На 25 август 2021 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателен кран и прекъсване на уличен водопровод по ул. "Околовръстен път", ж.к. "Младост", се налага спиране на водоподаването от 10:00 часа до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ж.к. "Младост" 2

ж.к. "Младост" 3 и

ж.к. "Младост" 4.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

ж.к. "Младост" 2 срещу магазин "Промаркет"

ж.к. "Младост" 3 срещу 25 ДКЦ

ж.к. "Младост" 4 пред магазин "Била", срещу бл. 461.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

* съдържание на "Софийска вода"