Милиони мъже на възраст над 50 ежедневно страдат от оплаквания, свързани с уголемяването на простатата. Това доброкачествено състояние настъпва, когато тъканта на простатата започва да расте - бавно, но непрекъсващо. Излишната тъкан блокира уретрата (пикочния канал), възпрепятства нормалното изпразване на пикочния мехур и се стига до напъни при уриниране. Въпреки, че групата на засегнатите мъже е огромна, има и такива, които до дълбока старост живеят в пълен комфорт и без никакви проблеми в уринирането.

Чести позиви за уриниране, особено през нощта, слаба струя, труден старт и отделяне на капки са сред най-честите оплаквания на мъжете с аденом на простатата. Независимо от сериозния дискомфорт, който изпитват, много от тях никога не се консултират с лекар. Те приемат ситуацията за нерешима и с бездействие влошават състоянието си.

Еднократна операция с Тулиум лазер (последен модел в лазерната хирургия) възстановява нормалното и пълноценно уриниране. Със силата на лазерната енергия увеличената тъкан на простатата се изпарява бързо и щадящо, освобождава се натискът върху уретрата и струята отново е силна и непрекъсваща. Без рязане, без кървене и без шевове. Тулиум 200 вата е съвършена технология, обединяваща предимствата на всички изобретени до момента лазери на разумна цена. Отличава се с водеща мощност и прецизост при проникване в тъканите - само 0,2 мм.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

В Лейзър Мед - София, Варна или Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В ЛЕЙЗЪР МЕД-София - резултат от ПСА готов преди прегледа.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

www.laparoscopia.bg

 

Още в ЛЕЙЗЪР МЕД: ШОКОВИ ВЪЛНИ СРЕЩУ БОЛКА

Методът е с широко приложение в ортопедията и рехабилитационната медицина и води до бързо и неоперативно премахване на болки без значение от степента и локацията им. С термина shockwave (ударна вълна) се обозначават механичните импулси, които при достигане до тъканите се усещат като вълна. Въздействието им предизвиква локално загряване и засилва притока на кръв, което подпомага пълноценното хранене на тъканите, техния метаболизъм и регенерация. В ЛЕЙЗЪР МЕД се използва най-висок клас апарат със смарт-фокус, без аналог в България.

 

* съдържание на Лейзър Мед