" ЕАД. Оттам уточняват, че профилактиката след края на настоящия отоплителен сезон 2018-2019 г. ще бъде в участъците от топлопреносната мрежа с повишена аварийност през последните месеци.

В съответствие с приетите общи условия за продажба на топлинна енергия за битови нужди от дружеството информират клиентите си в утвърдения 15-дневен срок преди датата на предстоящото спиране през май.

Ремонтите започват от 8 май, като до 10-и същия месец ще бъде спряна топлата вода към клиентите в района между бул. "Александър Стамболийски", бул. "Витоша", ул. "Неофит Рилски" и бул. "Христо Ботев".

*В същия период ще бъде затворена за преминаване на МПС ул. "Княз Борис I" в района между ул. "И. Денкоглу" и ул. "Солунска", както и ул. "Кърниградска" в района между ул. "Княз Борис I" и ул. "Цар Асен I", съобщават от "Топлофикация София".

Подробна информация за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството - www.toplo.bg и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg. Повече подробности клиентите могат да получат на информационния телефон в Кол центъра на компанията - 0 700 11 111.