Коментари - Тигър-беглец бе упоен и върнат в клетка в столичния зоопарк | Днес.dir.bg

Тигър-беглец бе упоен и върнат в клетка в столичния зоопарк

Тигър излезе от клетката си в столичния зоопарк. След 3 часа опити той бе упоен и прибран в клетка. Няма пострадали хора.

Обратно в новината

Коментари - Тигър-беглец бе упоен и върнат в клетка в столичния зоопарк | Днес.dir.bg

Коментари

Браво на ръководството на Зоопарка! Поздравления за светкавичните реакции! Тези хора показаха как се действа професионално и без паника в такива ситуации! Дано го оцени Фъндъкова и ги възнагради за Коледа! Браво мили хора!

Наистина едно голямо БРАВО на ръководството! Свършиха си работата перфектно и показаха професионализъм!Трябва да се научим да хвалим заслужилите, а не само да чакаме провинение и да изливаме злоба!

Да бе! Браво на ръководството и служителите! Най-напред изтървали тигъра, а после избягали първи и затворили жената с двете ѝ деца при тигъра. А идиотите от 112 ѝ казали да не се шегува и ѝ затворили телефона. Изобщо един голям по-здрав за всички!

Не говори глупости, защото само можете да плюете и говорите ЛЪЖИ!Това не е вярно! Ще говориш, ако си бил там?! Как така тъпако допускаш, че някой ще затвори хора при тигъра?! Колко смръкна тази сутрин?!

Ивчо, нали знаеш, че тук не е Канада! Ако беше, нямаше да си там, нали!

да се събуди тигъра.Гледах един филм с английски ветеринари в Южна Африка,при упояване на животни,има много голяма опасност да се случи най-лошото с тях.Тези дейности не са безотговорни и трябва да се внимава много.Браво на смелата майка.

Каква е тази спешна линия, дето операторите решават дали е шега или не. Моите деца се бяха обадили на 911, спешната линия в Канада, просто да си поиграят. Случайно разбрах докато се кикотят и им взех телефона. След 10 мин на вратата ми имаше двама служители и въпреки, че им казах, че децата са си играли и се извиних, много учтиво ме отстраниха и влезнаха да направят пълна проверка. Предупредиха ме, че ако се повтори ще трябва да платя глоба. Има ли обаждане, изобщо не питат майтап ли е или не, а директно идват.

Уроди, с една зоологическа градина не можете се оправи, държавата тръгнали да оправят!

Кой? ТОЙ!!!! Станишко да не е станал гледач в зоо. градина?!!

Е нали хората работещи там се справиха блестящо със ситуацията! Представям си ако беше убито животното, как щяхта да ревете и плюете, нещастници такива!

Да бе! Блестящо справяне! Избягали първи и оставили майка с деца при тигъра. Ако тигърът ги беше изял, щяха да спестят от порциона му и справянето щеше да блести още повече.

Щом директора на зоопарка твърди, че тигърчето е социално-като си отспи горкото, щото и то досто зор е видяло благодарение на некадърните си пазванти, та като си отспи и отпочине-да го пратят в Парламента на разходка! Там няма хора, там има изедници и бандити-нека си похапне наволя! Да почне с Буда-борисов, той е отпрала добро шкембе, и тая шия не е от туршия, да облазжи и с Флорънс-Флорънс, а за десерт кака Председателка, ама може и някой резаняк да докопа!

Молбите от Позитания!!! Само, дето са материалисти в бог не вярват а само на парите.

И животните почнаха да бягат от България!

Операторите на 112 си помислили, че жената се шегува? Тяхна работа е да мислят или да реагират на сигналите? Реагират, пък ако се шегува някой - сметката по разходите за шегичката и ще му се стъжни. Не е работа на телефонисти да мислят и анализират критични ситуации!!! Какви ще са наказанията за въпросните "мислители"? Не е редно при спешен случай да те разпитват какво си ял в 6-ти клас на 3-ти март и правил ли си клизма на следващия ден, а резултатите задоволителни ли са били? Който е звънял на 112 знае за какво говоря. Сума народ измря само защото операторите на 112 не правят разлика между спешен и секс телефон!

не го правя често. цъкнах ви 1 плюс. но само защото смятам за некоректно да участвам с повече плюсове от 1., макар да заслужавате повече за това си мнение.

Данчето Фандъкова,лично е го хванала за мустаките и го е прибрала в клетката,доколкото разбрах!

