Коментари - Сашко умишлено е свалил часовника си, чрез който е можел да бъде открит | Днес.dir.bg

Сашко умишлено е свалил часовника си, чрез който е можел да бъде открит

Мъжът, който в събота откри момчето от Перник: Ако се бяхме забавили 5-10 минути, щяхме да го изпуснем

Обратно в новината

Коментари - Сашко умишлено е свалил часовника си, чрез който е можел да бъде открит | Днес.dir.bg

Коментари

За мен бащата по всякакъв начин се опитва да се оттърве от сина си!!!! Първият път иде дойде, ще мине номера,НО втори път да му се изгуби за секунди и да го намерят на 2км от мястото ..... това вече е странно. Аз ако съм родител на такова дете, щях да съм постоянно на щрек и нямаше да го изпускам и за секунда.Да си махне часовника и връхната дреха, някак си не ми се струва реално и всичко за секунди да се случи.За мен бащата е за бой и той е този който трябва да си понесе отговорността за бездействието си

"Гръмката" новина за това къде ходи броди някакво неадекватно момче отклонява вниманието на хората от множество сериозни проблеми в държавата.

Няма ли кой да из.плющи два яки шамара на тоя пик.льо? Значи знае как да си свали часовника, знае за какво е този часовник, и тръгва да разиграва хората като маймуни! Бил със специални потребности... Потребност от як пердах има това лай.ненце!!!

На сашко му харесва играта на криеница, но тя струва скъпо. Къде е спал баща му?

Бил хукнал да го гони, но лудото тича по-бързо и се изгубило.

Като чета коментарите - бая хора за заченати с генетичен материал, събиран от пердето и имат нужда от специализирана помощ. Както и да им се отнемат правата да гласуват.

Дебилите и всякаква друга безполезна измет са на почит в държавата......вечно някой им е длъжен.......

Какво е аспи? Живея в чужбина и тук имаме аутисти но аспи нямаме.

Тва са на бухалката някави измишльотини - съкращение от Синдром на Аспергер.

Май е време за 2 шамара, а?

сороските НПО-та пак са пуснали дебилчето в гората

Нека да помогнем да бащата на Сашко да се отърве от него. Явно се старае, завалията, с всички сили но разни хора по горите му пречат. Това започва да придобива ненормален характер. Ако толкова не може да се справи, да си каже, има начини това дете да бъде отглеждано човешки и достойно.

В България няма начини деца с проблеми да бъдат гледани АДЕКВАТНО и достойно

Да го чипират с имплантант.

Искам да попитам къде са били родителите му? Има нещо нередно, няма логика да пуснеш дете в планината и да го изгубиш. Всеки един родител не изпуска от поглед детето си, ама явно родителите му не са от тях. В други държави в Европа, при тази ситуация, сигурно щяха да направят разследване, защо за втори път се губи едно и също дете.

"Аутист" или "Турист", а уточнете се! Щото "турист" не е диагноза. Не виждам никакво заболяване в това да ходиш на храстинг, или да обикаляш като хамалин през горите, щом те влече!

Просто се мъчи да избяга и да получи политическо убежище в гората.

На Него ГПС-тракер, не му требе, Он си знае най-добре, как да се загуби!

Историята кърти: 1. Героят го намерил на билото, почнал да му говори да не го уплаши, а самият той не се страхувал за детето си и жена си!? Ще си помисли човек че някакъв вълк е заговорил насред билото. 2. С баща му се прибирали към колата, но Сашко изведнъж тръгнал по (права линия?!) към гората. Баща му си рекъл - чакай да изпуша една цигара да му дам малко преднина.

Ако вместо да пуши, беше тръгнал по права линия в обратна посока, щеше да го пресрещне.... Ама не се е сетил.

Дете аутист исках да напиша, това с артист беше печатна грешка. Та, и в Германия се изгуби за съжаление едно дете аутист и не го намериха. И то избяга в гората.

