Кметът на Павел баня Станимир Радевски беше арестуван в петък. Заедно с него в ареста беше задържан и концесионерът на плажа в града Теньо Паунов, който е съпруг на заместник-кмета на курортното градче Милена Паунова.
Срещу кмета на община Павел баня - Станимир Радевски, беше повдигнато обвинение за длъжностно присвояване в особено големи размери. Теньо Паунов, концесионер на плажа в Павел баня, е изпълнявал ролята на подбудител и помагач при извършване на престълението, сочи разследването. Радевски е превишил правата си като е прехвърлил 5 имота в регулация на Теньо Паунов, представляващи плажен и увеселителен комплекс в Павел баня, които преди това предприемачът е държал под наем от 2003 година. Паунов не е плащал наемите, а е представял фактура в общината за извършени ремонти и подобрения в имотите. С тези действия общината Павел баня е била ощетена със сумата от 803 800 лв. По случая се води досъдебно производство.

Станимир Радевски и Теньо Паунов не са членове на ПП ГЕРБ, стана ясно по-рано през деня. "Както винаги сме заявявали от ПП ГЕРБ, никога ръководството на партията не си е позволявало да разпъва политически чадър над когото и да било", посочват от ГЕРБ.