На 30 септември 2021 г. (четвърък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. "Йоан Екзарх", ж.к. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в: ул. "Йоан Екзарх" от ул. "Св. Теодосий Търновски" до ул. "Милин камък", ул. "Св. Теодосий Търновски" от ул. "Лозенска планина" до ул. "Йоан Екзарх", ул. "Милин камък" от ул. "Св. Наум" до ул. "Презвитер Козма".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Милин камък" на кръстовището с ул. "Йоан Екзарх".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

*съдържание на Софийска вода