Наскоро и в Германия се изгуби едно дете артист, но така и не го намериха...

тоя Сашко бе...

Детето много се е филмирало, гледайки "Сървайвър" и "Оцеляване на предела". И решило да впечатли някоя млада дама на сърцето му, ама тя гледа сапунки, и не и пука за диваците от нейното село.

Запишете детето на бокс или борба, малко да му върнат акъла. Щанги не, че той от малък бяга и от щангите няма да порасне и пак ще си бяга.

Като чета коментарите се чудя кой е с по специфични потребности. Сашко или някои от пишещите

Ти си знаеш ...

чип!

Дивото си иска гората...

Сашко е най-известният аутист в България. Другите тънем в сянка. Защо се допуска?

не е такъв а мошеник направен от медии и простотия.

Детето сигурно е играело на криеница, но изведнъж се загубва и хуква да се връща, ама в посока... някъде. Не го винете, а се радвайте за щастливата развръзка.

Май тука трябва да играе дряновица ! Малко тарикатче , което иска да създава проблеми ! Не бил добре с главата , ама знае как да свали часовника, и за какво е тоя часовник ! Що статии ще изпише ДИР, това дете докато стане на 80 , нямам си на идея !

Някой да каже нещо нормално. Аман от глупости!

1. Сашко иска да избяга от баща си 2. Бащата прави всичко възможно да се отърве от сина си, но разни герои му пречат.

Избяга не изгуби.

Сашко е дете, разхожда се, подскача, тича. Е, Сашко се и губи, но за късмет го намират. Но някой го намира на 2 км от мястото където е изчезнал, друг чак на 5-6 км на билото на планината. Покрай това намиране явно има хора, които искат да си пишат заслуги и да ги споменават по вестници и телевизии. Е, в крайна сметка кой е намерил Сашко и къде? Или има двама Сзшковци?

стига. Или някъде под ключ, или да си троши врата ида се свършва. Писна ми от него и родата му.

Ми следващия път гривна на крака като бандит и няма да разиграва останалите.

Щом детето го влекат планини и ако физическото и психическото му състояние позволяват, да го запишат в клуб по планинарство или каквото има и да ходи по планини организирано. Под аутист в случая разбирам аспи, или съвсем малко по-навътре у спектъра, а не чак класически аутизъм - може и да не съм права. Ако е по-близо до класически аутизъм, тогава вече е съвсем, съвсем различно. :(

Не може аутист да практикува рискови спортове, ще психяса в най-отговорния момент, ще вземе да пребие и себе си, и другите.

Стига с тва аспи бе бухалко, не се научи. Плюс тва сашко не е в лекия спектър на аутистичните разстройства. Илон Мъск е в лекия спектър Сашко си изисква сериозни интервенции. Има прекрасни програми, точно като за САшко и интересите му към планини , гори , рисуване и н, но някъде другаде по свет,а не и в България.

Никъде не е казано изрично - или поне аз не съм го виждала, че не от лекия спектър, което е неприятно. Видимо не е чак толкова навътре у спектъра, но явно това е на тези снимки тук. А подобни изцепки един приятел е имал като дете през 80-те - само че като родЕн лидер е повел и другите деца, примерно 5-6 годишни, на поход у планината. Възрастните са си изкарали акъла. После той и другите деца доста бой са яли! Този приятел също е малко странна птица - нямам идея, може и той да е аспи, доколкото го познавам има доста такива черти, но дори и ако въобще е аспи, със сигурност не е от тежкия спектър и пак е направил такава невероятна глупост, като при това е повлякъл и по-малките.

Самият факт , че има значителни затруднения в комуникационни и социални умения, са ти достатъчни , да те наведат на мисълте, че Сашко не е в лекия край на спектъра. Тази информация , беше широко тиражирана,когато Сашко изчезна първият път.

