Отделение Проктология на ОН КЛИНИК работи с най-новите методи за ефективно лечение на хемороиди и анални фисури. Процедурите са безболезнени, бързи, извършват се в амбулаторни условия, без да нарушават обичайния ритъм на живот на пациента.

Хемороидите са най-разпространеното заболяване на правото черво. От него страдат средно 12 от всеки 100 души, засяга както жените, така и мъжете. Съвременната медицина разполага с уникален начин за неоперативно справяне с проблема.

Повечето хемороиди се повлияват изключително добре от прилагане на лигатура с гумена лента. Поставен от опитен проктолог еластичният пръстен прекъсва захранването им с кръв. Няколко дни по-късно обезкървените хемороиди се олющват и падат сами. Процедурата е миниинвазивна, амбулаторна и не се наблюдават никакви усложнения.

През месец Август

ОН КЛИНИК обявява 50% отстъпка от цената на прегледа, в който са включени:

- преглед на проблемната зона

- изготвяне на дигитален пациентски картон

- при нужда аноскопия: прегледа ректума за вътрешни хемороиди и полипи

- предварителна диагностика

- избор на подходящ метод за лечение

Международен медицински център ОН КЛИНИК – България е частна клиника, специализирана в безоперативни методи на премахване на хемороиди и анални фисури.

Като част от международна верига ползва богатия опит на над 140 клиники, представени в света. Има филиали в България - София, Варна и Бургас.

Телефон за запазване на час за преглед/консултация 0700 119 19, 0885 488 088

или на он-лайн платформата със 7/24-часов достъп:
www.onclinic-bg.com