Да видят как се действа в такива ситуации и да се обаждат на колегите си в Софи преди да застрелят следващия Алонсо в ловешкия зоопарк.

Ти се благодари, че не си на мястото на майката с двете деца...

Абре хора, това не е тигър обикновен, а Бистришки, ей!

Не са виновни животните , а хората!

Ако не слушате, Батето ще ви пусне и други такива "котки". Може и змии. За сега ТОЙ ги държи в Парламента. Те са "социализирани" (не са гладни, на котлова храна са, всички ги храним), не са "агресивни" (всеки ден, а само когато има камери), затова внимавайте все пак.

В България има само мърлячи и некадърници.

"Директорът на зоопарка обясни, че този тигър е социален, не е агресивен, тъй като постоянно контактува с хора." Това е от друга статия, пак по темата. Ахахах

Не бе това е един извън системен тигър.

Тигърчо, Мърдок, Мъри... Важното е, че е жив. Не го убиха като Алонсо.

За какво е тоя телефон 112????? Пореден случай на некомпетентност! Всичките там са за разстрел, само в България този телефон не става за нищо.

Не било тигър а Лъвчето на С Д С.....

Тигърът тръгнал да си урежда сметките с един син лъв,който чествал 25 годишнина!Ама като го видял ,колко е изпосталял, че е бил аслан, ама сега е насран, Мъри гръмко се изсмял и се в клетката прибрал!

Като видял Фандъкова,тигърът се заврял в миша дупка! Резервният вариант бил да дойде Генерал Борисов с гранатометите!

Абе как бе? Трябвало да го застрелят за най-сигурно. И без това българките некадърници нищо друго не могат.

Всичко е добре , когато свършва добре ! Спи спокойно , Мъри : ) Дано не си стресиран от такова струпване на двуноги едноклетъчни.. Със здраве : ))

Добре де, стават грешки, но ако за всяка грешка се струпва цяла глутница политици и дава незаменими и мъдри наставления май трябва тях да упояваме и да вкарваме в клетка. Ако е бил сит тигъра (най-вероятно), едва ли е кой знае колко опасен, цялата работа се описва като, че ли някой едва ли не е извадил автомат и почнал да стреля - а то тигърът се поразходил...

Утре динозавър ще изпуснете,некадърници тъпи!Йорданке,защо не го прибра ти тигъра?

1-2 ветеринари биха се справили с упойката в една нормална страна, но в некъдърна и комплексирана бг...специални части- пръдня на кисело зеле!

Толкова си можем. Гледай си твоето величие и не се занимавай с нас некадърните и комплексирани българи.

Животните трябва да бъдат пуснати в естествената им среда , а престъпните политици да бъдат в клетки-естествена среда за тях.

"Заедно с децата си жената се скрила зад изкуствен храст, откъдето се обадила на тел. 112 и съобщила за ситуацията. Първоначално операторите на спешната линия помислили, че жената се шегува. " Тъп и безполезен телефонен номер. И аз веднъж така исках да съобщя за нещо, бях разпитван десет минути какви ли не глупави въпроси и за капак едната операторка шепнеше на другата, че лъжа. Дотам бях, повече няма да се и опитвам да звъня на този номер.

Всички коментари показват ниска грамотност и слаб интерес към новини ,но силно желание за заяждане и себепоказване. Като не ви е итересна новината ,защо следите под лупа нейното обновяване и се гъбаркате с редактора ?Новината си е написана много добре ,само че има доста недоброжелатели ,които си въобразяват ,че са високо грамотни !

щом участва и Фандъчката, няма начин да не приемем, че новината си е отвсякъде грамотна, още повече, че жената е реагирала светкавично:тутакси дала указания как да не се изтърват тигри в бъдеще!

ягуарчето от Ловеч го гръмнаха, нали? Пак двоен аршин!

тигре, тигре....аз веднага си помислих, че бистришкият тигbр го е хванал с голи рbце, прилагаики му див каратистки трик.

Какъв е този тигър бе,че да не може и да хапе?

Горкичките хора, получили психологическа травма след бягство на тигър от естествената му среда - клетката... "Затворите" за животни трябва да бъдат незабавно забранени и изравнени със земята, а обитателите им реинтегрирани в паркове, където да се разхождат свободни сред трева и на слънце.

Бойко не го е упоил , а нокаутирал ,като " Южен поток ".

Бат Бойко влязал при него с голи ръце и го упоил с един уев ъперкът.