В предишната тема правилно попитах дали се е изгубил или е избягал. Сашко явно има нужда от друга компания, освен баща си - това е напълно разбираемо. Аз самата също хиляди пъти съм се опитвала да избягам от родителите си, особено когато са завлекли някъде против волята ми (опандизена май цяло лято беше у едно софийско село при стрина Пена, на баща ми някаква учинайка, където умирам от скука, комари и други гадинки са ме направили на решето и родителите ми не е.ават, че аз не заслужавам тоя концлагер) или от Египет, където от шибаният климат, вода, храна и прочие щях да умра, но баща ми е над тея неща ("Нищо ви немъ! Шъ свикнете! И аз така бех като дойдох" - е, аз съм щяла да свикна, ама посмъртно), или на морето, където толкова много мразех да ходя и почти съм сигурна, че няма и 1 път да съм се върнала здрава оттам, а с 40 градуса температура, диария, двустранна бронхопневмония и какво ли още не. Едно дете да се опитва отчаяно да избяга от родителите си, обикновено има причина и тя обикновено не е, че то е разглезено, а че родителите нещо са сгафили. Иначе и при нас имаше опити за бягство и сами да изследват света - е, още сте малки за тая цел, засега ще ви се наложи да си търпите родителите, сори милички!

Ами прави са били родителите ти - я гледай - добута го до 90 и пишеш прекрасно - все още си с всичкия си !

Детето е под контрол на невидима сила,но не от Бога,която му дава идеи да се губи и сила да оцелее, при условия, на които биха завидели и елитни рамбовци.

Сашко със сигурност не знае, че може да бъде открит чрез часовника си, който му е внушено да свали.

Сашко - Липсата Баща му къде дреме, че не го държи под око в такива ситуации, като знае, че е проблемен?

Детето е аутист, изискват се специални грижи, но явно родителят няма никакъв капацитет и е време Отдел закрила на детето да се намеси. Сякаш нарочно го завира там, където да се изгуби и да не се намери. Каква работа има да обикаля само по горите, дали не се мъчи да се отърве и да си улесни живота? Доколкото помня от предишния случай, и майчицата му си вее гъза на майната си.

Сашко или го тормозят или е почнал да се прави на интересен и му трябва 1-2 шамара.

Смятай Второто!

Залагам на второто !

Абсолютно сигурно е че не се губи,а иска да избяга...

Едно време такива боя ги оправяше, сега нали сме еврогейци, ценности някакви, пфу... Техните да го подпукат с шутове и шамари и на мига ще спре да бяга малоумното копеленце! Животното разбира само и единствено от БОЙ! Човека е животно! Ако не разбира от БОЙ, значи БОЯ е малко! Бий дупе, за да не биеш гъзище!

Лаишко, бай Ганьовско мислене,като оня виц за картонена, дето спирал диарията с фенер и викал, аз цял влак спирам с него, та една длисня ли няма.

Това хлапе има много сериозна нужда от психиатрично лечение докато не е станало късно, колкото по-рано започне лечението, толкова по дълготраен и позитивен ще е ефекта от лечението!

Това "дете" има нужда от транквиланти и усмирителна риза, иначе някой ще си изпати, рано или късно. Грешно е такива "деца" да бъдат оставяни на родителите, те не могат да се грижат за тях.

Според мен и бащата има нужда от лечение. Има нещо доста странно в цялата история. Пак в гората пак за секунда изчезнал.

Това хлапе има нужда да бъде хлапе. А баща му не му предлага това, а му предлага обзаведена клетка в къщи. Клетка, която детето оценя като по-лоша от гората, където иска да избяга. Аутист или не в случая няма значение. Сашко не е безпомощен в гората, там с никой не трябва да говори и аутизма му е без значение.

Бащата годен ли е да отглежда дете? Особено дете със СОП???

Къв СОП бе, пиши го ЛУДО, какво толкова, ай стига с тая еврогейщина! СОП, пусти бой!

