На 17 февруари 2021 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. "Васил Левски", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Васил Левски" от № 7 до № 35

ул. "6-ти септември" от бул. "Васил Левски" до бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Хан Крум".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Васил Левски" на кръстовището с ул. "6-ти септември".

На 17 февруари 2021 г. (сряда) във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Методий Кусевич", жк. "Красна поляна" 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Методий Кусевич" между бул. "Възкресение" и ул. "Одоровци"

ул. "Одоровци" между ул. "Методий Кусевич" и ул. "Булина ливада"

ул. "Румяна" между ул. "Методий Кусевич" и ул. "Булина ливада".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Одоровци" на кръстовището с ул. "Методий Кусевич".

На 17 февруари 2021 г. (сряда) във връзка със строително-монтажни работи на ул. "Васил Калчев", жк. "Дианабад" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Васил Калчев" от ул. "Владимир Трендафилов" до ул. "Николай Хайтов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Васил Калчев" до бл. 54.

На 17 февруари 2021 г. (сряда) във връзка със строително-монтажни работи на ул. "Проф. Д-р Иван Странски", кв. "Малинова долина" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Св. Климент Охридски" от №26 до №70 и бул. "Св. Климент Охридски" от №59 до №69.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Проф. Д-р Иван Странски" ъгъла с бул. "Св. Климент Охридски".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"