Зрелищен арест на наркогрупа в Бургас, двама лежат с белезници на пътното платно (видео)

Очаква се задържането на поне още петима души, замесени в покупко-продажба на дрога

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебеловрати, нискочели, безмозъчни, анцузи, БМВ-та, чалга, курви, тиктокъри, инфлуенсъри, миски и мисирки, плейметки, калинки. ........Давай смело Путин, след Украйна идвай насам.....Ти си последен ланс за нормалността

Браво!!! Мачкане до дупка на гнусните утрепки наркодилъри и всякаква подобна криминална измет!!!! Само сега гербаджийските прокурори да не ги пуснат на свобода, защото им продават наркотиците!!!

Голям праз като са ги хванали зрелищно. Сега като се обади политикът/мутрата, под чийто чадър работят, и ще ги пуснат тихомълком.

Дебеловрати, дето не могат да говорят ,а грухтят, анцузи, ауди, bmW, наркотици, насилие, простотия...дано вече започнат да ги вкарват и задържат в затвора.

Не е само родна тая картинка ела в Турция да видиш какво става навсякаде по улиците наркодилъри ваоражени с калашници, гранати пистолети, свързани са с полиция и прокуратура, алъш вериш имат заедно и всеки лапа пари

Като имхвърлят един бой, ще си признаят, че укрите ги снабдили, особенно напоследък

Като са хванали, що лежат на шосето? Що не ги карат към ареста. Около тях се мотат качулати като гламави. Тава някаъв селски ПР ли е? Прилича на отчитане на дейност. Дребни шанаджии проснати на тротоара. Няква ОПГ с 5г трева.

1. Бившо БМВ 7-ца за 5 000 лв.(което вече е средната годишно заплата и по селата). 2. Слаботелесни пишлемета с анцужета. Надрусани с кристали (направени от готвача със сярна киселина от акумулатори и т.н.) П.П.: Чест прави на полицията, че не прилага "специални способи" при ареста. Аз не бих издържал. П.П.П: Бургаски младежи, не правете като тях, за да няма "Ох и Ах". Тия, дето ви водят за носа не са като Мечката едно време. И той беше за бой, но база за сравнение - няма!

Герберите съчувстват усилено-тролски към арестуваните им авери.

Категория "муха"... Зрелище, зрелище, колко да е зрелище? Нито са бити, нито простреляни със стоп патрон поне, нито колите им изхвърлени от пътя... И, моля, моля! Бургас е разкошен град. Град на култура, град на поети. Град на мутри беше едно време. Проблемите почнаха като хората по селата в широка околност загубиха препитание. И децата им се преместиха в покрайнините на Бургас, знаейки само как да гледат животни. И почнаха да гледат животни - по фитнесите. Ама те дребна порода... Половината бежанци от Беломорска тракия. Слабички, хърбави, недохранени, ниски. То не може да трупа мускулна маса. Да оставим детайлите. Проблем, който има всеки голям град в България.

Хляб и зрелища... Хляба - скъп. Зрелищата - евтини .

А в Люлин кога ще има?

В Люлин ако стане, ще има престрелки...:)

На кого е нужна такава показност?!?!? Да не би на улицата на мястото, на което са ги проснали да са продавали и произвеждали дрогата, та да има нужда от събитане на улики??? Не е истина просто, дебилност някаква...

Този филм внче сме го гледали! Нищо с което да ни впечатлите! Друго си да арестувате Борисов, хахаха