Занапред Бащата на момчето трябва да забрави да го води 'сред природата', защото това нещо със сигурност ще се повтори (тоест потрети).

когато си решил да се затриеш, и сто търсачи няма да те намерят!

"Един път - стомничка, втори път - стомничка...." Третия път май ще успее да не го намерят...

пишлеменцето трее е вързано

Вържисигрездея!

Сашко влиза в пубертета и с аутизъм или не ще прави бели и пакости.А той май иска да стане рейнджър все към гората го влече

Яено родителя неможе да се грижи за момчето и трябва или да му го вземат от съответната институция или да му сложат от гривните на затворниците и да не я хвърля като часовника с гпс. Иначе кво всяка седмица да занимават хората от медиите че Сашко се загубил и баща му го търси?!? Идиоти сър

Абе има "продуктово позициониране" ,в случая.... Това дете ,трябва да е под системен контрол...... Драма няма , има патология и социални и медицински органи....Но преди и сега са поредните му "бягства".... И преди се е случвало ,но не се на е огласявало.... Този човек ,трябва да е под контрол !

Със сигурност Сашко не е единственото такова дете в България или дори в родния си град, но само за него чуваме за съжаление - явно бащата няма елементарни родителски умения, крайно време е да се направи едно разследване ако не може да си държи детето за ръка в гората, думи нямам.

Кво дете на 14 години?! Как да го държи по-точно?! Едно време на 16 са ходили на война

14 годишните са деца, ''едно време'' и подобни фантазии са за разговори на масата. Да не говорим, че детето има СОП, така че не може просто ей така да го пуснеш. Иначе ги видяхме нашите 28 годишни колко са смели като оня пишман ерген дето няма смелост да се появи пред 2 жени, ти ми говориш за война.

Драги наивни сънародници, днес ще е Сашко, утре ще е Шашко, следват Кирчо и Кокорчо и така до изборите ще ни баламасват и отклоняват от важните проблем. А Боко Тиквата чист и изпран вече се облизва за премиерския пост.

Коментари - Сашко умишлено е свалил часовника си, чрез който е можел да бъде открит | Днес.dir.bg

Сашко умишлено е свалил часовника си, чрез който е можел да бъде открит

Мъжът, който в събота откри момчето от Перник: Ако се бяхме забавили 5-10 минути, щяхме да го изпуснем

Обратно в новината

Коментари - Сашко умишлено е свалил часовника си, чрез който е можел да бъде открит | Днес.dir.bg

Коментари

За мен бащата по всякакъв начин се опитва да се оттърве от сина си!!!! Първият път иде дойде, ще мине номера,НО втори път да му се изгуби за секунди и да го намерят на 2км от мястото ..... това вече е странно. Аз ако съм родител на такова дете, щях да съм постоянно на щрек и нямаше да го изпускам и за секунда.Да си махне часовника и връхната дреха, някак си не ми се струва реално и всичко за секунди да се случи.За мен бащата е за бой и той е този който трябва да си понесе отговорността за бездействието си

"Гръмката" новина за това къде ходи броди някакво неадекватно момче отклонява вниманието на хората от множество сериозни проблеми в държавата.

Няма ли кой да из.плющи два яки шамара на тоя пик.льо? Значи знае как да си свали часовника, знае за какво е този часовник, и тръгва да разиграва хората като маймуни! Бил със специални потребности... Потребност от як пердах има това лай.ненце!!!

На сашко му харесва играта на криеница, но тя струва скъпо. Къде е спал баща му?

Бил хукнал да го гони, но лудото тича по-бързо и се изгубило.

Като чета коментарите - бая хора за заченати с генетичен материал, събиран от пердето и имат нужда от специализирана помощ. Както и да им се отнемат правата да гласуват.

Дебилите и всякаква друга безполезна измет са на почит в държавата......вечно някой им е длъжен.......

Какво е аспи? Живея в чужбина и тук имаме аутисти но аспи нямаме.

