Каква е Вашата представа за пълна почивка? Къде сте? Какво има наоколо? Къде се събуждате? Каква е гледката пред Вас? А ако имаше как имотът, който сте наели, да предложи всички удобства, които имате в собствения си дом, целия уют и комфорт, който сте си създали вкъщи?

RENT A HOME е платформа, създадена именно с тази цел от експертите при луксозните жилищни имоти LUXIMMO! Чрез нея ще откриете истински дом, който да Ви приюти за Вашата лятна или зимна почивка или временно преместване в нов град.

RENT A HOME by LUXIMMO предлага селекция от луксозни домове във всички големи градове и курорти на България, които могат да бъдат наети на месечен или сезонен принцип. Те са внимателно селектирани от консултантите на LUXIMMO, за да отговорят на най-високите критерии за комфортен и луксозен дом - просторни помещения, пълно обзавеждане, цялостно оборудване с бяла и черна техника, удобства и истински уют! Съвсем скоро ще бъде предложен богат избор на подобни вили и апартаменти и в Гърция, както и в други страни от Южна Европа.

снимка: Luximmo

Какво е различното при RENT A HOME в сравнение с традиционните системи за резервация на апартаменти или хотелски стаи?

Чрез RENT A HOME за първи път имате възможност да наемете премиум имоти в столицата и големите градове на месечен или средносрочен принцип, които обикновено се отдават само дългосрочно (за минимум 1 година).

Чрез платформата може да наемете ваканционни апартаменти и вили в най-добрите български морски и планински курорти. Имотите в тази селекция обикновено се отдават само за нощувки, но клиентите на RENT A HOME ще могат да ги наемат за месец или пък за цял сезон, при това на преференциални цени, договорени само за клиентите на платформата.

снимка: Luximmo

RENT A HOME предлага отлично решение, ако Вие също сте се ориентирали към така търсените напоследък сезонни наеми на ваканционни имоти в морскитe и планински курорти. Все повече хора предпочитат този вариант за по-дългосрочно наемане на жилища с удобства, вместо традиционното отсядане в хотелски стаи за по няколко нощувки.

Сезонното наемане също предоставя отлично решение за споделяне на комфортни вили и апартаменти с близки и приятели на ротационен принцип през цялото лято или зима.

А що за почивка би било, ако ежедневните грижи не изчезнат? Именно заради това RENT A HOME предлага множество допълнителни услуги като редовно почистване, пране и гладене, готвене и грижа за децата, които ще превърнат престоя Ви в безгрижно време, което да посветите единствено на създаване на спомени с най-близките Ви хора.

Бъдете у дома, където и да сте! Изберете RENT A HOME, ние ще се погрижим за останалото!

 

* съдържание на Luximmo