На 1 юни 2021 г. (вторник) във връзка със строително-монтажни работи във в.з. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 01:30 до 07:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Никола Крушкин", ул. "Бановец", ул. "Калугерица", ул. "Борова гора" и района между ул. "Никола Крушкин", ул. "Младост" и ул. "Младен Ангелов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Никола Крушкин" на кръстовището с ул. "Борова гора".

На 1 юни 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на редуктор за налягане в кв. "Бояна" и в.з. "Киноцентъра" III част се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Ралевица", ул. "Севастократор Калоян", ул. "Кумата", ул. "Радецки", ул. "Боянска легенда"

ул. "Кумата" от ул. "Севастократор Калоян" до киноцентър "Бояна" и ул. "Лескова гора".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:

кв. "Бояна" - ул. "Кумата" срещу № 79.

кв. "Бояна" - ул. Кумата" на кръстовището с ул. "Севастократор Калоян".

На 1 юни 2021 г. (вторник) във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. "Фредерик Жолио Кюри", ж.к. "Изгрев" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Фредерик Жолио Кюри" от ул. "Никола Мирчев" до бул. "Драган Цанков"

ул. "Елемаг" от ул. "Жетварка до ул. "Константин Кисимов"

ул. "Константин Кисимов" от ул. "Елемаг" до ул. "Фредерик Жолио Кюри".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Фредерик Жолио Кюри" № 50.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

*съдържание на "Софийска вода"