Тва са на бухалката някави измишльотини - съкращение от Синдром на Аспергер.

Май е време за 2 шамара, а?

сороските НПО-та пак са пуснали дебилчето в гората

Нека да помогнем да бащата на Сашко да се отърве от него. Явно се старае, завалията, с всички сили но разни хора по горите му пречат. Това започва да придобива ненормален характер. Ако толкова не може да се справи, да си каже, има начини това дете да бъде отглеждано човешки и достойно.

В България няма начини деца с проблеми да бъдат гледани АДЕКВАТНО и достойно

Да го чипират с имплантант.

Искам да попитам къде са били родителите му? Има нещо нередно, няма логика да пуснеш дете в планината и да го изгубиш. Всеки един родител не изпуска от поглед детето си, ама явно родителите му не са от тях. В други държави в Европа, при тази ситуация, сигурно щяха да направят разследване, защо за втори път се губи едно и също дете.

"Аутист" или "Турист", а уточнете се! Щото "турист" не е диагноза. Не виждам никакво заболяване в това да ходиш на храстинг, или да обикаляш като хамалин през горите, щом те влече!

Просто се мъчи да избяга и да получи политическо убежище в гората.

На Него ГПС-тракер, не му требе, Он си знае най-добре, как да се загуби!

Историята кърти: 1. Героят го намерил на билото, почнал да му говори да не го уплаши, а самият той не се страхувал за детето си и жена си!? Ще си помисли човек че някакъв вълк е заговорил насред билото. 2. С баща му се прибирали към колата, но Сашко изведнъж тръгнал по (права линия?!) към гората. Баща му си рекъл - чакай да изпуша една цигара да му дам малко преднина.

Ако вместо да пуши, беше тръгнал по права линия в обратна посока, щеше да го пресрещне.... Ама не се е сетил.

Дете аутист исках да напиша, това с артист беше печатна грешка. Та, и в Германия се изгуби за съжаление едно дете аутист и не го намериха. И то избяга в гората.

Наскоро и в Германия се изгуби едно дете артист, но така и не го намериха...

тоя Сашко бе...

Детето много се е филмирало, гледайки "Сървайвър" и "Оцеляване на предела". И решило да впечатли някоя млада дама на сърцето му, ама тя гледа сапунки, и не и пука за диваците от нейното село.

Запишете детето на бокс или борба, малко да му върнат акъла. Щанги не, че той от малък бяга и от щангите няма да порасне и пак ще си бяга.

Като чета коментарите се чудя кой е с по специфични потребности. Сашко или някои от пишещите

Ти си знаеш ...

чип!

Дивото си иска гората...

Сашко е най-известният аутист в България. Другите тънем в сянка. Защо се допуска?

не е такъв а мошеник направен от медии и простотия.

Детето сигурно е играело на криеница, но изведнъж се загубва и хуква да се връща, ама в посока... някъде. Не го винете, а се радвайте за щастливата развръзка.

Май тука трябва да играе дряновица ! Малко тарикатче , което иска да създава проблеми ! Не бил добре с главата , ама знае как да свали часовника, и за какво е тоя часовник ! Що статии ще изпише ДИР, това дете докато стане на 80 , нямам си на идея !

Някой да каже нещо нормално. Аман от глупости!

1. Сашко иска да избяга от баща си 2. Бащата прави всичко възможно да се отърве от сина си, но разни герои му пречат.

Избяга не изгуби.

Сашко е дете, разхожда се, подскача, тича. Е, Сашко се и губи, но за късмет го намират. Но някой го намира на 2 км от мястото където е изчезнал, друг чак на 5-6 км на билото на планината. Покрай това намиране явно има хора, които искат да си пишат заслуги и да ги споменават по вестници и телевизии. Е, в крайна сметка кой е намерил Сашко и къде? Или има двама Сзшковци?

стига. Или някъде под ключ, или да си троши врата ида се свършва. Писна ми от него и родата му.