Не, във Фейсбок бат Бойко (временно изпълняващ длъжността Министър Председател ) е публикувал обръщение към тигъра, с което му е заповядал да се върне в клетката

Преди време пред очите ми парапланерист падна върху далекопровод на енергото и парапланера му се оплете в жиците. Човека увисна с главата надолу на 10 метра височина. Звъннах на 112 и обясних ситуацията. А те ми зададоха следните въпроси / и моите отговори/: 1. Какъв Ви е на Вас пострадалия? // Ами никакъв, непознат ми е? 2. Сигурен ли сте, че има нужда от помощ? // Сигурно, виси от жиците с главата надолу, стана и токов удар.. 3. А той как се озова там? // Падна от небето, казвам! .. И изпратиха пожарна и линейка след 40 минути.

ситуация за този телефон 112! А защо паралелно с него не останаха да работят и досегашните спешни телефони на медици, полиция и пожарна?!

Тоя тигър е само за бистришките тигри,а и къде е в тая критична за държавата ситуация г-н Борисов,губи форма тоя човек

Тигъра явно е бил силно стресиран от идиотите около него. Щом и буля Фъндъчка се е завлекла в зууто да го лови...

Секи ден ши ви пущат по идин дзвер само и само да не питати кой зима парити от КТБ и от къв зор дръжавата ще взема заем за да го предостави на частна банка

Ако беъ викнале Гоце Архаров ша го отвири за нула време

Шчо не го фата тигъро Волен рускиот кавал нъл е мноо смел

Тигрето тръгна мачле да порита,а глупаците го упоили

Direktora na зоологическата е пълен некадърник и мръсник. Сменете го бе! Тигъра е агресивен - можеше да загинат деца... Там е пълна шуробаджанащина и харчене на наще пари залудо. Купуват храните на 3 до 10 торно по високи от пазарните цени, делят пари. Махнете Иван и ще има шанс...

Специални части за един тигър??? Хахахахх... те това е виц от секъде... хахххх... 112 - ОСТАВКА!!! Тия са идиоти, не стават за нишо, така са реагирали и на чакала...

Няма свобода по тези земи приятелю. Попаднал си и ти тук като нас и мръднеш ли малко - веднага те приспиват. Спи...спи и сънувай саваната. Там твоите братя са свободни. Може би в един друг живот ще бъдеш с тях.

Ко ши прай тигъро у саваната.Амчи той нище да оди там

Амчи тя и цръната Златка знай чи тигрити не живеят у саваната

А кретените от 112 които са казали на майката с две деца там, че се шегува трябва да идат в затвора.

Лекари от Бърза Помощ казаха по "Хоризонт", че тия "диспечери" от 112 са НЕКОМПЕТЕНТНИ.

Добре че всичко е минало сполучливо, няма жертви и тигъра е върнат жив обратно в клетката. Такива инциденти има навсякъде включително и в САЩ. Мисля че сме под средностатистическата вероятност по подобни случаи. Има какво да се подобри, проблема е че умишлено намаляват служителите в зоопарка, ако една работа трябва да я извършват 20 човека, а Фандъкова намали състава на 15, получава се това, голяма дневна норма и за да я изпълниш трябва да бързаш, това се случва навсякъде, в много професии.

Е пак добре, че Мъро не сподели съдбата на Алонсо от Ловеч и утре да видим на първа страница рейнджър седнал върху него! А Данчето що прави там невъоръжена?

Данчето ... е възложила да се изработи цялостна концепция за сигурност!!! АЙДЕ ДА ЛАПАМЕ ПАРИЧКИИИ!

Днес освободихме тигър, утре- дракон!!! Свобода за Мърдок !

Да, животното е с добър характер и с добър апетит.

Много апетитно е това място на столичният зоопарк... то не измираха животни, то не си излизаха от клетките... А колко щеше да е хубаво ако беше нападнал някой, бяха отнели лиценза на зоопарка, бяха обявили територията му на търг - би я спечелил най-достойният претендент и колко по-безопасно би било да се построи един голям, хубав, лъскав МОЛ там... :) ее жалко...

Мислиш, че е провокация ли ? Ами, и тая версия, надявам се аз, наивника, да бъде проучена.

Надеждата умира последна :)

Да беше избягал заек,да кажеш,хайде,какво толкова.Ама тигърът си е тигър,опасно животно. Г-жа Кметът Фандъкова,не е ли крайно време,да вземе някоя и др.оставка от този"Зоопарк"?Животни измират за страх,др.ги убиват,кой знае защо,тигри бягат-не станаха ли изцепките в повече?

