За участие в нея е необходимо да се сключи най-новия доходен продукт на банката, наречен Депозитфест с минимум 1000 лева/евро/долари. Той е специално разработен по случай 200 годишният юбилей на най-масовия празник в света – Октоберфест, който започна на 18 септември.

Голямата награда, която всеки може да спечели, е официалната колекционерска халба от 1 литър „200 години Октоберфест 2010”. Няколко стотици ръчно изработени халби, всяка подписана от дизайнерката Натали Фумели, очакват своите щастливи притежатели.

Депозитфест може да се открива във всички най-използвани у нас валути. За спестявания в български левове лихвата е 7%, за евро е 5.75%, а за щатски долари достига до 4%. Това са едни от най-атрактивните проценти у нас в момента.

Клиентът сам избира кога и как да му бъде изплатена лихвата – авансово, на специално от него избрана дата или на падеж. Тя може да бъде изплатена в брой, по карта или преведена по сметка. Срокът на Депозитфест е шест месеца. Допуска се довнасяне на допълнителни суми по всяко време, без ограничения за броя на вноските и размера на внасяните средства.

Който не успее да изтрие скреч-карта с печалба „Халба” получава не по-малко атрактивна награда – специалните баварски мечета на MKB Unionbank .