Ми следващия път гривна на крака като бандит и няма да разиграва останалите.

Щом детето го влекат планини и ако физическото и психическото му състояние позволяват, да го запишат в клуб по планинарство или каквото има и да ходи по планини организирано. Под аутист в случая разбирам аспи, или съвсем малко по-навътре у спектъра, а не чак класически аутизъм - може и да не съм права. Ако е по-близо до класически аутизъм, тогава вече е съвсем, съвсем различно. :(

Не може аутист да практикува рискови спортове, ще психяса в най-отговорния момент, ще вземе да пребие и себе си, и другите.

Стига с тва аспи бе бухалко, не се научи. Плюс тва сашко не е в лекия спектър на аутистичните разстройства. Илон Мъск е в лекия спектър Сашко си изисква сериозни интервенции. Има прекрасни програми, точно като за САшко и интересите му към планини , гори , рисуване и н, но някъде другаде по свет,а не и в България.

Никъде не е казано изрично - или поне аз не съм го виждала, че не от лекия спектър, което е неприятно. Видимо не е чак толкова навътре у спектъра, но явно това е на тези снимки тук. А подобни изцепки един приятел е имал като дете през 80-те - само че като родЕн лидер е повел и другите деца, примерно 5-6 годишни, на поход у планината. Възрастните са си изкарали акъла. После той и другите деца доста бой са яли! Този приятел също е малко странна птица - нямам идея, може и той да е аспи, доколкото го познавам има доста такива черти, но дори и ако въобще е аспи, със сигурност не е от тежкия спектър и пак е направил такава невероятна глупост, като при това е повлякъл и по-малките.

Самият факт , че има значителни затруднения в комуникационни и социални умения, са ти достатъчни , да те наведат на мисълте, че Сашко не е в лекия край на спектъра. Тази информация , беше широко тиражирана,когато Сашко изчезна първият път.

В предишната тема правилно попитах дали се е изгубил или е избягал. Сашко явно има нужда от друга компания, освен баща си - това е напълно разбираемо. Аз самата също хиляди пъти съм се опитвала да избягам от родителите си, особено когато са завлекли някъде против волята ми (опандизена май цяло лято беше у едно софийско село при стрина Пена, на баща ми някаква учинайка, където умирам от скука, комари и други гадинки са ме направили на решето и родителите ми не е.ават, че аз не заслужавам тоя концлагер) или от Египет, където от шибаният климат, вода, храна и прочие щях да умра, но баща ми е над тея неща ("Нищо ви немъ! Шъ свикнете! И аз така бех като дойдох" - е, аз съм щяла да свикна, ама посмъртно), или на морето, където толкова много мразех да ходя и почти съм сигурна, че няма и 1 път да съм се върнала здрава оттам, а с 40 градуса температура, диария, двустранна бронхопневмония и какво ли още не. Едно дете да се опитва отчаяно да избяга от родителите си, обикновено има причина и тя обикновено не е, че то е разглезено, а че родителите нещо са сгафили. Иначе и при нас имаше опити за бягство и сами да изследват света - е, още сте малки за тая цел, засега ще ви се наложи да си търпите родителите, сори милички!

Ами прави са били родителите ти - я гледай - добута го до 90 и пишеш прекрасно - все още си с всичкия си !

Детето е под контрол на невидима сила,но не от Бога,която му дава идеи да се губи и сила да оцелее, при условия, на които биха завидели и елитни рамбовци.

Сашко със сигурност не знае, че може да бъде открит чрез часовника си, който му е внушено да свали.

Сашко - Липсата Баща му къде дреме, че не го държи под око в такива ситуации, като знае, че е проблемен?

Детето е аутист, изискват се специални грижи, но явно родителят няма никакъв капацитет и е време Отдел закрила на детето да се намеси. Сякаш нарочно го завира там, където да се изгуби и да не се намери. Каква работа има да обикаля само по горите, дали не се мъчи да се отърве и да си улесни живота? Доколкото помня от предишния случай, и майчицата му си вее гъза на майната си.