Коментари - Тигър-беглец бе упоен и върнат в клетка в столичния зоопарк | Днес.dir.bg

Тигър-беглец бе упоен и върнат в клетка в столичния зоопарк

Тигър излезе от клетката си в столичния зоопарк. След 3 часа опити той бе упоен и прибран в клетка. Няма пострадали хора.

Обратно в новината

Коментари - Тигър-беглец бе упоен и върнат в клетка в столичния зоопарк | Днес.dir.bg

Коментари

Браво на ръководството на Зоопарка! Поздравления за светкавичните реакции! Тези хора показаха как се действа професионално и без паника в такива ситуации! Дано го оцени Фъндъкова и ги възнагради за Коледа! Браво мили хора!

Наистина едно голямо БРАВО на ръководството! Свършиха си работата перфектно и показаха професионализъм!Трябва да се научим да хвалим заслужилите, а не само да чакаме провинение и да изливаме злоба!

Да бе! Браво на ръководството и служителите! Най-напред изтървали тигъра, а после избягали първи и затворили жената с двете ѝ деца при тигъра. А идиотите от 112 ѝ казали да не се шегува и ѝ затворили телефона. Изобщо един голям по-здрав за всички!

Не говори глупости, защото само можете да плюете и говорите ЛЪЖИ!Това не е вярно! Ще говориш, ако си бил там?! Как така тъпако допускаш, че някой ще затвори хора при тигъра?! Колко смръкна тази сутрин?!

Ивчо, нали знаеш, че тук не е Канада! Ако беше, нямаше да си там, нали!

да се събуди тигъра.Гледах един филм с английски ветеринари в Южна Африка,при упояване на животни,има много голяма опасност да се случи най-лошото с тях.Тези дейности не са безотговорни и трябва да се внимава много.Браво на смелата майка.

Каква е тази спешна линия, дето операторите решават дали е шега или не. Моите деца се бяха обадили на 911, спешната линия в Канада, просто да си поиграят. Случайно разбрах докато се кикотят и им взех телефона. След 10 мин на вратата ми имаше двама служители и въпреки, че им казах, че децата са си играли и се извиних, много учтиво ме отстраниха и влезнаха да направят пълна проверка. Предупредиха ме, че ако се повтори ще трябва да платя глоба. Има ли обаждане, изобщо не питат майтап ли е или не, а директно идват.

Уроди, с една зоологическа градина не можете се оправи, държавата тръгнали да оправят!

Кой? ТОЙ!!!! Станишко да не е станал гледач в зоо. градина?!!

Е нали хората работещи там се справиха блестящо със ситуацията! Представям си ако беше убито животното, как щяхта да ревете и плюете, нещастници такива!

Да бе! Блестящо справяне! Избягали първи и оставили майка с деца при тигъра. Ако тигърът ги беше изял, щяха да спестят от порциона му и справянето щеше да блести още повече.

Щом директора на зоопарка твърди, че тигърчето е социално-като си отспи горкото, щото и то досто зор е видяло благодарение на некадърните си пазванти, та като си отспи и отпочине-да го пратят в Парламента на разходка! Там няма хора, там има изедници и бандити-нека си похапне наволя! Да почне с Буда-борисов, той е отпрала добро шкембе, и тая шия не е от туршия, да облазжи и с Флорънс-Флорънс, а за десерт кака Председателка, ама може и някой резаняк да докопа!

Молбите от Позитания!!! Само, дето са материалисти в бог не вярват а само на парите.

И животните почнаха да бягат от България!

Операторите на 112 си помислили, че жената се шегува? Тяхна работа е да мислят или да реагират на сигналите? Реагират, пък ако се шегува някой - сметката по разходите за шегичката и ще му се стъжни. Не е работа на телефонисти да мислят и анализират критични ситуации!!! Какви ще са наказанията за въпросните "мислители"? Не е редно при спешен случай да те разпитват какво си ял в 6-ти клас на 3-ти март и правил ли си клизма на следващия ден, а резултатите задоволителни ли са били? Който е звънял на 112 знае за какво говоря. Сума народ измря само защото операторите на 112 не правят разлика между спешен и секс телефон!

не го правя често. цъкнах ви 1 плюс. но само защото смятам за некоректно да участвам с повече плюсове от 1., макар да заслужавате повече за това си мнение.

Данчето Фандъкова,лично е го хванала за мустаките и го е прибрала в клетката,доколкото разбрах!

