Ексклузивно VIP преживяване по специална програма очаква двама нашенци. Макар безплатна, екскурзията значително превъзхожда по екстри стандартните пакети, предлагани от туроператорите.

Изкусителното предложение за 7-дневен тур бе оповестено първо в онлайн пространството и бързо предизвика масова еуфория. И как иначе – избраните да стегнат своите куфари за Франция ще се радват на личен транспорт, екскурзовод на български и персонално посещение на място, забранено за очите на обикновения турист!

В програмата са включени още вечеря по залез слънце на круизен кораб по Сена, незабравима вариете вечер в Мулен Руж и посещение на приказното градче Колмар, където времето е застинало като в красива картичка.
Останалите спиращи дъха точки от маршрута, можете да видите ТУК .

Ако ви се струва твърде хубаво, за да се случи на вас – не прибързвайте. Жребий ще определи късметлията, който ще спечели мечтаната почивка, а той от своя страна ще си избере спътник.

За да се включите в тегленето, е достатъчно да се сдобиете с промоционален пакет „Пълна програма Отслабване” и да регистрирате кода от талончето, което ще намерите в него. С пакета всеки получава стройно и елегантно тяло и спестява 25 лв.