Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ" разширява застрахователния си портфейл с нова линия на бизнеса. В сегмента „Здравно застраховане“ компанията обяви навлизането си на пазара с медицинска застраховка при заболяване или злополука на застрахованите лица. Основното покритие се предлага в три опции на финансиране на разходите за медицински услуги и стоки с лимити от 500 лв. до безлимитно решаване на здравния проблем.

Основното покритие е „Болнично лечение“, като към него могат да се включат и следните допълнителните покрития „Извънболнично лечение“, „Подобряване условията на медицинска грижа“, „Възстановяване на разходи“, „Бременност и раждане“.

Допълнителните покрития се предлагат в три опции - Основна, Стандартна и Луксозна с различни лимити на разходите. Компанията предлага и допълнителен модул „Подобряване на здравето и предпазване от заболявания“ („Профилактика и трудова медицина“).

Мотото на кампанията “Здравно застраховане” на ЗАД „Виктория“ е:

„Здравните застраховки = Медицинска грижа по Ваш избор”.

Дружеството е фокусирано върху три сегмента: индивидуалните клиенти, семейните договори и групови договори за сметка на застрахованите или работодателите.

За да промотира продукта, от средата на тази година Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ" организира еднодневни здравни празници в 12 града на страната. В периода 14 юли – 6 октомври представители на компанията ще посетят Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Плевен, Варна, Бургас, Хасково, Шумен, Добрич и Благоевград. Промоция на новия продукт ще има и в столицата.

Застраховки могат да бъдат сключени във всеки от тези градове след протичане на здравния празник, а за цялата страна – от началото на месец септември.

Първият град, откъдето стартира кампанията, е Стара Загора, на 14 юли. Празникът се проведе на открито, в градския парк на Стара Загора със съдействието на община “Стара Загора”. Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ" покани семействата да се запознаят с възможностите на новата застраховка. Специални забавления и изненади имаше за децата, а родителите и близките се възползваха от здравните кътове, където медицински специалисти предлагаха безплатно измерване на кръвното налягане, проверка на стойностите на кръвната захар с тест ленти и очни прегледи. Много награди имаше за гостите на празника и здравето е най-голямата награда за всеки член на семейството! Вижте снимки от събитието >>

Със своите над 70 офиси в страната, сайт за онлайн застраховане online.victoria-insbg.com, Кол център “ВИКТОРИЯ” на телефон 0700 19 577 и фен страница във фейсбук http://www.facebook.com/ZADVICTORIA, дружеството е “Приятелят до теб” готов да откликне във всеки момент.