Да видят как се действа в такива ситуации и да се обаждат на колегите си в Софи преди да застрелят следващия Алонсо в ловешкия зоопарк.

Ти се благодари, че не си на мястото на майката с двете деца...

Абре хора, това не е тигър обикновен, а Бистришки, ей!

Не са виновни животните , а хората!

Ако не слушате, Батето ще ви пусне и други такива "котки". Може и змии. За сега ТОЙ ги държи в Парламента. Те са "социализирани" (не са гладни, на котлова храна са, всички ги храним), не са "агресивни" (всеки ден, а само когато има камери), затова внимавайте все пак.

В България има само мърлячи и некадърници.

"Директорът на зоопарка обясни, че този тигър е социален, не е агресивен, тъй като постоянно контактува с хора." Това е от друга статия, пак по темата. Ахахах

Не бе това е един извън системен тигър.

Тигърчо, Мърдок, Мъри... Важното е, че е жив. Не го убиха като Алонсо.

За какво е тоя телефон 112????? Пореден случай на некомпетентност! Всичките там са за разстрел, само в България този телефон не става за нищо.

Не било тигър а Лъвчето на С Д С.....

Тигърът тръгнал да си урежда сметките с един син лъв,който чествал 25 годишнина!Ама като го видял ,колко е изпосталял, че е бил аслан, ама сега е насран, Мъри гръмко се изсмял и се в клетката прибрал!

Като видял Фандъкова,тигърът се заврял в миша дупка! Резервният вариант бил да дойде Генерал Борисов с гранатометите!

Абе как бе? Трябвало да го застрелят за най-сигурно. И без това българките некадърници нищо друго не могат.

Всичко е добре , когато свършва добре ! Спи спокойно , Мъри : ) Дано не си стресиран от такова струпване на двуноги едноклетъчни.. Със здраве : ))

Добре де, стават грешки, но ако за всяка грешка се струпва цяла глутница политици и дава незаменими и мъдри наставления май трябва тях да упояваме и да вкарваме в клетка. Ако е бил сит тигъра (най-вероятно), едва ли е кой знае колко опасен, цялата работа се описва като, че ли някой едва ли не е извадил автомат и почнал да стреля - а то тигърът се поразходил...

Утре динозавър ще изпуснете,некадърници тъпи!Йорданке,защо не го прибра ти тигъра?

1-2 ветеринари биха се справили с упойката в една нормална страна, но в некъдърна и комплексирана бг...специални части- пръдня на кисело зеле!

Толкова си можем. Гледай си твоето величие и не се занимавай с нас некадърните и комплексирани българи.

Животните трябва да бъдат пуснати в естествената им среда , а престъпните политици да бъдат в клетки-естествена среда за тях.

"Заедно с децата си жената се скрила зад изкуствен храст, откъдето се обадила на тел. 112 и съобщила за ситуацията. Първоначално операторите на спешната линия помислили, че жената се шегува. " Тъп и безполезен телефонен номер. И аз веднъж така исках да съобщя за нещо, бях разпитван десет минути какви ли не глупави въпроси и за капак едната операторка шепнеше на другата, че лъжа. Дотам бях, повече няма да се и опитвам да звъня на този номер.

Всички коментари показват ниска грамотност и слаб интерес към новини ,но силно желание за заяждане и себепоказване. Като не ви е итересна новината ,защо следите под лупа нейното обновяване и се гъбаркате с редактора ?Новината си е написана много добре ,само че има доста недоброжелатели ,които си въобразяват ,че са високо грамотни !

щом участва и Фандъчката, няма начин да не приемем, че новината си е отвсякъде грамотна, още повече, че жената е реагирала светкавично:тутакси дала указания как да не се изтърват тигри в бъдеще!

ягуарчето от Ловеч го гръмнаха, нали? Пак двоен аршин!

тигре, тигре....аз веднага си помислих, че бистришкият тигbр го е хванал с голи рbце, прилагаики му див каратистки трик.

Какъв е този тигър бе,че да не може и да хапе?

Горкичките хора, получили психологическа травма след бягство на тигър от естествената му среда - клетката... "Затворите" за животни трябва да бъдат незабавно забранени и изравнени със земята, а обитателите им реинтегрирани в паркове, където да се разхождат свободни сред трева и на слънце.

Бойко не го е упоил , а нокаутирал ,като " Южен поток ".

Бат Бойко влязал при него с голи ръце и го упоил с един уев ъперкът.