Сашко или го тормозят или е почнал да се прави на интересен и му трябва 1-2 шамара.

Смятай Второто!

Залагам на второто !

Абсолютно сигурно е че не се губи,а иска да избяга...

Едно време такива боя ги оправяше, сега нали сме еврогейци, ценности някакви, пфу... Техните да го подпукат с шутове и шамари и на мига ще спре да бяга малоумното копеленце! Животното разбира само и единствено от БОЙ! Човека е животно! Ако не разбира от БОЙ, значи БОЯ е малко! Бий дупе, за да не биеш гъзище!

Лаишко, бай Ганьовско мислене,като оня виц за картонена, дето спирал диарията с фенер и викал, аз цял влак спирам с него, та една длисня ли няма.

Това хлапе има много сериозна нужда от психиатрично лечение докато не е станало късно, колкото по-рано започне лечението, толкова по дълготраен и позитивен ще е ефекта от лечението!

Това "дете" има нужда от транквиланти и усмирителна риза, иначе някой ще си изпати, рано или късно. Грешно е такива "деца" да бъдат оставяни на родителите, те не могат да се грижат за тях.

Според мен и бащата има нужда от лечение. Има нещо доста странно в цялата история. Пак в гората пак за секунда изчезнал.

Това хлапе има нужда да бъде хлапе. А баща му не му предлага това, а му предлага обзаведена клетка в къщи. Клетка, която детето оценя като по-лоша от гората, където иска да избяга. Аутист или не в случая няма значение. Сашко не е безпомощен в гората, там с никой не трябва да говори и аутизма му е без значение.

Бащата годен ли е да отглежда дете? Особено дете със СОП???

Къв СОП бе, пиши го ЛУДО, какво толкова, ай стига с тая еврогейщина! СОП, пусти бой!

Занапред Бащата на момчето трябва да забрави да го води 'сред природата', защото това нещо със сигурност ще се повтори (тоест потрети).

когато си решил да се затриеш, и сто търсачи няма да те намерят!

"Един път - стомничка, втори път - стомничка...." Третия път май ще успее да не го намерят...

пишлеменцето трее е вързано

Вържисигрездея!

Сашко влиза в пубертета и с аутизъм или не ще прави бели и пакости.А той май иска да стане рейнджър все към гората го влече

Яено родителя неможе да се грижи за момчето и трябва или да му го вземат от съответната институция или да му сложат от гривните на затворниците и да не я хвърля като часовника с гпс. Иначе кво всяка седмица да занимават хората от медиите че Сашко се загубил и баща му го търси?!? Идиоти сър

Абе има "продуктово позициониране" ,в случая.... Това дете ,трябва да е под системен контрол...... Драма няма , има патология и социални и медицински органи....Но преди и сега са поредните му "бягства".... И преди се е случвало ,но не се на е огласявало.... Този човек ,трябва да е под контрол !

Със сигурност Сашко не е единственото такова дете в България или дори в родния си град, но само за него чуваме за съжаление - явно бащата няма елементарни родителски умения, крайно време е да се направи едно разследване ако не може да си държи детето за ръка в гората, думи нямам.

Кво дете на 14 години?! Как да го държи по-точно?! Едно време на 16 са ходили на война

14 годишните са деца, ''едно време'' и подобни фантазии са за разговори на масата. Да не говорим, че детето има СОП, така че не може просто ей така да го пуснеш. Иначе ги видяхме нашите 28 годишни колко са смели като оня пишман ерген дето няма смелост да се появи пред 2 жени, ти ми говориш за война.

Драги наивни сънародници, днес ще е Сашко, утре ще е Шашко, следват Кирчо и Кокорчо и така до изборите ще ни баламасват и отклоняват от важните проблем. А Боко Тиквата чист и изпран вече се облизва за премиерския пост.