Не, във Фейсбок бат Бойко (временно изпълняващ длъжността Министър Председател ) е публикувал обръщение към тигъра, с което му е заповядал да се върне в клетката

Преди време пред очите ми парапланерист падна върху далекопровод на енергото и парапланера му се оплете в жиците. Човека увисна с главата надолу на 10 метра височина. Звъннах на 112 и обясних ситуацията. А те ми зададоха следните въпроси / и моите отговори/: 1. Какъв Ви е на Вас пострадалия? // Ами никакъв, непознат ми е? 2. Сигурен ли сте, че има нужда от помощ? // Сигурно, виси от жиците с главата надолу, стана и токов удар.. 3. А той как се озова там? // Падна от небето, казвам! .. И изпратиха пожарна и линейка след 40 минути.

ситуация за този телефон 112! А защо паралелно с него не останаха да работят и досегашните спешни телефони на медици, полиция и пожарна?!

Тоя тигър е само за бистришките тигри,а и къде е в тая критична за държавата ситуация г-н Борисов,губи форма тоя човек

Тигъра явно е бил силно стресиран от идиотите около него. Щом и буля Фъндъчка се е завлекла в зууто да го лови...

Секи ден ши ви пущат по идин дзвер само и само да не питати кой зима парити от КТБ и от къв зор дръжавата ще взема заем за да го предостави на частна банка

Ако беъ викнале Гоце Архаров ша го отвири за нула време

Шчо не го фата тигъро Волен рускиот кавал нъл е мноо смел

Тигрето тръгна мачле да порита,а глупаците го упоили

Direktora na зоологическата е пълен некадърник и мръсник. Сменете го бе! Тигъра е агресивен - можеше да загинат деца... Там е пълна шуробаджанащина и харчене на наще пари залудо. Купуват храните на 3 до 10 торно по високи от пазарните цени, делят пари. Махнете Иван и ще има шанс...

Специални части за един тигър??? Хахахахх... те това е виц от секъде... хахххх... 112 - ОСТАВКА!!! Тия са идиоти, не стават за нишо, така са реагирали и на чакала...

Няма свобода по тези земи приятелю. Попаднал си и ти тук като нас и мръднеш ли малко - веднага те приспиват. Спи...спи и сънувай саваната. Там твоите братя са свободни. Може би в един друг живот ще бъдеш с тях.

Ко ши прай тигъро у саваната.Амчи той нище да оди там

Амчи тя и цръната Златка знай чи тигрити не живеят у саваната

А кретените от 112 които са казали на майката с две деца там, че се шегува трябва да идат в затвора.

Лекари от Бърза Помощ казаха по "Хоризонт", че тия "диспечери" от 112 са НЕКОМПЕТЕНТНИ.

Добре че всичко е минало сполучливо, няма жертви и тигъра е върнат жив обратно в клетката. Такива инциденти има навсякъде включително и в САЩ. Мисля че сме под средностатистическата вероятност по подобни случаи. Има какво да се подобри, проблема е че умишлено намаляват служителите в зоопарка, ако една работа трябва да я извършват 20 човека, а Фандъкова намали състава на 15, получава се това, голяма дневна норма и за да я изпълниш трябва да бързаш, това се случва навсякъде, в много професии.

Е пак добре, че Мъро не сподели съдбата на Алонсо от Ловеч и утре да видим на първа страница рейнджър седнал върху него! А Данчето що прави там невъоръжена?

Данчето ... е възложила да се изработи цялостна концепция за сигурност!!! АЙДЕ ДА ЛАПАМЕ ПАРИЧКИИИ!

Днес освободихме тигър, утре- дракон!!! Свобода за Мърдок !

Да, животното е с добър характер и с добър апетит.

Много апетитно е това място на столичният зоопарк... то не измираха животни, то не си излизаха от клетките... А колко щеше да е хубаво ако беше нападнал някой, бяха отнели лиценза на зоопарка, бяха обявили територията му на търг - би я спечелил най-достойният претендент и колко по-безопасно би било да се построи един голям, хубав, лъскав МОЛ там... :) ее жалко...

Мислиш, че е провокация ли ? Ами, и тая версия, надявам се аз, наивника, да бъде проучена.

Надеждата умира последна :)

Да беше избягал заек,да кажеш,хайде,какво толкова.Ама тигърът си е тигър,опасно животно. Г-жа Кметът Фандъкова,не е ли крайно време,да вземе някоя и др.оставка от този"Зоопарк"?Животни измират за страх,др.ги убиват,кой знае защо,тигри бягат-не станаха ли изцепките в повече?